Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

démonigyerek
semmi
csak kéne

abba mi a kihivás.....?

démonigyerek
valaki tud cheateket?
kén1 egy összes kocsi kód

démonigyerek
HalalUr
Nos emberek tényleg jó lenne, ha segítenétek. Megpaccsoltam, megkrakkoltam a progit, és valahogy belépek egy netes játékba, és széjjelfagy a játék 8 mp játszás után. Mit évõ legyek?

Inkább mégse kéne...

Amse
Ha meg kéne akkor http://amse.uw.hu
Itt fent van a sima crack is és az 1.1patch+crack is.

Tibor
nem kell hozzá
bemountolod az 1es CDt és indítod és play game
jó szórakozást

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DJ RX7
és én Iso formátumba szedtem le

:3

DJ RX7
hi.
valaki tudna segíteni mert nics a gememhoz crack.
elõre is köszi!!!

:3

Evin
Valószínûleg Nvidia kártyája van, és ahhoz a 66.93 detonátor(forceware) van felrakva. Ezt ajánlott bármi másra lecserélni, még akkor is, ha szerzel mellép 1.1 patch-et. Mert elvileg a patch kiküszöböli a hibát, de nálam így játék közben néha lefagyott.
Szóval driver csere.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

csá mindenkinek!
A havernak odaadtam a játékot, de lefagy neki mikor betölti a játékot, pontosabban ahogy ilndítja kijön az a kis kép ami valamilyen benzinmutató vagy mi a gec és ott lefagy! Tudja valaki mitõl lehet? Nálam nem volt ilyen probléma! Ha tud valaki akkor írjon már!!!
Elõre is köcce!!!
Petya

arty
ezt a játékot enginet "programozok" készitették, az EA nál pedig fõleg hájfej marketingesek/dizájnerek dolgoznak többet egy játékon 😊

Forza.

magus
koszi, felraktam a patchet es megy. az uj nvidia driverrel volt gondja, ezt orvosoltak a patcchben, koszi szepen

azert kicsit durva, hogy oke, hogy nem uj a kartya, de ez 1027-768 ban minden highon akadas nelkul megy, nfsu2 meg 800*600 minedn medium es szaggat... oke hogy itt nem tukrozodik minden agyba fobe, de sztem szebb

magus
nincs fenn patch.

Amse
Nemtom, csak tipp.Patch fentvan?Elvileg az javította a hibákat az újabb driverekkel, de azért nem tökéletes.

magus
aha, akkor megkeresem, de lehetseges, hogy emiatt inditja ujra?

Amse
google

magus
es honnan szerezzek regebbi nvidia drivert?

Amse
VGA driver-t próbáld meg régebbire cserélni.

magus
az sztetek miert van, hogy betolti a versenyt, es amikor eler a szamolo a 2esig, akkor ujraindul a gep... uj gep, tuti nem a gep a hibas

Na szal...
Fraps 2.5.1 ala nem talaltam cracket hiaba kerestem, igy nemtudtam beregelni.
Az elozetes minosege valoban nem oké bar nem teljesen ertem hogy most magaval az elozetes vagasaval vagy a kepi megjelenitessel van a gond?
Amugy az elozetest 2 ora alatt hoztam ossze, termesztesen a filmre tobb idot szanok majd. Csak gondoltam kedvcsinalonak felteszem.
Nem rontani akartam a kedveteket 😊
hm.. zene jó Blur 😊
de a minöség elég gyenge 😞

a FlatOut Online film pillanatnyilag nem elérhetõ, a héten pótoljuk. 😊

Amse
Ezt ki csinálja?Jó nagy hiba, hogy nem regisztrált a fraps-ja.

0ppika
Átkell konvertálni, a fraps tömörítetlen avi-t csinál...

http://epica.nl

Rash87
Csak tudnám,hogy lehet FRAPS-el 1 perces videót csinálni,ami 5 MB <#confused>
Mert az volt felülre írva,<#lookaround>,akkor gondolm azzal vették fel.
Valaki nem tudja,hogy h lehet?<#csodalk>

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Kössz,én megnézem 😉

Trailer_flatout_the_movie

Egy keszulo fanfilm!
Gondoltam megosztom veletek.
Rash87
Amse: Holnap 1 FO multi????
Csak ird ide,mikor jó neked <#bee1>

Nah most hogy vissza olvastam,láttam nem eloszor tevödött fel ez a kérdés...😊
jo akkor holnap vmikor este fele ha jo nektek mehetunk....
Amse
Most már alvás jön.Holnap nyomhatunk.

aham koszi....

viszont hostolni tudok jeeeeee 😄

akinek van kedve jöjjön..
Amse
Ha olyan host-okra akarsz csatlakozni amit nem ismerõsöd csinát akkor valószínüleg épp játszanek és nem a lobby-ban várnak.Célszerû elõre megbeszélt host-ra csatlakozni, mert csak akkor lehet amikor nem fut a verseny.

noh urak,egy jo kis versenybe én is benne lennék....de..😄
amikor vkihez csatlakozni szeretnék ezt irja ki:This game session is no longer available....

és mindegyik hez ezt irja ki...

Peccs flatoutNet fenn van....

szóval miért???

koszonom elore!!

ranGer2
lehetne 😉

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Robogo
Lehet azért fagy le mert nem bírja el a neted 4 játékossal a gamét.Azt hiszem,hogy ezt mág Amontól hallotam,hogy attól függ,hogy hány játékos játszhat a servereden amilyen a neted.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Jaja majd kéne nyomni egyet.Úgy kéne,hogy kb 8-an játszanánk multiba.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Amse
Machine nálam bevált.

Esrohnoil
Szerintetek melyik a leghasználhatóbb járgány?
Vhogy a blade nekem nem szimpi. Nem kinézet alapján...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

arty
ha tegnap a te szervereden játszottunk: lehetne, ha a jövõben inditasz gémet, picit változatosabb pályákat? 😄 nascarban még elmegy, de egy ilyen "árkád" ban aki egyszer vezet, szinte kizárt h lenyomják a többiek ...

Forza.

arty
sztem meg a www.autosjatekok.hu CHAT része jobb, nem kell invitálni, stb, aki ott van látja amit bárki ir ....

nagy szükség lenne már egy cset jellegû autos-szerverkreálos helyre!

Forza.

ranGer2
huáá! 😊 éppen harc! 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Amon Serrano
ja és inkább msn-en kéne megbeszélni a dógokat egyébként szerintem a játszással kapcsolatban, de ez csak egy vélemény. Dooma (ez most én vagyok az Amon gépérõl) msn címe: [email protected], tessék csak felvenni a listára, és dumcsizni vele ilyen ügyekben!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Amon Serrano
hi belépek a flatoutnet progival egy játékba, minden zsír, elindul a játék mondjuk 4 játékossal, és aztán hipp hopp 30 mp játszás után megáll a kép, és megfagy a játék mint az állat. Természetesen nem eredeti gamém van, fel van patcholva 1.1-re, és meg is van crackolva rendesen. Pls help thx

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

karikusz
én is éppen hánykolódva😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Amse
Jah😊
Nemtom.Amikor csatlakozni kellett volna akkor én 1et se láttam szóval régi módszerrel csatlakoztam.Most meg nekem is 1-et lát.

arty
látszom a távolban 😄

amugy, flatoutnet 1 szervert mutat, ennyire pang a flatout scene ??? 😞

Forza.

Amse
Ha valakinek kell az 1.3-as flatoutnet progi akkor leszedheti innen leszedheti már.

Amse
Jaja 😄
Csináltam 1 képet azért:

arty
majd ha egyedül köröz, talán leesik neki 😄

Forza.