Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább mégse kéne...
bemountolod az 1es CDt és indítod és play game
jó szórakozást
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Szóval driver csere.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A havernak odaadtam a játékot, de lefagy neki mikor betölti a játékot, pontosabban ahogy ilndítja kijön az a kis kép ami valamilyen benzinmutató vagy mi a gec és ott lefagy! Tudja valaki mitõl lehet? Nálam nem volt ilyen probléma! Ha tud valaki akkor írjon már!!!
Elõre is köcce!!!
Petya
Forza.
azert kicsit durva, hogy oke, hogy nem uj a kartya, de ez 1027-768 ban minden highon akadas nelkul megy, nfsu2 meg 800*600 minedn medium es szaggat... oke hogy itt nem tukrozodik minden agyba fobe, de sztem szebb
Fraps 2.5.1 ala nem talaltam cracket hiaba kerestem, igy nemtudtam beregelni.
Az elozetes minosege valoban nem oké bar nem teljesen ertem hogy most magaval az elozetes vagasaval vagy a kepi megjelenitessel van a gond?
Amugy az elozetest 2 ora alatt hoztam ossze, termesztesen a filmre tobb idot szanok majd. Csak gondoltam kedvcsinalonak felteszem.
Nem rontani akartam a kedveteket 😊
de a minöség elég gyenge 😞
Mert az volt felülre írva,<#lookaround>#lookaround>,akkor gondolm azzal vették fel.
Valaki nem tudja,hogy h lehet?<#csodalk>#csodalk>
Glory, Glory Man. United!
jo akkor holnap vmikor este fele ha jo nektek mehetunk....
viszont hostolni tudok jeeeeee 😄
akinek van kedve jöjjön..
amikor vkihez csatlakozni szeretnék ezt irja ki:This game session is no longer available....
és mindegyik hez ezt irja ki...
Peccs flatoutNet fenn van....
szóval miért???
koszonom elore!!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Vhogy a blade nekem nem szimpi. Nem kinézet alapján...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Forza.
nagy szükség lenne már egy cset jellegû autos-szerverkreálos helyre!
Forza.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Nemtom.Amikor csatlakozni kellett volna akkor én 1et se láttam szóval régi módszerrel csatlakoztam.Most meg nekem is 1-et lát.
amugy, flatoutnet 1 szervert mutat, ennyire pang a flatout scene ??? 😞
Forza.