3441
-
#2920 Hali!
Nekem a crackelt változat van meg, da a patchet nem tudom felrakni, mert kéri az eredeti cd-t.(akkor is, ha az eredeti exe-t visszarakom)
Van valami megoldás? -
#2919 és azzal hogy lehet ien kafa pldalt csinálni? -
#2918 megnyugtato, h ez nem tul elterjedt :) - sajnos a firefox inkompatibilitas eleg frusztralo :) -
Chaos Mad #2917 najo
namo webeditor 6
örültök? -
#2916 már kezd alakulni az enyém is
csak a színeken kell még változtatnom
link -
#2915 mad>
engem is erdekelne, mivel keszult a lap, mi olyan szar, h firefoxban megjelenithetetlen oldalt general .... :(
demongyereke legalabb megy .... ;)) -
#2914 Tied sem egy iparmuveszeti remekmu, de legalabb meg informacio sincs rajta;)) -
Chaos Mad #2913 -
#2912 csak vicc volt!!
látom te nem vagy "humoros" -
#2911 ÖÖÖööö....
LOL
Ja, a tied sokkal jobb. -
#2910 lenne pár tanácsom
mert naon szar a weblapotok -
Chaos Mad #2909 csá
ez az én titkom :) -
#2908 csá Chaos Mad!!!
a flatoutos oldaladat mivel csináltad?
milyen programmal? -
Chaos Mad #2907 ezt irtam volna először :) -
Savmacska #2906 nem kell köszi megtaláltam a FAQ-ba fent volt a CloneCD-DVD stab -
Chaos Mad #2905 erre most sokmindent tudnék irni. -
Savmacska #2904 Szijasztok nekem nem megy a játék PLEASE -
Chaos Mad #2903 felrakom az oldalra. -
#2902 forditott pályák mod
KATTTTTTTTTT -
#2901 kösz mindenkinek..akkor tuti kipróbáljuk, csak nemtom mit csinál addig a 9. emberke :) -
#2900 Nálam 1.0-ás PIII, 512 MB SD-ram, Gef FX 5600 SE van és lazán megy úgy, h. minden maxra van húzva a játékban. -
#2899 lan van alapból, max 8 főre
most így minimumot nem találtam hirtelen, de egy 1.4es proc, 256 ram, és 64 megás vidkártya sztem már megteszi -
#2898 hi!
olvastam a faq-ot...lan van benne alapból? érdemes egy 9fős partira a game? milyen min. konfig kell neki?
köszi a válaszokat... -
#2897 bajnokság érdekel, majd jelentkezem IRC en is :) ha hazajutok 1x végre ... :) -
#2896 Aha ok mert nekem ami van ahhoz van mellekelve hogy hogy kell elinditani es abban benne van az is es azert nem is jaccottam de akkor van ra megoldas ok koszi. -
#2895 Ez nem sf3-as szal nem kellett soha lehúzni a romokat ahoz, hogy elinduljon. -
#2894 van -
#2893 Sziasztok en azt szeretnem kerdezni hogy van mar a jatekhoz normalis tores hogy ne kelljen a dvd romot letiltani vagy lehuzni?? Mert meg akartam nezni FAQ-ban is de nekem valahogy nem nyissa ki az oldalat. -
#2892 Jaja, tényleg, még én is olvastam, hogy nem velük akarnak tovább dolgozni ... hát akkor most vmi tényleg büdös, vagy csak a bugbear akart több pénzt. ;) -
#2891 tudtommal a bugbear szakított az empire-el, szal nekem kicsit büdös a sztori. -
#2890 Az első hozzászólást kizárólag a témanyitó teheti meg!
Már készül is a nagysikerű Flatout 2. része, adta hírül a Gamesfire! A játék jelen állás szerint novemberre várható a Empire Interactive gondozásában. Más egyéb infó, kép még nincs. -
#2889 írj te előbb -
#2888 Azért Flatout2 nyitópost lehetne egy kicsit bővebb is talán! -
Chaos Mad #2887 -
#2886 Ja és vki olyan ember nyisson topicot neki gyorsan aki szereti az első részt és foglalkozni is fog vele, sok van ilyen úgygondolom. Nehogy kifogjunk vmi lámert! ;) -
#2885 überkirály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2884 Jó hír emberek, érkezik a FlatOut 2.! Kicsit hamar, ezért ambivalensek az érzéseim, mert ilyen gyors folytatásokból nem szokott jó dolog kisülni, de reménykedjünk!
Hardwired
Gamestar -
#2883 onnan igen
csak mire letölti addig meg már olyan olcsó lesz a game hogy meg lehet venni:d -
#2882 Dehogynem... DC++.
"jajj de h.... vagy" -
#2881 új játékot sehol sem leghet ingyen letölteni!
jajj de h.... vagy