Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
😊Jah az, de hiába írtam rabger-nek msn-en ez a mániája és nem vált.Már én is kiléptem.

arty
haat ez az oval/10 kör harmadszorra már nagyon unalmas volt .... kikopik a kormányom egyik fele 😉

Forza.

robotnyk
olvasd el a faqot
Amse
gyertek az www.autosjatekok.hu chat-jére és ott dumáljuk meg.

arty
akkor valaki inditson szervert! 😊

Forza.

Amse
Én is ráérek.

arty
most nekem is jo lenne ...

Forza.

Csuhai G
Én benne lennék, csak nem tudom hogyan kell multiplayerbe játszani. 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Amon Serrano
ma kéne nyomni egyet srácok! Mennék a tesómmal. Az már kettõ! Na? Mostanában

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

karikusz
Srácok!

Este 8 órátol indítok egy szervert. Ha valakinek kedve szottyanna egy kis multihoz, az jöjjön az autosjatekok.hu csetjére összehangolni a dolgokat.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Esrohnoil
hangcodechiba, ill. videodriver lehet még.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nekem olyan gondom van, hogy a játék olyan mintha alssított felvétel lenne. nem szaggat, folyamatosan megy, csak nagyon lassan úsznak az autók, lassan repülnek a tárgyak. az óra rendes sebességgel megy.
érdekesség, hogy már az intronál elkezd akadozni a hang...
mindig vagyok 😊

Amse
Hi!Visszatértem 😊Crack fentvan az amse.uw.hu -n ha valakinek kell még.1.1es patch+ crack is fent van.

-Mad:Ha vagy msn-re gyere!

SJM
Hû bakker ekkorát nem lehet ugrani<#merges2><#merges2><#merges2><#guluszem1>
Valaki pls írjon pénz csítet mert a neten nem találtam <#rinya>

Csuhai G
<#wow1><#wow1><#wow1>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Red
Na ugrottam egy új összesített rekordot: 413,67 méter. 😊)

köszi 😊)))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Boldog Karácsonyt! 😊

Esrohnoil
1., Veszel egy jó kocsit... mondjuk alapban a pepper jó lesz. 😊
2., Feltuningolod maxra, de fémmerevítést ne vegyél bele, mert attól jóval nehezebb lesz, minden más jöhet.
3., Gondolom magasat akarsz ugrani. Ne pörgesd fel nagyon a motort mielõtt lejár a visszaszámlálás.
4., Ha elindult a kocsi, ne lassíts, ne vedd le a lábad a gázról.
5., Lehetõleg az elsõ piros szakasz végéig hozd a kocsit annyira egyenesbe amennyire csak lehet.
6., Amikor a kocsi eleje az ugrató elõtti piros szakaszba ér, azonnal nyomd meg a nitro-t, és akkor engedd el amikor a nitro mutatója pont a maximumot megüti (ha elõbb v. késõbb engeded, kisebb lendülete lesz a pilótának mikor kirepül) illetve amikor a kocsi eleje kb. 80°-os szögben van az ugrató felett (az a legoptimálisabb eset, amikor ez a két feltétel egyszerre teljesül).
7., Ha mindent jól csináltál, már pepperrel el lehet érni ugrásonként 125-130 métert. Nekem össz 376 körül van a rekordom ezzel a kocsival.

Bocsi ha vmi nem érthetõ így hajnali fél 4 körül. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

valaki írja le lécci szájbarágósan hogy hogy kell nagyokat ugratni, mert sehogy se sikerül 90 m-nél többet

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

kitömörited a játékot bfs extractorral, és kimásolod a zenéket a data mappábol, ennyi.

tényleg megy régebbi driversel!😊 lécci mondjatok egy 60 feletti detonátort.. sajna nemtommelyik volt a 66.93 elõtt valaki mondja meg lécci mert most 53.03-s van fent de ez már régi
AirborneRanger
Csáh.. Nemtudjátok honnan lehet megszerezni a játék zenéit? DC-n semmi nincs ./ Pedig nagyon kéne a Full Diesel - King Of Defeat, meg a az introzene a LAB-tól .)

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

meg directx 9.0 c

oké tesztelem régivel 1 pill😊
mind1 csak régebbi legyen, ne a legujjabb..
tudom h gf-ed van.

gf kártyám van.. melyik driverrel müxik a game ? mennyire régebbi kell ?
mondom szedd le a videókártya drivert és rakf fel régebbit!

nekem sajna igy is restartol a game😞((

most nézem nekem is megvan, pill és feltöltöm. 😄

sabodave
akinek a gépén clonecd van az törölje le mert amiattnem fog mûködni,és ezért kéri a crack fájlt.<#eljen>

köszi😊
nekem nincs meg sry, amse-nak megvan asszem, ha jön biztos felteszi.

no cd patcht valaki tegyen fel pls!
incorrekt cd ir ki mindig😞
mér nem indul?
nem kell ahhoz crack.

na a peccs megvan már már csak a crack kellene hozzá vmiért nem jön le a gamecopyról4 vk pls töltse fel akinek megvan4 thx
ranGer2
nnnnah jön valaki game? hostolok 1 et 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

http://flatouthun.uw.hu

hol találok pecst hozzá ?😊
én nézem a faq-t de ott nemtalálok rá megoldást. De ha te igen akkor pls másold ide be azt ami odatartozik😊
amugy ne a legujjab driver legyen fön, vagy rakd fel a peccset.

faq

segitsetek pls! feltettem a gamét és amikor belépne a versenybe akkor restartolódik a gépem! de csak ennél a gémsznél! valaki tud megoldást ??
sabodave
még ma ha lehet

sabodave
valaki tud adni 1 cracket?

4000

köszönöm 😊