3441

FAQ

• arty
    hova tüntek a #2879 és az azelőtti 20 hsz ???
  • démonigyerek
    ok
    sorry
  • Maxxx
    8-as "alaku" palyara gondoltam, es "MINDENaron" :)
  • Maxxx
    Ts@ll

Vlhol lattam mar de istennek sem talalom sehol: hogy lehet rajtnal kiugratni autot (vlmi kezifek gaz stb..) ?

Masik meg 1 "mod" tipp.

A Flat-Out multija (is) allatyo, csak ha vlki bukik 1-2 -ot, lemarad, akkor mar nincs sok ertelme a versenyzesenek sajna unalmas igy, ez benne van, de ki lehetne talalni vlmit F-2ben vagy vlmi modban.

Mikor untuk mar a sima versenyt, es par haver is elment lanpartirol, 4-5en kitalaltunk kis "versenymodot":

A 8-as palyat kell berakni. Kivalasztunk letszamtol fuggoen 1-2 "farkast" ok vannak vlmelyik durva eros kocsival. 1-2 jatekos van pepperrel, ok a "baranyok". A tobbi jatekos pedig a baranyok "vedoi" a "terelokutyak" fogalmazzunk igy. :o)
    Azt hiszem par embernek mar kezd derengeni a lenyeg :) .

A cel tiszta -> vagy a farkasok vagy a baranyok (a segitok tamogatasaval) :o) hamarabb erjen/ek be MINENaron. :D

Durvan nagy allatkodast lehet belole kihozni :DDD , es nem is valik olyan gyorsan unalmassa, mint a sima verseny.
  • Amse
    Ja bocs!:D Akkor is moderáld magad ne másoknak kelljen téged.;)
  • démonigyerek
    ki 12?
    14 te
  • Alexease
    Proxy, switch, firewall stb.
  • sleve
    Van rá egy jo példám: adott négy gamer A, B, C, D.
    "A" játékosnál mindannyian tudunk minden gond nélkül játszani.
    "B" játékos tud "C" és "D"-vel külön-külön, a kettő együtt nem tud bemenni mer akkor vmelyik szakad vagy fagy. "A" egyátalán nem tud bemenni "B"-hez.
    "C" és "D" szerverét egyikünk se látja.
  • sleve
    Nem tartom kizártnak, hogy van akinél hiba nélkül működik a FlatouNet de akikkel már összetalálkoztam netes game közbe mindenkinek volt már ilyen gondja
  • Amse
    Mit használsz a netes játékhoz?Csak wincommanderbe úgy indítod, hogy flatout.exe -join ip cím?Mert ha igen és rosszul írod be akkor szokot fagyni.Pl a FlatouNet hiba nélkül működik.
  • Amse
    :D
  • Amse
    Jah, a modorodon változtathatnál.12 éves létedre elég bunkó vagy.
  • titike
    Azt tudom a fallout egy szerepjáték de rosszul irtam nem a magyarítások ról hanem a GameStar honlapról nyilik a link.
    Kevertem a linkeket.
  • sleve
    Ne rágd magad rajta a Fallout-hoz készült magyarítás nem lesz jo a Flatout-hoz
  • titike
    Nem kellene egyből hülyézni az NFS-ek hez is készült csak érdeklődtem!
  • sleve
    Inkább egy netfix kéne hozzá, nagyon morcos vagyok mikor a netesgame miatt ugy be fagy, hogy csak resettel le7 tobább lépni
  • démonigyerek
    te hülye vagy?
    minek ehez magyarítás?
  • Amse
    Most komolyan.Minek ehez magyarosítás?Én nem tudok róle, de igényem sincs rá.
  • titike
    Érdeklődöm magyarítás létezik hozzá?
    Mert a magyarítás portálról a linket nem lehet elérni.
  • LSL
    ahha, kössz nem tudtam
  • Amse
    Felraktad a patch-et?Ha nem akkor tedd fel és láss csodát.
  • LSL
    Hi! Segítene valaki? Hol tudom multiban a roncsderbi részt indítani? Mert nekem csak körvesenyeket enged.
  • Amse
    Jó a 7.0 is.A Photoshop/Plug-Ins/File Formats- ba másold be ami azt az 1 file-t ami a zip-ben van.(amse.uw.hu- n fent van ha nem az lenne)és utána meg tudod nyitni.
  • zsomborm
    photoshop cs kell a szerkesztéshez vagy 7.0 is jó? mert beraktam a plugint,de nemtudom megnyitni a fájlokat.
  • Chaos Mad
    ok
  • zsomborm
    köszi, de közbe rájöttem, google-n rákerestem
  • Chaos Mad
    total commanderbe allulra a beiró mezőbe veirod hogy "bfsunpack.exe common1.bfs"
    stb
    asszem valahogy igy kell.
  • zsomborm
    Hello! Hogyx lehet kicsomagolni azokat a bfs fájlkmat? Nekem a bfsunpack.exe el se indul, rákattintok és egyböl kilép. Valaki tud segiteni? Köszi!!
  • arty
    1etértünk
  • sleve
    Elég sok, ha le7ne vele normálisan játszani neten akkor +érne 2-3 ezret :)
  • arty
    mediamarktban 9999ft a game ... ezekszerint lehet mar kapni :)
  • arty
    LOL - tök igazad van :)
  • Chaos Mad
    van: [email protected]
  • ddd
    a patch installálása abbol áll hogy bemásolod a 3 file-t a helyére tehát ilyen hibaüzenet nem lehet közben
  • démonigyerek
    van msn-ed?
    gyere abba
    akrok valamit kérdezni
  • Chaos Mad
    hát mittomén :P
  • démonigyerek
    de ilyen jól hogy csináltad?
  • Aschil
    Lehet, hogy nem voltam érthető.
    Tehát:
    feltelepített játék, mely az eredeti exe-t tartalmazza
    patch installálása során hibaüzenettel "tedd be az eredeti cd-t" leáll
    tehát nem települ fel.
    Megoldás?
  • Nemcso
    Általában egy patch feltevése után már nem jó a régi crack-kelt exe, fel kell tenni a patch-hez "legyártott" újat.

...például ezt itt...
  • Chaos Mad
    könnyen

jó kis progi, mert egyszerű, és jól meg lehet csinálni benne mindent

azzt nem tom miért nem jó firefox alatt, egyszerű html.