Flat-Out

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Ez már fáj baze... <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ugorj vele akkorát, csinálj róla shotot és linkeld be lécci. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Amse
Persze, hogy tudsz.

Amse
Azért írta, hogy ebbõl nem lehet rájönni, mert akkor nem jött be a kép, de most már jó.

moonster
Kerestem magyar oldalon, hogy hogyan is lehet a longjumpban nagyot roppenni, de sehol sem találtam.
Szerintem nagyon is jol lathato a kepen, honnan kell elropiteni az ipset. Ha gondolod, elmagyarazom 😄
Csuhai G
Ok. Amúgy az utolsó piroson kívül mindegyik kocsival tudok játszani?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Amse
És????Azt válaszd amelyikkel menni akarsz!

Csuhai G
Mert az a legutolsó!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Amse
Válassz másik kocsit bazz!!!Mé azt választod?<#nemtudom>

Csuhai G
Igen! Rámegyek, hogy quick race, aztán kiválasztom a legutolsó piros kocsit azután automatic-ra állítom, rámegyek, hogy Bonus és aztán akármire megyek, mindig a Blade kocsit állítja be nekem! 😞

démonigyerek
jah

Amse
Mé?Quick Race és ott tudsz választani.

Csuhai G
Király ez a végigjátszás! (Csak kár, hogy Bonus-ban Blade kocsival kell lennem mindíg 😊 )

Amse
jah

Csuhai G
Ok, köszi! a Flatout/Savegame-ba kell bemásolni?

Amse
Jah, mert az kerekír és a 0-hoz van közelebb, de ha leszeded akkor jó lesz.

Csuhai G
Az 0.00 Mb-os!<#confused>

Csuhai G
Köszi!

Amse
http://amse.uw.hu
a flatoutsave.zip az

Amse
Pill és feltöltöm.

Csuhai G
Tudom, hogy "csak" ennyi! 😊 De nekem ez is nehéz 😄D!

Esrohnoil
Ez most komoly? <#pardon1><#vigyor><#eplus2>
Csináld meg az összes versenyt bronz, ezüst, majd arany fokozaton úgy, h. mindegyiknél az elsõ 3 helyezett között legyél.
Ennyi a 100% baze. <#wink>

Csuhai G
Hali!
Valaki tudna adni egy 100%-os normál fokozatos végigjátszást a játékhoz?

Elõre is köszi!

Amse
Itt nincsenek állandó serverek.

démonigyerek
szasztok
mondjatok már valami jó szervert

Esrohnoil
Minek arra festés? 😊
Inkább nézd meg a galériámban mekkorákat lehet vele ugrani. <#smile>

Esrohnoil
Akkor az utolsó. 😊

démonigyerek
nem 😄

Esrohnoil
Gondolom a legelsõ. 😊

démonigyerek
csá all
a kis pepper kocsi az
a data mappába meik?
car hanyas?
nemtok rájönni
csinálni akarok rá 1 jó festést😄

démonigyerek
hy all
hogy lehet kocsifestéseket berakni?

azé jo hogy idézõjelbe raktad a programozokat mer igy Lb@szani a netes gamét nem le7 könnyû

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Esrohnoil
Ebbõl aztán sok látszódik...
Csináld meg ez alapján. 😛

moonster
Hali!
Találtam egy külhoni oldalon egy videot, ami megmutatja hogyan is lehet nagyon ugrani a LONGJUMP-on, gyk. távolugráson.
VRSDM
bocs az értetlenkedésért.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
kösz.

Amse
Kicsomagolni úgy kell, hogy total/windows commanderben bemész a Flatout fõkönyvtárába és bemásolod a bfsunpack.exe-t aztán alulra beírod bfsunpack.exe utána pedig a bfs file nevét. Pl: bfsunpack.exe common1.bfs.

VRSDM
bocs az értetlenkedésekért.

VRSDM
ok, kezdem érteni de nekem nem idnul el az bfsextractor vagy micsoda elindítom aztán netörténik semmi.

Amse
A játek könyvtárában ki kell csomagolni a common1.bfs, common2.bfs, europe.bfs file-okat!!!!!!!!!!!!!44444

VRSDM
a skinek dds míg a blowmod peidg egy exe-s file ???

VRSDM
amiket én letöltöttem (flatouthun.uw.hu azok nem bfs formátumban vannak se a modok se a skinek... akkor most hva tovább?

Amse
Úgy, hogy kicsomagolod a 3 bfs- file-t a #2793 -ban leírtak alapján.

VRSDM
ez igy ok, de nekem alapból csak egy fõmappám (FLATOUT) és egy savegame mappám van... ennyi... honnan lesz DATA mappám?

Esrohnoil
Tettem fel a galériámba pár képet...

Amse
<#taps>Grat!Ez aztán megmutatta milyen szinten vagy.Sosem értettem minek van ekkora pofátok neten keresztül.

démonigyerek
de jó tanács<#lama><#kocsog>

Amse
A játek könyvtárában ki kell csomagolni a common1.bfs, common2.bfs, europe.bfs file-okat a bfsunlock progival amit letölthetsz a http://flatouthun.uw.hu -ról.
Kicsomagolni úgy kell, hogy total/windows commanderben bemész a Flatout fõkönyvtárába és bemásolod a bfsunpack.exe-t aztán alulra beírod bfsunpack.exe utána pedig a bfs file nevét. Pl: bfsunpack.exe common1.bfs.
Ha ez kész akkor az eredeti fileokat és a filesystem.ini-t át kell helyezni máshová, vagy le kell törölni, vagy átnevezni(a lényeg, hogy ne legyenek elérhetõek)
Aztán ha ezek készen vannak akkor a létrejött data könyvtárban kell felülírni a dolgokat.

Amse
Vidd el gold-ig a játékot és akkor meglesz az összes kocsi.

VRSDM
hogyha letöltöttem egy halom modot, skin-t stb... akkor azokat hova kell bemásolnom???