3441
-
hova tüntek a #2879 és az azelőtti 20 hsz ??? -
ok
sorry -
Maxxx #2958 8-as "alaku" palyara gondoltam, es "MINDENaron" :) -
Maxxx #2957 Ts@ll
Vlhol lattam mar de istennek sem talalom sehol: hogy lehet rajtnal kiugratni autot (vlmi kezifek gaz stb..) ?
Masik meg 1 "mod" tipp.
A Flat-Out multija (is) allatyo, csak ha vlki bukik 1-2 -ot, lemarad, akkor mar nincs sok ertelme a versenyzesenek sajna unalmas igy, ez benne van, de ki lehetne talalni vlmit F-2ben vagy vlmi modban.
Mikor untuk mar a sima versenyt, es par haver is elment lanpartirol, 4-5en kitalaltunk kis "versenymodot":
A 8-as palyat kell berakni. Kivalasztunk letszamtol fuggoen 1-2 "farkast" ok vannak vlmelyik durva eros kocsival. 1-2 jatekos van pepperrel, ok a "baranyok". A tobbi jatekos pedig a baranyok "vedoi" a "terelokutyak" fogalmazzunk igy. :o)
Azt hiszem par embernek mar kezd derengeni a lenyeg :) .
A cel tiszta -> vagy a farkasok vagy a baranyok (a segitok tamogatasaval) :o) hamarabb erjen/ek be MINENaron. :D
Durvan nagy allatkodast lehet belole kihozni :DDD , es nem is valik olyan gyorsan unalmassa, mint a sima verseny. -
Ja bocs!:D Akkor is moderáld magad ne másoknak kelljen téged.;) -
ki 12?
14 te
-
Proxy, switch, firewall stb. -
sleve #2953 Van rá egy jo példám: adott négy gamer A, B, C, D.
"A" játékosnál mindannyian tudunk minden gond nélkül játszani.
"B" játékos tud "C" és "D"-vel külön-külön, a kettő együtt nem tud bemenni mer akkor vmelyik szakad vagy fagy. "A" egyátalán nem tud bemenni "B"-hez.
"C" és "D" szerverét egyikünk se látja.
-
sleve #2952 Nem tartom kizártnak, hogy van akinél hiba nélkül működik a FlatouNet de akikkel már összetalálkoztam netes game közbe mindenkinek volt már ilyen gondja
-
Mit használsz a netes játékhoz?Csak wincommanderbe úgy indítod, hogy flatout.exe -join ip cím?Mert ha igen és rosszul írod be akkor szokot fagyni.Pl a FlatouNet hiba nélkül működik. -
:D -
Jah, a modorodon változtathatnál.12 éves létedre elég bunkó vagy.
-
titike #2948 Azt tudom a fallout egy szerepjáték de rosszul irtam nem a magyarítások ról hanem a GameStar honlapról nyilik a link.
Kevertem a linkeket. -
sleve #2947 Ne rágd magad rajta a Fallout-hoz készült magyarítás nem lesz jo a Flatout-hoz
-
titike #2946 Nem kellene egyből hülyézni az NFS-ek hez is készült csak érdeklődtem! -
sleve #2945 Inkább egy netfix kéne hozzá, nagyon morcos vagyok mikor a netesgame miatt ugy be fagy, hogy csak resettel le7 tobább lépni
-
te hülye vagy?
minek ehez magyarítás? -
Most komolyan.Minek ehez magyarosítás?Én nem tudok róle, de igényem sincs rá. -
titike #2942 Érdeklődöm magyarítás létezik hozzá?
Mert a magyarítás portálról a linket nem lehet elérni. -
ahha, kössz nem tudtam -
Felraktad a patch-et?Ha nem akkor tedd fel és láss csodát. -
Hi! Segítene valaki? Hol tudom multiban a roncsderbi részt indítani? Mert nekem csak körvesenyeket enged. -
Jó a 7.0 is.A Photoshop/Plug-Ins/File Formats- ba másold be ami azt az 1 file-t ami a zip-ben van.(amse.uw.hu- n fent van ha nem az lenne)és utána meg tudod nyitni. -
photoshop cs kell a szerkesztéshez vagy 7.0 is jó? mert beraktam a plugint,de nemtudom megnyitni a fájlokat. -
Chaos Mad #2936 ok -
köszi, de közbe rájöttem, google-n rákerestem -
Chaos Mad #2934 total commanderbe allulra a beiró mezőbe veirod hogy "bfsunpack.exe common1.bfs"
stb
asszem valahogy igy kell. -
Hello! Hogyx lehet kicsomagolni azokat a bfs fájlkmat? Nekem a bfsunpack.exe el se indul, rákattintok és egyböl kilép. Valaki tud segiteni? Köszi!! -
1etértünk -
sleve #2931 Elég sok, ha le7ne vele normálisan játszani neten akkor +érne 2-3 ezret :) -
mediamarktban 9999ft a game ... ezekszerint lehet mar kapni :) -
LOL - tök igazad van :) -
Chaos Mad #2928 van: [email protected] -
ddd #2927 a patch installálása abbol áll hogy bemásolod a 3 file-t a helyére tehát ilyen hibaüzenet nem lehet közben -
van msn-ed?
gyere abba
akrok valamit kérdezni -
Chaos Mad #2925 hát mittomén :P -
de ilyen jól hogy csináltad? -
Lehet, hogy nem voltam érthető.
Tehát:
feltelepített játék, mely az eredeti exe-t tartalmazza
patch installálása során hibaüzenettel "tedd be az eredeti cd-t" leáll
tehát nem települ fel.
Megoldás? -
Általában egy patch feltevése után már nem jó a régi crack-kelt exe, fel kell tenni a patch-hez "legyártott" újat.
...például ezt itt... -
Chaos Mad #2921 könnyen
jó kis progi, mert egyszerű, és jól meg lehet csinálni benne mindent
azzt nem tom miért nem jó firefox alatt, egyszerű html.