3441
-
csíter van, de nem olyan sok ... napi 1 becsuszik, de csak 1 versenyt maradnak, mivel megunják ... :) legtöbben azért nem csalnak :) -
Pár sort visszaolvasva láthattál VOLNA egy linket, és onnan letölthetsz egy flatoutnet 1.3 nevű progit. Na azon keresztül lehet neten nyomulni! Én eddig egyszer próbáltam vele csatlakozni, szerverhez, de nem jött össze, de működőképes dolog az elmondások alapján, csak sok a csíter... :( -
knn #2998 vki segitsen hogy kell a flatouttal multizni?plíz -
MÁR MÜKÖDIK A JÁTÉK ,VÉGRE ELINDULT!!!4 

-
FUT A SZERVER ...
flatout.exe -join 81.182.93.92
VAGY
csati: #flatout.hu / IRCNET ( irc.elte.hu )
ÉS
SZERVER: FlatoutNet1.3 / DESCRIPTION: "IRCNET > flatout.hu" -
szala #2995 amugy gondom van a kicsomagolt verzio inditással, minden ugy csináltam ahogy a faq ba le van irva és data/language/version.ini not found from the file system szoval el sem indul nekem vmiért, igy nem tudok texturát sem festeni, meg valahogy meg kéne probálni másik auto modellt is bepakolni :o) -
szala #2994 meg is van:http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html -
szala #2993 valahol az nvidia.com on van archivum, ott vannak a régi driverek -
66.93 vid ká driver van fent,ettől régebbit hol találok?
-
Az oldalon lévő patch leszedtem és elindult a játék de csak 1-2 percig ment a verseny és utána ugyan ugy ujraindult a gép.
Ha tudtok segitsetek mert most már láttam a játékot menet közben és nagyon király ,lehet msn-en is : [email protected] -
Chaos Mad #2990 mondom cseréld ki a videokártya drivert -
Nincs huzva a proci! -
sleve #2988 procit nem huzod? az is csinálhat ilyen hibát -
Chaos Mad #2987 a legfrissebbel nem jo asszem... vagy már lehet... -
Videokártya driver a legfrisseb van fent.
Patch ami találtam a neten.
-
Chaos Mad #2985 videókártya driver
vagy patch -
Sziasztok!
Elökotortam a játékot hátha már van megoldás a problémára(lusta vagyok visszaolvasni) szoval felrakom elinditom ,menű,beállitások minden van ,de amikor elkezdödne a verseny akkor ujrainditja a gépet.
Van már erre megoldás vagy soha nem tudok játszani a játékkal?
-
remek, szoros versenyeket mentünk sleve-el, remélem egyre csak többen leszünk... :)
flatout rajongók! ébresztő! :) -
jöjjön, aki játszana ...
csati: #flatout.hu / IRCNET ( irc.elte.hu )
SZERVER: FlatoutNet1.3 ( flatoutnet-letöltés ) / DESCRIPTION: "IRCNET > flatout.hu" -
ok, akkor átmegyek oda :)
-
sleve #2980 ircnet #flatout.hu itt is szokott lenni egy szoba ha nálunk (WinG-nél vagy nálam) megy a játék vagy ha épp net előtt ülünk és meg lehet beszélni a köv futamot :) -
flthun=flthu -
most is inditottam 1 szervert ... ha IRC en nem irok, akkor game van ... Flatoutnet 1.3-al! (google ...)
irc-en gyert-ek az #flthu csatira! :) (srv:ircnet / irc.elte.hu)
a flatoutNET-ben egyébként a DESTRIPTION mezőben a szerveremen a "IRCNET > FLTHUN" látható :) -
XRV #2977 bászus szólhattá' vóna :-), csak most néztem ide -
inditottam szervert ... ha IRC en nem irok, akkor game van ... Flatoutnet 1.3-al! (google ...)
irc-en gyert-ek az #flthu csatira! :) (srv:ircnet / irc.elte.hu) -
na, egy-két ember benézett, küldölfiekkel játszani is sikerült :D sajnos van 1-2 csiter, pl 0rol 300ra gyorsul 1 gombnyomásra... hálistennek hamar megunják ezek a barbárok :)
legközelebb szombaton leszek a "csatin", majd beirom ide, remélem összejön már végre majd valami game is :) -
irc-en gyertek az #flthu csatira! :) (srv:ircnet / irc.elte.hu)
-
inditottam szervert, leirásban MAGYAROK szerepel :) gyertek :) -
szala #2972 hi
müxik a flatoutnet végre, tuti hogy van köze a weboldalhoz, mert a weboldal is müxik, ha valak iesetleg nem ismerné:
http://www.paha.net/flatout/
elég jo kis bajnokságok szoktak lenni és itt nem kell ip ket irogatni, nem csak 2 en száguldoznak az emberek , szoval ajánlani tudom mindenkinek -
sleve #2971 abban teljesen igazad van, hogy nincs másik ilyen játék amiben ennyire nem lehet kommunikálni a társakkal de ezt havarok közt +oldjuk ts-n :)
azért az nfsu2 se kutya, ott aztán tényleg nem találod meg a másikat ha nem dumáljátok le pontosan. de ez -nfsu- legalább megy mindig! -
szala #2970 valoszinü, mert a paha.net sem müxik , lehet van össuefüggés , midig lobby bol inditottam és mikor a host inditott, akkor indult , bár nem tudom ezt kérdezted -e :o)))))
sajnos annyira nem közeli az a dátum :o) -
milyen játékokat probáltál, ahol mindig más volt a szerver, s nem volt lobby csak intuitiv kellett elinditani, mikor valamenynien látszottatok ? :)
sajnos a közeli flatout2 megjelenés miatt sztem már nem is lesz előrelépés inet ügyben :(
a flatoutnet 1.3 esetén sztem nem megy a szerver, ami listázza a lobbykat ... :( -
szala #2968 hát mondom én, már kihordtam lábon egy infarktust, hogy nem tudok háloba nyomulni :o( -
sleve #2967 ezzel télleg valami gáz van
-
sleve #2966 Jó pár gamét kiprobáltam már neten és egyikkel sincsennek ilyen gondok ezért nehéz elhinnem, hogy csak azokra az okokra vezethető minden vissza. -
szala #2965 Sziasztok
Netek megy a flatoutnet.exe? nekem egy napja megállt valami shocket hibát ir ki és nem tudom mi a gond :o( -
Narancs89 #2964 az 1.1be a roncsderbi a jó:)
azt hiányolom a multiból h nincsenek botok
mer ketten elég lapos a körverseny...
-
Chaos Mad #2963 majd a FO 2 .. :) -
a netkóddal az 1.1 óta semmi gond ... sajnos nincs inet szupport, igy nincs rendes lobby, stb, de ha összejön a game, onnantól frankón megy minden.
az, h bizonyos plajerek szervere nem tökéletes inkább alexease által irt okokra vezethető vissza :) juzer error.
ettől függetlenül az empire kapja be :) -
sleve #2961 inkább szar netcod
Empire Interactive