Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már készül is a nagysikerû Flatout 2. része, adta hírül a Gamesfire! A játék jelen állás szerint novemberre várható a Empire Interactive gondozásában. Más egyéb infó, kép még nincs.
My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
"jajj de h.... vagy" <#kacsint>#kacsint>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
És boltban már lehet itthon kapni?? mer én még seholsem találkoztam vele
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
natehát, akkor maradjon az IRCnetes!
tehát: irc.extra.hu #flatout.hu
Bajnokságba meg jelentkezzetek, már egyre többen vagyunk!
Forza.
Gondoltam csinálok egy online FlatOut bajnokságot, mivel egyre több magyar játékost találtam. Jelentkezni a honlaponlehet, vagy nálam (elérhetõségem a honlapon). Remélem sokan összejövünk és jó kis zúzdákat tudunk összehozni 😊
ja igen, és van IRC channel is: irc.quakenet.org #flatout.hu, illetve ideiglenesen van irc.extra.hu #flatout.hu channel is. Jó lenne ha a csati a magyar FlatOut scene hivatalos gyülekezõhelyévé válna, szóval gyertek 😊
Üdv,
WinG
😄
2. indul egy szimulator portálom az autoszimulator.lap.hu mellett, s ha valakinek lenne, írhatna egy bemuattót, jellemzést, kritikát v vmit flatoutról vagy a kedvenc szimulátorjáról, s kikerüla alapra term. nevével és weblapjának címével együtt email ha érdekel: [email protected]
.: mobilize.hu :.
Forza.
na, jo le7, hogy nem erre talállták ki de erre pl nagyon alkalmas 😊)
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Egyik havernak, a Flatout nem megy ha a patch1.1 et felteszi, kapásból az intrónál kifagy. NoCD -t is próbáltuk, ua.
Amint elkezdõdik az intro visszamegy a windowsba.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
nincs egy hely, ahol meg lehetne dumálni egy versenyt, stb ...
és nem, a forum NEM alkalmas erre 😊
Forza.
Forza.
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Inkább mégse kéne...
Inkább mégse kéne...
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Olyan kérdésem lenne hogy a force feedback (értem ezalatt a rezgést) csak kormánnyal müxik? Mert nekem van egy Logitech rumblepad-om és az nem reagál erre a dologra.Szal elvileg kéne néki rezegni?
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
démonigyerek: a Flatout Net az jó progi, de nem fogsz tutni csatlakozni olyanhoz akit nem ismert mert ezek nem serverek!
de csodát ne várj
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Forza.
Valaki mondjon valami megoldást!!!!!!!!!!
a progi amit a weblapról lehet leszedni azzal se jó :=(
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.