Flat-Out
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! Segítene valaki? Hol tudom multiban a roncsderbi részt indítani? Mert nekem csak körvesenyeket enged.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Jó a 7.0 is.A Photoshop/Plug-Ins/File Formats- ba másold be ami azt az 1 file-t ami a zip-ben van.(amse.uw.hu- n fent van ha nem az lenne)és utána meg tudod nyitni.
photoshop cs kell a szerkesztéshez vagy 7.0 is jó? mert beraktam a plugint,de nemtudom megnyitni a fájlokat.
ok
total commanderbe allulra a beiró mezõbe veirod hogy "bfsunpack.exe common1.bfs"
stb
asszem valahogy igy kell.
stb
asszem valahogy igy kell.
Hello! Hogyx lehet kicsomagolni azokat a bfs fájlkmat? Nekem a bfsunpack.exe el se indul, rákattintok és egyböl kilép. Valaki tud segiteni? Köszi!!
Elég sok, ha le7ne vele normálisan játszani neten akkor +érne 2-3 ezret 😊
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
van: [email protected]
a patch installálása abbol áll hogy bemásolod a 3 file-t a helyére tehát ilyen hibaüzenet nem lehet közben
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
hát mittomén 😛
Lehet, hogy nem voltam érthetõ.
Tehát:
feltelepített játék, mely az eredeti exe-t tartalmazza
patch installálása során hibaüzenettel "tedd be az eredeti cd-t" leáll
tehát nem települ fel.
Megoldás?
Tehát:
feltelepített játék, mely az eredeti exe-t tartalmazza
patch installálása során hibaüzenettel "tedd be az eredeti cd-t" leáll
tehát nem települ fel.
Megoldás?
.:asChil:.
Általában egy patch feltevése után már nem jó a régi crack-kelt exe, fel kell tenni a patch-hez "legyártott" újat.
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_flat_out.shtml#Flat Out v1.1 No-CD/Fixed EXE]...például ezt itt...[/url]
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_flat_out.shtml#Flat Out v1.1
könnyen
jó kis progi, mert egyszerû, és jól meg lehet csinálni benne mindent
azzt nem tom miért nem jó firefox alatt, egyszerû html.
jó kis progi, mert egyszerû, és jól meg lehet csinálni benne mindent
azzt nem tom miért nem jó firefox alatt, egyszerû html.
Hali!
Nekem a crackelt változat van meg, da a patchet nem tudom felrakni, mert kéri az eredeti cd-t.(akkor is, ha az eredeti exe-t visszarakom)
Van valami megoldás?
Nekem a crackelt változat van meg, da a patchet nem tudom felrakni, mert kéri az eredeti cd-t.(akkor is, ha az eredeti exe-t visszarakom)
Van valami megoldás?
.:asChil:.
megnyugtato, h ez nem tul elterjedt 😊 - sajnos a firefox inkompatibilitas eleg frusztralo 😊
Forza.
najo
namo webeditor 6
örültök?
namo webeditor 6
örültök?
mad>
engem is erdekelne, mivel keszult a lap, mi olyan szar, h firefoxban megjelenithetetlen oldalt general .... 😞
demongyereke legalabb megy .... 😉)
engem is erdekelne, mivel keszult a lap, mi olyan szar, h firefoxban megjelenithetetlen oldalt general .... 😞
demongyereke legalabb megy .... 😉)
Forza.
Tied sem egy iparmuveszeti remekmu, de legalabb meg informacio sincs rajta😉) <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#vigyor3>#vigyor3>
<#idiota>#idiota>
csá
ez az én titkom 😊
ez az én titkom 😊
ezt irtam volna elõször 😊
nem kell köszi megtaláltam a FAQ-ba fent volt a CloneCD-DVD stab
Get a life!
erre most sokmindent tudnék irni.
Szijasztok nekem nem megy a játék PLEASE
Get a life!
felrakom az oldalra.
Forza.
Nálam 1.0-ás PIII, 512 MB SD-ram, Gef FX 5600 SE van és lazán megy úgy, h. minden maxra van húzva a játékban.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
lan van alapból, max 8 fõre
most így minimumot nem találtam hirtelen, de egy 1.4es proc, 256 ram, és 64 megás vidkártya sztem már megteszi
most így minimumot nem találtam hirtelen, de egy 1.4es proc, 256 ram, és 64 megás vidkártya sztem már megteszi
hi!
olvastam a faq-ot...lan van benne alapból? érdemes egy 9fõs partira a game? milyen min. konfig kell neki?
köszi a válaszokat...
olvastam a faq-ot...lan van benne alapból? érdemes egy 9fõs partira a game? milyen min. konfig kell neki?
köszi a válaszokat...
Aha ok mert nekem ami van ahhoz van mellekelve hogy hogy kell elinditani es abban benne van az is es azert nem is jaccottam de akkor van ra megoldas ok koszi.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Sziasztok en azt szeretnem kerdezni hogy van mar a jatekhoz normalis tores hogy ne kelljen a dvd romot letiltani vagy lehuzni?? Mert meg akartam nezni FAQ-ban is de nekem valahogy nem nyissa ki az oldalat.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Jaja, tényleg, még én is olvastam, hogy nem velük akarnak tovább dolgozni ... hát akkor most vmi tényleg büdös, vagy csak a bugbear akart több pénzt. 😉
My Life for Freedom!