893
-
#573 Bocs mellékattintottam, nem neked szól, hanem piamanianak. -
noca #572 Ezen mit értsek? -
#571 Remélem érthető.
-
#570 Hi all! a cds verzio van meg nekem a 4s cd bwi kiterjesztésü azt mivel lehet beolvastatni es ezt a cdset h kell elinditani???? -
#569 A többi SecuROM-os védelemmel ellátott játék már törve van ez miért nincs. -
#568 Jó lenne ha már kiadna valamelyik csapat egy cracket! -
piamania #567 haho plíz -
noca #566 Én meg nem is találok leirást a CloneDVD-re. Még mindig ezt irja ki: A required security module can not be activated. This program can not be executed(5007). erre van megoldás?
-
piamania #565 Vki válaszolna az #559-ben feltett kérdésemre? -
#564 Köszi már megvan a megoldás... -
#563 Hi all! A cd verziosat h kell elinditani?? -
#562 Vki írja légyszi segítsen, a dvd-s verziót hogyan kell elindítani?
Köszi, de nem volt kedvem az egész topicot átnyálazni!:) -
#561 lehet úgy is -
#560 szeretném kérdezni hogy most ez a játék milyen fajta fps vagy mi nekem kell menni az emberkével?? -
piamania #559 és az azt követő pályán mit csináljak?el kell jutnom vhogy megint a dutyiba,de civilként nem mehetek be a katonai területre.Már mindent kipróbáltam,de sehogy.PLÍZ help! -
piamania #558 kössz a segítséget.sikerült -
theclub #557 csak menni kell előre, nem kell megállni :) -
#556 nagyon köszi, hogy leírtad
korrekt -
Dragonkiller #555 Sziasztok!
Ferrarif1team & theclub köszi szépen a segítséget. Bár a mininova nem jött össze (torrent...) a GameCopyWorld-ről leszedtem a 2006.05.15-ei image-t és a game exe-t. Ezután a DT4-ben kikapcsoltam az automount-ot, Win indítás után mout-oltam az mini (pontosabban maxi) image-t majd vártam vele kb 2 percet (ennél az image-nél érdekes, de eltart egy ideig a mount-olás, de ez a háttérben zajlik). Ezután az ASR-rel indítottam a játékot, és így elindul. Alcohol & Nero jelenlét nem zavaró, CloneCD/DVD-t nem tudom, majd kipróbálom. iTWINS, DVD-s változatról van szó. Gondoltam leírom, hátha valakinek ez van meg és nem indul... -
piamania #554 értem.És hányan letten kanosak?Azokat leütötted? -
theclub #553 Én jobbra kerültem. Pár katonát kiütöttem, aztán a falon végigvonulva a csáberőmet (F3) vetettem be és magam után húztam az egész brigádot. -
noca #552 Nekem (még) nem jó csak azt a filet tudtam letölteni. Már nem azt irja ki hogy kérem a cd-t hanem: vmi not activated és not executed...amit az elött. mi a baja még mindig???? -
piamania #551 vki segítene mégis merre keressem?Sehol nem találom!KÖSZ -
huzolee #550 csak egy normális crack kéne nem kéne ilyen sok kis f*szság aztán lehet hogy nem is megy vele a game .... van akinek meg valamien okból megy .. -
#549 Jó lenne ha már valamelyik csapat feltörné a játékot! -
huzolee #548 az a baj hogy nincs meg az eredeti mds em aztán a nélkül meg nemtudok semmit csinálni -
#547 pl
-
huzolee #546 hogy ha nem azzal az "asr.exe" vel indítom el akkor ezt írja ki "Conflict with Disc Emulator Software detected." hogy ha azzal akkor meg ezt "Please insert the original disc instead of a backup." már nemtudom hogy mit tegyek -
piamania #545 oké,és mégis milyen címszóval?Sehogy nem találom. -
huzolee #544 jó ... no comment.. most kicsomagoltam és ezek a fájlok már megvoltak nekem de nem megy ez az átkozott.. nincs meg az eredeti mds fájl ... már többször is leszedtem de .... -
theclub #543 Mármint piamanianak szántam az első mondatot, nem neked Breki33 :) -
theclub #542 Mint sok minden, ennek a megoldása is le lett írva már korábban: nyomogasd sűrűn az F3-at.
huzolle: neked sem ártana visszaolvasni. Amúgy meg használj WINRARt a kitömörítéshez.
Az összes kérdésre már volt korábban válasz, teesék visszaolvasni! Egyedül talán a quick action nem lett bemutatva. Ezzel ki lehet merevíteni az időt és parancsokat tudunk adni az embereinknek, amit egyszerre fognak végrehajtani. Az "ú", "ű", ENTER és backspace gombokkal lehet használni. A játkban két rész is van, ahol olyan gyorsan kell cselekedni a csapat összes tagjával egyszerre, hogy más módon lehetetlen továbbjutni! -
huzolee #541 hy all!Ferrarif1team ez a link szép és jó csak egy bibi van, hogy nem engedi a daemon betölteni a BTW fájlt vagy mit .... -
#540 emberkék aki itt segítségért kiabál aztán megoldja igazán beírhatná hogy sikerült hátha ezzel segít a következőnek........
nemcsak segítséget kérni hanem másoknak is megpróbálni segítséget nyújtani -
piamania #539 Figyi segítenél?Megakadtam egy helyen.
Kate-tel kell menni,le kell ütni a Millert,és be kell sétálnom a börtönbe beszélni vkival.De hogy kell bemenni?Lopakodva?Mindig észrevesznek,és mennek a parancsnoknak szólni.KÖsz -
noca #538 Mégsem kell!!
-
noca #537 hello
Rick Wyeth!! Valahogy el tudnád küldeni azt a file-t? mert nem tudom letölteni
-
theclub #536 No, végigvittem a gammát! Nagy volt! A záró képsorok alapján várható a 3. rész is! -
Ferrarif1team #535 Hi!
Én el tudtam indítani, de nem volt egyszerű!
Én erről a címről szedtem le a file-t!:http://www.mininova.org/tor/310555 -
theclub #534 Szia!
Szerintem az ITWINS verzióhoz utólag jött ki fixelt mini-mimage crack, amivel már jól megy. Ilyet próbálj keresni a neten (torrent, GameCopyWorld).