Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lovassági katonai erõdben amikor a lopakodós pályarészek után elkezdõdik a harc, az FPS számn lelesik kb. a felére. Úgyhogy készüljetek a legrosszabbera. 9800Pro kártáyn is alig játszható (max. 15 FPS), még ha mindent minimumra veszek is. Pedig a korábbi pályarészek elfogadhatóan futottak max. részletességgel is. <#mf2>

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Bandi Corp
Hy! Nekem a game DVD-s verziója van meg. crackeltem a Desperados2.exe-t és az asr.exe-t is. Daemoon-Tolls 4.03ban benn a 4- es CD. Indítom az asr.exe-t kiválasztom a Desperados2.exe-t gondolkodik, gondolkodik és kiírja, h:
Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details.
Vki segítsem me naon szeretnék má játszani! Lécci!
Elõre is köszi! csácsá

nekem segitene vki???
Szeva.
Bemásolod az asr.exe-t a játék könyvtárába, majd ott dupla klikk rá és kijelölöd neki a desperados 2 exe-t és indul a game.
De a 4-es cd legyen bent a deamonban ennyi.

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora egy retek szar pálya amikor a telepeseket kell megvédeni, nincs vmi parancs amivel automatikusan lelövik ezek a szerencsétlenek aztaki a látómezejükbe kerül úgy mint a commandos 3-ban? Jópofa pálya de egy ilyen akció rész mi a bánatnak egy taktikai stratégiai játékba?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogy kell használni az asr.exe-t a Desperados 2-nél?? Elõre is köszi
PLS HELP !!! Telepitésnél elakadtam.BWClone-Unleashed verzió 4es CD vmi blindwrite kiterjesztésel van,viszont sehogy sem tudom beolvastatni se a daemon toolsal,és kiirni sem tudom...ilyenkor mi van
Breki33
dehogynem

kaptam én már azért mert nem kerestem meg más helyett a megoldást

sõt volt aki számonkérte, hogy amit szivességbõl linkelek, hogy tegyem......
Ettõl még nem :-)))
Conga
csak egy nvidia drivert tettem fel és jó lett

Breki33
akkor leírhatnád hogy mi volt a gond, hogy a következõ tudja
Conga
sikerült kösz 😄

Conga
konfigot írni? hmm kicsit segítenél ebben?
a fórum egy részét nem értem esetleg tolmácsolnál?
kössz

Szerintem jót tett a játéknak a 3D. Ugyanis az már önmagában jó, hogy tetszésed szerint tudod forgatni a pályát, vagy akár zoomolni. Az már csak hab a tortán, hogy FPS módban is tudsz nyomulnii. A lopakodós nappali pályákat jobb szeretem kívülrõl irányítani, de az irtós részeknél jól jön a belsõ nézet, különösen a snipernél.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Breki33
és érdemes itt olvasgatni

klikk
Breki33
pl konfigot írni
Conga
Hello
Nálam ezt a hibát írja ki: Unable to initialize video mode:
VVideoConfig structure did not contain valid m_hDC and m_hGLRC members.
mi a rossebet kell csinálni?

Breki33
szerintem dobott bár én még csak a demo alapján mondom
Breki33
akkor pedig nagyképû leszel...

szval errõl ennyit
Sztem nem reagálnék. De ne offoljunk.
Kérdezném azoktól, akik már (jó)néhány pályát lenyomtak: dobott az élvezhetõségen az új nézõpont bevezetése, vagy inkább zavaró?
3 csapatot kell kihallgatni. A következõt mindig csak akkor adja be, ha az elõzõt megcsináltad rendesen. A térképet nézegesd sûrûn.

Hello!

Mit kell ott csinálni,amikor az erdõben vagyunk 3,körös-körül katonák.Azt vágom,hogy ki kell hallagtni az indiánt meg a katonát annál a lerobbant faháznál.Én odamentem,de csak 1 mondatot írd ki.Azt meg nem tom mit.
Így nem fogadta el,hogy megcsináltam.Kate-tel csábítottam el mindenkit,így lehet,hogy a két beszélgetõ partnert is,és megkötöztem õket.
Minden katonát le kell ütni,vagy csak elég annyit,hogy lovat tudjak szerezni?
Kössz
Breki33
azért zavar mert beírja, hogy lusta keresni

az ember meg lusta 8*-ra ugyanazt beírni

ha teis naponta 10 ugyanolyan kérdést kapnál megnézném hogy reagálnál
Ezt sosem értem... mé' zavar sokakat, hogy jönnek újra és újra a már sokat feltett kérdések... be kell írni a választ, vagy nem kell reagálni. ennyi.
Persze ettõl még vannak keresési lehetõségek:-)
Breki33
van keresõ

van torrent keresõ
nearo
Idõm sincs, mer tolom a Desperados1-et...
Egyébként az elsõ 300 hsz-bõl nem derült ki számomra, hogy honnan lehetne letölteni, aztán meguntam az olvasgatást.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Breki33
ez a nincs kedvem visszaolvasgatni olyan hülye szöveg

ha valakit érdekel legalább próbáljon meg visszaolvasni nem olyan nehéz
Sziasztok!Egy kis segítség!Azok akik a sima desperados 2 isot töltötték le KI NE TÖRÖLJÉK!!Van egy Big Image Crack file a mininova.org - on és ott azt letöltve mountolva és crackolva a gémet majd securom loaderrel indítva mûködik!Én így játszok és már ott tartok hogy védeni kell a falusiakat!!!!

Üdv akinek nem megy szoljon küldöm az image filet!
nearo
Uhh... ha le lehet tölteni valahonnan, akkor belinkelné nekem ide valaki? Ha már írtátok, akkor bocs, de nincs most kedvem visszaolvasgatni...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

urbijoe
securom loader-t elinditod és kiválasztod a Desperados2.exe-t
és már megy is.
a Daemon tools-ban hagyd bennt a 4-es cd-t

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
az elsõ pályán mit kell csinállni a nõvel?

Szevasztok.
TAlált már vki hozzá mûködõképes cracket, amivel indul a játék, vagy mégnem lehetett feltörni???????????
BADE
töltötte le valaki a gamet a warezcenterrõl?Oda csak annyi van írva,hogy Clonedvd.Fél órája szenvedek vele,az imént leírtak alapján,de semmi.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Valaki megtudná mondani, mit kell csinálni akkor amikor a kanyonban vagyunk miután legyõztük az indiánokat és a katonák után eredünk! Mit kell csinálni, mi a végsõ cél?
Shep
A 3. részben meg mi lesz, szemmelverés?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ez már marhaság, te jó ég. Azért kösz.

Futásból kell leütni az ellenfeleket. De nem mindig sikerül, szerencse kérdése (is).

Shep
Na hogy lehet a népeket leütni, mert mire a hülye emberem odamegy, kihúzza magát, eldönti, hogy na akkor most ütök, vagy sem, addigra agyonlövik, ez így elég gáz, mert pl. az erdõs pályán van egy fószer egyszerûen nem lehet leütni, mert mindig lelõ.

Basszus emberek, tiszta láma dolog, de az elsõ pályán hova a pélóba rejtsem el a leütött és megkötözött õrt? Azt írja, vigyem az erkély (balcony) alá. A szekér melletti helyre is vittem már, az sem volt jó... Egyébként mind a 3 fickót el kell hordani, vagy csak az egyiket? (mert csak bodyguardot ír, egyesszámban!) PLS HELP!!
Shep
#449 ?

A börtönbe kell bemenni az indushoz. Talán a térkép is jelöli X-szel.

Európában a TAGES védelemml ellátott DVD verzió jött ki. Az kell nektek? kicsit több problémánk volt azzal a védelemmel, mint az amcsi, CD-s verzióval. <#mf1>

Breki33
netes oldalon voltak animációk

nekem még nincs meg de gondolom csábítani õket
Kösz a választ, de hol van az egyes?
Még egy kérdés én 12 vagyok és nem vágom anyira az angolt.
Mit kell csinálni akkor amikor a Kate-el vagyunk és milliónyi katona vesz minket körül.
Mi pedig, nem ölhetünk meg senkit!
Én egyszer végigszaladtam a pálya körül, (f3-al)és kiírt valami "Mission object-et!
Mit csináljak még?
Shep
Hogy a bánatban lehet hátulról leütni vkit? Ha kúszok akkor is meghallanak és mire feláll az a szerencsétlen 6x agyonlövik.

Én is a dvd-s verzióra böjtölök...
urbijoe
nincs DVD-s verzio?

Breki33
hogy szinte egyszerre tudj két emberrel dolgozni

ne legyen az, hogy amig az egyikkal pöcsölsz a másikra nem tudsu figyelniés így a feladatot megoldani

az egyesnél voltak erre animációk
Hi srácok!
Lehet hogy alapvetõ kérdés, de mire jó a Quick action?
szerintem jobb egérgomb