Desperados 2 - 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details.
Vki segítsem me naon szeretnék má játszani! Lécci!
Elõre is köszi! csácsá
Bemásolod az asr.exe-t a játék könyvtárába, majd ott dupla klikk rá és kijelölöd neki a desperados 2 exe-t és indul a game.
De a 4-es cd legyen bent a deamonban ennyi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kaptam én már azért mert nem kerestem meg más helyett a megoldást
sõt volt aki számonkérte, hogy amit szivességbõl linkelek, hogy tegyem......
a fórum egy részét nem értem esetleg tolmácsolnál?
kössz
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Nálam ezt a hibát írja ki: Unable to initialize video mode:
VVideoConfig structure did not contain valid m_hDC and m_hGLRC members.
mi a rossebet kell csinálni?
Kérdezném azoktól, akik már (jó)néhány pályát lenyomtak: dobott az élvezhetõségen az új nézõpont bevezetése, vagy inkább zavaró?
Mit kell ott csinálni,amikor az erdõben vagyunk 3,körös-körül katonák.Azt vágom,hogy ki kell hallagtni az indiánt meg a katonát annál a lerobbant faháznál.Én odamentem,de csak 1 mondatot írd ki.Azt meg nem tom mit.
Így nem fogadta el,hogy megcsináltam.Kate-tel csábítottam el mindenkit,így lehet,hogy a két beszélgetõ partnert is,és megkötöztem õket.
Minden katonát le kell ütni,vagy csak elég annyit,hogy lovat tudjak szerezni?
Kössz
az ember meg lusta 8*-ra ugyanazt beírni
ha teis naponta 10 ugyanolyan kérdést kapnál megnézném hogy reagálnál
Persze ettõl még vannak keresési lehetõségek:-)
Egyébként az elsõ 300 hsz-bõl nem derült ki számomra, hogy honnan lehetne letölteni, aztán meguntam az olvasgatást.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ha valakit érdekel legalább próbáljon meg visszaolvasni nem olyan nehéz
Üdv akinek nem megy szoljon küldöm az image filet!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
és már megy is.
a Daemon tools-ban hagyd bennt a 4-es cd-t
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
TAlált már vki hozzá mûködõképes cracket, amivel indul a játék, vagy mégnem lehetett feltörni???????????
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még egy kérdés én 12 vagyok és nem vágom anyira az angolt.
Mit kell csinálni akkor amikor a Kate-el vagyunk és milliónyi katona vesz minket körül.
Mi pedig, nem ölhetünk meg senkit!
Én egyszer végigszaladtam a pálya körül, (f3-al)és kiírt valami "Mission object-et!
Mit csináljak még?
ne legyen az, hogy amig az egyikkal pöcsölsz a másikra nem tudsu figyelniés így a feladatot megoldani
az egyesnél voltak erre animációk
Lehet hogy alapvetõ kérdés, de mire jó a Quick action?