Desperados 2 - 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
huzolle: neked sem ártana visszaolvasni. Amúgy meg használj WINRARt a kitömörítéshez.
Az összes kérdésre már volt korábban válasz, teesék visszaolvasni! Egyedül talán a quick action nem lett bemutatva. Ezzel ki lehet merevíteni az idõt és parancsokat tudunk adni az embereinknek, amit egyszerre fognak végrehajtani. Az "ú", "û", ENTER és backspace gombokkal lehet használni. A játkban két rész is van, ahol olyan gyorsan kell cselekedni a csapat összes tagjával egyszerre, hogy más módon lehetetlen továbbjutni!
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
nemcsak segítséget kérni hanem másoknak is megpróbálni segítséget nyújtani
Kate-tel kell menni,le kell ütni a Millert,és be kell sétálnom a börtönbe beszélni vkival.De hogy kell bemenni?Lopakodva?Mindig észrevesznek,és mennek a parancsnoknak szólni.KÖsz
Rick Wyeth!! Valahogy el tudnád küldeni azt a file-t? mert nem tudom letölteni
Én el tudtam indítani, de nem volt egyszerû!
Én errõl a címrõl szedtem le a file-t!:http://www.mininova.org/tor/310555
Szerintem az ITWINS verzióhoz utólag jött ki fixelt mini-mimage crack, amivel már jól megy. Ilyet próbálj keresni a neten (torrent, GameCopyWorld).
Nekem az iTWINS féle DVD változat van, de eddig még nem bírtam futásra bírni. Végigolvastam eme topikot, de normális megoldást nem találtam benne, ellenben Ferrarif1team-nek és DareHell-nek - akik régebben ugyanerre a verzióra panaszkodtak - már látszólag nincs problémájuk vele, ugyanis DareHell-nek valahogy elindult (#413 - azt hiszem, azóta nem is írt a topikba), Ferrarif1team pedig arról érdeklõdik, hogy lehet bizonyos pályán továbbjutni (#460). Kérdésem: õk valahogy el tudták indítani ezt a változatot vagy letöltöttek más verziót, vagy esetleg megvették az eredtit? Persze az a kérdés elsõsorban hozzájuk szól, de lehet hogy más is tudna valami használható választ adni...
amúgy én egy másik játéknal ami ilyen úgy tudtam megoldani, hogy alcohollal kiírtam a védelm,et emulálva az egyes CD-t ami mdf-es volt és a cure-ban az mdf-et mountoltam
Utána utolérnek az ügyesek, és elárulják, hogy kell megcsinálni az ultolsó elõtti pályrészt.<#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy nagyon yoo a game! Egyre jobb részek vannak a vége felé haladva. A grafika szuper, a zene cool, egyedül az irányíthatósággal vannak kisebb problémák, ill egyes pályákon a gép aránytalanul (1-2 perc is lehet)sokat tölt a mentések visszatöltésekor. Amúgy a katonai erõd 4. pályája, és Santa Fé 1. pályája izzasztja meg legjobban a gépet. Elég komoly a gépigény: a játék elején ez nem derül ki annyira, de késõbb igen: a 3000+-os Athlon XP 1 giga RAM-mal, tuningolt 9800Pro-val épphogy elég egyes részeken.
Értékelésem: 92%!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ mert nem jutottam még odáig. Valszeg úgy kell csinálni lopakodva, hogy senki ne vegyen észre. Az 1.-ben is volt ilyen pálya.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Légyszi !!!!
Én is próbálkoztam egyszer egy ilyen image-val,és nekem is meghalt a windows.Nem jöttek be az ikonok,csak a háttér.
KÉrdésem is lenne.
Mit kell csinálni az erõdben Kate-tel?Leütöttem azt a Millert,utána el kell mennem a dutyiba beszélgetnem vkivel,de nem tudok elmenni,úgy hogy valaki ne rohanjon a parancsnokhoz,és vége.Hogy menjek le a börtönig?Kössz csá!
Ha valaki tud megoldást segítsen plz.
Sajnos ma nem indult el a Windows (XP). Olvastam korábban, hogy másnak is volt ilyen problémája.
Sajnos uninstall lett a vége, hogy a Windows-t el tudjam indítani.
Van-e valami fix megoldás, hogy menjen a Windows?
figy. én a desperados 2-t úgy használom (a DVD-set), h a crackek amit adtak hozzá (letöltéskor) de utána a gcw-röl leszedtem (mint utóbb kiderült ugyanazt adták letöltéskor is) és azt is felraktam: exe másolás, Securom izé felülírása és indításakor (bent az a 4es cd) a játék exe-jét választom, de gondolkodik 3 percet és kiírja, h :
Unable to authenticate original disc within time limit.
Try again?
és ezzel nem tok mit kezdeni...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"A Required security module can not be activated
This program can not be executed (6000)."
WTF??????????????????????????????????
Bandi szedd le a gamecopyworldrol a dvd-s verziohoz valo maxi imaget s azzal megy