893
-
KaLóZ14 #613 CRACK: http://rapidshare.de/files/21879334/Desperados_2_-_CRACK.rar.html -
Black8 #612 Segítsetek légyszi! A Desperados első részéhez hol tudnék hozzájutni? -
#611 Most kell megmenteni az indiánokat, mennyi van még hátra? -
#610 Azért azt az egyet soha nem fogom megérteni miért van kevés segítőkész ember?
Azt lehet látni minden torrentoldalon pl most a Desperados 2 Coopers Revenge-PCGAME verziónál de másnál is igyvan hogy többszázan leszedték emberek szinte könyörögnek a crackért és egy ember sincs aki feltöltse a kemény pár MB-os fájl!
No mindegy majd akad egyvalaki aki megszánja a többieket! -
#609 Hello!
Crack linket tudna valaki adni? -
#608 Desperados 2 Coopers Revenge-PCGAME kijött egy ilyen is! -
#607 Én bízom benne, hogy mire az elkészül csak sikerül végigvinnem :) -
tibike21 #606 Ha valakit érdekel az UltraHun team csapata készíti a magyarítást.
http://www.uh.atw.hu/ -
Hoz_Hun #605 Volt egyszer nekem is valami hasonló, pont a dokkival. Én lehasaltattam aztán otthagytam. -
#604 Hát beszarok, mekkora retek már ez a game ott áll az összes emberem a széf előtt mint egy rakat ... na mondom ok quick time, de hát rohadjanak le azt a tetves dokit mindig lelövi valaki valahonnan, a legjobb, hogy senki nem látja, de mégis lelövik hát elmennek a francba, ha nem 45 percet szenvedtem, de semmi mindig lelövik, próbáltam egyedül lelőni mindenkit, akkor is lelövik, mi a fenét lehet így kezdeni? -
Hoz_Hun #603 Egyébként ráférne egy patch a programra. Vannak kis idegesítő hibái. -
theclub #602 Falon át, vasúti vagonon át :) Kissé idegtépő, de megoldható. -
#601 Hát ez hihetetlen, szinte játszhatatlanul lassú a Fe-i pálya levettem mindent 800x600 ugyanúgy megy mint ha maxon lenne, hát óriási, ráadásul falon át lőnek le. -
Hoz_Hun #600 Egyszer nekem egy osztagnyi katona akadt rá a csajra. Nem is kellet doc mert a hülyék leüttötték egymást. Az utolsó állvamaradt katonát meg a csajjal lerugtam. Aztán körberohantam és megkötöztem mind. Nagyon vicces rész volt. -
tomsi79 #599 Sziasztok!
Nekem 1* már elindúlt a játék de többször nem. Ugyan úgy indítom pedig. Az eredeti lemezt követeli 4cd-s változat van meg.
A 4.03 daemon van fent, itw-d2cr.mdf,itw-d2cr.mds 22Mb. Asr.exe.
Töltöttem már le (Desperados 2 - BIG IMAGES CRACK) is de ezzel valami gáz lehet mert 30mb-ból, hogy csinál 485mb-ot. Kb 5 perc után beolvassa a Daemon tools. De ezek után sem lehet vele mit kezdeni. Lehet valami elindítási sorrendel van gond?
-
#598 Figyelj ha a kocsma környékén levertél mindekit aki él és mozog, akkor megfogod és Kate-el egyesével kicsalogadot a csókákat és leverd őket, nem kell mindenkit, csak azokat akik meglátják Dokit ha felmegy a házhoz, ez lehet olyan 10 ember, úgy is lehet, hogy teszel vele egy kört ráakad vagy 4-5 csóka azokat meg jól legázosítod Doc-al, egyáltalán nem nehéz pálya. -
greenwar #597 levertem mindenkit egyelőre a falon
utána lemegyek meglátnak meg bent lövésem nicns hogy hogy verjem szét őket, nem tudnál pálya legvégéről mentést? -
#596 Hát ha a belső részben mindenkit levertél akkor már nem lehet gond. -
greenwar #595 én is, valaki küldjön pls egy mentést a map végéről és mondja el mennyire ment előre közben a történet:D:D -
piamania #594 Ez alapján is csinálom.De mindig lebukom. -
huzolee #593 hééé mindenkinek akinek eddíg nem ment az töltse le azt a torrentet meg amit az tölt le aztán menni fog nektek is
nekem először nem indult el azt irta ki hogy lejárt az idő próbáljam újra ... csináltam egy restartot aztán elindult :):)::):) végre -
#592 Ja és #571, nem dísznek szúrtam be. -
#591 Gyakorolj még egy kicsit, elég bagatel pálya az is. -
huzolee #590 nem jó a linkelés vagy nemtom
http://download.torrentreactor.net/download.php?name=[Demonoid]%20iTWINS%20-%20Desperados%202%20-%20BIG%20IMAGES%20CRACK&id=458649
ezt másoljátok be címnek aztán jó lesz -
huzolee #589 hahó mindenkinek talán jó hír ...
találtam big images crack et desperados2 höz
Desperados 2 Big images crack -
piamania #588 BAsszus kezdek ideges lenni.Egy hete próbálom megcsinálni az erődös pályát,vmeddig mindig eljutok,de aztán vki elárul a katonáknak.Kezdem unni!!! -
greenwar #587 csá-csá
egy kérdésem lenne, hogy tudok átmenni azon a mapon, ahol 5 csávóval spawnolok, doc csaj coooper meg kettő másik, szóval oda kénemennek hawkeye-hez de civileknek nem lehet oda menni, azt h kell emgcsinálni
próbáltam h leütök mindenkit, kezdve a szélén de 10-15 ember után nem lehet már szolidan nyomni:D
PLS help -
Bobo01 #586 Feltöltő!!! Esetleg nem seedeli senkisem! -
huzolee #585 hy töltsd fel ezt a big image cracket valahova pls hogy ha neked megvan..
mert én ezt a linket megnéztem de nincs senki aki letöltötte volna és nincs feltöltő sem -
#584 Már Fe-ben vagyok, az utolsó erődös pálya elég bagatel volt. -
theclub #583 Kitartás! Az erőd után jönnek a legjobb részek! Kéőbbb jó lehet haladni is a pályákkal. -
#582 Kezdem unni az erődös pályát. -
#581 Nincs a játékhoz crack fixed exe-és? -
#580 Miért fagyasztaná le? Az csak annyit csinál, hogy ha rendelleneség van akkor leállítja a kártyát, egyébként próbálj meg másik drivert, nekem anno a codnál volt ilyen felraktam egy régebbit és minden ok volt. -
#579 ha kikapcsolom a recovert akkor meg tutira lefagyasztja a gépemet, de megpróbálom -
#578 Kapcsold ki a recovert -
#577 nembirok játszani a játékkal mert ez a köcsög vpu recover mindig alaphelyzetbe állítja a grafikus gyorsítót és így a játék egyszer kilép windowsba, utána visszajön a játék, de mihelyt visszajön megint ugat a vpu recover és ez megy amég meg nem nyomom meg a reset gombot ! :D:D:D
mi a problémámra a megoldás? pls privátba írjatok! -
#576 Desperados 2 - BIG IMAGES CRACK-rar
torrent -
#575 A csajjal az egész tábort le lehet venni a lábáról 1-2 csóka kivételével, egyszer vagy 10-en jöttek utánnam. -
theclub #574 Meg lehet csinálni máshogy is: John zenélő óráját leteszed a kapu elé és amíg az őrök megnézik mi az, beslisszolsz a dokival és kődobáló barátunkkal. Velük bal felől kerülve, a falak mentén kell végigmenni a hőn áhított célig. Sok lehetséges megoldás van.