893
-
Dragonkiller #533 Sziasztok!
Nekem az iTWINS féle DVD változat van, de eddig még nem bírtam futásra bírni. Végigolvastam eme topikot, de normális megoldást nem találtam benne, ellenben Ferrarif1team-nek és DareHell-nek - akik régebben ugyanerre a verzióra panaszkodtak - már látszólag nincs problémájuk vele, ugyanis DareHell-nek valahogy elindult (#413 - azt hiszem, azóta nem is írt a topikba), Ferrarif1team pedig arról érdeklődik, hogy lehet bizonyos pályán továbbjutni (#460). Kérdésem: ők valahogy el tudták indítani ezt a változatot vagy letöltöttek más verziót, vagy esetleg megvették az eredtit? Persze az a kérdés elsősorban hozzájuk szól, de lehet hogy más is tudna valami használható választ adni... -
#532 nem kötelező használni -
bitubo #531 nah több orás baszakodásal,regedit modositásal,daemon tools letörlésével,4es cd kiirásával elindult,hát azt kell hogy mondjam a szinkron hangokat már alapbol jol elkurták,az ai valami rettenetesen szar,ez a 3d nézet jo dolog,de minek bele vmi ultra könnyü lesz töle a játék,nem az igazi!persze elég sok jo dolog is van de azt most nem részletezem -
#530 azt hiszem van 2-es is
amúgy én egy másik játéknal ami ilyen úgy tudtam megoldani, hogy alcohollal kiírtam a védelm,et emulálva az egyes CD-t ami mdf-es volt és a cure-ban az mdf-et mountoltam -
Laczy #529 Már próbáltam at 1.3.1-sel,és nem megy. -
#528 akinek nerm megy próbálja meg esetleg cure rom-al
ez csak tipp -
theclub #527 Itt a vége felé járva most kicsit pihentetem a játékot: kivégzem a Hitman 4-et!
Utána utolérnek az ügyesek, és elárulják, hogy kell megcsinálni az ultolsó előtti pályrészt. -
theclub #526 A katonai erődös pálya 4 részből áll, akár csak Santa Fé és a Sacred Mountains. Összesen 18 ilyen pályarész van. Az utolsó előttin járok, de itt kicsit elakadtam.
Amúgy nagyon yoo a game! Egyre jobb részek vannak a vége felé haladva. A grafika szuper, a zene cool, egyedül az irányíthatósággal vannak kisebb problémák, ill egyes pályákon a gép aránytalanul (1-2 perc is lehet)sokat tölt a mentések visszatöltésekor. Amúgy a katonai erőd 4. pályája, és Santa Fé 1. pályája izzasztja meg legjobban a gépet. Elég komoly a gépigény: a játék elején ez nem derül ki annyira, de később igen: a 3000+-os Athlon XP 1 giga RAM-mal, tuningolt 9800Pro-val épphogy elég egyes részeken.
Értékelésem: 92%! -
#525 A második erődös pályán tartok ezután még hány pálya lesz? -
noca #524 megvan a játék dvd-n és nem indul. olvastam itt már sokféle megoldást de egyik se jó. amikor elinditnám kiirja hogy kéri a dvd-t...pedig be van deamon toolsozva. Help. -
piamania #523 Valaki,aki már átvitte azt a pályát nem tud segíteni? -
perko #522 Nekem nem a 4 CD-s változat van meg. Az iso ban nincs bemuntolható file, csak a Big Image Crack ba lévő mds file mountolható.
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ mert nem jutottam még odáig. Valszeg úgy kell csinálni lopakodva, hogy senki ne vegyen észre. Az 1.-ben is volt ilyen pálya. -
#521 nekem azzal nem jó (egyikkel se)
dejó kis védelmi rendszert raktak ebbe a faxom dvd-be... -
#520 alcohol-al senkise próbálta? -
theclub #519 Ha jól tudom, az a megoldás, hogy ne legyen automatikusan bemountolva a Daemon Toolsba a játék a Windows betöltődésekor. Ill a startup menüből is szedd ki az svchost Desperados 2.exe-t (parancssor: msconfig). -
#518 Sziasztok valaki pontosan írja le legyen szíves hogy hogy működik a játék ugy hogy a windows se halljon meg??
Légyszi !!!! -
piamania #517 Big Image Crack file mutolod be?Ha igen,akkor azt vedd ki,4.cd legyen bemuntolva,és csináld azzal a módszerrel amit leírtam
Én is próbálkoztam egyszer egy ilyen image-val,és nekem is meghalt a windows.Nem jöttek be az ikonok,csak a háttér.
KÉrdésem is lenne.
Mit kell csinálni az erődben Kate-tel?Leütöttem azt a Millert,utána el kell mennem a dutyiba beszélgetnem vkivel,de nem tudok elmenni,úgy hogy valaki ne rohanjon a parancsnokhoz,és vége.Hogy menjek le a börtönig?Kössz csá! -
Laczy #516 Sziasztok nekem egy olyan problémám van, hogy újraindítás után nem látja a mentett fájlokat a "LOAD" képernyőn, míg a "SAVE" képernyőn ok minden, és a "quicksave-quickload" is működik.
Ha valaki tud megoldást segítsen plz. -
perko #515 Winows=Windows -
perko #514 A játék nekem is megy csak a Winows nem -
piamania #513 securom loader-t bemásolod a játék könyvtárába,elindítod az asr.exe-t,és a desperados2.exe-t.Nekem így megy. -
perko #512 A Desperados 2 isot töltöttem le (2,43 GB). A Big Image Crack file letöltve mountolva és crackolva a securom loaderrel indítva símán ment aprogi tegnap.
Sajnos ma nem indult el a Windows (XP). Olvastam korábban, hogy másnak is volt ilyen problémája.
Sajnos uninstall lett a vége, hogy a Windows-t el tudjam indítani.
Van-e valami fix megoldás, hogy menjen a Windows?
-
#511 hy all! arrangacha arrangacha arrangacha arrangacha arrangacha!
figy. én a desperados 2-t úgy használom (a DVD-set), h a crackek amit adtak hozzá (letöltéskor) de utána a gcw-röl leszedtem (mint utóbb kiderült ugyanazt adták letöltéskor is) és azt is felraktam: exe másolás, Securom izé felülírása és indításakor (bent az a 4es cd) a játék exe-jét választom, de gondolkodik 3 percet és kiírja, h :
Unable to authenticate original disc within time limit.
Try again?
és ezzel nem tok mit kezdeni... -
#510 klikk
-
#509 csak hogy idegesítselek felteszek egy überláma kérdést: mi az a torrent? -
onlineportal #508 Áh ez reménytelen ,de azért köszi:( -
#507 ja és gondolom full emulálással -
onlineportal #506 Köszike akkor mejd megprobálom:) -
#505 ajánlott a legújabb daemon vagy alcohol sztem -
onlineportal #504 Talán demon tools 4-kell hozzá?:) -
onlineportal #503 Sziasztok DVD-s verzioval mi a helyzet mert nem vágom ,elöre is köszi és bocsi a kérdésért:) #464 ,nem megy:( -
bitubo #502 kár hogy igy csinálom és nem megy... -
#501 érdemes visszaolvasni
#464 -
bitubo #500 sikerült feltelepitenem a játékot a következö üzenetet kapom inditásnál:
"A Required security module can not be activated
This program can not be executed (6000)."
WTF??????????????????????????????????
-
#499 F9-el akkor is? -
theclub #498 Elég durva dolgok jönnek elő később. Santa Fé 1. pályáján ha meghalok, 1-2 perc, amíg visszatölti az állást a gép. 1 giga RAM és 128 megás videokaresznál mindez! Sz'al az optimalizációval vannak gondok... -
bitubo #497 az a baj hogy nekem az van 4.03 -
peterkiss85 #496 Köszi banános joe
-
arrangacha #495 bitubo a 4.03-as daemon megnyitja a blindet is
Bandi szedd le a gamecopyworldrol a dvd-s verziohoz valo maxi imaget s azzal megy -
perko #494 Köszi! Működik :-))