Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ha kiadok egy quick action-t és közben rájövök, hogy na ez mégse lesz jó mivel tudom törölni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

5let: a daemon tools-nal szedd le az automount opciot es miutan bemountolod a maxi imaget amit a gcw-rol szedtel le varj legalabb jo 5 percet s csak utana inditsd a securom loaderrel 😊nalam is igy muxik.
Breki33
jó és a többi?

érdemes feleleveníteni illetve ha van új érdekelne
BlackShadow
hellobello!
letöltöttem a gcw rõl a friss cuccokat hozzá.. mikor megcsináltam mindent és a securom loaderrel megnyitottam a játékot akkorát fagyott a gép h többé nem indult el a windows.. csökkentett módban szaroztam kb 20 percet mire megoldottam a dolgot..
vmi 5let ?😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Punker
amire az elsõben, kirakod az õrök megtalálják benyelik és alszanak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Breki33
szerinted akkor indítottam volna azt a fórumot? P
Nem játszotál az 1-el?

Breki33
leírhatnátok kinek milyen különleges tudása van

pl a tequila mire jó P
Szóval önmagában kevés az ellenfelek kiütésére a doki.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Igen - és sikerült is megcsinálni. Pablo Sanchezzel jó párost alkottak. 😊

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

De ott eleg csak a dokit odavinni ahol az elsosegelyes láda van, nemde?
Én a katonai erõd 2. részében (4/2) nem igazán tudom, hogy tudnám átvinni az egész csapatot a kapun. Dokit sikerült egymagában, de jó lenne mindenkit. Mondjuk egyenként az órás trükkel meg lehetne próbálni....

Shep
Akkor minden rendben, meglátjuk, vissza kell e vennem hardról.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megnyugodhatsz, keményedik az akció. <#boxer>

Shep
Mondjátok, hogy nem minden pálya ugyanaz mint az 1-ben, mert a 3. és a 4. totál ugyanaz, mint az 1-ben mintha még a jónép is ugyanott lenne. Ja nem teljesen, mert egy kicsit ki van bõvítve a térkép, de ugyanaz, elõször juss be, aztán jönnek a banditák, lõdd õket le és gyere ki. Egyébként érdekes, hogy ugyanolyan vagy talán még könyebb eddig mint az elsõ rész, remélem nehezedni fog.

McW
De, ott akartam... nem vettem észre eddig ilyen ikont. Na, megyek is, megnézem! Thx a segítséget!

Mess with the best, and die like the rest...

Nem a fatörzseknél akarsz robbantani ugye? Baloldalról van néhány nagy szikla. Ott jelöli egy üres TNT ikon, ahoova le kell pakolni a nálad levõ TNT-t. F4, asszem. Csak odamész és leteszed. Aztán meg távolról belelõsz - ha jól emlékszem.

Nincs mit! <#vigyor1>

Az nForce-on írja egy gyerek, hogy hardon nyomta végig 2 nap alatt, összesen 12 óra alatt. Túl könnyûnek találja a játékot. Mi meg a 4. nagy pályán járunk a 14-bõl. Hogy mik vannak! <#wow1>

McW
Oké, az indiános pályán hogy a tökömbe kell lerakni Sam-el a TNT-t hogy felrobbantsam az úttorlaszt? Utálok az ilyen idiótaságokkal cseszkõdni, amikor annyira evidens mit kell csinálni, de a hülye nem teszi le. Vagy mit kell...?

Mess with the best, and die like the rest...

Hát igen, a következõ pálya tényleg durva nagyon!
Jó volt a jobbra kerülés, sokkal könnyebben sikerült megcsinálni! Köszi!
elindult,nem kell a segítség,kössz
Következõ pályarész nálam besokkalt. Túl kemény a játék.

Hello!

Hogy kell használni ezt a Cure Rom-ot?Köszi
De meglehet. Én balfelöl mentem be a két katona közt. De szó ami szó nem volt egyszerû, némi mák is kellet hozzá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én jobbra kerültem. Pár katonát kiütöttem, aztán a falon végigvonulva a csáberõmet (F3) vetettem be és magam után húztam az egész brigádot. Máshogy szerintem nem is lehet megcsinálni.

Sziasztok!
Jár már valaki annál a résznél, ahol Kate-nek kell a börtönbe bejutni egymilliárd katona között?
Merre kell ott haladni, hogy nem fujjanak riadót? A bejárati kapunál álló két katona közötti út nem sikerült eddig. Köszi elõre is a válaszokat!
Megoldodott visszavettem a hardveres gyorsitásból és most már jó köcce szépen<#worship><#eljen>

Breki33
nézd meg a hardveres gyorsítást a directx-ben

alaplapi?
Nálam a játék simán elindult nem kellett hozzá semmi mini image csak securom loader 1.2 és már indult is.
Nekem más gondom van a fegyvereknek nincs hangja vagy csak alig minden más hang hibátlan,a demonál is ez volt a gondom tud valaki valami megoldást????????<#conf>

Breki33
Akkor írd le mi volt a gond hogy a következõ tudja
Éjjjjjen...hurrrá.Vagyis azt akarom mondani hogy megy.Örülök mint állat az elsõ résznek hatalmas hangulata volt.Thx Breki!
szedd ki az automount opciot a daemon tools-nal es akkor indul a windows rendesen.
Nekem 2 példányban is betette nagát az svchost a startupba. Viszont törölni kellett, a letiltás nem használt neki.

ZsZso
ezaz .. tiszta hülye vagyok! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Én megtaláltam az svchost desperados2.exe-t, ki is szedtem a startup-ból, de ugyanolyan lassan töltött be a windows... Mondjuk a játék most megy..

De még mindig leszedheted a tökéletesen mûködõ Clone verziót annak érdekében, hogy ne legyen diplomád. A 3. pálya a legcoolabb!!

<#mf1>

ZsZso
Nekem speciel a tököm tele lett a gammával. Megnéztem, elsõ 2 pályát végigvittem. Az irányítás roppant fura lett (számomra), amiért elég morcos vagyok. Ezen túl tettem volna magam, mert az elsõ rész annyira tetszett, hogy úgy voltam vele, majd megszokom... Aztán újraindítottam a gépem ... 10 perc tökölés után volt csak hajlandó behozni az desktopot ... és ezt addig csinálta, míg le nem szedtem a rohadt játékot. Lehet, hogy az iTwins -es verzió a fos, de nagyon felidegelt a dolog. Nézegettem Boot.ini -t, system.ini -t, Servicest, Startup -ot, de a topikban említett svchost desperados.exe -t sehol se találtam (mivel a startupba nem láttam, ezért nézegettem máshol is). Sõt ... desperados.exe is csak a telepített könyvtárban volt, így se a system32ben, se máshol nem leltem a régebben emlegetett "mumust".

Miután megtörtént az uninstall, és gyorsan bootolt a gép, olyan boldog voltam, hogy fix, hogy nem kerül fel a gépre a játék még egy jódarabig. Mondjuk nem is árt, legalább nõ az esélyem arra, hogy valaha kézhez kapom a diplomám 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

köszönöm...de sajna még mindig nem megy...fuck tudja miért.
Breki33
szívesen
Hohhóóó végre megvan ez a curerom...mondjuk ha úgy írod be hogy cure rom akkor nemtúlsok mindent hoz ki <#vigyor2>
Breki33
hihetetlen

google
<#falbav><#falbav><#falbav><#wow3><#vigyor><#conf>és melyik keresõbe mert nekem naon nem hozza ki pl a kurzor...amit kihoz azon csak info van róla de letölteni nem lehet...
Breki33
csak be kell írni a keresõbe
[email protected] , ha vki esetleg ráér 5 percre akkor elmagyarázhatná hogy kell crackelni 😄
Igen...vagy ami kell az indításhoz az antisecuron kívül. (gondolok itt e lejebb említett maxi-image-re)
Breki33
mit a cure rom-ot?????
Nah ha valaki ráérne egy 5 percre annak itt van a cím: [email protected] (elõre is thx)
Hát meglehet hogy én vagyok a béna, de sajnos akkor is elakadok mindig. Netán nemtudná valaki átküldeni msn-en.Ahogy halottam nemtúl nagy méretû a fájl.
Breki33
egy kis kultúrát please
Breki33
Cure rom-ot próbáltad?