Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grotesk
az elején még minden rendben volt...

Punker
512-vel max a passziánsz nem szaggat 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grotesk
512 Rammal nektek is szagat a játék közepe felé?

igen olvastam, denemtaláltam hozzászólást, azért kérdeztem meg még1x😊 próbáltam az új nvidia drivert is de az sem hatotta meg...ehhh bosszantó:///
Jaja, sikerül(het) 😄 Egyébként én itt már kérdeztem, hogy másnak sem látszik az elsõ részbõl mexokott látószög vagy csak nekem, de nem volt válasz.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

akkor nem lehetetlen így végig vinni😊 azlé kösi😊
Sajnos nekem is ez volt a problémám, így vittem végig. Saját szemszögû nézetben a fejek fölötti kérdõjelek színébõl lehet látni, hogy észrevett-e...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Szisztok. A gondom az hogy nem jelenikmeg a látószög, hiába viszem rá a szemet az emberre, és haa területre kattintok, akkor se,m jelenikmeg semmi, vki tud rá vmi megoldást?
Nehezen, sok türelemmel és próbálkozással.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy csináltam, hogy az épület hátsó részébõl kicsalogattam a két fickót. Úgy, hogy Sanchez-zel közel mentem kívül a falnak ahhoz a részéhez, ahol a fickó állt és lõttem. Erre szépen lassan kijött és elhullott. 😄 A többiekkel nem tudtam ezt eljátszani, mert egybõl bepörögtek, erre a többi is megõrült és lelõtték a csajt. Assz'em van egy járõr középen, de lehet, hogy van mégegy fickó akitõl nehéz bejutni... A Dokival bekúsztam a bal hátsó részbe, az indiánnal a jobboldali fedezék mögé. Ezután a Dokival odacsalogattam és fiolával elaltattam, akit lehetett. Majd megkötöztem, az indián meg elvitte az útból. Cooperrel lekúsztam a lépcsõ alján lévõ hordók mögé. Na, ezután jött a próbálkozás, hogy ki honnan kit lõjjön. A Dokival a Kate elõtti embereket altattam. Egyszerre kell csinálni és nehezen, de sikerült. Persze, ha bevonsz minden emberedet, akkor könnyebb - gondolom.

Na, valahogy így 😄

haho
vki plíz
Aha köszike

nekem válaszoljon vki!!!
Nem a farönköket kell felrobbantani, hanem balra van egy szikla, azt.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hi! Vki nem tudja, hogy a halál völgyében vagy vmien völgyben hogy kell utat robbantani magunknak? Már mindent próbáltam, de sehogy se sikerült utat robbantani a négerrel. Ez egy bug? Vagy csak én vagyok béna?

Hi!

Kate-t hogy tudom kiszabadítani Goodman karmai és emberei szorításából?Mindig lelõvik, vagy engem ölnek meg.Köszi
nm...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

megvan! Köcce

akkor a 001-et tömörgesd ki winrar-al
ha az se akkor igyjártál...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

azt csak próbáltam h átírom de nem jó!!!

de nincs rar file!

nem abban van...
a .rar-filet kell kicsomagolni ugy hogy a többi is ott van vele azonos könyvtárban
hazsnálj winrar-t...

de nem hiányzik! mert leellenöriztem! csak a pcg-d2cr.001-ben van a .iso file és azt kell kicsomagolni! csak nem lehet megnyitni, mert a Windows Media Playerrel akarja elindítani! hogy kell megcsinálni h csak lazán bele lehessen menni??? Lécci segíts!!!

nem abban van, az összesben van a 00-tól az akárhány százig ahány részre épp van darabolva..., ha egy is hiányzik akkor nem fog menni, ennyi...

LÉCCI SEGÍTSETEK!!!

DE NEM AZ A BAJ! hanem a pcg-d2cr.001-ben van a file de a Windows Media playerrel akarja megnyitni!!! Mit csináljak h ne nyissa meg semmivel? hogy csak bele lehessen menni? lécci segítsetek!!! Elöre is köszi!

tölcsed le onnan ahonnan a többit elszedted...

de van egy kis gond!!! Hiányzik ez a file!: pcg-d2cr.r00 akinek megvan az lécci küldje el a [email protected]! vagy adjatok egy linket ahonnan letudnám szedni!!! Elöre is köszi!

Megvan!

Hello! Letöltöttem csak az a baj hogy nem találom a filet, amit ki kéne csomagolni! mert az elsQ 3 filet progikkal akarja megnyitni!!! léci segítsetek!!! elöre is köszi!

grotesk
na már megoldottam

grotesk
naaaa, vki plz!

grotesk
senki nem jár erre? vagy csak senki nem tudja a megoldást?

grotesk
sziasztok!

az a problémám, hogy az emberek alakját ki tudom venni, csak a helyükön nem jelenik meg a rendes kép, hanem mindenféle színek. ráadásul a játék egy idõ után kivéág errorral. mi lehet a baj szerintetek?

köszönöm

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

valaki adjon a crack-hoz egy linket pls

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Fejbõl nem, de ezután van még egy új helyszín, és azon minimum 3.

NINCS konzol, csak egymás után lenyomod a billentyûket és utána megy a CHEAT. Van még több is, de azok inkább csak a fejlesztõknek szóltak. A másik, amirõl még nem volt szó, az a KeyPad7-es billentyû, ami a kiválasztott karaktert a kurzor pozíciójába "teleportálja". Hogy kell-e mellé nyomni a SHIFT-et vagy a CTRL-t, az majd kitapasztaljátok. Én is így jöttem rá a többi lehetõségre, hogy végig zongoráztam a billentyûzetet.

Egyébként a programozók valamit nagyon elb@sztak, mert szaggat a játék, mint az atom az alábbi gépesn is:
P4 prescott 3,2; 1 GB RAM; 6800 GT
Hello emberek!
Meg tudja vki mondani, hogy hány mission van?
Most vagyok ott, hogy az indiánnal riasztanom kell Doc-ot és Sanchezt, mert Cooperékat lecsukta a seriff... Sok van még innen?

THX
A konzolba kell beírni a csalást?hol a konzol?A telepesek megvédése nem sikerül inkább átugranám a pályát.
Én remélem, hogy nem csak ennyi, mert elég szimpatikus figura volt a Doki, bár amennyit morgott még kutyaként reinkarnálódhat! <#nevetes1>

A játék alcímébe még a Doki megbosszúlása is belefér...

Tényleg az a játék vége hogy valaki megmérgezi a Dokit és az meghal.Vagy lesz még valami folytatása az egész játéknak.
Kösz a válaszokat de más lehet a baj,mert az új mentett állásokat sem látom, csak a mentés képernyõn.

nekemis ati 9600 van és ment szal nemtom, én 6.4-es driverrel toltam. Vagy szedd le az új 6.6-ost ha régebbi van.

Morphin
Hello! Lenne egy problémám, a játék gond nélkül elindulna de amikor átvált a felbontásra egybõl vissza ugrik és azt írja ki hogy:
Error:
Unable to initialize video mode:
WideoConfig structure did not contain valid m_hDC and m_hGLRC members.
Ez mi a rák lehet? vki segítsen pls! köszi...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

én fel tudtam telepiteni..
csá lehet kérdezték már de sehogysem akar elindulni, mit tegyek?:'(
lécci segitsetek, egy csomo ideig töltöttem és most semmi:'(
piamania: Pedig így kell, azaz nekem is csak így sikerült (vagy 20-30-szori próbálkozásra). Ha jól emléxem, akkor lövöldözni sem volt célszerû, mert rögtön berohantak és akkor már tényleg esélytelen.

Laczy: Csak egy ötlet, de az nem lehet, hogy másik névvel indítottad a játékot és ezért nem látod a korábbi állásokat? Hmm... vagy új könyvtárat készít minden felhasználó profil mellé? Ha a régi mentéseket bemásolod az új játékos mappájába, akkor sem megy?