Desperados 2 - 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, valahogy így 😄
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Kate-t hogy tudom kiszabadítani Goodman karmai és emberei szorításából?Mindig lelõvik, vagy engem ölnek meg.Köszi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ha az se akkor igyjártál...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a .rar-filet kell kicsomagolni ugy hogy a többi is ott van vele azonos könyvtárban
hazsnálj winrar-t...
az a problémám, hogy az emberek alakját ki tudom venni, csak a helyükön nem jelenik meg a rendes kép, hanem mindenféle színek. ráadásul a játék egy idõ után kivéág errorral. mi lehet a baj szerintetek?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
P4 prescott 3,2; 1 GB RAM; 6800 GT
Meg tudja vki mondani, hogy hány mission van?
Most vagyok ott, hogy az indiánnal riasztanom kell Doc-ot és Sanchezt, mert Cooperékat lecsukta a seriff... Sok van még innen?
THX
A játék alcímébe még a Doki megbosszúlása is belefér...
Error:
Unable to initialize video mode:
WideoConfig structure did not contain valid m_hDC and m_hGLRC members.
Ez mi a rák lehet? vki segítsen pls! köszi...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
lécci segitsetek, egy csomo ideig töltöttem és most semmi:'(
Laczy: Csak egy ötlet, de az nem lehet, hogy másik névvel indítottad a játékot és ezért nem látod a korábbi állásokat? Hmm... vagy új könyvtárat készít minden felhasználó profil mellé? Ha a régi mentéseket bemásolod az új játékos mappájába, akkor sem megy?