893
-
Viktor01 #813 Hi én azon a pályán akadtam el amikor Kate-el kell kell bejutni az erődbe az indiánhoz és 3 ember leütése és megkötözése után elakadtam tud vki vmi módszert h hogyan lehetne kivitelezni a pályát? Előre is köszi -
Gary #812 Háát, nézőpont kérdése. Csalódást nem fog okozni, de a saját szemszögű nézet miatt elég könnyen végig lehet "kommandózni".
Szerintem könnyeb, mint az első rész.
-
#811 ez a desperado 2 van olyan jó,mint az 1 volt? -
Thanatos #810 zinternetről... :P
-
Oros12 #809 KEDVENC JÁTÉKOM -
Oros12 #808 Honnan lehet leszedni?:D -
CSViktor #807 Szevasztok a segítségetek kellene elakadtam a game leges legelején.Ott vagyok hogy lekellene löni az a 3akámit a céllövöldénél de valamiért nem tudom hogyan kell ezt megoldani.Ha tudtok lécci segitsen valaki előre is köszi! -
Gyuz #806 Én sem vagyok teljesen hülye, néztem a sziklánál is de csak x-edik próbákozás után láttam hogy csak akkor jelenik meg a dinamit ha a közelében vagyok.
Azé kösz
-
perko #805 #780
Legalább egy pár hsz-t visszaolvashatnál. Már kérdezte két három ember -
Gyuz #804 Hi
Elakadtam az első indiános részen, a kanyonban. Az elején kiírtom az őslakosságot, de aztán Sammal nem tudom felrobbantani a fa torlaszt (pedig felvettem a dinamitot). Ez bug? vagy van valami más megoldás?
Gyuz -
Gary #803 Végre valami mozgolódás a Vadnyugaton! -
perko #802 Helldorado:Conspiracy -
Gary #801 Próbáld innen a NoCD Crack-et:
GameCopyWorld
vagy innen:
MegaGames
esetleg innen:
GameBurnWorld -
ld51 #800 Csá!
Letöltöttem a gamet és azt írja securommal van védve.
Próbáltam sr.7stoppal meg insektors 3.0-val, de nem megy.
Ha valakinek van használható crackje vagy tudja hogy melyik progi kell írjon.
Előre is köszi. -
crosweez #799 Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a játék során csak az emberek fekete alakja látható, mit kell ebben az esetben csinálni? Ahogy látom Grotesknél is előfordult mindez és ő megoldotta, hogyan? Előre is köszi a segítséget.
-
Gary #798 Gratulálok!
Elgondolkodtam, hogy én miért is nem használtam Sam képességét úgy, ahogyan Te. Eszemben sem volt, de lehet, hogy kevesebb próbálkozással megoldhattam volna... bár, talán éppen ez volt a szép az egészben.
Jaja, elég furcsán fejezték be a történetet! Én is várom a 3. részt, de inkább az első rész nehézségével, bár ha ott is lett volna saját szemszögű nézet... -
#797 nnno, csak sikerült a végére érnem.
mondjuk az outro-ban a végén igen meglepődtem.. de legalább biztos lesz majd 1x harmadik rész is :)
leírom, én hogyan oldottam meg a legvégét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!belopóztam az indiánnal, lementem a lépcsőn, majd megálltam hátuk azon a fél centin, ahol a középső ember nem lát. baloldali sínen. először a hátsó embert szedtem ki, majd figyelve, hogy Goodman merre tekintget, levadásztam a középsőt is. közelről kell leíjazni, aztán rohanni vele a sarokba.
innentől már mindenkit bele kellett vonni a balhéba. Sam-et a házon kívül helyeztem el, ott, ahol az ablak mellett áll a fószer és fexik a másik. A két ablak alá nitro-t tettem, gyorsakcióban szétlőtte mindkettőt, így ezek lerendezve.
Sanchez a házban hátul állt, onnan dobta le kővel a harmadik embert. Cooper kést dobott a 4 középső fegyveres közül a hozzá legközelebb állóba.
Doki volt a kulcsfigura: beállítottam neki gyorsakcióra azt, hogy a középső fegyveresek felé dobjon egy fiolát. Bedobtam egy fiolát Kate és Goodman közé, és ezzel egyidőben nyomtam egy entert. Mindenki elfeküdt, elsőre sikerült. -
Gary #796 Nah megnéztem, de a játék a saját mentéseit nem tudja visszaolvasni, így újra játszottam azt a részt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenki ököllel üt, kivéve a Dokit. Sam ne az előtte állót támadja, hanem a tőle kicsit jobbra és leghátul álló sötét kalapost. Hawkeye a Sam előtt állót. Cooper az előtte állót. Sanchez meg a maradékot. Ami fontos, hogy ezeket a gyors akciókat dupla kattintással vedd föl a listára! Így odafut, sima kattintással csak sétál. Azaz semmi esélye! A Dokit Neked kell irányítanod! Forgasd a Dokival szembe a nézetet, és mikor előveszed a gázfiolát, akkor nyomd meg az Enter-t. Eközben dobd a gázt magad mögé, ahol a két fickó áll. A fiola elővétele után 2-3 másodperc után lelőnek! Így, néhány kísérlet után sikerült. Legtöbbször Sam-et lőtték le, ezért beállítottam neki gyors akcióba, hogy az ütés után hasaljon le. Ehhez viszont még egyszer meg kell majd nyomnod az Enter-t! Ezután Cooper-rel és a késével elintéztem a leütötteket.
Sok sikert! -
Gary #795 A #739-es hozzászólásban is kérdezték, utána volt is pár tanács. Ettől pontosabbat én sem tudok adni, mert csak próbálkoztam és egyszer csak sikerült. Itt szembesültem azzal a dologgal, hogy ha több (Pl. 3) gyors akció van beállítva egy-egy embernek, akkor azokat nem szépen sorjában, folytonosan csinálja, ha elindítod, hanem mindig, minden következőhöz újra meg kell nyomni az ENTER(?)-t. (Sz'al azt a gombot, amire a gyors akció végrehajtása van beállítva :)) Így 3x kell megnyomni, hogy végezzen, mert mindegyik után megáll.
Nos, nekem valahogy így sikerült. Talán a dokit és az indiánt lőtték le a legtöbbször, mert az indián hátul áll a dokinak meg a mögötte lévőkkel kell foglalkoznia... Bár az is lehet, hogy a doki is lefeküdt a gáztól...
Ha még föntvan a játék, akkor megnézem a mentést (ha nem írtam fölül). -
Bb12 #794 Ha valaki tud valami ötletet adni akkor itt jelentkezzen.
Nem tudok a bankból kijönni. Mindig lelőnek.
max béna vagyok. -
#793 az elején még minden rendben volt... -
#792 512-vel max a passziánsz nem szaggat :) -
#791 512 Rammal nektek is szagat a játék közepe felé? -
GarET #790 igen olvastam, denemtaláltam hozzászólást, azért kérdeztem meg még1x:) próbáltam az új nvidia drivert is de az sem hatotta meg...ehhh bosszantó:/// -
Gary #789 Jaja, sikerül(het) :D Egyébként én itt már kérdeztem, hogy másnak sem látszik az első részből mexokott látószög vagy csak nekem, de nem volt válasz. -
GarET #788 akkor nem lehetetlen így végig vinni:) azlé kösi:) -
Gary #787 Sajnos nekem is ez volt a problémám, így vittem végig. Saját szemszögű nézetben a fejek fölötti kérdőjelek színéből lehet látni, hogy észrevett-e... -
GarET #786 Szisztok. A gondom az hogy nem jelenikmeg a látószög, hiába viszem rá a szemet az emberre, és haa területre kattintok, akkor se,m jelenikmeg semmi, vki tud rá vmi megoldást? -
Gary #785 Nehezen, sok türelemmel és próbálkozással.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy csináltam, hogy az épület hátsó részéből kicsalogattam a két fickót. Úgy, hogy Sanchez-zel közel mentem kívül a falnak ahhoz a részéhez, ahol a fickó állt és lőttem. Erre szépen lassan kijött és elhullott. :D A többiekkel nem tudtam ezt eljátszani, mert egyből bepörögtek, erre a többi is megőrült és lelőtték a csajt. Assz'em van egy járőr középen, de lehet, hogy van mégegy fickó akitől nehéz bejutni... A Dokival bekúsztam a bal hátsó részbe, az indiánnal a jobboldali fedezék mögé. Ezután a Dokival odacsalogattam és fiolával elaltattam, akit lehetett. Majd megkötöztem, az indián meg elvitte az útból. Cooperrel lekúsztam a lépcső alján lévő hordók mögé. Na, ezután jött a próbálkozás, hogy ki honnan kit lőjjön. A Dokival a Kate előtti embereket altattam. Egyszerre kell csinálni és nehezen, de sikerült. Persze, ha bevonsz minden emberedet, akkor könnyebb - gondolom.
Na, valahogy így :D
-
piamania #784 haho -
piamania #783 vki plíz -
fadi #782 Aha köszike -
piamania #781 nekem válaszoljon vki!!!
-
perko #780 Nem a farönköket kell felrobbantani, hanem balra van egy szikla, azt. -
fadi #779 Hi! Vki nem tudja, hogy a halál völgyében vagy vmien völgyben hogy kell utat robbantani magunknak? Már mindent próbáltam, de sehogy se sikerült utat robbantani a négerrel. Ez egy bug? Vagy csak én vagyok béna? -
piamania #778 Hi!
Kate-t hogy tudom kiszabadítani Goodman karmai és emberei szorításából?Mindig lelővik, vagy engem ölnek meg.Köszi -
Thanatos #777 nm... -
meril #776 megvan! Köcce
-
Thanatos #775 akkor a 001-et tömörgesd ki winrar-al
ha az se akkor igyjártál... -
meril #774 azt csak próbáltam h átírom de nem jó!!!