Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy tolod? Még meg sem jelent. <#wow2>
drop
én már tolom nagyon jó lett,és nehéz is

Néda! Desperados 3 topic. Megjöttem. 😄 Az első rész örök kedvenc, a Shadow Tactics meg mestermű. Alig várom, h kijöjjön ez a MiMiMi által kreált folytatás. <#taps><#eljen>
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.08. 19:08:19
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
OMG!
Gyere a papához! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

lostprophet
Ha minden igaz, magyarul jön a Desperados III.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
grebber
Ha valaki még olvassa ezt a topicot, ahhoz lenne egy kérdésem.
Nekem is az a problémám, hogy csak zene van a játék alatt, de levettem a hardveres gyorsítást teljesen és úgy sem megy. Mit tudnék még vele tenni?
hali, lenne egy kérdésem...
amikor az indiánt kell kiszabadítanom, akkor mindig csak leütögetni kell az ellenfeleket??? 😞
áááá nagyon fárasztó, ha nem ölhetem meg õket..xD

jah, és most a játék elején vagy már a közepefelé vagyok már???
mert az a térkép amit az elején mutat.. azon már a 4. helyszínen vagyok az 5bõl, pedig szinte csak most kezdtem a játékot..😄
Bocsi.Van valami securom az én desperados 2 cd men és telepítés után kiírja hogy securom védelem vagy mi:Hogy kell leszedni róla.Köszi
Breki33
akkor írd meg te
nem kell köszi,megoldódott(meg amúgy se válaszolt senki...:-( )
Sziasztok!

Azon a pályán vagyok,ahol 3 könyvelõt kell elfogni.Szépen le is ütögettem õket annyira,hogy piros csillagok röpködnek a fejük felett,de amikor az utolsóra is rásóztam akkor nem lett vége a pályának.Mindezt a legnagyobb erõemberrel Sanchezzel tettem,aki ugyebár nem tud kisebbet ütni...Remélem nem kell újra kezdeni emiatt.Valaki írja meg,hogy itt mi lehet a megoldás,mert sajnos józanra pofozni csak az ellenségeim tudják a társaikat..:-(
Köszi!!!
Próbáltam frissel és kicsit régebbivel is de semmi haszna.
Botond
Friss driver?
csá! Nekem olyan gondom van, hogy a game régen jó volt de most vettem 1 új gépet, villámgyors lenne de olyat csinál, hogy minden 2. másodpercben megáll 12-15 mp-re. Meg a képernyõ néha átvált feketébe. Pedig nem volt régen semmi baja. Próbáltam: újraindítás, töredezettségmentesítés, víruskeresés, spyware-ek eltávolítása de semmi haszna. Más játéknál még nem volt ilyen de a Google earth is így csinál nekem. A gépem: AMD athlon 4600 X2, Nvidia GeForce 7600 256mb, 2gb ram.
SEGÍTSETEK KÉRLEK! Elõre is köszönöm szépen.
Csao srácok!
Hogy kell meggyógyítani a telepeseket azon a pályán ahol szekerekkel vagyunk körülvéve?
Írjátok már meg plííííz!
Sadist
Sziasztok!
Masquarade pályán hogy a fenébe kell kihallgatni az indián és a katonák beszélgetését? Odalopózok a farakás mögé, de csak annyit mond, hogy viszket a feje a paróka miatt. Mindenkit le kell ütni a pályán?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

folytatom a Helldorado topicban, amit most nyitottam.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Érdemes lehúzni a demot[/URL, nagy királyság. "telécharger la démo" - erre kell klikkelni. A francia nyelv ne tántorítson el, az összes beszéd angolul van.

A grafika még jobb, mint a Desperados 2-ben, és villámgyors motor hajtja. Szerencsére az irányítás is sokat javult.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Megjelent a Helldorado, amit akár Desperados 3-nai is tekinthetnénk. Egyelõre sajnos csak német nyelvterületen. Nagyon jónak néz ki a video és képe alapján!

Helldorado Official Website

ok már megvagyok😄 kicsit hátrébb olvastam és most már nincs gáz😊
mi lesz a következõ pálya? remélem nem lesz valami oltári nehéz...
sziasztok!

elakadtam a desperados 2 sanchez bosszúja küldetésnél! Nem tudom hogy tudnék "kijutni" a lõtávból mert minden irányból lõnek. eldobok sam-el egy dinamitot de az jócskán kevés és mindenhonann jönnek. ez még a pálya eleje és tippem nincs h kellene megoldani😞 Segítsetek köszi elõre is!
Nah, rájöttem én is melyik pályáról beszélsz! <#nevetes1>
Én Sam-mel (a #816-os hozzászólásomban, tévesen Jim-nek kereszteltem. Hiába, soxszor olvastam a Tom Sawyer-t és a Huckleberry Finn-t <#vigyor2>) közéjük vágtam egy dinamitot utána mindenkit fedezékbe (hátra, be az ajtón) vittem. Ott meg már várt Sanchez sorozatlövõje! <#eplus2>
Nah, most egyelõre még ezen a pályán vagyok...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

akyyy
jah már egy darabig el tudtam vinni végre😊

elég nehéz😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Assz'em, rámtört a vadnyugati fíling!
Most, hogy kivégeztem a Call of Juarezt, csak elkezdem én is, megint...<#vigyor2>

akyyy: én úgy emléxem, hogy csak Cooper és Sanchez tud tetemet cipelni. Az is kész szerencse, hogy már nem csak Jim tud megkötözni! <#nyes>

akyyy
hogy kell a 4. pályát elkezdeni? sehogy sem tudom ( a demo utáni pálya )

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
ajj régen demot könyne végigvittemmost meg ugyanott járok és alig tudom elkezdeni😄DD

egykét kérdés: dokival nem lehet leütni embereket? vagy ha le is ütöm, mirét csak kötözni tudja?:S simán meglátják oszt olyna minth acsak elmentem volna melette😞

a másik, hogy a hangok nem ugyanazok mint az 1ben? mert a fõhõsnek totál más a hangja. a csajak meg doknak még talán egyforma:\ de nemtom.

Hi én azon a pályán akadtam el amikor Kate-el kell kell bejutni az erõdbe az indiánhoz és 3 ember leütése és megkötözése után elakadtam tud vki vmi módszert h hogyan lehetne kivitelezni a pályát? Elõre is köszi
Háát, nézõpont kérdése. Csalódást nem fog okozni, de a saját szemszögû nézet miatt elég könnyen végig lehet "kommandózni".
Szerintem könnyeb, mint az elsõ rész.

Shaman
ez a desperado 2 van olyan jó,mint az 1 volt?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

zinternetrõl... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

KEDVENC JÁTÉKOM
Honnan lehet leszedni?😄
Szevasztok a segítségetek kellene elakadtam a game leges legelején.Ott vagyok hogy lekellene löni az a 3akámit a céllövöldénél de valamiért nem tudom hogyan kell ezt megoldani.Ha tudtok lécci segitsen valaki elõre is köszi!
Én sem vagyok teljesen hülye, néztem a sziklánál is de csak x-edik próbákozás után láttam hogy csak akkor jelenik meg a dinamit ha a közelében vagyok.

Azé kösz

Legalább egy pár hsz-t visszaolvashatnál. Már kérdezte két három ember <#nezze>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hi

Elakadtam az elsõ indiános részen, a kanyonban. Az elején kiírtom az õslakosságot, de aztán Sammal nem tudom felrobbantani a fa torlaszt (pedig felvettem a dinamitot). Ez bug? vagy van valami más megoldás?

Gyuz
Végre valami mozgolódás a Vadnyugaton! <#nevetes1>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Próbáld innen a NoCD Crack-et:
GameCopyWorld

vagy innen:
MegaGames

esetleg innen:
GameBurnWorld

Csá!

Letöltöttem a gamet és azt írja securommal van védve.
Próbáltam sr.7stoppal meg insektors 3.0-val, de nem megy.
Ha valakinek van használható crackje vagy tudja hogy melyik progi kell írjon.
Elõre is köszi.
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a játék során csak az emberek fekete alakja látható, mit kell ebben az esetben csinálni? Ahogy látom Grotesknél is elõfordult mindez és õ megoldotta, hogyan? Elõre is köszi a segítséget.
Gratulálok!
Elgondolkodtam, hogy én miért is nem használtam Sam képességét úgy, ahogyan Te. Eszemben sem volt, de lehet, hogy kevesebb próbálkozással megoldhattam volna... bár, talán éppen ez volt a szép az egészben. <#vigyor2>

Jaja, elég furcsán fejezték be a történetet! Én is várom a 3. részt, de inkább az elsõ rész nehézségével, bár ha ott is lett volna saját szemszögû nézet...

terasz
nnno, csak sikerült a végére érnem.
mondjuk az outro-ban a végén igen meglepõdtem.. de legalább biztos lesz majd 1x harmadik rész is 😊

leírom, én hogyan oldottam meg a legvégét:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
belopóztam az indiánnal, lementem a lépcsõn, majd megálltam hátuk azon a fél centin, ahol a középsõ ember nem lát. baloldali sínen. elõször a hátsó embert szedtem ki, majd figyelve, hogy Goodman merre tekintget, levadásztam a középsõt is. közelrõl kell leíjazni, aztán rohanni vele a sarokba.
innentõl már mindenkit bele kellett vonni a balhéba. Sam-et a házon kívül helyeztem el, ott, ahol az ablak mellett áll a fószer és fexik a másik. A két ablak alá nitro-t tettem, gyorsakcióban szétlõtte mindkettõt, így ezek lerendezve.
Sanchez a házban hátul állt, onnan dobta le kõvel a harmadik embert. Cooper kést dobott a 4 középsõ fegyveres közül a hozzá legközelebb állóba.
Doki volt a kulcsfigura: beállítottam neki gyorsakcióra azt, hogy a középsõ fegyveresek felé dobjon egy fiolát. Bedobtam egy fiolát Kate és Goodman közé, és ezzel egyidõben nyomtam egy entert. Mindenki elfeküdt, elsõre sikerült.
Nah megnéztem, de a játék a saját mentéseit nem tudja visszaolvasni, így újra játszottam azt a részt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenki ököllel üt, kivéve a Dokit. Sam ne az elõtte állót támadja, hanem a tõle kicsit jobbra és leghátul álló sötét kalapost. Hawkeye a Sam elõtt állót. Cooper az elõtte állót. Sanchez meg a maradékot. Ami fontos, hogy ezeket a gyors akciókat dupla kattintással vedd föl a listára! Így odafut, sima kattintással csak sétál. Azaz semmi esélye! A Dokit Neked kell irányítanod! Forgasd a Dokival szembe a nézetet, és mikor elõveszed a gázfiolát, akkor nyomd meg az Enter-t. Eközben dobd a gázt magad mögé, ahol a két fickó áll. A fiola elõvétele után 2-3 másodperc után lelõnek! Így, néhány kísérlet után sikerült. Legtöbbször Sam-et lõtték le, ezért beállítottam neki gyors akcióba, hogy az ütés után hasaljon le. Ehhez viszont még egyszer meg kell majd nyomnod az Enter-t! Ezután Cooper-rel és a késével elintéztem a leütötteket.

Sok sikert!

A #739-es hozzászólásban is kérdezték, utána volt is pár tanács. Ettõl pontosabbat én sem tudok adni, mert csak próbálkoztam és egyszer csak sikerült. Itt szembesültem azzal a dologgal, hogy ha több (Pl. 3) gyors akció van beállítva egy-egy embernek, akkor azokat nem szépen sorjában, folytonosan csinálja, ha elindítod, hanem mindig, minden következõhöz újra meg kell nyomni az ENTER(?)-t. (Sz'al azt a gombot, amire a gyors akció végrehajtása van beállítva 😊) Így 3x kell megnyomni, hogy végezzen, mert mindegyik után megáll.

Nos, nekem valahogy így sikerült. Talán a dokit és az indiánt lõtték le a legtöbbször, mert az indián hátul áll a dokinak meg a mögötte lévõkkel kell foglalkoznia... Bár az is lehet, hogy a doki is lefeküdt a gáztól...

Ha még föntvan a játék, akkor megnézem a mentést (ha nem írtam fölül).

Ha valaki tud valami ötletet adni akkor itt jelentkezzen.
Nem tudok a bankból kijönni. Mindig lelõnek.
max béna vagyok.