893
header.jpg?t=1563182972
  • grebber
    Minden, amit a Desperados III-ról tudni érdemes
  • grebber
    Desperados III - bemutatkozik Hector

• Evoluti0N
  • Evoluti0N
    Akkor már jelentenének be egy pontos megjelenési dátumot.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.14. 15:53:21
  • grebber
    Desperados III:

The Collector's Edition is now available for preorder and has an SRP of € 109.99 / $ 109.99 / £ 99.99 (PC) and € 119.99 / $ 119.99 / £ 109.99 (PlayStation 4 and Xbox One).

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.04.14. 15:29:00
  • drop
    nem tudom mert kb most is tudom játszani igaz már nem játszok vele mert most ép last oasis tolom
  • hawkie22
    A zárt béta nem tavaly volt? Ha most megy, akkor lehet még jelentkezni?
  • Evoluti0N
    Úúúúú, de irigy vagyok.
  • drop
    szia zárt béta invet kaptam
  • Gary
    Vannak egyenlőbbek!
  • Evoluti0N
    Hogy tolod? Még meg sem jelent.
  • drop
    én már tolom nagyon jó lett,és nehéz is
  • Evoluti0N
    Néda! Desperados 3 topic. Megjöttem. :D Az első rész örök kedvenc, a Shadow Tactics meg mestermű. Alig várom, h kijöjjön ez a MiMiMi által kreált folytatás.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.08. 19:08:19
  • grebber
    Desperados III próbakör
  • grebber
    Csak nyáron érkezik a Desperados III
  • Gary
    OMG!
    Gyere a papához! :Đ
  • lostprophet
    Ha minden igaz, magyarul jön a Desperados III.
  • grebber
    GC 2019: 21 percnyi lopakodás a Desperados III-ban

• grebber
    Rövid előzetest kapott a Desperados III
  • Thorunn
    Ha valaki még olvassa ezt a topicot, ahhoz lenne egy kérdésem.
    Nekem is az a problémám, hogy csak zene van a játék alatt, de levettem a hardveres gyorsítást teljesen és úgy sem megy. Mit tudnék még vele tenni?
  • krisz0305
    hali, lenne egy kérdésem...
    amikor az indiánt kell kiszabadítanom, akkor mindig csak leütögetni kell az ellenfeleket??? :(
    áááá nagyon fárasztó, ha nem ölhetem meg őket..xD

jah, és most a játék elején vagy már a közepefelé vagyok már???
    mert az a térkép amit az elején mutat.. azon már a 4. helyszínen vagyok az 5ből, pedig szinte csak most kezdtem a játékot..:D
  • Kocoska19
    Bocsi.Van valami securom az én desperados 2 cd men és telepítés után kiírja hogy securom védelem vagy mi:Hogy kell leszedni róla.Köszi
  • Breki33
    akkor írd meg te
  • gezsu
    nem kell köszi,megoldódott(meg amúgy se válaszolt senki...:-( )
  • gezsu
    Sziasztok!

Azon a pályán vagyok,ahol 3 könyvelőt kell elfogni.Szépen le is ütögettem őket annyira,hogy piros csillagok röpködnek a fejük felett,de amikor az utolsóra is rásóztam akkor nem lett vége a pályának.Mindezt a legnagyobb erőemberrel Sanchezzel tettem,aki ugyebár nem tud kisebbet ütni...Remélem nem kell újra kezdeni emiatt.Valaki írja meg,hogy itt mi lehet a megoldás,mert sajnos józanra pofozni csak az ellenségeim tudják a társaikat..:-(
    Köszi!!!
  • JcGross
    Próbáltam frissel és kicsit régebbivel is de semmi haszna.
  • Botond #827
    Friss driver?
  • JcGross
    csá! Nekem olyan gondom van, hogy a game régen jó volt de most vettem 1 új gépet, villámgyors lenne de olyat csinál, hogy minden 2. másodpercben megáll 12-15 mp-re. Meg a képernyő néha átvált feketébe. Pedig nem volt régen semmi baja. Próbáltam: újraindítás, töredezettségmentesítés, víruskeresés, spyware-ek eltávolítása de semmi haszna. Más játéknál még nem volt ilyen de a Google earth is így csinál nekem. A gépem: AMD athlon 4600 X2, Nvidia GeForce 7600 256mb, 2gb ram.
    SEGÍTSETEK KÉRLEK! Előre is köszönöm szépen.
  • gyapicsabi
    Csao srácok!
    Hogy kell meggyógyítani a telepeseket azon a pályán ahol szekerekkel vagyunk körülvéve?
    Írjátok már meg plííííz!
  • Sadist
    Sziasztok!
    Masquarade pályán hogy a fenébe kell kihallgatni az indián és a katonák beszélgetését? Odalopózok a farakás mögé, de csak annyit mond, hogy viszket a feje a paróka miatt. Mindenkit le kell ütni a pályán?
  • theclub
    folytatom a Helldorado topicban, amit most nyitottam.
  • theclub
    Érdemes lehúzni a [URL=http://www.jeuxvideopc.com/demo/11931-helldorado.php]demot[/URL, nagy királyság. "telécharger la démo" - erre kell klikkelni. A francia nyelv ne tántorítson el, az összes beszéd angolul van.

A grafika még jobb, mint a Desperados 2-ben, és villámgyors motor hajtja. Szerencsére az irányítás is sokat javult.
  • theclub
    Megjelent a Helldorado, amit akár Desperados 3-nai is tekinthetnénk. Egyelőre sajnos csak német nyelvterületen. Nagyon jónak néz ki a video és képe alapján!

Helldorado Official Website
  • DrWolf
    ok már megvagyok:D kicsit hátrébb olvastam és most már nincs gáz:)
    mi lesz a következő pálya? remélem nem lesz valami oltári nehéz...
  • DrWolf
    sziasztok!

elakadtam a desperados 2 sanchez bosszúja küldetésnél! Nem tudom hogy tudnék "kijutni" a lőtávból mert minden irányból lőnek. eldobok sam-el egy dinamitot de az jócskán kevés és mindenhonann jönnek. ez még a pálya eleje és tippem nincs h kellene megoldani:( Segítsetek köszi előre is!
  • Gary
    Nah, rájöttem én is melyik pályáról beszélsz!
    Én Sam-mel (a #816-os hozzászólásomban, tévesen Jim-nek kereszteltem. Hiába, soxszor olvastam a Tom Sawyer-t és a Huckleberry Finn-t ) közéjük vágtam egy dinamitot utána mindenkit fedezékbe (hátra, be az ajtón) vittem. Ott meg már várt Sanchez sorozatlövője!
    Nah, most egyelőre még ezen a pályán vagyok...
  • akyyy
    jah már egy darabig el tudtam vinni végre:)

elég nehéz:(
  • Gary
    Assz'em, rámtört a vadnyugati fíling!
    Most, hogy kivégeztem a Call of Juarezt, csak elkezdem én is, megint...

akyyy: én úgy emléxem, hogy csak Cooper és Sanchez tud tetemet cipelni. Az is kész szerencse, hogy már nem csak Jim tud megkötözni!
  • akyyy
    hogy kell a 4. pályát elkezdeni? sehogy sem tudom ( a demo utáni pálya )
  • akyyy
    ajj régen demot könyne végigvittemmost meg ugyanott járok és alig tudom elkezdeni:DDD

egykét kérdés: dokival nem lehet leütni embereket? vagy ha le is ütöm, mirét csak kötözni tudja?:S simán meglátják oszt olyna minth acsak elmentem volna melette:(

a másik, hogy a hangok nem ugyanazok mint az 1ben? mert a főhősnek totál más a hangja. a csajak meg doknak még talán egyforma:\ de nemtom.