Desperados 2 - 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.08. 19:08:19
Next PC upgrade: 2022
Gyere a papához! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Nekem is az a problémám, hogy csak zene van a játék alatt, de levettem a hardveres gyorsítást teljesen és úgy sem megy. Mit tudnék még vele tenni?
amikor az indiánt kell kiszabadítanom, akkor mindig csak leütögetni kell az ellenfeleket??? 😞
áááá nagyon fárasztó, ha nem ölhetem meg õket..xD
jah, és most a játék elején vagy már a közepefelé vagyok már???
mert az a térkép amit az elején mutat.. azon már a 4. helyszínen vagyok az 5bõl, pedig szinte csak most kezdtem a játékot..😄
Azon a pályán vagyok,ahol 3 könyvelõt kell elfogni.Szépen le is ütögettem õket annyira,hogy piros csillagok röpködnek a fejük felett,de amikor az utolsóra is rásóztam akkor nem lett vége a pályának.Mindezt a legnagyobb erõemberrel Sanchezzel tettem,aki ugyebár nem tud kisebbet ütni...Remélem nem kell újra kezdeni emiatt.Valaki írja meg,hogy itt mi lehet a megoldás,mert sajnos józanra pofozni csak az ellenségeim tudják a társaikat..:-(
Köszi!!!
SEGÍTSETEK KÉRLEK! Elõre is köszönöm szépen.
Hogy kell meggyógyítani a telepeseket azon a pályán ahol szekerekkel vagyunk körülvéve?
Írjátok már meg plííííz!
Masquarade pályán hogy a fenébe kell kihallgatni az indián és a katonák beszélgetését? Odalopózok a farakás mögé, de csak annyit mond, hogy viszket a feje a paróka miatt. Mindenkit le kell ütni a pályán?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
A grafika még jobb, mint a Desperados 2-ben, és villámgyors motor hajtja. Szerencsére az irányítás is sokat javult.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Helldorado Official Website
mi lesz a következõ pálya? remélem nem lesz valami oltári nehéz...
elakadtam a desperados 2 sanchez bosszúja küldetésnél! Nem tudom hogy tudnék "kijutni" a lõtávból mert minden irányból lõnek. eldobok sam-el egy dinamitot de az jócskán kevés és mindenhonann jönnek. ez még a pálya eleje és tippem nincs h kellene megoldani😞 Segítsetek köszi elõre is!
Én Sam-mel (a #816-os hozzászólásomban, tévesen Jim-nek kereszteltem. Hiába, soxszor olvastam a Tom Sawyer-t és a Huckleberry Finn-t <#vigyor2>#vigyor2>) közéjük vágtam egy dinamitot utána mindenkit fedezékbe (hátra, be az ajtón) vittem. Ott meg már várt Sanchez sorozatlövõje! <#eplus2>#eplus2>
Nah, most egyelõre még ezen a pályán vagyok...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
elég nehéz😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Most, hogy kivégeztem a Call of Juarezt, csak elkezdem én is, megint...<#vigyor2>#vigyor2>
akyyy: én úgy emléxem, hogy csak Cooper és Sanchez tud tetemet cipelni. Az is kész szerencse, hogy már nem csak Jim tud megkötözni! <#nyes>#nyes>
egykét kérdés: dokival nem lehet leütni embereket? vagy ha le is ütöm, mirét csak kötözni tudja?:S simán meglátják oszt olyna minth acsak elmentem volna melette😞
a másik, hogy a hangok nem ugyanazok mint az 1ben? mert a fõhõsnek totál más a hangja. a csajak meg doknak még talán egyforma:\ de nemtom.
Szerintem könnyeb, mint az elsõ rész.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azé kösz
Legalább egy pár hsz-t visszaolvashatnál. Már kérdezte két három ember <#nezze>#nezze>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Elakadtam az elsõ indiános részen, a kanyonban. Az elején kiírtom az õslakosságot, de aztán Sammal nem tudom felrobbantani a fa torlaszt (pedig felvettem a dinamitot). Ez bug? vagy van valami más megoldás?
Gyuz
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Letöltöttem a gamet és azt írja securommal van védve.
Próbáltam sr.7stoppal meg insektors 3.0-val, de nem megy.
Ha valakinek van használható crackje vagy tudja hogy melyik progi kell írjon.
Elõre is köszi.
Van egy olyan problémám, hogy a játék során csak az emberek fekete alakja látható, mit kell ebben az esetben csinálni? Ahogy látom Grotesknél is elõfordult mindez és õ megoldotta, hogyan? Elõre is köszi a segítséget.
Elgondolkodtam, hogy én miért is nem használtam Sam képességét úgy, ahogyan Te. Eszemben sem volt, de lehet, hogy kevesebb próbálkozással megoldhattam volna... bár, talán éppen ez volt a szép az egészben. <#vigyor2>#vigyor2>
Jaja, elég furcsán fejezték be a történetet! Én is várom a 3. részt, de inkább az elsõ rész nehézségével, bár ha ott is lett volna saját szemszögû nézet...
mondjuk az outro-ban a végén igen meglepõdtem.. de legalább biztos lesz majd 1x harmadik rész is 😊
leírom, én hogyan oldottam meg a legvégét:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
innentõl már mindenkit bele kellett vonni a balhéba. Sam-et a házon kívül helyeztem el, ott, ahol az ablak mellett áll a fószer és fexik a másik. A két ablak alá nitro-t tettem, gyorsakcióban szétlõtte mindkettõt, így ezek lerendezve.
Sanchez a házban hátul állt, onnan dobta le kõvel a harmadik embert. Cooper kést dobott a 4 középsõ fegyveres közül a hozzá legközelebb állóba.
Doki volt a kulcsfigura: beállítottam neki gyorsakcióra azt, hogy a középsõ fegyveresek felé dobjon egy fiolát. Bedobtam egy fiolát Kate és Goodman közé, és ezzel egyidõben nyomtam egy entert. Mindenki elfeküdt, elsõre sikerült.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok sikert!
Nos, nekem valahogy így sikerült. Talán a dokit és az indiánt lõtték le a legtöbbször, mert az indián hátul áll a dokinak meg a mögötte lévõkkel kell foglalkoznia... Bár az is lehet, hogy a doki is lefeküdt a gáztól...
Ha még föntvan a játék, akkor megnézem a mentést (ha nem írtam fölül).
Nem tudok a bankból kijönni. Mindig lelõnek.
max béna vagyok.