893
-
theclub #453 A börtönbe kell bemenni az indushoz. Talán a térkép is jelöli X-szel. -
theclub #452 Európában a TAGES védelemml ellátott DVD verzió jött ki. Az kell nektek? kicsit több problémánk volt azzal a védelemmel, mint az amcsi, CD-s verzióval. -
#451 netes oldalon voltak animációk
nekem még nincs meg de gondolom csábítani őket -
Ferrarif1team #450 Kösz a választ, de hol van az egyes?
Még egy kérdés én 12 vagyok és nem vágom anyira az angolt.
Mit kell csinálni akkor amikor a Kate-el vagyunk és milliónyi katona vesz minket körül.
Mi pedig, nem ölhetünk meg senkit!
Én egyszer végigszaladtam a pálya körül, (f3-al)és kiírt valami "Mission object-et!
Mit csináljak még? -
#449 Hogy a bánatban lehet hátulról leütni vkit? Ha kúszok akkor is meghallanak és mire feláll az a szerencsétlen 6x agyonlövik. -
Hay #448 Én is a dvd-s verzióra böjtölök... -
#447 nincs DVD-s verzio? -
#446 hogy szinte egyszerre tudj két emberrel dolgozni
ne legyen az, hogy amig az egyikkal pöcsölsz a másikra nem tudsu figyelniés így a feladatot megoldani
az egyesnél voltak erre animációk -
Ferrarif1team #445 Hi srácok!
Lehet hogy alapvető kérdés, de mire jó a Quick action? -
theclub #444 szerintem jobb egérgomb -
#443 Ha kiadok egy quick action-t és közben rájövök, hogy na ez mégse lesz jó mivel tudom törölni? -
arrangacha #442 5let: a daemon tools-nal szedd le az automount opciot es miutan bemountolod a maxi imaget amit a gcw-rol szedtel le varj legalabb jo 5 percet s csak utana inditsd a securom loaderrel :)nalam is igy muxik. -
#441 jó és a többi?
érdemes feleleveníteni illetve ha van új érdekelne -
#440 hellobello!
letöltöttem a gcw ről a friss cuccokat hozzá.. mikor megcsináltam mindent és a securom loaderrel megnyitottam a játékot akkorát fagyott a gép h többé nem indult el a windows.. csökkentett módban szaroztam kb 20 percet mire megoldottam a dolgot..
vmi 5let ?:) -
#439 amire az elsőben, kirakod az őrök megtalálják benyelik és alszanak :) -
#438 szerinted akkor indítottam volna azt a fórumot? P -
Bobo01 #437 Nem játszotál az 1-el? -
#436 leírhatnátok kinek milyen különleges tudása van
pl a tequila mire jó P -
theclub #435 Szóval önmagában kevés az ellenfelek kiütésére a doki. -
theclub #434 Igen - és sikerült is megcsinálni. Pablo Sanchezzel jó párost alkottak. :) -
arrangacha #433 De ott eleg csak a dokit odavinni ahol az elsosegelyes láda van, nemde? -
theclub #432 Én a katonai erőd 2. részében (4/2) nem igazán tudom, hogy tudnám átvinni az egész csapatot a kapun. Dokit sikerült egymagában, de jó lenne mindenkit. Mondjuk egyenként az órás trükkel meg lehetne próbálni.... -
#431 Akkor minden rendben, meglátjuk, vissza kell e vennem hardról. -
theclub #430 Megnyugodhatsz, keményedik az akció. -
#429 Mondjátok, hogy nem minden pálya ugyanaz mint az 1-ben, mert a 3. és a 4. totál ugyanaz, mint az 1-ben mintha még a jónép is ugyanott lenne. Ja nem teljesen, mert egy kicsit ki van bővítve a térkép, de ugyanaz, először juss be, aztán jönnek a banditák, lődd őket le és gyere ki. Egyébként érdekes, hogy ugyanolyan vagy talán még könyebb eddig mint az első rész, remélem nehezedni fog. -
#428 De, ott akartam... nem vettem észre eddig ilyen ikont. Na, megyek is, megnézem! Thx a segítséget! -
theclub #427 Nem a fatörzseknél akarsz robbantani ugye? Baloldalról van néhány nagy szikla. Ott jelöli egy üres TNT ikon, ahoova le kell pakolni a nálad levő TNT-t. F4, asszem. Csak odamész és leteszed. Aztán meg távolról belelősz - ha jól emlékszem. -
theclub #426 Nincs mit!
Az nForce-on írja egy gyerek, hogy hardon nyomta végig 2 nap alatt, összesen 12 óra alatt. Túl könnyűnek találja a játékot. Mi meg a 4. nagy pályán járunk a 14-ből. Hogy mik vannak! -
#425 Oké, az indiános pályán hogy a tökömbe kell lerakni Sam-el a TNT-t hogy felrobbantsam az úttorlaszt? Utálok az ilyen idiótaságokkal cseszkődni, amikor annyira evidens mit kell csinálni, de a hülye nem teszi le. Vagy mit kell...? -
csizmt #424 Hát igen, a következő pálya tényleg durva nagyon!
Jó volt a jobbra kerülés, sokkal könnyebben sikerült megcsinálni! Köszi! -
piamania #423 elindult,nem kell a segítség,kössz -
theclub #422 Következő pályarész nálam besokkalt. Túl kemény a játék. -
piamania #421 Hello!
Hogy kell használni ezt a Cure Rom-ot?Köszi -
Hoz_Hun #420 De meglehet. Én balfelöl mentem be a két katona közt. De szó ami szó nem volt egyszerű, némi mák is kellet hozzá. -
theclub #419 Én jobbra kerültem. Pár katonát kiütöttem, aztán a falon végigvonulva a csáberőmet (F3) vetettem be és magam után húztam az egész brigádot. Máshogy szerintem nem is lehet megcsinálni. -
csizmt #418 Sziasztok!
Jár már valaki annál a résznél, ahol Kate-nek kell a börtönbe bejutni egymilliárd katona között?
Merre kell ott haladni, hogy nem fujjanak riadót? A bejárati kapunál álló két katona közötti út nem sikerült eddig. Köszi előre is a válaszokat! -
banános joe #417 Megoldodott visszavettem a hardveres gyorsitásból és most már jó köcce szépen -
#416 nézd meg a hardveres gyorsítást a directx-ben
alaplapi? -
banános joe #415 Nálam a játék simán elindult nem kellett hozzá semmi mini image csak securom loader 1.2 és már indult is.
Nekem más gondom van a fegyvereknek nincs hangja vagy csak alig minden más hang hibátlan,a demonál is ez volt a gondom tud valaki valami megoldást???????? -
#414 Akkor írd le mi volt a gond hogy a következő tudja