Desperados 2 - 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan indítottad el? Mert már szedem a cd-s verziót is.
Sikerült elindítani a játékot, azonban amint hozzákezdtem a 2. pályához sajnos meg kellett állapítanom, ezt bizony már nem bírja az én gépem :'(
Nekem a 4. CD-ben .BWA és . BWI van. DT4 nem csinál vele semmit, betölti, de üres a CD. Vmi ötlet?
Egyébként elvileg hogyan mûködnek ezek a mini image-k? Le tudná vk írni pontosan, mit kell velük tenni? THX
urbijoe
van egy ilyen verzio is ,ez is jo?
Desperados 2 Coopers Revenge PROPER CLONE CD-PLEX

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

köszi az infót
Az itwins verzio senkinek sem mûködik. Várj egy krekkre, vagy szedd le a bwclone változatot.
nekem a clone dvd-s (itwins) verzió van meg.

képfájllal (mds/mdf) telepítettem daemon 4.0.3-al. A toolsban van 2 képfájl, azokat kell a régi helyett bemountolni, majd asr.exe? Mert ez nekem így nem mûxik. Pedig felülírtam a régi indítófájlt is a crackelttel! PLS HELP!
picitt másként kell hozzá állni és nagyon jó játék lesz belõle egybõl
még mindig jobban oldották meg, mint a Pyro a Commandos Strike Force-ot
nekem csak az az egy bajom hogy a 2000+os AMD már kevés neki
ha lenne egy 2600+om akkor hasítana 30fpsel
Én elég nagy desp1 fan vagyok, és játszottam a desp2 demoval. Szerintem nem lett rossz, de a gépigénytõl én is eléggé félek.
Supersix
Hi!Végre sikerült elindítani Unleashed-et securom-al de én akkorát csalódtam sajnos mint az állat!Az 1-5ben bent van nálam az elsõ rész de ez... Fõleg ez az új 3D készít ki teljesen meg a hatalmas memória igény!Ezért kár volt ennyi álmatlan éjszakát kibírnom!Desp funok biztos csalódni fognak velem együtt viszont akik még nem ismerték az elsõ részt azoknak lehet bejön majd!Sajnálom hogy rossszakat kellett írnom de nálam ez volt az elsõ benyomás.

ezt annak írtam akinek ilyen változata van 😛

Oké csak nekem nem ez a verzió van meg :-) Mégegyszer meg nem fogok letölteni 4 vagy 5 cd-t 😊

Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed indítása

1.: Daemon Tools 4
2.: Securom Loader 1.2 letöltése
3.: Feltelepíted, megnyitod az a Securom Loader-t, oda berakod a Depserados2.exe-t és fut a game

Nekem is ez van meg, és a létezõ összes variációt kipróbáltam, nem mûködik sajnos. 😞
Nekem ez a verzió van meg Desperados 2 Cooper s Revenge READ NFO CloneDVD-iTWINS és nem mûködk sajna :-) Mindent úgy csináltam ahogy levan írva de nem akar elindulni :-)

j0nNyKa
nalam is muxik tokeletesen.. rise of legends, heroes 5, sin episodes.. most meg ez.. argh jo honap lesz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

detto😊
3.pályánár járok
Jelentem, hogy nálam a Desperados.2.Coopers.Revenge.BWClone-Unleashed verzió frankón mûkszik az a Secrurom Loader 1.2-vel (asr.exe).

<#mf1>

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Nekem nem csinál semmit :|
urbijoe

azt a patchet nem tudod feltenni valahova?
urbijoe
a játékot most töltöm

Melyik patch? Honnan tölthetõ le?
Én a DVD-t szedtem le, és ugyanaz a problémám, mint amit elõttem R9 képben belinkelt.
Próbáltad ezt a patchet?Elindul vele?
Neklem nem indul el sajna...Errõl ennyit :-)

Én is ugyanitt tartok. 😞
látom ilyen mgé senkinek nem volt... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hû, ez tök izgi, egyben milyen bosszantó! A feltörés...
Nekem az 1. rész volt az elsõ stratégiai gamém, innentõl õrültem meg én is...
Most nem merem letölteni sehonnan, mert ugye... Jelenleg pár száz km-re vok otthontól, így nem MlékszM címekre, de 1 rahedli torrenten megtalálható, bár nem az itteni kívánalmaknak megfelelõen. Sajna. Nekem is kellene.
honnét lehet leszedni?

urbijoe
Desperados2.Patch.Updater.Cracked.exe ez nem a crack?

Sadist
iTWINS verzióhoz van mini image, én még nem próbáltam, de mindenholn azt írták, hogy azzal tutira megy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Remélem a dvd-s verzió megy mert én azt töltöm :-)

nah leszedtem, asr.exe elindítom berakom a desperados2.exe-t ugyanaz a hiba jön ki :\

és azt honnét tudom letölteni? :-) Van esetleg pontos link?
köszi

de... 😊 meg mitn a desperados 1 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Olyasfajta mint anno a commandos volt nem?

commandos style, csak western..., hangulatba az egy nekem pl még jobban is bejött mint commandos 😊

Csuhai G
leginkább lopakodós stratégia/fps a vadnyuagton...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ez pontosan milyen típusú játék?

Securom loaderbe be kell tõlteni a desperados2 exe-t és az már idítja is a gamét
Securom loaderbe be kell tõlteni a desperados2 exe-t és az már idítja is a gamét
vki help <#szomoru1>

bazz

Install Notes:

1. Unrar
2. Burn with Blindwrite 4.5.7, 4x speed, dao pw. Hit yes to include
physical informations. Alternatively, you can mount in DT4 with
Securom Loader.
3. Install and Play.

2. pont mit jelent pontosan?

Shep
Kösz akkor azt szedem, mert a bitumenes oldalon van egy 4,7 gigás is, de akkor ha jó az unleashed akkor minek szedjek 2x annyit?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezért fogom leszedni az Unleashedet is 😊

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Az Unleashedet még nem próbáltam. De szerintem ha jön hozzá késõbb egy normális crack, akkor tökéletes lesz!

Shep
Unleashed az jó akkor?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!