893
-
theclub #493 A lovassági katonai erődben amikor a lopakodós pályarészek után elkezdődik a harc, az FPS számn lelesik kb. a felére. Úgyhogy készüljetek a legrosszabbera. 9800Pro kártáyn is alig játszható (max. 15 FPS), még ha mindent minimumra veszek is. Pedig a korábbi pályarészek elfogadhatóan futottak max. részletességgel is. -
#492 Hy! Nekem a game DVD-s verziója van meg. crackeltem a Desperados2.exe-t és az asr.exe-t is. Daemoon-Tolls 4.03ban benn a 4- es CD. Indítom az asr.exe-t kiválasztom a Desperados2.exe-t gondolkodik, gondolkodik és kiírja, h:
Please insert the original disc instead of a backup. See http://www.securom.com/no_orig_found for more details.
Vki segítsem me naon szeretnék má játszani! Lécci!
Előre is köszi! csácsá -
bitubo #491 nekem segitene vki??? -
banános joe #490 Szeva.
Bemásolod az asr.exe-t a játék könyvtárába, majd ott dupla klikk rá és kijelölöd neki a desperados 2 exe-t és indul a game.
De a 4-es cd legyen bent a deamonban ennyi. -
#489 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora egy retek szar pálya amikor a telepeseket kell megvédeni, nincs vmi parancs amivel automatikusan lelövik ezek a szerencsétlenek aztaki a látómezejükbe kerül úgy mint a commandos 3-ban? Jópofa pálya de egy ilyen akció rész mi a bánatnak egy taktikai stratégiai játékba? -
peterkiss85 #488 Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogy kell használni az asr.exe-t a Desperados 2-nél?? Előre is köszi -
bitubo #487 PLS HELP !!! Telepitésnél elakadtam.BWClone-Unleashed verzió 4es CD vmi blindwrite kiterjesztésel van,viszont sehogy sem tudom beolvastatni se a daemon toolsal,és kiirni sem tudom...ilyenkor mi van -
#486 dehogynem
kaptam én már azért mert nem kerestem meg más helyett a megoldást
sőt volt aki számonkérte, hogy amit szivességből linkelek, hogy tegyem...... -
Hay #485 Ettől még nem :-))) -
#484 csak egy nvidia drivert tettem fel és jó lett -
#483 akkor leírhatnád hogy mi volt a gond, hogy a következő tudja -
#482 sikerült kösz :D -
#481 konfigot írni? hmm kicsit segítenél ebben?
a fórum egy részét nem értem esetleg tolmácsolnál?
kössz
-
theclub #480 Szerintem jót tett a játéknak a 3D. Ugyanis az már önmagában jó, hogy tetszésed szerint tudod forgatni a pályát, vagy akár zoomolni. Az már csak hab a tortán, hogy FPS módban is tudsz nyomulnii. A lopakodós nappali pályákat jobb szeretem kívülről irányítani, de az irtós részeknél jól jön a belső nézet, különösen a snipernél. -
#479 és érdemes itt olvasgatni
klikk -
#478 pl konfigot írni -
#477 Hello
Nálam ezt a hibát írja ki: Unable to initialize video mode:
VVideoConfig structure did not contain valid m_hDC and m_hGLRC members.
mi a rossebet kell csinálni? -
#476 szerintem dobott bár én még csak a demo alapján mondom -
#475 akkor pedig nagyképű leszel...
szval erről ennyit -
Hay #474 Sztem nem reagálnék. De ne offoljunk.
Kérdezném azoktól, akik már (jó)néhány pályát lenyomtak: dobott az élvezhetőségen az új nézőpont bevezetése, vagy inkább zavaró? -
theclub #473 3 csapatot kell kihallgatni. A következőt mindig csak akkor adja be, ha az előzőt megcsináltad rendesen. A térképet nézegesd sűrűn. -
piamania #472 Hello!
Mit kell ott csinálni,amikor az erdőben vagyunk 3,körös-körül katonák.Azt vágom,hogy ki kell hallagtni az indiánt meg a katonát annál a lerobbant faháznál.Én odamentem,de csak 1 mondatot írd ki.Azt meg nem tom mit.
Így nem fogadta el,hogy megcsináltam.Kate-tel csábítottam el mindenkit,így lehet,hogy a két beszélgető partnert is,és megkötöztem őket.
Minden katonát le kell ütni,vagy csak elég annyit,hogy lovat tudjak szerezni?
Kössz -
#471 azért zavar mert beírja, hogy lusta keresni
az ember meg lusta 8*-ra ugyanazt beírni
ha teis naponta 10 ugyanolyan kérdést kapnál megnézném hogy reagálnál -
Hay #470 Ezt sosem értem... mé' zavar sokakat, hogy jönnek újra és újra a már sokat feltett kérdések... be kell írni a választ, vagy nem kell reagálni. ennyi.
Persze ettől még vannak keresési lehetőségek:-) -
#469 van kereső
van torrent kereső -
#468 Időm sincs, mer tolom a Desperados1-et...
Egyébként az első 300 hsz-ből nem derült ki számomra, hogy honnan lehetne letölteni, aztán meguntam az olvasgatást. -
#467 ez a nincs kedvem visszaolvasgatni olyan hülye szöveg
ha valakit érdekel legalább próbáljon meg visszaolvasni nem olyan nehéz -
Rick Wyeth #466 Sziasztok!Egy kis segítség!Azok akik a sima desperados 2 isot töltötték le KI NE TÖRÖLJÉK!!Van egy Big Image Crack file a mininova.org - on és ott azt letöltve mountolva és crackolva a gémet majd securom loaderrel indítva működik!Én így játszok és már ott tartok hogy védeni kell a falusiakat!!!!
Üdv akinek nem megy szoljon küldöm az image filet! -
#465 Uhh... ha le lehet tölteni valahonnan, akkor belinkelné nekem ide valaki? Ha már írtátok, akkor bocs, de nincs most kedvem visszaolvasgatni... -
#464 securom loader-t elinditod és kiválasztod a Desperados2.exe-t
és már megy is.
a Daemon tools-ban hagyd bennt a 4-es cd-t -
#463 az első pályán mit kell csinállni a nővel? -
kavaro #462 Szevasztok.
TAlált már vki hozzá működőképes cracket, amivel indul a játék, vagy mégnem lehetett feltörni??????????? -
#461 töltötte le valaki a gamet a warezcenterről?Oda csak annyi van írva,hogy Clonedvd.Fél órája szenvedek vele,az imént leírtak alapján,de semmi. -
Ferrarif1team #460 Valaki megtudná mondani, mit kell csinálni akkor amikor a kanyonban vagyunk miután legyőztük az indiánokat és a katonák után eredünk! Mit kell csinálni, mi a végső cél?
-
#459 A 3. részben meg mi lesz, szemmelverés? -
#458 Hát ez már marhaság, te jó ég. Azért kösz. -
theclub #457 Futásból kell leütni az ellenfeleket. De nem mindig sikerül, szerencse kérdése (is). -
#456 Na hogy lehet a népeket leütni, mert mire a hülye emberem odamegy, kihúzza magát, eldönti, hogy na akkor most ütök, vagy sem, addigra agyonlövik, ez így elég gáz, mert pl. az erdős pályán van egy fószer egyszerűen nem lehet leütni, mert mindig lelő. -
chicken chaser #455 Basszus emberek, tiszta láma dolog, de az első pályán hova a pélóba rejtsem el a leütött és megkötözött őrt? Azt írja, vigyem az erkély (balcony) alá. A szekér melletti helyre is vittem már, az sem volt jó... Egyébként mind a 3 fickót el kell hordani, vagy csak az egyiket? (mert csak bodyguardot ír, egyesszámban!) PLS HELP!! -
#454 #449 ?