Játékok az \"orosz régió\"-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondom, hogy engem inkább a Bumer, és a Kreed érdekelne, amik orosz játékok, és egyelõre csak ott jelentek meg.
Ez úgy érné meg, hogy egy ismerõs lenne kint és le iso-zná... 😊
Ez így van.
De azért ne feledjük, hogy nagyrészük hamisítvány.
Magyarul nem fogsz tudni vele neten játszani.
És a doboz csak egy szines nyomtató kérdése.....
Azért kimenni meg egy állatság és pénzkidobás....
De azért ne feledjük, hogy nagyrészük hamisítvány.
Magyarul nem fogsz tudni vele neten játszani.
És a doboz csak egy szines nyomtató kérdése.....
Azért kimenni meg egy állatság és pénzkidobás....
Ezt én is tudom, csodálkozásról nincs szó.
Csupán arról, hogy érdemes lenne bevásárolni ezt-azt, hiszen ezek annyiért adják dobozostul, mint amennyiért régen cd-t írtak (anyagárral), és ráadásul egy-két program szerintem sohase fog másutt megjelenni.
Csupán arról, hogy érdemes lenne bevásárolni ezt-azt, hiszen ezek annyiért adják dobozostul, mint amennyiért régen cd-t írtak (anyagárral), és ráadásul egy-két program szerintem sohase fog másutt megjelenni.
Nem értem min csodálkoztok...
A ruszkik nagyon jó kis programokat csinálnak, csak nehezen és nem mindegyik terjed el, ha nem egy nagy cég áll mögötte.
Pl az Echelont is õk csinálták...
A ruszkik nagyon jó kis programokat csinálnak, csak nehezen és nem mindegyik terjed el, ha nem egy nagy cég áll mögötte.
Pl az Echelont is õk csinálták...
És megrendelni nem lehet?Vagy legalábbis tudsz róla?
Mert így engem is érdekelne,de ki nem megyek. 😊
Mert így engem is érdekelne,de ki nem megyek. 😊
sazl : c
Ja, egybõl felkeltette az én érdeklõdésemet is!!!
Gyerekek, én komolyan gondoltam, hogy ki kéne csapni, legalább Ukrajnába, és bevásárolni!!!
Pl: KREED eredeti orosz, Bumer orosz, HL2béta (ha belepiszkáltak, ha nem - évek múlva is érdekes lehet egy orosz dobozos béta) Ez a 3 játék összesen kevesebb, mint 5ezer forint!!!
Gyerekek, én komolyan gondoltam, hogy ki kéne csapni, legalább Ukrajnába, és bevásárolni!!!
Pl: KREED eredeti orosz, Bumer orosz, HL2béta (ha belepiszkáltak, ha nem - évek múlva is érdekes lehet egy orosz dobozos béta) Ez a 3 játék összesen kevesebb, mint 5ezer forint!!!
Nincs.csak a beta.egyébként most olvastam a hivatalos honlapon,hogy a hl2 fejlesztõi aszt nyilatkozták,hogy áprilisban kinn lesz a game.azt is megnézném...
sazl : c
Nem a Kreed, hanem a HL2béta orosz verziója: a BuyCD.ru ismertetõjébõl úgy tûnik, valamelyest tényleg hozzányúltak...
Bazz, azért lehet, hogy érdemes lenne megnézni ezt a HL2bétát, meg egy eredeti orosz Kreed verziót, a ketõtt együtt kevesebb, mint 3 rugóért dobozban.
A KREED biztos nem hamisítvány, mert ugye oroszok csinálták, és aug. 29-én jelent meg hivatalosan Oroszországban!!!
A KREED biztos nem hamisítvány, mert ugye oroszok csinálták, és aug. 29-én jelent meg hivatalosan Oroszországban!!!
Mondom ezek árulják a Half Life 2-t is, bár oda van biggyesztve, hogy béta...
...az orosztudásom a legfinomabban fogalmazva is foghíjas, de annyit sikerült kisilabizálnom, hogy az ismertetõ szerint tényleg valamit belekontárkodtak...
...az orosztudásom a legfinomabban fogalmazva is foghíjas, de annyit sikerült kisilabizálnom, hogy az ismertetõ szerint tényleg valamit belekontárkodtak...
Bazz a BuyCD.ru oldalán árulják a sok portékát, XIII-tól a Half Life 2 bétáig.
A legdrágább cucc 6$!!!
Na, ha nálunk is ennyibe kerülnének a játékok, mindenki csak boltban vásárolna...
...úgy tûnik nem vagyunk már eléggé keleten...
A legdrágább cucc 6$!!!
Na, ha nálunk is ennyibe kerülnének a játékok, mindenki csak boltban vásárolna...
...úgy tûnik nem vagyunk már eléggé keleten...
Boltokban a Half Life 2 címmel, témához kapcsolódó olvasmány a GAMESTAR-on.
Az igaz, hogy az oroszoknal meg eredeti(!) stormtrooper felszerelest is lehetett venni 3 ezer dollarert. Biztos forrasbol tudom, de azert annyira mar ne legyenek vaganyak, hogy befejezik a half life 2-t, mig a fejlesztök is csak hazudoznak rola.
régen tényléeg kamerásak voltak, ma már komolyabb megoldások vannak, egyszerüen felveszik mozivetitõröl
So cry me a fuckin river, bitch!
naja de õ aszongya nem kamerás a cucc.....
gondolom tudjátok, hogy kinában meg dvdken lehet kapni olyan filmeket, amik még moziba se jelentek meg
a megoldás tökegyszeru: letöltik a netrõl a 600 megás moziban felvett kamerás változatot, kiirják egy dvdre, és nyomtatnak rá egy boritot és árulják a piacon mint DVD minõségü film
a megoldás tökegyszeru: letöltik a netrõl a 600 megás moziban felvett kamerás változatot, kiirják egy dvdre, és nyomtatnak rá egy boritot és árulják a piacon mint DVD minõségü film

meg ha meg is van kétlem h eredeti cdkulcs lenne hozzá, szal nem sokat érhet
vazze, van egy rakat cd-m meg kazim oroszbol, kell vkinek? ugy néz ki mint az igazi....
oroszban mindnt hamisitanak, benzinkuton lehet vásáorolni hamis cdket kazikat... gondolom ezek a játékok is ilyenek, mert nem nagyon értem miért adnának ki egy játékot oroszban hamarabb mint usa-ban....
oroszban mindnt hamisitanak, benzinkuton lehet vásáorolni hamis cdket kazikat... gondolom ezek a játékok is ilyenek, mert nem nagyon értem miért adnának ki egy játékot oroszban hamarabb mint usa-ban....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''