Játékok az \"orosz régió\"-ban

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neozed
Megnéztem a hivatalos oldalon, és tényleg megjelent a ruszkiknál!
Sõt már tesztelték is a 3dgamer-nál
Graphics-3.5, Sound-2, Tilt-1(5 is max).

neozed
Az egyik spanyol nyelvû oldalon 30 dollárért árulják a Kreed-et.
Pontosan ITT

Errõl annyit, hogy nekem volt egy orosz osztálytársam, minden hónapban volt kint párnapra, és tényleg olyanokat hozott hogy csak így néztem. Játékok alapján is hozott durvákat, tényleg ilyen meg nem jelent cuccok, filmeket is olyanokat amik moziban még itthon nem mentek, és nem voltak kint NFORCE-on. és nem ilyen ratyi telesync meg cam cuccok, de nem is dvdscr vagy rip.. szal ha kimész oroszországba de akár csak ukrajnába is telis tele találod magad ilyenekkel.
Arról hogy dobozosak, arról annyit hogy igen annak néznek ki, de csak tökéletes hamisítványok..

bon: ha valami nincs az nforceon az nem jelenti azt hogy nem is jelent meg...

So cry me a fuckin river, bitch!

Taranov
Ez tényleg jó poén így vasárnapra 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hykao
Azt mondja, hogy ma kapta meg: lásd: Játékmagyarításról tudtok-e? topic...
Malakai
Sztem ez úgy, ahogy van kamu, fogták azokat a gameket, amikrõl mostanság kiszivárgott valami, plusz hozzácsapták a kreedet (ami mondjuk lehet nem alaptalan), aztán nesze.
Ha meg tényleg árulják boltban az alfákat, akkor tegyék, az-az õ igénytelenségüknek mutatója. HL2-bõl nem vagyok kiváncsi egy fan változatra, stalkerbõl, doomból, meg hasonlókból egy alfára.
Ha nem õ (ALCATELGOD) kamult, akkor csak egy nagyon naív ember, aki elhitte valaki állítását, hogy mindezt meg tudja szerezni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hykao
Ja
insp
Kevesebb sikerrel

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

hykao
Szerintem csak poénkodni próbált több-kevesebb sikerrel...
Tikal
ez egy idiota

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
Az általános fórum-ban megtalálod a helyét ennek is...
hykao
Ez egyáltalán nem ilyen biztos.
Sõt valószínû, hogy a játék tartalmazza legalább az angol nyelvi fájlokat is.
A megjelenés nem (mindig) attól függ, hogy kész van-e a játék, avagy sem.
Nyilván egyik kiadó sem hülye, hogy egyszerre jelentessen meg hasonszõrû játékokat, konkurenciát állítva ezzel saját házon belül is!!!
De ez csak akkor fog kiderülni, ha a kezünk között lesz egy példány...
bon
Az ALCATELGOD-nak meg üzenem bizonyitsa be az állításait. szeirintem csak etetett téged ezerrel: HYKAO

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Mondjuk ha meg is jelent a Kreed nevezetû játék az oroszoknál akkor is szeirintem orossz nyelven. Tehát azzal nem sokra mennénk. Mert ha angolul lenne akkor már javába lehetne letöltenni mifelénk is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hykao
Gyerekek, ne hülyéskedjetek már!

Ki a fasz mondta, hogy elhiszek mindent???

Csupán leírtam a dolgokat, de egy pár dolgot nem tartok elképzelhetetlennek:

pl: DOOM3, HL2, PAINKILLER alfái megjelentek a boltban dobozban, mint játék (keleti régió!!!)
hykao
Nyilván - ha van egyáltalán valami alapja a hírnek - nem úgy fejezték be, ahogy a Valve fogja, hanem gondolom egymásbafûzték a pályákat, esetleg elhelyeztek néhány szörnyet stb.
Nem láttam a HL2 alfáját, így nem tudom mit lehetett belõle fabrikálni.

De a KREED sincs az NFOrce-on!!!
És mondom, OTT a hivatalos oldalon: Az oroszoknál Augusztus 29-én megjelent!!! Ha nem hiszed nézd meg TE is!!!
Carlos
ATYAÚRISTEN, HOGY MIKET EL NEM HISZNEK AZ EMBEREK!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
el is hiszed?

fejlodget az orosz régio, de azért nem annyira hogy ott hamarabb megjelennek a játékok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bon
Kamu az egész jól átvertek. Én mindig megnézem elõször a www.nforce.nl-t ha ott szerepel a játék sé Nincs NUKE-olva akkor megjelent a warez világába amúgy kamú az egész.
Elöször is a Half Life 2-õt nem lehet befejezni (szerintem) a kiszivárgot alfa alapján mert az csak néhány pálya töredéket tartalmaz.

hykao
Valószínû, de egy esélyt kell adni mindenkinek...
Dikkma
lolololol
Dikkma
"-Half Life 2 (állítólag a kiszivárgott alfa alapján befejezték az oroszok)"

MWUHAHAAHHAHAAA
De régen kacagtam már ilyen jót!
csabawarchief

hykao
hykao
Nos ezt a topic-ot azért nyitottam, mert ALCATELGOD nevû barátunk felcsigázott a következõkkel, amit most megpróbálok röviden összefoglalni:

Szóval állítása szerint az "orosz régió"-ban sok olyan játék kapható (2-3ezer forintnak megfelelõ akármiért), ami nyugaton, vagy máshol nem, ezek ömlesztve:

-Half Life 2 (állítólag a kiszivárgott alfa alapján befejezték az oroszok)
-Doom3
-Painkiller
-STALKER (aszonygya 3cd-s)
-KREED (na ez viszont biztos, a hivatalos oldal szerint augusztus 29-étõl kapható Oroszországban)
-MOHAA: Frontline

Állításainak utána kéne járni, de ha csak a fele igaz, akkor érdemes kicsapatni kelet felé...

Ja, mindegyik dobozos, bolti verzió!
insp
YeaH.

1980': Gorenje hûtõ-turizmus. Magyarország-Bécs
2004: Stalker-turizmus. Magyarország-Ukrajna

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

HuAn82
A határ sokszor elég gáz! De megpróbálhatjátok...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tikal
ez most mi? 😊

hykao
Na nyitottam inkább egy topic-ot neki, mielõtt szét lenne OFF-olva a többi...
← ElőzőOldal 4 / 4