181
Vásárló-turizmus kelet felé...
-
#60 Nincs.csak a beta.egyébként most olvastam a hivatalos honlapon,hogy a hl2 fejlesztői aszt nyilatkozták,hogy áprilisban kinn lesz a game.azt is megnézném... -
#59 Nem a Kreed, hanem a HL2béta orosz verziója: a BuyCD.ru ismertetőjéből úgy tűnik, valamelyest tényleg hozzányúltak... -
#58 A kreedé?nincs.én a hl2betat montam -
#57 ...miért neked megvan az orosz verzió? -
#56 végigolvastam a topikot.van értelme. -
#55 ne próbáld ki.. jáchatatlan(a hl2). ennek a topiknak is sok értelme van... :) -
#54 Bazz, azért lehet, hogy érdemes lenne megnézni ezt a HL2bétát, meg egy eredeti orosz Kreed verziót, a ketőtt együtt kevesebb, mint 3 rugóért dobozban.
A KREED biztos nem hamisítvány, mert ugye oroszok csinálták, és aug. 29-én jelent meg hivatalosan Oroszországban!!! -
#53 Bocsánat, helyesbítek a HL2béta majdnem 7 dollár, azaz: kb.1500Ft. -
#52 #39-es beírásnál ott a link -
#51 Mondom ezek árulják a Half Life 2-t is, bár oda van biggyesztve, hogy béta...
...az orosztudásom a legfinomabban fogalmazva is foghíjas, de annyit sikerült kisilabizálnom, hogy az ismertető szerint tényleg valamit belekontárkodtak... -
#50 igaz :) képek hol vannak belőle? -
#49 Ja, de az oroszok meg is csinálták... -
#48 hát ilyet bárki tud csinálni :) -
#47 Ja, de a kép alapján akár még jó is lehet!
Ahogy a 124-esből kihajolgatnak a csókák... -
#46 Úgy olvastam, hogy igen.
A Vice City modern modolva, boltban árusítva! -
#45 az meg mi? :) modern mod? -
#44 ez egy kép -
#43 Hmm, ezt a Bumer-t (vagy Boomer-t) nem találtam az NFOrce-on... -
#42 De van GTA Vice City Modern is... -
#41 A Kreed-et egyébként 5$-ért árulják. -
#40 Ez például mi a fasz?
Hallott már valaki erről a Bumer nevű játékról??? (na nem a csodakutya) -
#39 Bazz a BuyCD.ru oldalán árulják a sok portékát, XIII-tól a Half Life 2 bétáig.
A legdrágább cucc 6$!!!
Na, ha nálunk is ennyibe kerülnének a játékok, mindenki csak boltban vásárolna...
...úgy tűnik nem vagyunk már eléggé keleten... -
#38 LOL ez a sok kamu :DD -
#37 Boltokban a Half Life 2 címmel, témához kapcsolódó olvasmány a GAMESTAR-on. -
#36 Az igaz, hogy az oroszoknal meg eredeti(!) stormtrooper felszerelest is lehetett venni 3 ezer dollarert. Biztos forrasbol tudom, de azert annyira mar ne legyenek vaganyak, hogy befejezik a half life 2-t, mig a fejlesztök is csak hazudoznak rola. -
Kou #35 régen tényléeg kamerásak voltak, ma már komolyabb megoldások vannak, egyszerüen felveszik mozivetitőröl -
harczos #34 naja de ő aszongya nem kamerás a cucc..... -
Cat #33 gondolom tudjátok, hogy kinában meg dvdken lehet kapni olyan filmeket, amik még moziba se jelentek meg
a megoldás tökegyszeru: letöltik a netről a 600 megás moziban felvett kamerás változatot, kiirják egy dvdre, és nyomtatnak rá egy boritot és árulják a piacon mint DVD minőségü film -
harczos #32 meg ha meg is van kétlem h eredeti cdkulcs lenne hozzá, szal nem sokat érhet -
#31 vazze, van egy rakat cd-m meg kazim oroszbol, kell vkinek? ugy néz ki mint az igazi....
oroszban mindnt hamisitanak, benzinkuton lehet vásáorolni hamis cdket kazikat... gondolom ezek a játékok is ilyenek, mert nem nagyon értem miért adnának ki egy játékot oroszban hamarabb mint usa-ban.... -
#30 Megnéztem a hivatalos oldalon, és tényleg megjelent a ruszkiknál!
Sőt már tesztelték is a 3dgamer-nál
Graphics-3.5, Sound-2, Tilt-1(5 is max). -
#29 Az egyik spanyol nyelvű oldalon 30 dollárért árulják a Kreed-et.
Pontosan ITT -
Kou #28 Erről annyit, hogy nekem volt egy orosz osztálytársam, minden hónapban volt kint párnapra, és tényleg olyanokat hozott hogy csak így néztem. Játékok alapján is hozott durvákat, tényleg ilyen meg nem jelent cuccok, filmeket is olyanokat amik moziban még itthon nem mentek, és nem voltak kint NFORCE-on. és nem ilyen ratyi telesync meg cam cuccok, de nem is dvdscr vagy rip.. szal ha kimész oroszországba de akár csak ukrajnába is telis tele találod magad ilyenekkel.
Arról hogy dobozosak, arról annyit hogy igen annak néznek ki, de csak tökéletes hamisítványok..
bon: ha valami nincs az nforceon az nem jelenti azt hogy nem is jelent meg... -
#27 Ez tényleg jó poén így vasárnapra :) -
#26 Azt mondja, hogy ma kapta meg: lásd: Játékmagyarításról tudtok-e? topic... -
#25 Sztem ez úgy, ahogy van kamu, fogták azokat a gameket, amikről mostanság kiszivárgott valami, plusz hozzácsapták a kreedet (ami mondjuk lehet nem alaptalan), aztán nesze.
Ha meg tényleg árulják boltban az alfákat, akkor tegyék, az-az ő igénytelenségüknek mutatója. HL2-ből nem vagyok kiváncsi egy fan változatra, stalkerből, doomból, meg hasonlókból egy alfára.
Ha nem ő (ALCATELGOD) kamult, akkor csak egy nagyon naív ember, aki elhitte valaki állítását, hogy mindezt meg tudja szerezni... -
#24 Ja -
#23 Kevesebb sikerrel -
#22 Szerintem csak poénkodni próbált több-kevesebb sikerrel... -
#21 ez egy idiota