Játékok az \"orosz régió\"-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt már tesztelték is a 3dgamer-nál
Graphics-3.5, Sound-2, Tilt-1(5 is max).
Pontosan ITT
Arról hogy dobozosak, arról annyit hogy igen annak néznek ki, de csak tökéletes hamisítványok..
bon: ha valami nincs az nforceon az nem jelenti azt hogy nem is jelent meg...
So cry me a fuckin river, bitch!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha meg tényleg árulják boltban az alfákat, akkor tegyék, az-az õ igénytelenségüknek mutatója. HL2-bõl nem vagyok kiváncsi egy fan változatra, stalkerbõl, doomból, meg hasonlókból egy alfára.
Ha nem õ (ALCATELGOD) kamult, akkor csak egy nagyon naív ember, aki elhitte valaki állítását, hogy mindezt meg tudja szerezni...
(\__/) ( X.x) ( } . { )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sõt valószínû, hogy a játék tartalmazza legalább az angol nyelvi fájlokat is.
A megjelenés nem (mindig) attól függ, hogy kész van-e a játék, avagy sem.
Nyilván egyik kiadó sem hülye, hogy egyszerre jelentessen meg hasonszõrû játékokat, konkurenciát állítva ezzel saját házon belül is!!!
De ez csak akkor fog kiderülni, ha a kezünk között lesz egy példány...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ki a fasz mondta, hogy elhiszek mindent???
Csupán leírtam a dolgokat, de egy pár dolgot nem tartok elképzelhetetlennek:
pl: DOOM3, HL2, PAINKILLER alfái megjelentek a boltban dobozban, mint játék (keleti régió!!!)
Nem láttam a HL2 alfáját, így nem tudom mit lehetett belõle fabrikálni.
De a KREED sincs az NFOrce-on!!!
És mondom, OTT a hivatalos oldalon: Az oroszoknál Augusztus 29-én megjelent!!! Ha nem hiszed nézd meg TE is!!!
fejlodget az orosz régio, de azért nem annyira hogy ott hamarabb megjelennek a játékok 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elöször is a Half Life 2-õt nem lehet befejezni (szerintem) a kiszivárgot alfa alapján mert az csak néhány pálya töredéket tartalmaz.
MWUHAHAAHHAHAAA
De régen kacagtam már ilyen jót!
Szóval állítása szerint az "orosz régió"-ban sok olyan játék kapható (2-3ezer forintnak megfelelõ akármiért), ami nyugaton, vagy máshol nem, ezek ömlesztve:
-Half Life 2 (állítólag a kiszivárgott alfa alapján befejezték az oroszok)
-Doom3
-Painkiller
-STALKER (aszonygya 3cd-s)
-KREED (na ez viszont biztos, a hivatalos oldal szerint augusztus 29-étõl kapható Oroszországban)
-MOHAA: Frontline
Állításainak utána kéne járni, de ha csak a fele igaz, akkor érdemes kicsapatni kelet felé...
Ja, mindegyik dobozos, bolti verzió!
1980': Gorenje hûtõ-turizmus. Magyarország-Bécs
2004: Stalker-turizmus. Magyarország-Ukrajna

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17