181
Vásárló-turizmus kelet felé...
-
#141 Amúgy van itt az SG-n is jópár madár, akik az Ukrán határ közelében laknak, és még át is járnak...valamelyik igazán behozhatná! -
#140 Nincs, de jó lenne...
Pedig már tettem lépéseket, hogy behozzák Ukrajnából, de le sem szarják az embert... -
#139 megvan már vkinek ez a bumer,filmben vagy játékban? -
#138 Hmmm, ez a BUMER játék az azonos című orosz filmből (2003)készült!
Még Original Soundtrack-ot is árulnak. -
#137 Jó kérdés. A BUMER-ről találsz lejjebb in-game képeket, és pár háttérképet. -
#136 Antikiller 2: Antiterror----> ez megjelenik valahol az USA-ban vagy máshol??? -
#135 Hol vannak a Bumer-ről képek??????
Kiadják valaha máshol is???? -
horbykeee #134 :))) -
#133 nincs vmi orosz oldal,ahol értékelik ezeket a játékokat,mert gamerankigson se a kreedet se mást nem igazán értékelnek? -
#132 viszont stalkert nem látok,hogy lehetne rendelni -
#131 Traktorral érkezik a BÁR-ba. -
#130 Antikiller 2: Antiterror
-
#129 ez is érdekes :)
-
#128 Hehe, ez vajon milyen lehet???
Indiana Jack:
-
#127 ...na az ilyen félreértelmezések a kedvenceim... -
#126 akkor is lekezelő volt sztem :)
mindegy,hülyeség ilyeneken fennakadni,inkább mondjatok még pár csak Oroszországban megjelent gamet :) -
#125 olvasd el újra! én ugyan nem hurrogtalak le! -
#124 jah ez a bumer igéretesnek tűnik képek alapján,mindig is vágytam egy ilyen autós üldözéses fps-re :) -
#123 jó nem kell lehurrogni ,azért a keresőt megtaláltam :) -
#122 Hehe, persze, mert a te korosztályod már nem tanul oroszt az iskolában... -
#121 BUMER-ről írjál már, azt mondtad megvan már neked!!! -
#120 huh ennek a buycd.ru-nak nincs vmi angol változata mert ezen nem igazodom ki? :) -
#119 hehe ez tényleg nem rossz,de úgy tudom rá is vannak írva az ilyen béták dobozára,hogy hamisítványok,ez az 1500Ft meg nem rossz ár,mégha nem is jogtiszta sok játék -
#118 nehezen fiam ugyanis mivel angol-orosz nyelvű ezért 2cd-és -
#117 Lebuktál Alcatel! A Kreed 1CD-s. -
#116 Csá Grebber! -
#115 Még nem látta a Kreed-et csak boltba:))) A bummer ukrajnába van!!! És meg is fogom venni csak legyen meg az új útlevelem(betelt) -
#114 A Kreed-ről az a véleményem hogy ahhoz képest hogy Doom 3 ellenfeleként hirdették még annak idején ahhoz képest egy kicsit gyenge lett!
De ennek ellenére nekem tetszik. -
#113 ja, gondolom be copy-ztad -
#112 há neked meg honnan van orosz b-d??? -
#111 Wowww: XIII 176.76 руб. (6.00 $) ~ 1500 Ft
Ez király. :)) Így reagálhat kb amikor idejön egy germán kölyök a ojrojával. Vagy egy -mittomén- jenki a dolcsijával. -
#110 igen és nekem tetszik -
#109 Cseh??? -
#108 Nekem megvan a Kreed hála két rendes embernek!
Csak az a gond vele hogy cseh nyelvű 1cd-s. -
#107 Kukk #70 és #40 -
#106 Mi az a Bummer?
-
#105 Kint, Ukrajnában, vagy mi? -
#104 Kint a BUMMER 3rugó -
#103 Super fordítóprogramok (mondatokatat fordít kicsit furcsán, de hát át lehet fogalmazni) -
#102 akkor brobáld IIt