181
Vásárló-turizmus kelet felé...
-
#181 Olvasom az orosz híreket. :) -
#180 De jól értesült vagy. :)
Nemrég olvastam cikket a játékról, ami nem igazán éltette, de mondjuk a Suffering-et sem a grafikája miatt szerettem. -
#179 [URL=http://www.cryostasis-game.com/index.php]Ma "elindult" a játék hivatalos oldala.[/URL] -
#178 Ugyanez a fejlesztőcsapat - Action Forms - készíti a Vrungel kapitány kalandjait is, annak a kiadása is csak halogatódik... A fejlesztők oldalán az utolsó hír 2006-os... -
#177 Tényleg az. Láttam én már ezt, de nem mertem itt feltevésekkel dobálózni.
Egyszer csak kijön. -
#176 http://www.1cpublishing.eu/game/cryostasis-sleep-of-reason/overview
Ő az.
Elvileg a topikja is van itt. Az előzetes videók alapján nagyon hangulatos, meglátjuk mi sül ki belőle. A nagyobbik baj hogy a megjelenési dátumot egyfolytában csak tologatják. -
#175 Meglátjuk. Mindenesetre pontos megjelenési dátum nincs, ami azt sejteti, hogy átcsúszhat akár jövőre... -
#174 Kár. De hamarosan biztos megfog, mert az orosz újságokban már írnak róla, és a képek alapján nem lesz rossz. -
#173 Még nem jelent meg... -
#172 Anabioz
Új orosz játék? Hallott már vki róla? A Bioshock-hoz hasonlították, vagy mi, nem tudok oroszul. -
magyargyerek #171 9 rota:
-
#170 Úgy értettem, hogy Mo-ra ennyi, így a kérdésre válaszoltál. :) Kösz. -
#169 Hogy érted, hogy fix? Magyarország esetében ennyi. Ott a képen. A mintatételek esetén 74.7 (alap) + 750 (Magyaro.-ra) rubel a csomagolás-szállítás költsége. -
#168 63.00 volt odaírva. ez a 750 rubel ez fix? -
#167 Bármi lehet. Mivel az új játékok többsége olyan 3000 forint körül van, így simán lehet az 500. Hány rubelre írják? 1 rubel most olyan 7-8 forint.
Amúgy egyesével nem éri meg rendelni, mivel hozzájön még az árhoz a csomagolási és postaköltség + a külföldi felár (képen: 74.7 rubel + 750 rubel) -
#166 Az létezik, hogy a lentebb linkelt oldalon 4-500 Ft-ra jön ki pl. a MaxPayne? -
#165 nm -
Sidewinder #164 Köszi szépen! -
#163 Na basszus. Vagy 3x kezdtem neki, mindig áramkimaradás volt a rohadt vihar miatt...végül inkább maradtam a "képi" megoldásnál:
-
Sidewinder #162 Hello.
Jó hogy említetted ezt az oldalt. Mert ez ugye legális és nem kell warezolva szerezzek olyan orosz fejllesztésű játékokat amik itthon Magyarországon nincsenek.Én találtam is magamnak már 2 ígéretes darabot. A Zavtra Vojna nevű űrszimulátort(amely egyébként a www.1cpublishing.com-on is kint van The Tomorrow War néven,csak épp mindig tologatják az angol nyelvű megjelenést és már unom) és ennek a Faktor K nevű kiegészítője is érdekelne.Azonban az a gondom hogy az orosz tudásom rendkívül gyenge mivel suliban sose kellett tanuljam(később születtem annál),így abban merül ki,hogy az orosz TV csatornákon amiből 3 fogható nálunk abból megértem a filmek szövegének egy kisebb részét. Úgyhogy jó lenne ha esetleg tudnál segíteni a vásárlásban,hogy hogyan is történik a Magyaro-ra szállítás,pontosan milyen módon kell fizetni mit hova írjak az adatlapon ilyesmi.
Róluk lenne szó,szerintem ígéretes,jó témájú játékok(legalábbis számomra):
Köszi előre is a segítséget!
Zavtra Vojna
Zavtra Vojna:Faktor K -
#161 Na végre találtam egy orosz online boltot, ahol lehet rendelni Magyarországra is!!! -> http://www.hotcd.ru/
(igaz, a szállítási költség nem kevés - 750 rubel -, de több tétel esetén már nem is oylan vészes...figyelembe véve az általában olcsó játékáraikat) -
Kaslerka #160 Közben találtam Trailer-t is. -
Kaslerka #159 A neve pedig: Climber Girl -
Kaslerka #158 Orosz Tomb Raider -
#157 Igen, az. -
romi8 #156 Az Adrenalin 2 orosz, nem? -
#155 beszarás :) ez volt az egyik kedvenc rajzfilmem
(meg kell mondjam mind a mai napig )
szívesen megnézném megint -
#154 Új orosz terepjárós játék a láthatáron, csak most UAZok helyett HUMMERokkal kell megmászni a hegyeket. A neve: Полный привод 2: Hummer
Képek itt. -
#153 Vrungel kapitány ( Капитан Врунгель) kalandjaira emlékszik-e még valaki? Szovjet rajzfilm volt. Most játék készül belőle.
-
#152 Ha már orosz, én ezt várom a legjobban :)
A demója piszok jó volt. -
#151 Kukk be itt az SG-n a topikjába, bővebb infókért. (Death to Spies a topik neve) -
#150 Jó játék? Honnét lehetne megszerezni? Ennél is le kell húzni a meghajtókat? Olyasmi mint a Hitman ? KEELLL!! :)) -
Code92 #149 ez kész..... ré kell írnbi h. fps nehogymáőr v.ki ne jöjjön rá lol -
Seten #148
Üdvözlet!
Ismeri valaki a:
Call of Duty 2 Szvjascsennaja Vojna-t?
-
#147 Nekem most ez a kedvencem. Épp tegnap játszottam végig. :) -
#146 Ez is egész jó játék lesz (a keleten) ha megjelenik.
A legtöbb játék megtalálható orosz torrenten is, ahol ingyenesen lehet regelni... (torrents.ru) -
Sidewinder #145 Na itt vannak további videok az orosz űrszimulátorból,a The Tomorrw War-ból: az official trailer ha minden igaz: The Tomorrow Wars trailer
itt 1 másik: T T War video2
Itt a 3.amiben ha jól értettem,akkor arról beszél újévi beszédében az orsosz elnök a Föld lakóinak,hogy békét kötöttek a Konkordiásokkal,vége a háborúnak és hogy mi földiek nyertünk. Persze lehet h nem jól értettem,de ez azért van mert fiatal vok és nem kellett soha oroszul tanuljak ezért nem vágom annyira biztosan. Itt a video: Russian President New Year Speech
Na ennyi. Nagyon szeretném megszerezni a játékot ha esetleg jár vki arra Oroszország felé azzal megbeszélném szívesen,hogy ha tud akkor hozzon 1 példányt.thx -
Sidewinder #144 Kreed&Bumer rulzik. -
#143 Szerintem keresd ALCATELGOD-ot. A Játékmagyarításról tudtok-e? topikban megtalálod a hozzászólásait. Ő tud oroszul. -
#142 Hali, olyan embert keresek aki le tudna nekem fordítani 2-3 emailt oroszról magyarra és vissza. Fizetnék érte. (Debrecenben személyesen, máshova csekken) Feltétlen file-ba kell hogy elküldje mert én nem tudom begépelni ciril betűkkel. Az egyetlen oroszul tudó ismerősöm meg nem tudja gépen megcsinálni, csak papíron :(
Szóval ha van jelentkező írjon a [email protected] -ra.