1610
-
rgida666 #1370 Valaki játszik ezzel Win98 alatt? -
rgida666 #1369 Lehet, hogy Win98 alatt nem fog elindulni? -
rgida666 #1368 Igen, ezzel már felülírtam a game könyvtárában található file-kat. De így sem megy!!! -
DarkGhost #1367 Az miért van, hogy a város közelében ha lerakok egy pályaudvart, akkor nem tudom jóváhagyni? -
CéZé #1366 Az 1 cd CaF könyvtárban van egy exe meg egy dll -
rgida666 #1365 Nekem is ez a verzió van meg. Honnan tudom letölteni ezt a normális crack-et? -
CéZé #1364 Transport.Giant.MULTI-CaF
Ehhez a verzióhoz van normális crack amivel indul :) -
rgida666 #1363 Meg tudná mondani Valaki, hogy miért nem indul el a magyar verzió? mindig kéri az orig cd-t! -
rgida666 #1362 Ja nekem Win98 van. Azért még mehetne! -
DarkGhost #1361 Nekem elindul... Felraktam SP2-t és megy...
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok a vonathoz kocsikat venni?
sehol nem találom őket... Előre is köszi -
rgida666 #1360 Én itt vicceskedek Veled pedig én is szívok ugyanúgy, mint Te! Nem indul el!!! -
rgida666 #1359 Írd ki cd-re -
#1358 VKI tudna segíteni leszedtem a magyar verziót feltelepítettem meg minden de ha el akarom inditani kéri a cd-t Már probáltam nagyon sok crack-et hozzá Ati Radeon 9600 am van olvastam hogy nem nagyon csípi a gém ha tud vki vmi megoldást írjon -
#1357 Így van. Megjelent. Töltsd le azt. Ugyanolyan gagyi, mint az angol. Csak magyarul írja ki, hogy "a következő állomással nincs összeköttetés", miközben már három éve használtad a vonalat, egy másik vonattal. -
CéZé #1356 Hát elképzelhető hogy olyat nem találsz mivel magyarul is megjelent. -
Danri #1355 Haliló! Tudna vki magyarosítással szolgálni nekem?
Mert angolul nem az igazi! KöSZ! -
#1354 Nem csodálom, eléggé gagyira sikerült.
Pl. már évek óta jól működő vasúti pályára új szerelvény teszek. - Nem indul el, mondván, "a következő állomás nem érhető el"! Na mit szólsz? -
#1353 na egyenlőre elegem lett a játékból... -
#1352 találtam még 1-2 idegesítő hibát, ha ezeket javítja vmelyik patch (bár sztem mindet felraktam), ne tartsátok magatokban az infót...
már kb 2-3 állomásom vált "láthatatlanná", 1 reptér, 2 kikötő... én látom az állomásokat, de a járművek nem... köröznek a reptér felett, álldolgálnak a kikötők előtt, de nem szállnak le, nem kötnek ki... és dózerolni se lehet őket...
továbbra is kapom a híreket, h műtrágya kellene akármelyik farmnak, de vegyiművem, ami előállítaná, nincs...
megnyílt viszont 2-3 bauxitbánya, épült egy alumíniumkohó, de háztartási eszközöket nem gyárt semmi...
és nem 1-2 éve, hanem már vagy 50... -
#1351 hát attól tartok nem tudok segíteni, nekem ugyanis nem tömörített formában van meg... -
Mihail #1350 vki elküldené ezeket a fileokat? priviben adok ftp címet, plíz! -
#1349 Egyébként én azt tapasztaltam, hogy amíg mozog a vonat, addig működik a kijárati jelző (így híjják az állomással egybe épített főjelzőt), csak ha megáll, akkor "tűnik el" a szerelvény a jelzők számára. És akkor is működik, ha a két állomás közé nem raksz több főjelzőt. Amig a vágány foglat, addig nem engedi ki a szerelvényt. -
#1348 Igen ez igaz. De így használhatatlanok a jelzők. Ettől kezdve az egész játék olyan izé... lesz. Vajon javítja ezt valaha valaki a fejlesztőknél? Nem gondolnám. Ezért azután "off"! -
Mihail #1347 mo-tgb.014 és mo-tgb.015
a második cd 15ik és 16ik fileja, tömörített formában
egyhaverom nagyon kérte ezt a gamét, és egy hajszálnyi választ el, h oda is tudjam adni:) -
#1346 mégis, melyek azok? -
#1345 hát lehet, h igény van, csak fizetőképes kereslet nincs
de úgy gondolom, h idő kérdése az egész, lehet, h épp hullámvölgyben van a gazdaség és/vagy a személyszállítás, majd jön az economic miracle, aztán dől a zsé... -
Mihail #1344 ha adok ftp címet vki át dobná a második cd 15ös és 16os fileját? -
Andi #1343 Ilyen leírással még én sem találkoztam sehol. :)
Viszont ami igazából nekem ha nem is jelent nagy problémát, de szemet szúrt:
Az Észak-Amerikai kontinensen játszom végtelen játékot. Néhány városnál van személyszállításra igény máshová (pl.: Denverből New Yorkba), ki is elégítem, amilyen gyorsan csak lehet, de csak veszteséget termel az egész (pedig repülnek a mókusok, nehogy hisztizzenek a lassúság miatt). Mi az isten baja lehet a pórnépnek? -
#1342 hát nem igazán.. :) -
#1341 hát még nem kell, igaz olivaolaj se kellett a játék elején, és még most is csak Istanbulnak, de legalább jól fizet érte...
gondolom nem találok sehol amolyan összefoglaló jellegű táblázatot a játékban, h kinek mi kell... mint pl a járatokról, építményekről... -
#1340 városokba kell log cabin-t szállitani... (már ha kell neki :)) -
#1339 ezt a jelző problémát azért a TT elég jól megoldota...
ez milyen... Bosporuson játszok, jön 1 üzenet, h akármelyik gyümölcsös jól fizetne műtrágyáért... na gyorsan rácuppanok az ipartelep listára, hát nemhogy műtrágyagyár, de se laboratórium, se olajfúrót nem találtam... egyszerűen nincsenek vegyi üzemek ezen a térképen (nehézipari is csak 1)...
kérdés "Log cabin"-ra minek van szüksége???
-
Andi #1338 Való igaz az állomásokkal együtt jár a jelző, de ha nem akarsz jelzőt használni, olyan mint ha ott se lenne. Egyébként arra gondoltam, pl. az állomásod előtt van egy kiágazás és a két vonatot ugyanazon állomási vágányra akarod bejáratni az állomáson, hiába használsz jelzőket, előbb-utóbb összeakadnak a vonatjaid. Az állomáson a vonat irányfordulását nem érzékeli a program sajnos. Ezért tudod csak a hidak, alagútak, keresztezések előtt használni a jelzőket, legalább is én így tapasztaltam. -
#1337 Ennek ugye egy kis szépséghibája, hogy az allomásokon eleve van jelző, tehát akarom, nem akarom kell használni. -
Andi #1336 Igen, hidak, vagy keresztezések előtt. Állomásra nem szabad a jelzőkkel egyazon vágányon két vonatot futtatni, mert befulladnak, viszont hidaknál nagyszerűen müxik a dolog. Egy hid, előtte váltókkal a szétágazás. -
#1335 Halihó!
Használ valaki jelzőket a vasútjain? -
Lycos #1334 -
Lycos #1333 Hátha valaki nem ismeri -
Lycos #1332 [URL=http://gportal.hu/portal/transportgiant/][/URL] -
Lycos #1331 http://gportal.hu/portal/transportgiant/
Még aki nem ismeri ezt a helyet..