1610
  • rgida666
    Valaki játszik ezzel Win98 alatt?
  • rgida666
    Lehet, hogy Win98 alatt nem fog elindulni?
  • rgida666
    Igen, ezzel már felülírtam a game könyvtárában található file-kat. De így sem megy!!!
  • DarkGhost
    Az miért van, hogy a város közelében ha lerakok egy pályaudvart, akkor nem tudom jóváhagyni?
  • CéZé
    Az 1 cd CaF könyvtárban van egy exe meg egy dll
  • rgida666
    Nekem is ez a verzió van meg. Honnan tudom letölteni ezt a normális crack-et?
  • CéZé
    Transport.Giant.MULTI-CaF
    Ehhez a verzióhoz van normális crack amivel indul :)
  • rgida666
    Meg tudná mondani Valaki, hogy miért nem indul el a magyar verzió? mindig kéri az orig cd-t!
  • rgida666
    Ja nekem Win98 van. Azért még mehetne!
  • DarkGhost
    Nekem elindul... Felraktam SP2-t és megy...
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok a vonathoz kocsikat venni?
    sehol nem találom őket... Előre is köszi
  • rgida666
    Én itt vicceskedek Veled pedig én is szívok ugyanúgy, mint Te! Nem indul el!!!
  • rgida666
    Írd ki cd-re
  • hülyegyerek
    VKI tudna segíteni leszedtem a magyar verziót feltelepítettem meg minden de ha el akarom inditani kéri a cd-t Már probáltam nagyon sok crack-et hozzá Ati Radeon 9600 am van olvastam hogy nem nagyon csípi a gém ha tud vki vmi megoldást írjon
  • Zogu
    Így van. Megjelent. Töltsd le azt. Ugyanolyan gagyi, mint az angol. Csak magyarul írja ki, hogy "a következő állomással nincs összeköttetés", miközben már három éve használtad a vonalat, egy másik vonattal.
  • CéZé
    Hát elképzelhető hogy olyat nem találsz mivel magyarul is megjelent.
  • Danri
    Haliló! Tudna vki magyarosítással szolgálni nekem?
    Mert angolul nem az igazi! KöSZ!
  • Zogu
    Nem csodálom, eléggé gagyira sikerült.
    Pl. már évek óta jól működő vasúti pályára új szerelvény teszek. - Nem indul el, mondván, "a következő állomás nem érhető el"! Na mit szólsz?
  • HT Miskolc
    na egyenlőre elegem lett a játékból...
  • HT Miskolc
    találtam még 1-2 idegesítő hibát, ha ezeket javítja vmelyik patch (bár sztem mindet felraktam), ne tartsátok magatokban az infót...

már kb 2-3 állomásom vált "láthatatlanná", 1 reptér, 2 kikötő... én látom az állomásokat, de a járművek nem... köröznek a reptér felett, álldolgálnak a kikötők előtt, de nem szállnak le, nem kötnek ki... és dózerolni se lehet őket...

továbbra is kapom a híreket, h műtrágya kellene akármelyik farmnak, de vegyiművem, ami előállítaná, nincs...

megnyílt viszont 2-3 bauxitbánya, épült egy alumíniumkohó, de háztartási eszközöket nem gyárt semmi...

és nem 1-2 éve, hanem már vagy 50...
  • HT Miskolc
    hát attól tartok nem tudok segíteni, nekem ugyanis nem tömörített formában van meg...
  • Mihail
    vki elküldené ezeket a fileokat? priviben adok ftp címet, plíz!
  • Zogu
    Egyébként én azt tapasztaltam, hogy amíg mozog a vonat, addig működik a kijárati jelző (így híjják az állomással egybe épített főjelzőt), csak ha megáll, akkor "tűnik el" a szerelvény a jelzők számára. És akkor is működik, ha a két állomás közé nem raksz több főjelzőt. Amig a vágány foglat, addig nem engedi ki a szerelvényt.
  • Zogu
    Igen ez igaz. De így használhatatlanok a jelzők. Ettől kezdve az egész játék olyan izé... lesz. Vajon javítja ezt valaha valaki a fejlesztőknél? Nem gondolnám. Ezért azután "off"!
  • Mihail
    mo-tgb.014 és mo-tgb.015
    a második cd 15ik és 16ik fileja, tömörített formában

egyhaverom nagyon kérte ezt a gamét, és egy hajszálnyi választ el, h oda is tudjam adni:)
  • HT Miskolc
    mégis, melyek azok?
  • HT Miskolc
    hát lehet, h igény van, csak fizetőképes kereslet nincs
    de úgy gondolom, h idő kérdése az egész, lehet, h épp hullámvölgyben van a gazdaség és/vagy a személyszállítás, majd jön az economic miracle, aztán dől a zsé...
  • Mihail
    ha adok ftp címet vki át dobná a második cd 15ös és 16os fileját?
  • Andi
    Ilyen leírással még én sem találkoztam sehol. :)
    Viszont ami igazából nekem ha nem is jelent nagy problémát, de szemet szúrt:
    Az Észak-Amerikai kontinensen játszom végtelen játékot. Néhány városnál van személyszállításra igény máshová (pl.: Denverből New Yorkba), ki is elégítem, amilyen gyorsan csak lehet, de csak veszteséget termel az egész (pedig repülnek a mókusok, nehogy hisztizzenek a lassúság miatt). Mi az isten baja lehet a pórnépnek?
  • Cujo01
    hát nem igazán.. :)
  • HT Miskolc
    hát még nem kell, igaz olivaolaj se kellett a játék elején, és még most is csak Istanbulnak, de legalább jól fizet érte...

gondolom nem találok sehol amolyan összefoglaló jellegű táblázatot a játékban, h kinek mi kell... mint pl a járatokról, építményekről...
  • Cujo01
    városokba kell log cabin-t szállitani... (már ha kell neki :))
  • HT Miskolc
    ezt a jelző problémát azért a TT elég jól megoldota...

ez milyen... Bosporuson játszok, jön 1 üzenet, h akármelyik gyümölcsös jól fizetne műtrágyáért... na gyorsan rácuppanok az ipartelep listára, hát nemhogy műtrágyagyár, de se laboratórium, se olajfúrót nem találtam... egyszerűen nincsenek vegyi üzemek ezen a térképen (nehézipari is csak 1)...

kérdés "Log cabin"-ra minek van szüksége???

• Andi
    Való igaz az állomásokkal együtt jár a jelző, de ha nem akarsz jelzőt használni, olyan mint ha ott se lenne. Egyébként arra gondoltam, pl. az állomásod előtt van egy kiágazás és a két vonatot ugyanazon állomási vágányra akarod bejáratni az állomáson, hiába használsz jelzőket, előbb-utóbb összeakadnak a vonatjaid. Az állomáson a vonat irányfordulását nem érzékeli a program sajnos. Ezért tudod csak a hidak, alagútak, keresztezések előtt használni a jelzőket, legalább is én így tapasztaltam.
  • Zogu
    Ennek ugye egy kis szépséghibája, hogy az allomásokon eleve van jelző, tehát akarom, nem akarom kell használni.
  • Andi
    Igen, hidak, vagy keresztezések előtt. Állomásra nem szabad a jelzőkkel egyazon vágányon két vonatot futtatni, mert befulladnak, viszont hidaknál nagyszerűen müxik a dolog. Egy hid, előtte váltókkal a szétágazás.
  • Zogu
    Halihó!

Használ valaki jelzőket a vasútjain?
  • Lycos
  • Lycos
    Hátha valaki nem ismeri
  • Lycos
    [URL=http://gportal.hu/portal/transportgiant/][/URL]
  • Lycos
    http://gportal.hu/portal/transportgiant/
    Még aki nem ismeri ezt a helyet..