1610
  • MrChef
    azt nem értem, hogy a kocsiállomásokra miért nem jönnek deszkák, máshova meg utasok? kéne továbbszállítanom
  • MrChef
    fasza: feltettem az angol peccset (1.2 és 1.3) erre német lett a játék nyelve....

a peccs maga is hibás
  • MrChef
    Szasztok!

Én ma vettem meg a game-t, most nyüstölöm, azazhogy próbálok vele vmit kezdeni.
  • DonPapa
    thx
  • Marki
    ctrl + shift + G = pénz
    ctrl + shift + Y = év
  • DonPapa
    üdv

valami cheat található a játékhoz ?
  • Marki
    Jah, azóta megoldódott :)

Már kiismertem a játékot, csak azt nem értem, a székház mire való :(
  • Zogu
    Vigyázz, mert az utat be kell vezetni a telepre, nem elég mellette elvinni!!
  • Marki
    Sőt, semmilyen járatot nem indít két város között :(
  • Marki
    Sziasztok! :)

Ma telepítettem a aátékot, hamar rá is éreztem a lényegére.. Viszont busszal az Istenért nem akar embereket szállítani, vmi olyasmit ír ki, hogy nincs összefüggés a két állomás között... Pedig építettem éttermet, postát, mindent, ami kell...
  • Andi
    Hali!
    Mostanában nem játszottam vele, inkább OpenTTD-be ástam bele magam, meg a Locomotionba.
    A szemaforok működését azota sem sikerült tökéletesen megoldanom, de ezzel a problémával az OTTD-ben, és a Locomotionban is találkoztam (de lehet, hogy csak én vagyok béna). A leírás elég szűkszavú, ráadásul a neten is annyira csekély mennyiségű az információ erről a játékről, hogy az valami katasztrófa.
    [email protected]
  • ZORDAS
    Megvan vkinek a TG:Down Under???
  • Zogu
    Hahó Andi!
    Még mindig nyomod? Jó régen találkoztunk. Gondolom, a szemafórok továbbra sem működnek helyesen. Találtál valamit a leírásban a bajok (amik nem csekélyek) orvoslására? A patch-ek javítottak valamit?
  • Andi
    Nem!
    Két külön vasútvonalat nem tudsz létesíteni, legalább egy ponton össze kell kötnöd a két vonalat. A-ból megy B-be, X-ből megy Y-ba a vonat, a két vonalat valahol legalább egy sínszállal össze kell kapcsolnod, másképp a második vonal építését nem engedi.
    Véleményem szerint ez egy elég idegesítő hiba a játékban, de...A Transport Tycoon ezért profibb játék.

Üdv!
  • CyrSyS
    sziasztok! lenne egy kérdésem! adott X és Y között kialakított vasúti kapcsolat. meglehet azt csinálni hogy mellette A és B között legyen ugy vasúti kapcsolat hogy nincs összekötve az A-B az X-Y-al. tehát 2 független vasúti kapcsolat.
  • Magnumrolcsi
    Hi.
    hogy lehet hasznot termelni mert már mindent megpróbáltam, de nem keres eleget.
    lehet vhogy hitelt felvenni benne?

(tudja, hogy béna)
  • Bomc
    Nekem magyarnyelvű... de eddig még nem volt vele gond, mármint fagyás stb...
  • zizzenet
    Megvan valakinek eredetiben? Azért kérdezem, mert az, ugye, magyar nyelvű, és érdekelne, fel lehet-e tenni rá a pactheket, egyáltalán mennyire jók a patchek?
  • Bomc
    Már megy a transport giant... le kellett tilteni a dvd meghajtót xp alatt :D
  • CéZé
    totalcommander-fájlegyesítés
  • Bomc
    épp ez az hogy nincs rar fájl csak "mo-tgb.000"-tól van "mo-tgb.035"-ig... :(
  • zolo
    Figy!
    Általában az ilyen cucokhoz van 1 db rar fájl.Azt kell kicsomagolni csak is azt,és az majd össze rakja neked a képfájlt amit már daemonnal is lehet használni.
    Ja,éa nincs transport giantom,de ez általában így szokott menni.
  • Bomc
    ja és a tesóm gépén pedig megy pedig az szarabb gép mint az enyém
  • Bomc
    HI!

nem megy a transport giant pedig kicseréltem a 2 file-t... mi lehet a baj??

mo-tgb.006
    mo-tgb.007
    mo-tgb.008

ilyen szarokat amik nem RAR-ok, mivel lehet összeilleszteni mer leszedtem a transport giantot van mindenféle szar az 1-es CD-n és MÉGSE MEGY!!!!!!
  • Neuman
    Magyarosítást adtak ki hozzá mert néztem a linket de ott nem találtam hozzá!
    De a kiegészítője nagyon király!
  • Neuman
    A kézikönyvet én is kérem! Köszi!
    [email protected]
  • totya4
    Nézegettem ezt a játékot, az vele a gondom, hogy pl a kezdeti időkben csak 1-2 vagont bír le a mozdony, ezért duplasínt használok, amin körbe-körbe egymással nem ütközve mehetnek a vonatok. Mivel kevés a max vagonszám sok vonat megy ugyanazon körön. Beikszeltem a jelzők használatát. Két ilyen kör sinei keresztezik egymást, aminek az az eredménye, hogy befullad az egész. Ha lerakok "tilos" jelzést (ami nem tudom micsoda mert néha felenged, ráadásul menetirány bal oldalára teszi, ami elvileg csak visszirányban kéne hatnia, arra meg nem jár semmi) nos akkor meglódul egy két mozdony, de aztán befullad. Ötlet?
  • AdaKiller
    hi!
    én is kérném akkor légyszi a kézikönyvet:)

[email protected]
  • Nrt
    Ha adsz egy mailcimet, elküldöm a magyar kézikönyvet
  • Manteck
    sziasztok nem tud valaki egy használati könyvet ehhez a transport gianthoz
    elöre is köszi
  • Manteck
    zuhjk
  • Opelfan
    Köszi a segítséget! Kipróbálom amit mondtál
  • Jukare
    A problémád abból fakad, hogy kicsit vissza kellene olvasni. A játék úgy lett kialakítva:
    1. kiválasztod az első állomásodat, pl. egy olajtornyot
    2. innen elvezeted a sínt a kőolajfeldolgozóhoz
    3. leraksz egy állomást és "lepipázod", és máris építik a vonalat.
    Azonban ebből a két állomástól tudsz tovább vonalakat kialakítani, de tudod a vasútállomást szélesíteni is.
    Remélem sikerül némileg zöldágra vergődni, de a gy.i.k.-ban szerintem erre is kitér a szerző.
  • Opelfan
    Srácok nekem olyan gondom van, hogy leteszek kettő állomást (vasút) és többet egyszerűen képtelen vagyok letenni... illetve a pipa egy pillanatra lesz csak aktív és utána ismét inaktív. 1850-be kezdtem a játékot és azt hittem, hogy ez valami szabály ebben az időben de később kipróbáltam 1975-nél és ott sem tudok kettőnél több állomást építeni (bárhol próbálkozok a pályán), holott sokkal több pénzem van annál, hogy egy állomást ne tudjak kifizetni.
    Nekem az angol verzió van meg. Ha valaki tud rá orvoslást akkor kérem segítsen! Előre is köszi!
  • Zogu
    Honnan szedted a patch-et?
  • Zogu
    Minden állomáshoz BE KELL VEZETNI az utat. Nem elég mellé rakni! Ez a vasútra nem vonatkozik.
  • Zogu
    Két alapvető oka lehet. Nincs elég pénzed (ez a gyakoribb), vagy nem zöldült ki a helye, azaz nincs elég hely a lerakáshoz (ezt azért észre lehet venni).
  • Birk@
    jah, 1.3-as patch-et is feltettem ott ua
  • Birk@
    Sziasztok, kis helpet pls. Nem igazán játszottam még a ketegóriában játékkal, szal ha hülye a kérdés pls akkor is választ várok
    Szal a baj az, hogy bármit is építek (busz, vonak) a menetrend felállításánál nem tudom beilleszteni a 2. állomást, mert azt írja, hogy az állomás nincs csatlakoztatva, vagy még építés alatt áll. Persze út mellett vannak, és bármennyi idő eltelhet akkor is ezt írja ki :( (ha megfordítom a sorrendet, akkor ne lehet betenni a 2.-at)

pls help, köszi
  • rgida666
    Akkor letöltöm a Mooney-t, az legalább biztos elindul. Igaz az nem magyar.