Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt nem értem, hogy a kocsiállomásokra miért nem jönnek deszkák, máshova meg utasok? kéne továbbszállítanom
fasza: feltettem az angol peccset (1.2 és 1.3) erre német lett a játék nyelve....

a peccs maga is hibás
Szasztok!

Én ma vettem meg a game-t, most nyüstölöm, azazhogy próbálok vele vmit kezdeni.
DonPapa
thx

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Marki
ctrl + shift + G = pénz
ctrl + shift + Y = év

KoЯn

DonPapa
üdv

valami cheat található a játékhoz ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Marki
Jah, azóta megoldódott 😊

Már kiismertem a játékot, csak azt nem értem, a székház mire való 😞

KoЯn

Zogu
Vigyázz, mert az utat be kell vezetni a telepre, nem elég mellette elvinni!!

Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Marki
Sõt, semmilyen járatot nem indít két város között 😞

KoЯn

Marki
Sziasztok! 😊

Ma telepítettem a aátékot, hamar rá is éreztem a lényegére.. Viszont busszal az Istenért nem akar embereket szállítani, vmi olyasmit ír ki, hogy nincs összefüggés a két állomás között... Pedig építettem éttermet, postát, mindent, ami kell...

KoЯn

Hali!
Mostanában nem játszottam vele, inkább OpenTTD-be ástam bele magam, meg a Locomotionba.
A szemaforok mûködését azota sem sikerült tökéletesen megoldanom, de ezzel a problémával az OTTD-ben, és a Locomotionban is találkoztam (de lehet, hogy csak én vagyok béna). A leírás elég szûkszavú, ráadásul a neten is annyira csekély mennyiségû az információ errõl a játékrõl, hogy az valami katasztrófa. <#wave>
[email protected]

\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"

ZORDAS
Megvan vkinek a TG😄own Under???<#help><#help><#help>

Zogu
Hahó Andi!
Még mindig nyomod? Jó régen találkoztunk. Gondolom, a szemafórok továbbra sem mûködnek helyesen. Találtál valamit a leírásban a bajok (amik nem csekélyek) orvoslására? A patch-ek javítottak valamit?<#awink>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Nem!
Két külön vasútvonalat nem tudsz létesíteni, legalább egy ponton össze kell kötnöd a két vonalat. A-ból megy B-be, X-bõl megy Y-ba a vonat, a két vonalat valahol legalább egy sínszállal össze kell kapcsolnod, másképp a második vonal építését nem engedi. <#falbav>
Véleményem szerint ez egy elég idegesítõ hiba a játékban, de...A Transport Tycoon ezért profibb játék.

Üdv!

\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"

sziasztok! lenne egy kérdésem! adott X és Y között kialakított vasúti kapcsolat. meglehet azt csinálni hogy mellette A és B között legyen ugy vasúti kapcsolat hogy nincs összekötve az A-B az X-Y-al. tehát 2 független vasúti kapcsolat.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Magnumrolcsi
Hi.
hogy lehet hasznot termelni mert már mindent megpróbáltam, de nem keres eleget.
lehet vhogy hitelt felvenni benne?

(tudja, hogy béna)

Nekem magyarnyelvû... de eddig még nem volt vele gond, mármint fagyás stb...

Megvan valakinek eredetiben? Azért kérdezem, mert az, ugye, magyar nyelvû, és érdekelne, fel lehet-e tenni rá a pactheket, egyáltalán mennyire jók a patchek?

Már megy a transport giant... le kellett tilteni a dvd meghajtót xp alatt 😄

totalcommander-fájlegyesítés

épp ez az hogy nincs rar fájl csak "mo-tgb.000"-tól van "mo-tgb.035"-ig... 😞

zolo
Figy!
Általában az ilyen cucokhoz van 1 db rar fájl.Azt kell kicsomagolni csak is azt,és az majd össze rakja neked a képfájlt amit már daemonnal is lehet használni.
Ja,éa nincs transport giantom,de ez általában így szokott menni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

ja és a tesóm gépén pedig megy pedig az szarabb gép mint az enyém

HI!

nem megy a transport giant pedig kicseréltem a 2 file-t... mi lehet a baj??

mo-tgb.006
mo-tgb.007
mo-tgb.008

ilyen szarokat amik nem RAR-ok, mivel lehet összeilleszteni mer leszedtem a transport giantot van mindenféle szar az 1-es CD-n és MÉGSE MEGY!!!!!!

Neuman
Magyarosítást adtak ki hozzá mert néztem a linket de ott nem találtam hozzá!
De a kiegészítõje nagyon király!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
A kézikönyvet én is kérem! Köszi!
[email protected]

!!!HALA MADRID!!!

Nézegettem ezt a játékot, az vele a gondom, hogy pl a kezdeti idõkben csak 1-2 vagont bír le a mozdony, ezért duplasínt használok, amin körbe-körbe egymással nem ütközve mehetnek a vonatok. Mivel kevés a max vagonszám sok vonat megy ugyanazon körön. Beikszeltem a jelzõk használatát. Két ilyen kör sinei keresztezik egymást, aminek az az eredménye, hogy befullad az egész. Ha lerakok "tilos" jelzést (ami nem tudom micsoda mert néha felenged, ráadásul menetirány bal oldalára teszi, ami elvileg csak visszirányban kéne hatnia, arra meg nem jár semmi) nos akkor meglódul egy két mozdony, de aztán befullad. Ötlet?
AdaKiller
hi!
én is kérném akkor légyszi a kézikönyvet😊

[email protected]

Steam Nick: adakiller

Ha adsz egy mailcimet, elküldöm a magyar kézikönyvet<#awink>
sziasztok nem tud valaki egy használati könyvet ehhez a transport gianthoz
elöre is köszi
zuhjk
Opelfan
Köszi a segítséget! Kipróbálom amit mondtál

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

A problémád abból fakad, hogy kicsit vissza kellene olvasni. A játék úgy lett kialakítva:
1. kiválasztod az elsõ állomásodat, pl. egy olajtornyot
2. innen elvezeted a sínt a kõolajfeldolgozóhoz
3. leraksz egy állomást és "lepipázod", és máris építik a vonalat.
Azonban ebbõl a két állomástól tudsz tovább vonalakat kialakítani, de tudod a vasútállomást szélesíteni is.
Remélem sikerül némileg zöldágra vergõdni, de a gy.i.k.-ban szerintem erre is kitér a szerzõ.
Opelfan
Srácok nekem olyan gondom van, hogy leteszek kettõ állomást (vasút) és többet egyszerûen képtelen vagyok letenni... illetve a pipa egy pillanatra lesz csak aktív és utána ismét inaktív. 1850-be kezdtem a játékot és azt hittem, hogy ez valami szabály ebben az idõben de késõbb kipróbáltam 1975-nél és ott sem tudok kettõnél több állomást építeni (bárhol próbálkozok a pályán), holott sokkal több pénzem van annál, hogy egy állomást ne tudjak kifizetni.
Nekem az angol verzió van meg. Ha valaki tud rá orvoslást akkor kérem segítsen! Elõre is köszi!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Zogu
Honnan szedted a patch-et?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Minden állomáshoz BE KELL VEZETNI az utat. Nem elég mellé rakni! Ez a vasútra nem vonatkozik.

Zogu
Két alapvetõ oka lehet. Nincs elég pénzed (ez a gyakoribb), vagy nem zöldült ki a helye, azaz nincs elég hely a lerakáshoz (ezt azért észre lehet venni).

Birk@
jah, 1.3-as patch-et is feltettem ott ua

Birkus Maximus

Birk@
Sziasztok, kis helpet pls. Nem igazán játszottam még a ketegóriában játékkal, szal ha hülye a kérdés pls akkor is választ várok <#vigyor3>
Szal a baj az, hogy bármit is építek (busz, vonak) a menetrend felállításánál nem tudom beilleszteni a 2. állomást, mert azt írja, hogy az állomás nincs csatlakoztatva, vagy még építés alatt áll. Persze út mellett vannak, és bármennyi idõ eltelhet akkor is ezt írja ki 😞 (ha megfordítom a sorrendet, akkor ne lehet betenni a 2.-at)

pls help, köszi

Birkus Maximus

Akkor letöltöm a Mooney-t, az legalább biztos elindul. <#szomoru2>Igaz az nem magyar.

Valaki játszik ezzel Win98 alatt?

Lehet, hogy Win98 alatt nem fog elindulni? <#szomoru1>

Igen, ezzel már felülírtam a game könyvtárában található file-kat. De így sem megy!!!

Az miért van, hogy a város közelében ha lerakok egy pályaudvart, akkor nem tudom jóváhagyni?

http://darkghost.uw.hu

Az 1 cd CaF könyvtárban van egy exe meg egy dll

Nekem is ez a verzió van meg. Honnan tudom letölteni ezt a normális crack-et?

Transport.Giant.MULTI-CaF
Ehhez a verzióhoz van normális crack amivel indul 😊

Meg tudná mondani Valaki, hogy miért nem indul el a magyar verzió? mindig kéri az orig cd-t! <#conf><#rinya>

Ja nekem Win98 van. Azért még mehetne!<#fejvakaras>

Nekem elindul... Felraktam SP2-t és megy...
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok a vonathoz kocsikat venni?
sehol nem találom õket... Elõre is köszi

http://darkghost.uw.hu