Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a peccs maga is hibás
Én ma vettem meg a game-t, most nyüstölöm, azazhogy próbálok vele vmit kezdeni.
valami cheat található a játékhoz ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Már kiismertem a játékot, csak azt nem értem, a székház mire való 😞
KoЯn
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Ma telepítettem a aátékot, hamar rá is éreztem a lényegére.. Viszont busszal az Istenért nem akar embereket szállítani, vmi olyasmit ír ki, hogy nincs összefüggés a két állomás között... Pedig építettem éttermet, postát, mindent, ami kell...
KoЯn
Mostanában nem játszottam vele, inkább OpenTTD-be ástam bele magam, meg a Locomotionba.
A szemaforok mûködését azota sem sikerült tökéletesen megoldanom, de ezzel a problémával az OTTD-ben, és a Locomotionban is találkoztam (de lehet, hogy csak én vagyok béna). A leírás elég szûkszavú, ráadásul a neten is annyira csekély mennyiségû az információ errõl a játékrõl, hogy az valami katasztrófa. <#wave>#wave>
\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
Még mindig nyomod? Jó régen találkoztunk. Gondolom, a szemafórok továbbra sem mûködnek helyesen. Találtál valamit a leírásban a bajok (amik nem csekélyek) orvoslására? A patch-ek javítottak valamit?<#awink>#awink>
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Két külön vasútvonalat nem tudsz létesíteni, legalább egy ponton össze kell kötnöd a két vonalat. A-ból megy B-be, X-bõl megy Y-ba a vonat, a két vonalat valahol legalább egy sínszállal össze kell kapcsolnod, másképp a második vonal építését nem engedi. <#falbav>#falbav>
Véleményem szerint ez egy elég idegesítõ hiba a játékban, de...A Transport Tycoon ezért profibb játék.
Üdv!
\"Van úgy, hogy nincs elég kövünk.\"
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
hogy lehet hasznot termelni mert már mindent megpróbáltam, de nem keres eleget.
lehet vhogy hitelt felvenni benne?
(tudja, hogy béna)
Általában az ilyen cucokhoz van 1 db rar fájl.Azt kell kicsomagolni csak is azt,és az majd össze rakja neked a képfájlt amit már daemonnal is lehet használni.
Ja,éa nincs transport giantom,de ez általában így szokott menni.
http://flickr.com/photos/zolika90/
nem megy a transport giant pedig kicseréltem a 2 file-t... mi lehet a baj??
mo-tgb.006
mo-tgb.007
mo-tgb.008
ilyen szarokat amik nem RAR-ok, mivel lehet összeilleszteni mer leszedtem a transport giantot van mindenféle szar az 1-es CD-n és MÉGSE MEGY!!!!!!
De a kiegészítõje nagyon király!
!!!HALA MADRID!!!
[email protected]
!!!HALA MADRID!!!
Steam Nick: adakiller
elöre is köszi
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
1. kiválasztod az elsõ állomásodat, pl. egy olajtornyot
2. innen elvezeted a sínt a kõolajfeldolgozóhoz
3. leraksz egy állomást és "lepipázod", és máris építik a vonalat.
Azonban ebbõl a két állomástól tudsz tovább vonalakat kialakítani, de tudod a vasútállomást szélesíteni is.
Remélem sikerül némileg zöldágra vergõdni, de a gy.i.k.-ban szerintem erre is kitér a szerzõ.
Nekem az angol verzió van meg. Ha valaki tud rá orvoslást akkor kérem segítsen! Elõre is köszi!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Szal a baj az, hogy bármit is építek (busz, vonak) a menetrend felállításánál nem tudom beilleszteni a 2. állomást, mert azt írja, hogy az állomás nincs csatlakoztatva, vagy még építés alatt áll. Persze út mellett vannak, és bármennyi idõ eltelhet akkor is ezt írja ki 😞 (ha megfordítom a sorrendet, akkor ne lehet betenni a 2.-at)
pls help, köszi
Birkus Maximus
http://darkghost.uw.hu
Ehhez a verzióhoz van normális crack amivel indul 😊
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok a vonathoz kocsikat venni?
sehol nem találom õket... Elõre is köszi
http://darkghost.uw.hu