1610
-
#1450 Ha meg használod, akkor besz*rik. Vedd figyelembe, hogy ez azért nem mai játék. Több bug is van benne úgy, hogy én már feladtam. Ahogy néztem nem is fejlesztenek hozzá (pach). Szóval le lehet írni. Kár, mrt volt benne fantázia, de örjítő, amikor tizenhat vasútállomás után kiírja, hogy a már meglévő két állomás között nincs összeköttetés. Az előbb még volt. A kanyarokban összeakadnak a lovas kocsik. Csak törléssel lehet megoldani. Szóval elég gagyi. Én mindig vegyes vonatokkal kezdtem, mert így ha nem volt készlet, utas meg levél mindig volt. Na meg tenni kell az állomásokra fagylaltgépet. Akkor menni fog a személyszállítás is. -
#1449 Én mindig a személyszállítással kezdek.
Mostanában használom a térkép készítőt, és a városneveket is magyarra írtam át. Sokkal jobb így játszani. -
CrazyCharlie #1448 Hihetetlen!!! Már nem is vártam választ!
Igen, nem használom a jelzőket, de így ha két vonat találkozik, akkor lelassulnak amíg nem kerülik el egymást. Személyvonatok esetében nincs gond, de ha 4 dízellel vontatok egy tehervonatot az min. 40 vagonból áll és így elég hosszan mennek lassan.
A konkrét problémám az, hogy ugyebár a teherszállítás a jövedelmezőbb. Ha viszont először ezt építem ki, csak nagyon nehezen tudom bekapcsolni a személyszállítást. Nem szeretem ha Amerikában 4 vágány fut egymás mellett, mert nemigazán élethű. -
#1447 Én tudok. Ha nem akarsz nagyot szívni, ne használd a jelzőket. Egyébiránt mi a gondod konkrétan? -
CrazyCharlie #1446 Sziasztok
Rédóta megvan a játék (kb 1 éve) de még mindíg nem tudok élethű, ugyanakkor működőképes vasúti hálózatot összeütni. A légiközlekedéssel is vannak gondjaim (annó a Transport Tycoonon nevelkedtem :-D) Tudna valaki tanácso(ka)t adni?
Előreis kösz -
#1445 Privátba küldtem egy üzit. -
davidn #1444 Mikor inditod a végtelen mód-ot,könnyűre állitsd be,ne pedig nagyon könnyű-re és egyböl lessz zseton!! -
robikahobi #1443 De így nincs benne semmi élvezet hogy nem gyűlik :)
De közbem megvan ez scak a könnyű fokozatnon van így :)
-
#1442 Nekem is volt iylen, szvsz örülj neki ;)
De ha nem elég a pénz, akkor nyomj ctrl+shift+g -t -
robikahobi #1441 Sziasztok,
Nekem miért van az hogy ha végtelen módban játszom akkor nem fogy a pénzem hanem fix 5 millión áll, és a szállításokért sem kapok semmit ??? -
#1440 Na, mostmár újra tudok vele játszani; kijátszottam a Nortont ;)
A Kreis Heinsberg pálya a kedvencem; a többi eléggé bonyolult. -
Onager #1439 Helló!
Én nem rég találtam rá erre a játékra, de eddig nem sikerült megszerezni. Sok jót olvastam róla, úgyhogy bejött, csak nem tudom, hogy mikorra tudom már megszerezni, meg mondjuk érdekelne, hogy van e benne szabad játék, mert az sokat dob rajta. Nem rég szereztem be a Hard Truck Tycoon, az egy nagy csalódás lett, remélem ez nem lesz az. -
torpe12000 #1438 Sziasztok
En is nagy rajongoja vagyok a transport strategianak.
Kb 1 honapja jatszom a jatekkal azota nem tudom abbahagyni. Eloszor easy most
hard modban 3 ellenfellel. Vegigolvastam a forumot ahol eleg elmarasztaloan
irtatok a jatekrol. En most csak ajanlani tudom mindenkinek.
1.3-as patch+crack-el jatszom, van par bug, de szerintem ez elnezheto a jatek-
elmenyert cserebe. talan csak 2 olyan bug van ami emlitesre melto. Az elso
hogy kb. 10 inditasbol 1 szer lefagy az indulaskor, a central europe terkepen
pedig amikor elkeztem lerakni a sineket mindig leesett a jatek nem tudtam
tovabb lepni. Ujrakezdtem a jatekot aztan mar ment minden siman.
A jelzok nalam tokeletesen mukodnek. Minden egyes sin keresztezodeshez vagy el-
agazashos jelzot kell rakni minden iranybol mert kulonben az elso vonat
foglalja a palyat es a masodik mar logikusan nem indul tovabb.
A masosodik bug pedig amit irtatok ti is hogy uttal valo osszekotes utan
kiirja hogy nincs connection, ez akkor szokott elofordulni amikor az ellenfel
utjat is hasznalom egy reszben. Ilyenkor mas utat tervezek ugy hogy csak
minimalis mertekben keresztezzek a kulonbozo utak egymast, nagyon sok
feluljarot hasznalok ami gyorsitja a szallitast is mert nem kell megvarnia az
egyiknek mig a masik atmegy elotte. Meg egy kisebb hibat megemlitenek ha
feluljaro mar highway es atmegy egy foldi ut fellett az auto sajnos amig
athalad a foldi ut felett csak 57 mph-val fog menni, ezt ugy lehet athidalni
hogy azt a reszt ami a feluljarod alatt van atepited highway-re.
egy ket tipp uj jatekosoknak :
- vigyazz milyen mozdonyra cserelsz ha villanymozdonyt veszel es nincs villa-
mositva a palya no connection lesz az eredmeny, jol meg kell nezni, en egyszer
azzal szivtam hogy egy kocka nem volt villamositva amit a faktol nem lattam es
jo sokaig tartott mig rajottem hogy hol a bibi.
- hard modban az allomasokra kell epiteni egy szervizmuhelyt egy viztornyot ha
gozmozdonyod van meg egy darut (kampo jel) hogy gyorsabban rakodjanak. En sokaig
hosszabb allomasokat hasznaltam mert azt hittem nem fer el a kicsin ennyi minden
de meg lehet csinalni a legrovidebbel is csak be kell tartani a sorrendet.
eloszor szerviz aztan daru a legvegen viztorony. Mert meg egy kockanyi hely van
a masik oldalon is.
- ha ket allomas kozt eleg hosszu ut van(tob honapnyi) es csak pl. 4 db vesz
at havonta nyugodtan inditsunk utnak minden honapban 4 szekeret addig amig
aztan az elso honapban inditottak vissza nem ernek.
- az ellenfelet at lehet verni ugy hogy az elejen meg keves arut termel pl az
olajkut csak 4 et a mi negy szekerunket ugy inditsuk hogy elvigyuk mind a 4 olajat
meg mielott o odaer, az ellenfel szekerei ugy vannak allitva hogy nem varnak ha
nincs aru igy az o szekere uresen fog menni. vonattal ez nem mukodott mert ott
megvarta mig lett aru.
- az elso 50 evben embereket nem erdemes szallitani mert nagyon keves penzt
fizet
- ha mar megszedted magad es 1850-ben kezdtel es meg csak 1880 van erdemes
vasutat huzni tobb iranyba a terkepen hogy mikor mar olyan mozdonyok is kijonnek
amikkel lehet hosszabb utvonalon szallitani ne csak a terkep egy kis szogleteben
tudj mozogni
- Embereket es postat egy varosbol csak oda tudsz szallitani ahova ki van irva
ha a varosra allitod az egeret ( Passanger to : es Mail to: ). Vigyazat a jatek ezt valtoztatja, neha erdemes megnezni a buszt vagy a vonatot hogy szallit-e.
Vonatnal egy sarga haromszog benne felkialltojel ha nem.
Nekem kifejezetten tetszik hogy csak 4 iranyba lehet epiteni sokkal tobbet kell
gondolkodni az utvonal tervezesenel. Mondjuk monorailt mar nem tudtam epiteni
mert olyan suru volt a meglevo uthalozat.
Bocs ha kicsit hosszu lett, de remelem hogy sikerult uj jatekosokat toborozni
a jatekhoz
Jo szallitast
Henrik
-
#1437 hát a NOD-nél még mindig jobb ^_^ -
Thanatos #1436 norton sux :) -
#1435 Hy! Amióta telepítetten a Norton Antivirus rendszert, nem indul el a játék. Az elődja, a Traffic Giant sem. Utóbbi meg se nyikkan. Rákattintok a parancsikonra, és nem történik semmi. Mi lehet a baj?
#1432: A sínek később épülnek meg, amíg sárga, addig nem mehet rajta semmi. -
csekefer #1434 -
#1433 Nekem már el sem indul a játék :C -
csekefer #1432 Sziasztok lehet hogy bénának fogok tartani de nemtudok rendes vasútatt építeni a sinak lerakásávall vannak proplémáim föleg ay kanyaroknál HELP!!!!!!
-
NoZoli #1431 Helló!
A Gold Editionban, nekem néhány házon nem jelenik meg a textúra, hanem piros az egész. Ez javítható probléma? -
#1430 aki nagyon ért ehez a játékhoz az vegyen fel MSN-re könyörgöm.Lenne pár kérdésem amit itt nem szeretnék feltenni.MSN: [email protected] -
MrChef #1429 Kikapcsoltam, de semmi sem történt.
Viszont betettem egy olyan scenariót, hogy + 3 ellenfél legyen a pályán. Nekik valami miatt (valahogyan) elszállítják a kocsijaik a farönköket a megállóból, nekik termel a fűrésztelep, nekem viszont nem! És megőrülök, mert fingom sincs mi ez az egész szar?! -
#1428 nemtom, nekem ki kell |: -
MrChef #1427 Nem tudtam! Miért kell kikapcsolni? Ez valami bug? -
#1426 Ja, azt ugye tudjátok, hogy a vírusírtót meg a kémfigyelő szoftvereket ki kell kapcsolni? -
MrChef #1425 djmarkee,
nekem meg az a bajom, hogy maga a játék nem indul...:-(((
bent vagyok, meg minden, de sehonnan nem jön nyersanyag, úgy meg nehéz bármit is csinálni
és 3900 Ft volt ez a szutyok -
djmarkee #1424 Helló!
Olyan bajom van a Transport Giant című játékkal, hogy nem indul el! Felraktam teljesen, feltettem a két Patch-et, beraktam a NOCD crack-et és folyton az eredeti lemezt kéri...mi lehet a gond?
Köszi előre is! -
MrChef #1423 A kocsi beállítása is megvolt, bejelöltem, hogy farönköt szállítson a fűrésztelepről a deszkagyárba (vagy mibe), meg hogy csak teletöltés után induljon útnak, és várja meg a teljes kirakodást. De semmi sem történik...
Mondjuk ettől még a fűrésztelep mellé helyezett kocsiállomáson meg kéne jelenniük a deszkáknak, amik elszállításra várnak, nem?
Remélem nálam nem hibásan fut a játék, mert a MediaMarkt fejéhez visszavágom. (mondjuk oda lehet, semmi sem lesz)
Láttam, milyen körülményes és abszurd vonathálózatot építeni...ehh -
#1422 van egy plusz jel az oldalmenüben, rákattintasz, utána a vasútállomásra, és az ottani zöld pluszra. -
#1421 biztos volt már rola szo de ha lehet ne kelljen sokat visszaolvasni
igy megkérdezem : hogy lehet a vasutállomásokat több vágányosra átalakitani ?
csak a megépitéskor lehet vagy később is lehet még ?
előre is thx -
#1420 Akkor meg az lehet, hogy ha beállítod a járművet (lovaskocsit), akkor indítás előtt be is kell állítani, hogy mit számmítson, és asszem egy kocsi 4 adagot bír el -
MrChef #1419 nem, közel van hozzá! zöldben van mindkettő! ezért nem vágom, mi a gondja!
ráadásul a peccs után német lett, úgyhogy most újratelepítettem, de ez a kisebbik gond -
#1418 nincs messze az állomás a fateleptől? Akkor helyszkedik el jól, amikor zöld. -
MrChef #1417 Segíts! TE vagy az utolsó reményem! Sehol sem találtam a neten help-et, sem élő embert, aki ezzel játszik! Ma vettem 3900 Ft-ért, és azt hittem jó lesz, áááááááá! -
MrChef #1416 áhh, nem, most kezdtem a Küldetést (amerikai), ez az első feladat: fadeszkákat kell szállítani a barakkoknak a deszkagyárból, azt pedig a fűrészmalomból kell ellátni fával. Namost itt, az első lépcsőnél, a fűrésztelepnél sem történik semmi, a kocsimegállóba, ahonnan indulnak a szekereim, nem jön egy árva fa sem.
Szal nem értem mi a fene lehet?! -
#1415 jah, mert akkor nem termel a gyár :)
Le szoktak állni, és/vagy kimerül -
MrChef #1414 mi az a Ctrl + Shift + G ? + pénz? :-)
a raktár sem oldott meg nálam semmit: a fűrésztelepen például egy árva drab fa sem akar jönni, pedig az a kiindulóalap
nemtom mi lehet!!! -
#1413 ezér kell sokat nyomkodni a ctrl+shift+G -t :D -
MrChef #1412 létezik, hogy minden állomás mellé egy félmillió Dolláros raktár kelljen??? :(
Industry Giantot már lenyomtam, anno meg a Tr. Tycoon-t -
#1411 próbáld ki, hogy egy raktárat építesz az állomás mellé!