1610
  • Meklood
    Csak egy másik állomásból lehet csatlakoztatni az újat. Így is próbáltad?
  • Meklood
    Sziasztok! A Gold Edition-ben nekem is pirossal rajzol ki néhány házat. Láttam hogy másnak is volt ilyen hibája, de nem találtam rá választ. Mi lehet a hiba?
  • Tomszi80
    Sziasztok!
    Semmilyen pályán, még a vasútas küldetésben sincs lehetőségem vasútat építeni, állomást lerakni, mert a pipa nem lesz aktív. Már mindenhova próbálkoztam, tud valaki segíteni ebben?
    Köszi!
    Tomszi80
  • Zogu
    Ez csak akkor történik meg, ha bekapcsold a "jelző használata" opciót, a nehézségi szint beállításánál. Egyébként átmennek egymáson a vonatok.
  • Csirio
    Sziasztok!
    Az Ausztrál küldetéssorozatban elakadtam ahol 200000 főt kell Sydney-be szállítani.. Már iszonyú a torlódás a reptereken, de még mindig nagyon kevés az utas. Ti hogy oldottátok meg?
  • Marki
    Azt nem tudom, nekem eleve nem magyar van.

De szerintem jó.
  • ottisz
    Köszi! Bizonyára az 1.2 és az 1.3 angol patchekről van szó, amik a gportálos oldalon vannak. Ezek jók a magyar verzióhoz is?
  • Marki
    Ha a két patch fel van telepítve, "átmennek egymáson" a vonatok.
  • ottisz
    Sziasztok!
    Két napja játszok, és nehézségem vannak a vasúttal. Hogyan tudok ugyanazon az egyvágányos vonalon, (A,B,C stb városok) között több szerelvényt járatni? Olvastam, hogy elmennek egymás mellett a vonatok, de nálam ez nem így van. Egyszerűen az egyik nem jön ki az állomásról, a másik odaér aztán vége is, egyszerűen megállnak egymással szemben és kész. Próbáltam ezeket a jelzőket "mahinálni" de igazából azt sem nagyon értem, hogyan is van... Visszaolvastam sokat, de igazából nem találtam megfelelő választ erre a kérdésre, ezért kérnék segítséget, ha lehet. Köszi
  • WanWan
    Csak akkor tudsz két vasút állomást letenni bármilyen játékmódban, ha mind a kettőn átmegy ugyanaz a sín, szal egy sín lehet csak a játékba, és annak kell átmennie minden állomáson. Remélem érthető volt.
  • Emperors
    Hello.
    Nemtudja valaki h az 1.3-as cracket honnan lehetne letölteni?
    me amit találtam az már nem találhato/törölték vagy ienenek.
    vagy valaki nem tudnál elküldeni az [email protected] -re elküldeni.

Most csak ugy tudok vele játszani h patchelés után felülirtam az alap játék exe-lével és igy egy elmentett játékot tudok csak folytatni :D
    De se a Campánypa se az alatta lévü menüpontba nem enged be,hibaüzenettel kidob :S
    Help valaki.
  • Dave00
    sziasztok!azt szeretném kérdezni hogy az mitől van g végtelen játékban leteszek 1 vonatállomást de mégegyet már nem tudok!ez mitől lehet?előre is kössz a segítséget
  • Marki
    Vagy nem készült még el az út (ameddig sárga, addig épül), vagy nincs összeköttetésben, vagy messze van a célállomástól.
  • vicktory
    sziasztok lenne eggy kérdésem a játékban hogy kell szállítani mindig aszt írja ki a célállomás nincs csatlakoztatava vagy nincs út kiépítve pedig van csatlakoztatva. Ha kell hogy kell csatlakoztatni?előre is köszi!
  • BaliBoy
    Itt nézz körül! De egyébként a játék megjelent magyarul is.
  • Gyr
    Hali!!! Valaki nem tudna a játékhoz nekem egy magyarosítást??? Nagyon megköszönném!!! msn: [email protected]
  • gematta
    Hát
    van ott eghyenes meg kanyarok azokat kell kombinálni és kész
  • zolide
    Hello! Meg tudná valaki mondani, hogy kell a sínek ívirányát változtatni. Csak most kezdtem játszani a játékkal, és nem tudom, hogy lehet normális vasúthálózatot építeni.Köszi!
  • gematta
    Haxes
    rakjál javitőműhejet az állomásra
  • gematta
    Hali
    tudnátok segiteni hogy kell alagutat és hidat épiteni?
    köcce!!!!!!
  • LazyB
    Semmilyen hidat nem enged, mitől függ hogy le lehet vagy nem rakni a kő hidat?
  • HAYES
    Ha fahidat akarsz akkor az lehet a hiba hogy abból csak rövidet lehet csinálni, és lehet hogy túl hosszúval próbálkoztál
  • LazyB
    Nekem mindenhogyan piros a hid épitése akár hogy próbálom megvalositani. Nincs valahol valami kép ahol megmutatják hogy kell?
  • merse noni
    sziasztok ma kaptam meg a gémet nagyon tetszik de nem tom hogyan kell benne szálitani hogy a kamionok és a vonat meg a busz a hajo hogyan szálit bekell valami fuvart állitani és nem tom hogy kell ha tudnátok segiteni az jo lenne elöre is köszi
  • Marki
    Arra vigyázz, hogy amikor a híd elemre kattintasz, a sín VÉGÉRE kattints, mert ha összeér, végig pirosat fog mutatni.

Aluljárónál ugyanez.
  • dizzy
    Sziasztok. Én most szereztem meg a játékot, még nem játszottam ilyennel, de mindig is érdekelt.
    Most hogy elinditottam, azt se tudom hogyan kezdjek neki. Tudna valaki segiteni nekem? Esetleg küldeni egy mailt vagy valamit? Megköszönném.. :)
  • LazyB
    Nekem is lenne egy kérdésem hogyan kell hidat építeni mert nekem nem engedi sehova lerakni. Valaki pontosan el tudná mondani hogyan kell, vagy ha jó látta van valami magyar kézikönyve is, ha valaki tudja honnan lehet leszedni azt, azt megköszönném!
  • HAYES
    Helló!

Az a kérdésem lenne hogy szabadjátékban ha megépítek egy vasútvonalat, rá a vonatot és ha elindítom akkor a kondíciója már az első út alkalmával lemgy 0-ra és felrobban a vonat. Ez bug lehet vagy én csinálok valamit rosszul?

UI: Raktam víztartályt, tehát nem az a hiba, és nincs is túlterhelve a vonat.

a választ előre is kösz!
  • Marki
    Ez sajnos az ő bajuk; így csinálták a játékot...

Viszont nem kell megvárni, amíg az összekötő szakasz megépül; megállítod, ok-zod, és törlöd a két állomás közötti szakaszt.
  • LazyB
    Na ezzel az a nagy baj hogy van egy olyan küldetés ahol legalább 8 kellene épiteni!
  • Marki
    Nem, senki nem tud két különböző vasútvonalat letenni.
    Csak a gépnek szabad
  • LazyB
    Sajna ezek nem előny hanem valami hiba ami nem csak nálam jelentkezik! Ha valaki majd rájön a titkára ennek a hibának az üzenjen itt! Köszike
  • Marki
    Jah, ez sajnos ilyen. A Traffic Giant-ben is előnyösebb dolgokat tud csinálni a gép. Úgy látszik, a Jo Wood-nál ez szokás :D
  • LazyB
    De nem csak nekem van ez a hiba láttam másik forumot is ahol megkérdezték de senki nem válaszolt még rá!
  • LazyB
    Teljesen mindegy minden játékmódba fennál a hiba!
  • NoZoli
    Érdekes... Küldetést csinálsz vagy szabad játékot?
  • LazyB
    Mi az hogy nem lehet külön vonalat a gép össze vissza egymástól kilométerekre teszi le a sineket meg az állomásokat nekem nem engedi sehogy még úgy sem hogy összekapcsolom egy másik állomással abszolút sehogy. Akkor mi van?
  • NoZoli
    A meglévő vonalhoz kell hozzácsatolni az új állomást, külön vonalat nem hozhatsz létre.
  • LazyB
    Hali! Lenne egy olyan problémám hogy van elég pénzem leraktam két állomást összekötöttem sinnel majd megy rajta a vonat tökéletesen szálit is meg minden, de megpróbáltam egy másik állomást máshova lerakni, lerakni még engette de már nem volt zöld az engedéj gomb ezálltal nem tudom megépiteni, ezt nem engedi sehol mi lehet a baj?
  • LTomi
    Segítsetek!
    Megvan az alapjáték, felraktam, bekrekkeltem, és nem indul el. Amikor berakom a CD-t, és kattintok, hogy play, akkor nem csinál semmit.