1610
-
magyargyerek #1530 Megmondom őszintén én nem használok jelzőket. Próbálgattam és megnehezíti az egész játékot, túlbonyolítja. A pénzforgalom részt fejlesztem teljesen tökéletesre és nyereségessé. Közepes erősségen van már vagy 40 hajóm, pedig a hajó elég drága. -
#1529 Sziasztok!
Nekem a vasúti jelzőkkel van gondom... Hiába csinálok a két állomás között olyan helyeket ahol a vonatok el tudják egymást kerülni mindig egy vágányra mennek és szembe állnak egymással a jelző két oldalán... Hogyan lehet rávenni egy vonatot, hogy átmenjen a másik vágányra? Mert hiába van ott szabad jelzés nem megy oda... -
magyargyerek #1528 Nos a domb áthidalására építs talán egy hidat. De nem ajánlom mert túl drága és a játék elején ne fecsérelj el sok pénzt erre. Próbálj olyan árukszállítást szervezni ahol hamar megtérülhet az épített út ára. Vagy ha van a pályán meglévő út azt használni minél nagyobb mértékben.
Második kérdésedre: azért nem tudod le okézni a vasúti pályavonalat mert van valami problémája. Pld. teljesen legyenek összekötve. Vagy csak meglévő vonalhoz csatlakoztathatsz új vasútvonalat. Nézd át alaposan, hogy teljes e az adott szakasz mindenben. -
#1527 Na szóval a facucc melletti út meg a jobb oldali utat szeretném összekötni. Közöttük meg ott a nem kívánatos "domb".
Még 1 problem. Ha építek egy vasútállomást elvezetem onnan a sínt, és építeni szeretnék egy másikat, akkor nem tudom le confirm-olni. Pedig van 26 milkám. Ez miért van? Még1x köszi. -
#1526 [IMG]Image Hosting[/IMG] -
#1525 Hi! 2 utat szeretnék összekötni, de közöttük dombos a terület. Hogyan oldható meg? Előre is thx. -
magyargyerek #1524 A pálya kihasználtsága maximális. A képen egyszere induló vonatok.
-
magyargyerek #1523 Forgalmasabb pályákon már erre a típusra lecseréltem a régieket. Mozdonyaim útban a célállomás felé...
-
magyargyerek #1522 Újfajta mozdony vált elérhetővé. Tetszik mert gyors és erős.
-
magyargyerek #1521 Ebben a korban még a vonatok 25 és 38 km/h sebességgel közlekedtek.
A kis vonatom kiwit szállít. A nagyobbnak pedig clothing(ruha) és water(víz) a szállítmánya.
-
magyargyerek #1520 1870 körül járok Ausztráliában. A játék közepes erősségen megy és tele vagyok pénzel. A nagy távolságokat, sivatagokat, a part mentén kerülöm meg hajóimmal. Jelen állásban 15 hajóm üzemel és igen sok manit termelnek. A játék leglényegesebb része: Mindíg úgy szervezni a szállítást hogy tele kocsi legyen. Ha valamit tervezgetek szállítani akkor a viszfuvarról is töröm a fejem.(gondoskodom) Ne legyen üresjárat mert az tönkremenést eredményez.
-
magyargyerek #1519 Fent élénk zölden kiirja mennyit kaptam egy kocsi búza beszállításáért.61501 Melbourne mellőli farmról hozzák vonatjaim a legközelebbi ottani kikötőbe, majd hajón érkezik ide, itt pedig lovaskocsival a food gyárba. Közben az átrakodáshoz raktárakat üzemeltetek.
-
magyargyerek #1518 -
magyargyerek #1517 Legforgalmasabb pályaudvarom:
-
magyargyerek #1516 Nekem eredetileg magyarul van meg. Talán még feleled valamelyik hypermarkerketben. -
mkapas #1515 hol van fent neten hozzá magyarositás? mert én sajna sehol nem találok:S még a magyarositasok oldalán se! -
magyargyerek #1514 Egy példa a jelző használatára!
A balodali vonat addig várakozik amíg a jobb oldali vonat elhagyja a blokkolt szakaszt.
-
magyargyerek #1513 Jelzők használatához egy kis segítség -
magyargyerek #1512 Sziasztok! Nagyon imádom ezt a játékot. A napokban újra feltettem gépemre és megint elragadott a játék hangulata. Megvan eredetiben mindkét része nekem. Úgyhogy akit érdekel azzal megosztatom tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban. Majd később szúrok be képeket, ahol járok. -
#1511 Sajnos csatlakozniuk kell a vasútvonalaknak, nem lehet önálló vonalakat létrehozni. Elég, ha az építés erejéig kötöd össze, utána lerombolhatod.
Baromság, de ez van :| -
bauer #1510 Köszke :)
rögtön utána, ahogy feltettema kérdést, máris rájöttem :D
Viszont még egy apróság lenne...
Miért van az, hogy a játék elején vagyok még és építenék 2 vonatállomást közé síneket, pénzem is van rá...de egyszerűen nem lehet jóváhagyni az építkezést??? Pedig látszólag minden ok!
Lehetséges h az adott város nem szívlel ezért nem engedi az építkezést??? vagy micsudi?
előre is köszönöm. -
#1509 Space. -
bauer #1508 Üdv.
Lenne egy nagyon easy kérdésem! Hogyan tudom forgatni ha pl vonatállomást? A sínekkel is bajban vagyok, hogy tudom a pályaíveket forgatni, hogy más irányba álljanak??? Egyszerűen nem jövök rá :S
köszke -
#1507 már tom thx-.-' -
#1506 valaki? -
#1505 na még 1xer egyszerübben xd van sok féel vonat típus, és ha én pl a régi vonatot az 1850 belit leteszem vagy a modernebb 1900-ast valamieiket ez mind1,de hogy tok 2 félét letenni? engedi vagy sem?TZSV-t akarok meg sima teherszálítót lehetséges ez a dolog??
-
#1504 Hali kérdésem lenne.
Még pedig a következő:Ha péítedtem áramos vonatot ,és hogy lehet ahhoz építeni szuper vonatot?.mert nem engedi "lezőldnyilazni" valaki?
És magyarosítást honnét lehet leszedni? ha van -
tshevchenko #1503 honnan lehet letölteni ingyen a transport giant teljes verzioját
fontos lenne -
#1502 ezt én is szeretném tudni! -
Lőcsei Gábor #1501 Sziasztok!
Ti hogyan csináltátok meg a 2. pályát (vonatost) Szerintem kevés rá az idő! Mi a titka? :) Tettem le postát s sok minden mást is, amitől több pénzt kapok a fuvarért... no, és vannak a városoknál, hogy "kereslet" és "termelés"... akármennyit szállítok oda, nem megy fel (pl.:"0/5"-ről) egyet sem. Mi lehet az oka?
Előre is köszi!!! -
manta66 #1500 Sziasztok!
Én is bajban vagyok.
Végtelen módban nem tudok egyáltalán útvonalat létrhozni két vasútállomás között. Mindig azt írja, hogy nincs összekötve, vagy építés alatt van.
DE össze van kötve! Közel is vannak az állomások. Ugyanott közúton megy.
Miért lehet ez? -
#1499 JAja.. Rájöttem közbe :) vagyis visszaolvastam... Szerintem is fura,de a játék maga nagyon bejön.. jó kis nosztalgia :) jó lenne ha adnának ki még hasonló gémet zsirabb graffal :) -
Admiral #1498 Csakis már meglevő vasúthoz tudsz hozzáépíteni. Ami szerintem, elég nagy hülyeség. -
#1497 na sikerült.. viszont a második pálya után nem enged vasutat épiteni. lerakom,de a jóváhagyást nem engedi. -
#1496 Sziasztok.. nem tudok leszedni cracket a magyarhoz. help please. -
Bodka12 #1495 Nekem lenne egy problémám.Letöltöttem a játékot de ahogy elkezdenék játszani kilép a játékból.A menüt behozza meg a beállításokat meg stb. csak a campingat nem.Mit lehet ilyenkor csinálni? -
hala10 #1494 szevasztok!közel van az erődhöz a bázis zölden is mutatja de mit kell nyomni hogy oda vigye a cuccot?nem tudok rájönni.elöre is kössz!szevasztok!a lovat is megrakodtam csak nem birom kiküldeni csak a saját bázisaim között. -
hala10 #1493 hello!Tettem le megállot,és zöldel mutatta,ugyh az nem lehet gáz!Lehet én vagyok hü..e a játékhoz!Na mind1 próbálkozok még vele,hha nem megy akkor irok:D!Köszönöm eddigi segitségedet -
Meklood #1492 Vagy az a hiba, hogy nem tettél le az erőd mellé egy megállót, vagy az hogy a megálló túl messze van az erődtől (A megálló körül van egy sárga mező és úgy kell letenni, hogy az erődöt zölddel mutassa). -
hala10 #1491 sziasztok!Ha az erődbe kell szállítani fát azt, hogy tudom megoldani!Kijelölöm a lovat+meg azt,h fát vigyen de nem tudom kijelölni az eődöt,h oda vigye!Mit kell tennem?Lehet,h nem islehet,és én csinálom rosszúl!segitsen valaki mert már k...ideges vagyok:DElőre is köszönöm
Üdv