Transport Giant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rögtön utána, ahogy feltettema kérdést, máris rájöttem 😄
Viszont még egy apróság lenne...
Miért van az, hogy a játék elején vagyok még és építenék 2 vonatállomást közé síneket, pénzem is van rá...de egyszerûen nem lehet jóváhagyni az építkezést??? Pedig látszólag minden ok!
Lehetséges h az adott város nem szívlel ezért nem engedi az építkezést??? vagy micsudi?
elõre is köszönöm.
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Lenne egy nagyon easy kérdésem! Hogyan tudom forgatni ha pl vonatállomást? A sínekkel is bajban vagyok, hogy tudom a pályaíveket forgatni, hogy más irányba álljanak??? Egyszerûen nem jövök rá :S
köszke
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Még pedig a következõ:Ha péítedtem áramos vonatot ,és hogy lehet ahhoz építeni szuper vonatot?.mert nem engedi "lezõldnyilazni" valaki?
És magyarosítást honnét lehet leszedni? ha van
fontos lenne
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ti hogyan csináltátok meg a 2. pályát (vonatost) Szerintem kevés rá az idõ! Mi a titka? 😊 Tettem le postát s sok minden mást is, amitõl több pénzt kapok a fuvarért... no, és vannak a városoknál, hogy "kereslet" és "termelés"... akármennyit szállítok oda, nem megy fel (pl.:"0/5"-rõl) egyet sem. Mi lehet az oka?
Elõre is köszi!!!
Én is bajban vagyok.
Végtelen módban nem tudok egyáltalán útvonalat létrhozni két vasútállomás között. Mindig azt írja, hogy nincs összekötve, vagy építés alatt van.
DE össze van kötve! Közel is vannak az állomások. Ugyanott közúton megy.
Miért lehet ez?
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
Meklood
Üdv
Meklood
Meklood
Semmilyen pályán, még a vasútas küldetésben sincs lehetõségem vasútat építeni, állomást lerakni, mert a pipa nem lesz aktív. Már mindenhova próbálkoztam, tud valaki segíteni ebben?
Köszi!
Tomszi80
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Az Ausztrál küldetéssorozatban elakadtam ahol 200000 fõt kell Sydney-be szállítani.. Már iszonyú a torlódás a reptereken, de még mindig nagyon kevés az utas. Ti hogy oldottátok meg?
Két napja játszok, és nehézségem vannak a vasúttal. Hogyan tudok ugyanazon az egyvágányos vonalon, (A,B,C stb városok) között több szerelvényt járatni? Olvastam, hogy elmennek egymás mellett a vonatok, de nálam ez nem így van. Egyszerûen az egyik nem jön ki az állomásról, a másik odaér aztán vége is, egyszerûen megállnak egymással szemben és kész. Próbáltam ezeket a jelzõket "mahinálni" de igazából azt sem nagyon értem, hogyan is van... Visszaolvastam sokat, de igazából nem találtam megfelelõ választ erre a kérdésre, ezért kérnék segítséget, ha lehet. Köszi
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
Nemtudja valaki h az 1.3-as cracket honnan lehetne letölteni?
me amit találtam az már nem találhato/törölték vagy ienenek.
vagy valaki nem tudnál elküldeni az [email protected] -re elküldeni.
Most csak ugy tudok vele játszani h patchelés után felülirtam az alap játék exe-lével és igy egy elmentett játékot tudok csak folytatni 😄
De se a Campánypa se az alatta lévü menüpontba nem enged be,hibaüzenettel kidob :S
Help valaki.
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
KoЯn
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
van ott eghyenes meg kanyarok azokat kell kombinálni és kész
rakjál javitõmûhejet az állomásra
tudnátok segiteni hogy kell alagutat és hidat épiteni?
köcce!!!!!!
Aluljárónál ugyanez.
KoЯn
Most hogy elinditottam, azt se tudom hogyan kezdjek neki. Tudna valaki segiteni nekem? Esetleg küldeni egy mailt vagy valamit? Megköszönném.. 😊
Az a kérdésem lenne hogy szabadjátékban ha megépítek egy vasútvonalat, rá a vonatot és ha elindítom akkor a kondíciója már az elsõ út alkalmával lemgy 0-ra és felrobban a vonat. Ez bug lehet vagy én csinálok valamit rosszul?
UI: Raktam víztartályt, tehát nem az a hiba, és nincs is túlterhelve a vonat.
a választ elõre is kösz!
Viszont nem kell megvárni, amíg az összekötõ szakasz megépül; megállítod, ok-zod, és törlöd a két állomás közötti szakaszt.
KoЯn