Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszke 😊
rögtön utána, ahogy feltettema kérdést, máris rájöttem 😄
Viszont még egy apróság lenne...
Miért van az, hogy a játék elején vagyok még és építenék 2 vonatállomást közé síneket, pénzem is van rá...de egyszerûen nem lehet jóváhagyni az építkezést??? Pedig látszólag minden ok!
Lehetséges h az adott város nem szívlel ezért nem engedi az építkezést??? vagy micsudi?
elõre is köszönöm.

Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu

Marki
Space.

KoЯn

Üdv.
Lenne egy nagyon easy kérdésem! Hogyan tudom forgatni ha pl vonatállomást? A sínekkel is bajban vagyok, hogy tudom a pályaíveket forgatni, hogy más irányba álljanak??? Egyszerûen nem jövök rá :S
köszke

Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu

ladics
már tom thx-.-'

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
valaki?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
na még 1xer egyszerübben xd van sok féel vonat típus, és ha én pl a régi vonatot az 1850 belit leteszem vagy a modernebb 1900-ast valamieiket ez mind1,de hogy tok 2 félét letenni? engedi vagy sem?TZSV-t akarok meg sima teherszálítót lehetséges ez a dolog??

ladics
Hali kérdésem lenne.
Még pedig a következõ:Ha péítedtem áramos vonatot ,és hogy lehet ahhoz építeni szuper vonatot?.mert nem engedi "lezõldnyilazni" valaki?

És magyarosítást honnét lehet leszedni? ha van

honnan lehet letölteni ingyen a transport giant teljes verzioját
fontos lenne
akyyy
ezt én is szeretném tudni!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok!

Ti hogyan csináltátok meg a 2. pályát (vonatost) Szerintem kevés rá az idõ! Mi a titka? 😊 Tettem le postát s sok minden mást is, amitõl több pénzt kapok a fuvarért... no, és vannak a városoknál, hogy "kereslet" és "termelés"... akármennyit szállítok oda, nem megy fel (pl.:"0/5"-rõl) egyet sem. Mi lehet az oka?

Elõre is köszi!!!
Sziasztok!
Én is bajban vagyok.
Végtelen módban nem tudok egyáltalán útvonalat létrhozni két vasútállomás között. Mindig azt írja, hogy nincs összekötve, vagy építés alatt van.
DE össze van kötve! Közel is vannak az állomások. Ugyanott közúton megy.
Miért lehet ez?
Blinkye
JAja.. Rájöttem közbe 😊 vagyis visszaolvastam... Szerintem is fura,de a játék maga nagyon bejön.. jó kis nosztalgia 😊 jó lenne ha adnának ki még hasonló gémet zsirabb graffal 😊

3Ds MAX :)

Csakis már meglevõ vasúthoz tudsz hozzáépíteni. Ami szerintem, elég nagy hülyeség.

Blinkye
na sikerült.. viszont a második pálya után nem enged vasutat épiteni. lerakom,de a jóváhagyást nem engedi.

Blinkye
Sziasztok.. nem tudok leszedni cracket a magyarhoz. help please.

Nekem lenne egy problémám.Letöltöttem a játékot de ahogy elkezdenék játszani kilép a játékból.A menüt behozza meg a beállításokat meg stb. csak a campingat nem.Mit lehet ilyenkor csinálni?<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
szevasztok!közel van az erõdhöz a bázis zölden is mutatja de mit kell nyomni hogy oda vigye a cuccot?nem tudok rájönni.elöre is kössz!szevasztok!a lovat is megrakodtam csak nem birom kiküldeni csak a saját bázisaim között.
hello!Tettem le megállot,és zöldel mutatta,ugyh az nem lehet gáz!Lehet én vagyok hü..e a játékhoz!Na mind1 próbálkozok még vele,hha nem megy akkor irok😄!Köszönöm eddigi segitségedet
Vagy az a hiba, hogy nem tettél le az erõd mellé egy megállót, vagy az hogy a megálló túl messze van az erõdtõl (A megálló körül van egy sárga mezõ és úgy kell letenni, hogy az erõdöt zölddel mutassa).

Meklood

sziasztok!Ha az erõdbe kell szállítani fát azt, hogy tudom megoldani!Kijelölöm a lovat+meg azt,h fát vigyen de nem tudom kijelölni az eõdöt,h oda vigye!Mit kell tennem?Lehet,h nem islehet,és én csinálom rosszúl!segitsen valaki mert már k...ideges vagyok😄Elõre is köszönöm
Üdv
Csak egy másik állomásból lehet csatlakoztatni az újat. Így is próbáltad?

Meklood

Sziasztok! A Gold Edition-ben nekem is pirossal rajzol ki néhány házat. Láttam hogy másnak is volt ilyen hibája, de nem találtam rá választ. Mi lehet a hiba?

Meklood

Sziasztok!
Semmilyen pályán, még a vasútas küldetésben sincs lehetõségem vasútat építeni, állomást lerakni, mert a pipa nem lesz aktív. Már mindenhova próbálkoztam, tud valaki segíteni ebben?
Köszi!
Tomszi80
Zogu
Ez csak akkor történik meg, ha bekapcsold a "jelzõ használata" opciót, a nehézségi szint beállításánál. Egyébként átmennek egymáson a vonatok.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Sziasztok!
Az Ausztrál küldetéssorozatban elakadtam ahol 200000 fõt kell Sydney-be szállítani.. Már iszonyú a torlódás a reptereken, de még mindig nagyon kevés az utas. Ti hogy oldottátok meg?
Marki
Azt nem tudom, nekem eleve nem magyar van.

De szerintem jó.

KoЯn

Köszi! Bizonyára az 1.2 és az 1.3 angol patchekrõl van szó, amik a gportálos oldalon vannak. Ezek jók a magyar verzióhoz is?
Marki
Ha a két patch fel van telepítve, "átmennek egymáson" a vonatok.

KoЯn

Sziasztok!
Két napja játszok, és nehézségem vannak a vasúttal. Hogyan tudok ugyanazon az egyvágányos vonalon, (A,B,C stb városok) között több szerelvényt járatni? Olvastam, hogy elmennek egymás mellett a vonatok, de nálam ez nem így van. Egyszerûen az egyik nem jön ki az állomásról, a másik odaér aztán vége is, egyszerûen megállnak egymással szemben és kész. Próbáltam ezeket a jelzõket "mahinálni" de igazából azt sem nagyon értem, hogyan is van... Visszaolvastam sokat, de igazából nem találtam megfelelõ választ erre a kérdésre, ezért kérnék segítséget, ha lehet. Köszi
Csak akkor tudsz két vasút állomást letenni bármilyen játékmódban, ha mind a kettõn átmegy ugyanaz a sín, szal egy sín lehet csak a játékba, és annak kell átmennie minden állomáson. Remélem érthetõ volt.

\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)

Emperors
Hello.
Nemtudja valaki h az 1.3-as cracket honnan lehetne letölteni?
me amit találtam az már nem találhato/törölték vagy ienenek.
vagy valaki nem tudnál elküldeni az [email protected] -re elküldeni.

Most csak ugy tudok vele játszani h patchelés után felülirtam az alap játék exe-lével és igy egy elmentett játékot tudok csak folytatni 😄
De se a Campánypa se az alatta lévü menüpontba nem enged be,hibaüzenettel kidob :S
Help valaki.

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Dave00
sziasztok!azt szeretném kérdezni hogy az mitõl van g végtelen játékban leteszek 1 vonatállomást de mégegyet már nem tudok!ez mitõl lehet?elõre is kössz a segítséget

Marki
Vagy nem készült még el az út (ameddig sárga, addig épül), vagy nincs összeköttetésben, vagy messze van a célállomástól.

KoЯn

sziasztok lenne eggy kérdésem a játékban hogy kell szállítani mindig aszt írja ki a célállomás nincs csatlakoztatava vagy nincs út kiépítve pedig van csatlakoztatva. Ha kell hogy kell csatlakoztatni?elõre is köszi!

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

BaliBoy
Itt nézz körül! De egyébként a játék megjelent magyarul is.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Gyr
Hali!!! Valaki nem tudna a játékhoz nekem egy magyarosítást??? Nagyon megköszönném!!! msn: [email protected]

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Hát
van ott eghyenes meg kanyarok azokat kell kombinálni és kész

Hello! Meg tudná valaki mondani, hogy kell a sínek ívirányát változtatni. Csak most kezdtem játszani a játékkal, és nem tudom, hogy lehet normális vasúthálózatot építeni.Köszi!
Haxes
rakjál javitõmûhejet az állomásra

Hali
tudnátok segiteni hogy kell alagutat és hidat épiteni?
köcce!!!!!!

Semmilyen hidat nem enged, mitõl függ hogy le lehet vagy nem rakni a kõ hidat?
HAYES
Ha fahidat akarsz akkor az lehet a hiba hogy abból csak rövidet lehet csinálni, és lehet hogy túl hosszúval próbálkoztál

Nekem mindenhogyan piros a hid épitése akár hogy próbálom megvalositani. Nincs valahol valami kép ahol megmutatják hogy kell?
sziasztok ma kaptam meg a gémet nagyon tetszik de nem tom hogyan kell benne szálitani hogy a kamionok és a vonat meg a busz a hajo hogyan szálit bekell valami fuvart állitani és nem tom hogy kell ha tudnátok segiteni az jo lenne elöre is köszi
Marki
Arra vigyázz, hogy amikor a híd elemre kattintasz, a sín VÉGÉRE kattints, mert ha összeér, végig pirosat fog mutatni.

Aluljárónál ugyanez.

KoЯn

Sziasztok. Én most szereztem meg a játékot, még nem játszottam ilyennel, de mindig is érdekelt.
Most hogy elinditottam, azt se tudom hogyan kezdjek neki. Tudna valaki segiteni nekem? Esetleg küldeni egy mailt vagy valamit? Megköszönném.. 😊

Nekem is lenne egy kérdésem hogyan kell hidat építeni mert nekem nem engedi sehova lerakni. Valaki pontosan el tudná mondani hogyan kell, vagy ha jó látta van valami magyar kézikönyve is, ha valaki tudja honnan lehet leszedni azt, azt megköszönném!
HAYES
Helló!

Az a kérdésem lenne hogy szabadjátékban ha megépítek egy vasútvonalat, rá a vonatot és ha elindítom akkor a kondíciója már az elsõ út alkalmával lemgy 0-ra és felrobban a vonat. Ez bug lehet vagy én csinálok valamit rosszul?

UI: Raktam víztartályt, tehát nem az a hiba, és nincs is túlterhelve a vonat.

a választ elõre is kösz!

Marki
Ez sajnos az õ bajuk; így csinálták a játékot...

Viszont nem kell megvárni, amíg az összekötõ szakasz megépül; megállítod, ok-zod, és törlöd a két állomás közötti szakaszt.

KoЯn

Na ezzel az a nagy baj hogy van egy olyan küldetés ahol legalább 8 kellene épiteni!