1610
  • Borg
    Nem is jáccok addig mással
    Kiéheztetem magam erre... (aztán jól pofára esek:)
  • zaki
    azt már ki lehet bírni :)
  • Valen
    még :((
  • Tom3 #246
    15nap
  • Tuvok #245
  • [HUN]PAStheLoD
    jólnézki .. ezen már látszik az egész képernyő
  • Davidka
  • [HUN]PAStheLoD
    hát a képek nem vmi biztatóak .. de remélem az valami nintetndó verzió
  • zaki
    a 2. kép ugyanaz, mint a 204-es :)
  • Tuvok #240
    Megoldják. A Rollercoasterben is voltak kisebb városok, a TT-ben meg pláne, és jól passzoltak a motorhoz. Chris Sawyer nem arról híres, hogy szart ad ki a kezei közül. De ne kiabáljuk el, meglátjuk, ha kiadják.
  • [HUN]PAStheLoD
    igen .. de míg egy vidámparkba nagyon jó az engine .. azért egy várost nem igazán profin jelenít meg .. lásd méretarány meg azért épületek .. utak .. szal valahogy nem érzem jó választásnak ezt a sematizálást és egyszerűsítést amit akarnak a Locomotion-ban ...
  • Tuvok #238
    Valamennyit biztosan tuningolnal rajta, a Rollercoaster 1 rengeteget fejlődött a Transport Tycoon-hoz képes, az RCT 2 is az 1-hez, a Locomotion is tuti fog az RCT 2-höz képest. A képekben meg bízni nem lehet, ha láttad volna a Rollercoaster első képeit...csak egy 'icuri-picurival' bénábbak, mint maga a játék. :)
  • M@TriX
    igaz rosszul fogaklmaztam. ;)
    nekem is fennt van és überalles a gém, de most pénzért kiadni nem kellen. ;)
    Egy ingyens addon jöhet, de egy új játékként eladni ua. graf motorral háát.
  • Tuvok #236
    Sztem meg a grafika nem számít, a mai napig játszok a Transport Tycoon-nal, ami kb. 10 éves...
  • M@TriX
    ez nekem inkább ápr. 1-i tréfának tűnik. A grafikai "engine" igencsak gáz, amúgy nem lenne, de itt van ez a TG, ami szép is és valószínű hozza a szintet.
  • Tuvok #234
    Locomotion a neve, itt az info.
  • Laalee

• [HUN]PAStheLoD
    én egyedül tolom mert a gépet mindig megtom verni ;>

még ha ő kezdene előbb akkor se lenne esélye ;P

a jowood fórumokon olvass utána
  • Karx
    Jah es az A.I rol annyit, hogy en ma mar csak azert nem jatszom a TTD vel mert az inteligencia nagyon gyengcske es nincs olyna helyzet ahol ne vernem el a gepet pillanatok alatt! :)

Szal remelem joval okosabbak lesznek az uj verziok :)
  • Karx
    Szioka!

Errol a gepi ellenfeles dolgokrol van konkret info ? vagy csak ugy gondloljuk :) vagy inkabb csak remenykedunk ? :)

Mert nekem csak akkor lesz lenyeges ha lesz :)

Es vajon a maga a jatek menet mennyire lesz TTD jatekmenetes? Nekem a Transport Tycoon ota egy game sem volt ami a kozelebe kerulhetett volna ?:)
    Minden esetre ahogy megjelenik nekem az tutti hogy nehany oran bellul meglesz :) Ha lesznek benne TTD vonasok :)

Na szoval akkor lesznek gepi ellenfelek ?
  • [HUN]PAStheLoD
    nemtom .. de itt Játékosok fórumába is van TTD topic .. irogattam oda de nem volt nagy keletje
  • [HUN]PAStheLoD
    TT 2 ről még nem hallottam de igazad legyen .. ilyen locomotív vagy mi a f.ról már igen de az ilyen rollercoaster tycoon motorra ráhúzott .. szar már elnézést .. ebbe biztos lesznek gépi ellenfelek ... az IQ juk ha több lesz mind a TTD-s eknek már jó :] habár azt nem nehéz felülmúlni ...
  • Karx
    Sziasztok!

Lenne egy kerdesem, en is nagyon varom ezt a jatekot. De par dologban nem vagyok tiszta. Ebben a jatekban is lesznek ugymond gepi ellenfelek azaz mas vallalkozok akik probaljak magukat felfutattani? (ugy mint a TTD ben) Ha igen akkor van szo rola hogy egy azon jatekmenetben mennyi? Nagyon remelem hogy lesz, mert nekem ez adta meg a jatek izet :) Amugy csak szolok emberek hogyha nem lesz jo esetleg ez a game akkor jovo ev elejen jelenik meg a nagy O nek az uj gameja! Az IGAZI SZEP TRANSPORT TYCOON 2 :) en mar lattam kepeket is bellole! Zsir lesz nagyon, teljesen uj A.I.-val fog rendelkezni, sok jot igernek rola :)

Minden esetre Kivancsi lszek a Transport Giantra is. remelem ez is fasza kis game lesz.
    SZiasztok

Karx
  • Tom3 #226
    23 nap
  • Tom3 #225
    Már többszöris volt hogy kérdezem hogy milyen a játék 1 hónap mulva sem válaszolnak.
    Erre gondoltál?
  • [HUN]PAStheLoD
    ttd topic alszik szvsz .. addigis ez nem tűnik LE :Ð
  • Tom3 #223
    Lesz egy kis bemutató movie?
  • Tom3 #222
    Már kész a Transport Giant csak nem atták ki?
  • Tom3 #221
    Na de ezt a TTD topicba sztem.
  • Tom3 #220
    Nekem csak olyan 500 000$ volt 2010 körül.
  • [HUN]PAStheLoD
    yes yes yes :DD

addigis TTD-be elértem a max. money-t :| 2,147,xxx,xxx.xxx Fontban :(
  • Tom3 #218
    Már csak 24nap.:)
  • Serpa
    génkezelt szarvas lehet.
  • Valen
    Carlos : Láttál te már igazán megtermett rénszarvast? :))

Mert az tényleg ...... nagy !!!

Remélem a TTD hangulatát el tudja majd érni !!! :))
  • Tom3 #215
    Már csak 25nap ha jól számoltam.
  • Tom3 #214
    Köszi!
    Elis felejtettem.
  • Carlos
    :)
  • M@TriX
    BAZI nagy rénszarvasok ;)
  • Hmuda
    a megjelenés...
  • Carlos
    Nagyobb a szarvas, mint a kamion.
    DEBIL!
    De attól még várom ezerrel a gámát... :)