Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
Össze vissza keverem már a Dátumokat.
Davidka
Különben sem nyáron, hanem Május 4-én (a hivatalos oldalon írja...)

Davidka
Ezt nem írja sehol. Csak, hogy a frissítés márc 11-én lesz legközelebb, vagy annál késõbb, legalábbis én ezt szûrtem le.

Tom3
Mi??

Most nem nyáron jön hanem Márciusba?Vagy mi?
Davidka
Ezt írja a hivatalos oldal:

The team around Transport Giant is currently in the final phase of the project, which is why, as an exception and for matters of time planning, the next update for the homepage will not be available until March 11th, 2004.

A Transport Giant csoport a project utolsó szakaszában van, amiért ez egy idõ a tervezésre, tehát nem lesz frissítés márc. 11-ig.

Tom3
Ezt én se.

Remélem nem lesz a dátummal eltolodás mint a Sims2vel.
mongyuk ez más kat mint az aktiális többi "nagy név" de akkoris, és ez mongyuk azonos kategoriáju progiknál még érthetetlenebb számomra, csak fölösleges vetélytárst generálnak mig ha pl msot kihozák vagy nyár közepén amikor hasonloan semi sincs jobban kaszálnak vele az tuti...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

M@TriX
ja, akkor én már örülni fogok.

antijedi: ezt én sem. Akármit néztem most március meg a környéke. Mi a ...ért?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mongyuk azt változatlanul nem értem mért kell összes jo gamet egyszerre kiadni... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
1,5 hónap, csak kibírjuk valahogy...

hmm, király lesz..., csak ne lenne ezis oylan soká... 😞

Davidka
Hát igen 😊
A TTD-vel fél éve is jáccottam és nem érdekelt a grafika. Remélem ez kb ugyanolyan lesz, csak mai grafikával és egy-két bõvítéssel.

zaki
jajj, most ezt fogom a legkevésbé nézni a játékban 😊 nagyon jó játék lesz remélem, transport tycoon a mai grafikával 😊

Davidka
Hát sztem így képen elég furán néz ki, nézd meg, a hullámzást a hajó körül, amit csinál, nekem az nem annyira teccik. De lehet hogy a játékban sokkal jobb lesz, mivel ott valószínûleg hullámozni is fog a víz 😊)

zaki
olvass vissza

zaki
sztem ezzel sincs semmi gond

zaki
legközelebb ne nyomj be ekkora képet, ha már mindegyik le van kicsinyítve, thx

[HUN]PAStheLoD
ehh király .. mikó jön má ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Davidka
Szárazföldi részek sokkal jobbak lesznek sztem...

Hmuda
Még nem volt, de ez most valahogy nem sikerült túl megnyerõre. Mondjuk nincs is rajta csak víz meg hajók, de a hajók még egész jók. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tom3

mar volt ez a kep?
Carlos
Széép!!!
Bár a többi is az.

Þór vígi þessi rúnar

Davidka
Itt a hét képe:

zaki
zsír

Hmuda
Nem új, de hasít:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Jöhetne már.

Þór vígi þessi rúnar

Demo vagy vmi nincs még kész?
Szép yo reggelt! Már ma van, merre van az új kép?
Davidka
Majd holnap lesz új kép. Hetente szoktak felrakni egyet

Hmuda
Vmi hír?

Davidka
De baj... A jó, hogy azalatt a pár hónap alatt még ki tudják javítani a kiadásig.

Tom3
nem baj!😊
Davidka
Mondjuk sztem ennek az alagútnak a bejárata elég fura... A kocsi pl mintha menne tovább vízszintessen...

Tom3
Kiraly lesz!(A Transport Tycoon ba mindig a kocsimat elutotte az ellenfel vonatja...)

Azert remelem szebb lesz a grafika annak is 😊
Davidka
Ame egy alagút:

M@TriX
szuper!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
nagyon baba lesz, én már várom nagyon

Davidka
Újabb kép a hivatalos lapról

Hmuda
Ah, a jó öreg Anthonov. 😄

Davidka
Felrakták a legújabb screenshotot, mely a váltók jelenlétét bizonyítja a játékban:

És egy-két régebbi kép jármûvekrõl:

Már alig várom!!! Hihetetlen jó lesz!!!

Hmuda
Nyilván a szögletes vasutat dolgozták át (ezért érdemes várni 😄).

zaki
pedig igen, elnéztél 2 hónapot

Tom3
nem lehet!!😞(((((
zaki
május 4...

Tom3
minden esetre Március 04-et várom meg Március 19-et várom közben lesz a szülinapom Február 18-on akkor szerzek feltolto kartyat jon a Sims 2 Márc.19-en meg Márc.04-en meg a Transport Giant német.végre a 2nap amire oly régóta várok.
Tom3
régen Január 04-et irtak akkor húzták az idõt 2honappal
Tom3
😞(((((((((
az ajánlott rendszerigénynél minden jo azaz pont olyan ez a gep csak nem Pentium3 800 hanem Pentium4 1700
ja es csak 100Mhz-en mulik a Minimumnal szoval akadva csak megy. mert pl. volt egy P1 100-as es a normal Diablo2 men rajta pedig 233 kell nekei meg. és még hálozni is tudtunk.
Állat jármûvek lesznek benne, most nézegetem õket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Van egy rossz hírem:

Minimum - 2003-05-08

Pentium 3-500, 64 MB RAM, 32 MB 3D graphics card, CD-ROM, mouse, DirectX 8.1, Win98/Me/2000/XP.

Optimum - 2003-05-08

Pentium 3-800 (or better), 256 MB RAM, 64 MB 3D graphics card, CD-ROM, mouse, DirectX-compatible sound card, DirectX 8.1 (or higher), Win98/Me/XP.

We recommend that you use only computers which answer to the optimum configuration or better so that you can enjoy the game with all graphic details and in high resolution.

http://www.transportgiant.com/?lang=en&rid=984

Tudom, nem ma volt az a 2003. május 5., de csodálkoznék, ha azóta csökkent volna a rendszerigény.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Industry Gian 2?nekem nincs meg de szerintem olyan mint a
Transport Tycoon Deluxe csak sokkal szebb grafika.

Az IG2 két okból is felmerült:

1. A JoWood azt mondja, hogy az IG2 feljavított grafikus motorját használják.
2. Az IG2-rõl annyi maradt meg, hogyan menedzselj X erõforrásból x3 ("köbön") áru elõállítását 2x számú gyárban. Remélem, nem valami hasonló lesz itt is.

Garfield? te ezt hol olvastad??

http://www.jowood.com/gamers/index.php?site=2&lang=en&GameID=transportgiant

Germany, Austria, Switzerland
Mai 04
England, Scandinavia, Benelux, Australia
May 04
France
Q2 04
Japan
Q2 04
Portugal
Q2 04

Vagyis nem kell várni a németre, lesz angol is kb. ugyanakkor. (Illetve kinek mi tetszik.)