Transport Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen arról van szó hogy letöltöttem és két fájl van az egyik bin tipusú a mások meg cue ez a problémám.
Hááát, konkrétabban kellene leírni, hogy miféle párosításról van szó... Telepítésnél kell párosítani, vagy már a játékon belül, vagy egyéb? Bár most, hogy írok..., talán arról lehet szó, hogy amit letöltöttél, annak a fájltípusa iso/bin/valami más, és ezt kellene párosítani?
Magyarul: konkrétan hol történt "párosodási problematika"?
Pl. Daemon? Mond valamit?
mit csináljak letöltöttem és párosítani kell valamivel mivel párosítsam írjátok már meg nekem.
Transport Giant Gold Edition: én is jobban szeretném magyar nyelven játszani... valakinek van 5lete? Reggel óta keresek magyarítást, de nem találok sehol.
A "tanulj meg angolul" válasz most nem érdekelne, inkább a SEGÍTSÉG (mivel ez nem pl. egy focis játék, ahová tényleg elegendõ NÉMI angol tudás...).
Letölteni majdnem minden torrent oldalról le lehet...
Valaki meg tudná mondani honnan lehet letölteni a transport giantot?<#confused>
Sziasztok. Sikerült megoldanom a vasutas problémát. A lényege, annyi, hogy amíg meg nem épül a 2 következõ állomás addig kell összekötve lennie a vasutaknak, utána nyugodtan le lehet rombolni <#crazya>

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a transport giant magyarítást?
Az írja meg az email címemre: [email protected]
Scouser
A második még nem is annyira idegesítõ, de a jelzések és a vágányutak kiválasztása igen buta. Olyan, hogy bejárati fõjelzõ nem létezik, csak kijárati jelzõ van, de az két irányba ad jelzést, csak azt nem tudom minek ad vöröset, ha a vonat már amúgy is bejár a foglalt vágányra és csak a jelzõ tövében áll meg. A Transport Tycoon Deluxe tényleg sokkal jobb ilyen szempontból, lehet, hogy azzal kéne játszani ehelyett a szar helyett...

You\'ll Never Walk Alone

Broafka
nem azért de ez az új transport tyconn sokkal butább mint a régi. Én egy ilyen dos-ossal játszottam, és ott pl nem az hogy automatikusan eldöntötte hogy az üresbe álljon, de mondjuk a két vonat nem ment át egymáson, hanem kellett csinálni ilyen kiállókat, hogy a szembe vonat megvrája a másikat.
azért ez logikusabb nem?

a másik meg hogy mi a fenének kell nekem összekötni a vonatokat? miért nem lehet egy vonat hálózatom ezenm a szigeten, meg azon a szigeten? ez akkora baromság!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Scouser
Lehetséges az, hogy a vonatok eldöntsék melyik a helyes irány egy adott jelzõ elõtt, ugyanis hiába szabad a 2 vágányból az egyik szegényem csakazértis a foglaltra akar bejárni. Tudom, hogy be lehet állítani, hogy a vonat az adott kitérõn menetrend szerûen merre közlekedjen, de azt szeretném, ha magától eldöntené

You\'ll Never Walk Alone

Broafka
vaklárma, rossz felbontásban voltam, nem láttam a dolgokat!

Broafka
hali, én teljesen elakadtam a legelején, amerika 1850, az a feladat hogy aprított fát kell vinni különbözõ erõdökbe, elviszem lóval a kivágott fát a fûrésztelepre, ezek után a fûrészteleprõl nem bírom elvinni az aprított fát, mert nem jelenik meg olyan ikon, csak a kivágott fa ikonja
help. köszi

lamerrichard-nak a kep utan: kattints a mozdony folott levo balra mutato nyilra, ezzel kivalasztottad a mozdonyt, maj utana kattints a kezdo allomasra majd az olajos hordo ikonra es ismet a balra nyilra annyiszor ahany vagont a mozdony elbir huzni ( szazalekban mutatja) ha megvan meg kattints a celallomasra es a pipaval veglegesited.
Jo jatekot ,
Henrik
Marki
Menetrendet szerintem sehogy 😞

A vagont sem lehet beállítani, mozdonyonként ott van asszem 64 kocka, azokba kell behelyezni a rakományt, és annyi vagon indul.

KoЯn

Taylor10
értem.kösz.amugy a játék hoz szerintem nincsen magyarositás.nekem teljesen magyarul van meg a játék.

Itt van ahol elakadok:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/tg.JPG

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Hali.
Lenne pár kérdésem a Transport Giant nevû játékkal kapcsolatban. Én eddig a Transport Tycoon Deluxe játékkal játszottam és most raktam fel ezt a játékot. Az lenne az elsõ kérdésem hogy ha pl. 2000-ben elindulok, és össze akarok kötni egy bányát és egy gyárat megcsinálom a két állomást, összekötöm, megveszem a vonatot hogy lehet hozzá vagonokat venni? Hogy lehet a menetrendet beállítani? A véletlenszerû térkép módban mivel érdemes kezdeni( mit érdemes elõször összekötni)???Miért nincs tutorial??<#help><#help><#help><#help><#help><#nemtudom>

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Marki
Elõször is két állomás kell, és úttal összekötni õket.
Aztán kiválasztod a fatelepnél lévõ állomást, kiválasztod a jármûvet, betáplálod a rakományt, és kiválasztod a másik állomást.

KoЯn

Taylor10
értem.köszi.most már csak egy gondom van hogy hogyan szálitsak árut egyik helyrõl a másikra mert fát akarok szálitani egy raktárba és nem tom hogy hagyan szálitsam pedig már meg van az autó is hozzá.

Marki
a space gombbal lehet forgatni az elemeket.

KoЯn

Taylor10
siasztak.nekem az lenne a problémám hogy mikor a sineket épitenék akkor meg huzom az egyeneset sinet utána csinálni akarok bele egy kanyart csak azt nem tudom forgatni meg más tárgyaka se tudna nekem valaki segiteni??

Segítsen valaki!

Hol lehet letölteni a Transport Giant magyarítását?
És a Gold Edition- hoz?

Vagy ha valaki tud adni linket, ahonnét le lehet tölteni a magyar változatot (és persze müxis is) azt megköszönném!

Ha nem lehet ide kitenni a linket, akkor PM-ben is jó lesz, csak legyen meg!

Carlos
Duplakatt a játék parancsikonjára!

Þór vígi þessi rúnar

Hát persze.

vki tudna segíteni hogy hogy kezdjem el a játékot??

Nincs más hátra mint előre!!!

Csodás a forgalom! A nyolc vágányra most éppen hét vonat forgalmaz.

kep lemaradt

Haliho !

Az elkerulohoz egy kis segitseg amint az egyik allomasbol a masikba kijelolted az utat egy piros vonal mutatja, amig a piros vonal a kepernyon van menj az elagazashoz es latni fogsz az elagazas egyik vegenel egy piros kort benne ket feher gorbe nyillal. klikk erre a piros korre es maris a masik utvonal lesz kijelolve.
Jo jatekot,
Henrik
Az egyik a blokkoló az megállít egy szakaszt. A másikat használd, az meg továbbengedi.

BlueMaster
Lehet, de nekem pont ez tetszik benne.... Sokkal jobb mint a Railroad Tycoon egymáson átmenõ vonatai... Még kísérletezem kicsit, biztos van valami módja... Pedig úgy csinálom ahogy az általad belinkelt oldalon van, csak azt nem értem egészen, hogy mi a különbség a main signal és a block signal között...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Megmondom õszintén én nem használok jelzõket. Próbálgattam és megnehezíti az egész játékot, túlbonyolítja. A pénzforgalom részt fejlesztem teljesen tökéletesre és nyereségessé. Közepes erõsségen van már vagy 40 hajóm, pedig a hajó elég drága.

BlueMaster
Sziasztok!

Nekem a vasúti jelzõkkel van gondom... Hiába csinálok a két állomás között olyan helyeket ahol a vonatok el tudják egymást kerülni mindig egy vágányra mennek és szembe állnak egymással a jelzõ két oldalán... Hogyan lehet rávenni egy vonatot, hogy átmenjen a másik vágányra? Mert hiába van ott szabad jelzés nem megy oda...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Nos a domb áthidalására építs talán egy hidat. De nem ajánlom mert túl drága és a játék elején ne fecsérelj el sok pénzt erre. Próbálj olyan árukszállítást szervezni ahol hamar megtérülhet az épített út ára. Vagy ha van a pályán meglévõ út azt használni minél nagyobb mértékben.
Második kérdésedre: azért nem tudod le okézni a vasúti pályavonalat mert van valami problémája. Pld. teljesen legyenek összekötve. Vagy csak meglévõ vonalhoz csatlakoztathatsz új vasútvonalat. Nézd át alaposan, hogy teljes e az adott szakasz mindenben.

Penge88
Na szóval a facucc melletti út meg a jobb oldali utat szeretném összekötni. Közöttük meg ott a nem kívánatos "domb".

Még 1 problem. Ha építek egy vasútállomást elvezetem onnan a sínt, és építeni szeretnék egy másikat, akkor nem tudom le confirm-olni. Pedig van 26 milkám. Ez miért van? Még1x köszi.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Penge88
[/url]Image Hosting[/img]

Penge88
Hi! 2 utat szeretnék összekötni, de közöttük dombos a terület. Hogyan oldható meg? Elõre is thx.

A pálya kihasználtsága maximális. A képen egyszere induló vonatok.

Forgalmasabb pályákon már erre a típusra lecseréltem a régieket. Mozdonyaim útban a célállomás felé...

Újfajta mozdony vált elérhetõvé. Tetszik mert gyors és erõs.

Ebben a korban még a vonatok 25 és 38 km/h sebességgel közlekedtek.
A kis vonatom kiwit szállít. A nagyobbnak pedig clothing(ruha) és water(víz) a szállítmánya.

1870 körül járok Ausztráliában. A játék közepes erõsségen megy és tele vagyok pénzel. A nagy távolságokat, sivatagokat, a part mentén kerülöm meg hajóimmal. Jelen állásban 15 hajóm üzemel és igen sok manit termelnek. A játék leglényegesebb része: Mindíg úgy szervezni a szállítást hogy tele kocsi legyen. Ha valamit tervezgetek szállítani akkor a viszfuvarról is töröm a fejem.(gondoskodom) Ne legyen üresjárat mert az tönkremenést eredményez.

Fent élénk zölden kiirja mennyit kaptam egy kocsi búza beszállításáért.61501 Melbourne mellõli farmról hozzák vonatjaim a legközelebbi ottani kikötõbe, majd hajón érkezik ide, itt pedig lovaskocsival a food gyárba. Közben az átrakodáshoz raktárakat üzemeltetek.

Legforgalmasabb pályaudvarom:

Nekem eredetileg magyarul van meg. Talán még feleled valamelyik hypermarkerketben.

hol van fent neten hozzá magyarositás? mert én sajna sehol nem találok:S még a magyarositasok oldalán se!
Egy példa a jelzõ használatára!
A balodali vonat addig várakozik amíg a jobb oldali vonat elhagyja a blokkolt szakaszt.

Sziasztok! Nagyon imádom ezt a játékot. A napokban újra feltettem gépemre és megint elragadott a játék hangulata. Megvan eredetiben mindkét része nekem. Úgyhogy akit érdekel azzal megosztatom tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban. Majd késõbb szúrok be képeket, ahol járok.

Marki
Sajnos csatlakozniuk kell a vasútvonalaknak, nem lehet önálló vonalakat létrehozni. Elég, ha az építés erejéig kötöd össze, utána lerombolhatod.

Baromság, de ez van :|

KoЯn