1610
-
#1570 A városokat sehogy, csak az állomásokat lehet :( -
garatomi #1569 marky hogy lehet megváltoztatni a nevét a városnak???????????????? -
#1568 Szerintem a két állomás közé építeni kell raktárat, onnan felveszi a másik jármű, és mehet tovább. -
garatomi #1567 ugy lehet kereskedni hogy hajóval viszed utána meg vonattal vagy kamionnal???????????????????????????, -
garatomi #1566 ugy lehet kereskedni hogy hajóval viszed utána meg vonattal vagy kamionnal -
#1565 Hali!
Nekem xp alatt vibrál/villog a kép. Már a menü alatt is. Tud valaki erre megoldást? -
#1564 nem :( -
garatomi #1563 gyárat lehet építeni????????????????????
-
magyargyerek #1562 Nekem minden része megvan és magyarul.De a patchekkel nem megy tehát csak pach nélkül magyar. Ha felpatchozom akkar nyelvet kell válétani, vissza angolra. -
Hay #1561 Akkor kell egy szoftver, pl. Daemon Tools, avval "mount image" a bin fájlt, és telepítés. Lehet Alcohol nevű szoftver is, ezek virtuális meghajtót "képeznek" a gépedben.
Itt találod pl. a fentieket. -
szekolo #1560 igen arról van szó hogy letöltöttem és két fájl van az egyik bin tipusú a mások meg cue ez a problémám. -
Hay #1559 Hááát, konkrétabban kellene leírni, hogy miféle párosításról van szó... Telepítésnél kell párosítani, vagy már a játékon belül, vagy egyéb? Bár most, hogy írok..., talán arról lehet szó, hogy amit letöltöttél, annak a fájltípusa iso/bin/valami más, és ezt kellene párosítani?
Magyarul: konkrétan hol történt "párosodási problematika"?
Pl. Daemon? Mond valamit? -
szekolo #1558 mit csináljak letöltöttem és párosítani kell valamivel mivel párosítsam írjátok már meg nekem. -
Hay #1557 Transport Giant Gold Edition: én is jobban szeretném magyar nyelven játszani... valakinek van 5lete? Reggel óta keresek magyarítást, de nem találok sehol.
A "tanulj meg angolul" válasz most nem érdekelne, inkább a SEGÍTSÉG (mivel ez nem pl. egy focis játék, ahová tényleg elegendő NÉMI angol tudás...).
Letölteni majdnem minden torrent oldalról le lehet... -
szekolo #1556 Valaki meg tudná mondani honnan lehet letölteni a transport giantot? -
tboy01 #1555 Sziasztok. Sikerült megoldanom a vasutas problémát. A lényege, annyi, hogy amíg meg nem épül a 2 következő állomás addig kell összekötve lennie a vasutaknak, utána nyugodtan le lehet rombolni -
czuczkal #1554 Sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a transport giant magyarítást?
Az írja meg az email címemre: [email protected] -
#1553 A második még nem is annyira idegesítő, de a jelzések és a vágányutak kiválasztása igen buta. Olyan, hogy bejárati főjelző nem létezik, csak kijárati jelző van, de az két irányba ad jelzést, csak azt nem tudom minek ad vöröset, ha a vonat már amúgy is bejár a foglalt vágányra és csak a jelző tövében áll meg. A Transport Tycoon Deluxe tényleg sokkal jobb ilyen szempontból, lehet, hogy azzal kéne játszani ehelyett a szar helyett... -
#1552 nem azért de ez az új transport tyconn sokkal butább mint a régi. Én egy ilyen dos-ossal játszottam, és ott pl nem az hogy automatikusan eldöntötte hogy az üresbe álljon, de mondjuk a két vonat nem ment át egymáson, hanem kellett csinálni ilyen kiállókat, hogy a szembe vonat megvrája a másikat.
azért ez logikusabb nem?
a másik meg hogy mi a fenének kell nekem összekötni a vonatokat? miért nem lehet egy vonat hálózatom ezenm a szigeten, meg azon a szigeten? ez akkora baromság! -
#1551 Lehetséges az, hogy a vonatok eldöntsék melyik a helyes irány egy adott jelző előtt, ugyanis hiába szabad a 2 vágányból az egyik szegényem csakazértis a foglaltra akar bejárni. Tudom, hogy be lehet állítani, hogy a vonat az adott kitérőn menetrend szerűen merre közlekedjen, de azt szeretném, ha magától eldöntené -
#1550 vaklárma, rossz felbontásban voltam, nem láttam a dolgokat! -
#1549 hali, én teljesen elakadtam a legelején, amerika 1850, az a feladat hogy aprított fát kell vinni különböző erődökbe, elviszem lóval a kivágott fát a fűrésztelepre, ezek után a fűrésztelepről nem bírom elvinni az aprított fát, mert nem jelenik meg olyan ikon, csak a kivágott fa ikonja
help. köszi -
torpe12000 #1548 lamerrichard-nak a kep utan: kattints a mozdony folott levo balra mutato nyilra, ezzel kivalasztottad a mozdonyt, maj utana kattints a kezdo allomasra majd az olajos hordo ikonra es ismet a balra nyilra annyiszor ahany vagont a mozdony elbir huzni ( szazalekban mutatja) ha megvan meg kattints a celallomasra es a pipaval veglegesited.
Jo jatekot ,
Henrik -
#1547 Menetrendet szerintem sehogy :(
A vagont sem lehet beállítani, mozdonyonként ott van asszem 64 kocka, azokba kell behelyezni a rakományt, és annyi vagon indul. -
#1546 értem.kösz.amugy a játék hoz szerintem nincsen magyarositás.nekem teljesen magyarul van meg a játék. -
lamerrichard #1545 Itt van ahol elakadok:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/tg.JPG -
lamerrichard #1544 Hali.
Lenne pár kérdésem a Transport Giant nevű játékkal kapcsolatban. Én eddig a Transport Tycoon Deluxe játékkal játszottam és most raktam fel ezt a játékot. Az lenne az első kérdésem hogy ha pl. 2000-ben elindulok, és össze akarok kötni egy bányát és egy gyárat megcsinálom a két állomást, összekötöm, megveszem a vonatot hogy lehet hozzá vagonokat venni? Hogy lehet a menetrendet beállítani? A véletlenszerű térkép módban mivel érdemes kezdeni( mit érdemes először összekötni)???Miért nincs tutorial?? -
#1543 Először is két állomás kell, és úttal összekötni őket.
Aztán kiválasztod a fatelepnél lévő állomást, kiválasztod a járművet, betáplálod a rakományt, és kiválasztod a másik állomást. -
#1542 értem.köszi.most már csak egy gondom van hogy hogyan szálitsak árut egyik helyről a másikra mert fát akarok szálitani egy raktárba és nem tom hogy hagyan szálitsam pedig már meg van az autó is hozzá. -
#1541 a space gombbal lehet forgatni az elemeket. -
#1540 siasztak.nekem az lenne a problémám hogy mikor a sineket épitenék akkor meg huzom az egyeneset sinet utána csinálni akarok bele egy kanyart csak azt nem tudom forgatni meg más tárgyaka se tudna nekem valaki segiteni?? -
Tealista #1539 Segítsen valaki!
Hol lehet letölteni a Transport Giant magyarítását?
És a Gold Edition- hoz?
Vagy ha valaki tud adni linket, ahonnét le lehet tölteni a magyar változatot (és persze müxis is) azt megköszönném!
Ha nem lehet ide kitenni a linket, akkor PM-ben is jó lesz, csak legyen meg! -
#1538 Duplakatt a játék parancsikonjára! -
magyargyerek #1537 Hát persze. -
klupyka #1536 vki tudna segíteni hogy hogy kezdjem el a játékot?? -
magyargyerek #1535 Csodás a forgalom! A nyolc vágányra most éppen hét vonat forgalmaz.
-
torpe12000 #1534 kep lemaradt
-
torpe12000 #1533 Haliho !
Az elkerulohoz egy kis segitseg amint az egyik allomasbol a masikba kijelolted az utat egy piros vonal mutatja, amig a piros vonal a kepernyon van menj az elagazashoz es latni fogsz az elagazas egyik vegenel egy piros kort benne ket feher gorbe nyillal. klikk erre a piros korre es maris a masik utvonal lesz kijelolve.
Jo jatekot,
Henrik -
magyargyerek #1532 Az egyik a blokkoló az megállít egy szakaszt. A másikat használd, az meg továbbengedi. -
#1531 Lehet, de nekem pont ez tetszik benne.... Sokkal jobb mint a Railroad Tycoon egymáson átmenő vonatai... Még kísérletezem kicsit, biztos van valami módja... Pedig úgy csinálom ahogy az általad belinkelt oldalon van, csak azt nem értem egészen, hogy mi a különbség a main signal és a block signal között...