157
-
#117 Hi!
Nem lesz sajna :(
Europában nem annyire kiépített a net lehetőségek és egész egyszerűen kiemelik a game-ból
Én még nem is játszottam vele! Pal-ra várni kell szeptemberig :( -
#116 Illetve multiplayer lehetőség?! -
#115 Hi!
A pal versioba van net?! -
Bagó Péter #114 A férgeket le kell zavarni onnan, és amúgy pedig két darab memoárból rakhatod össze a nyitókódhoz szükséges információkat. Ez a kettő a Chemical Code Message, és a Piece of Memo lesz. Az egyikben egy felsorolást, a másikban egy + számértéket találsz. Add hozzá ezt a plusz értéket a K jelű számhoz, és az eredményt pötyögd be. Én az alábbi kombinációkkal találkoztam a játék során: 3555, 5315, 8211. Mert ugye ez véletlenszerűen változik minden alkalommal... -
#113 van egy szoba a kórházas pályán a b1-f szint asszem ott van egy számítógép ami kér egy kódot de nemtom hogy mi mert nemtalálom a kódot abban a szobában egy nemműködő számítógép is valaki please
-
#112 ahol van a hűtő attól jobra van egy asztal vedd fel az újságot és akkor látni fogod a kulcsot
szivesen
amúgy a korházas küldinél járok elég rég óta... elég nagy a pálya úgyhogy még nemigazán tudom mit kell csinálni -
zala #111 Kb. 3 hete én is ott akadtam el.Ezerszer végigjártam mindent,de nem tudok előrébb jutniKérlek segíts ha tudsz!!!!Előre is kösz. -
#110 köszi a segítséget
az újság alatt volt -
#109 őőő én szétszoktam lőni a zárat... ;) -
#108 -
#107 senki nemtudja? -
#106 most szivatsz?
tudod vagy nem?lécci mond meg ha tudod -
#105 ...
Ezt visszavonom. SRY, csak már eléggé elegem van a munkából. -
#104 Menj balra a járda mellett egy kicsit, amíg egy oszlophoz nem érsz! Az oldalán van egy doboz (villan is). Abban van a kulcs. ;) -
#103 légyszike valaki -
#102 az outbreak küldiben az elejénamikor kijövök a bisztróból kér egy blue kulcsot de eszt nem találom valaki segítsen nekem:)
amúgy jó a game -
herno #101 Segítség!!!Resident:Outbreak Elakadtam a 3.scenarióban a liftkezelő pultnál B1F-en.Kódot kér ,hogy level 1.-2.-re állítsam,de megfelelőt nem találok .Aki tudja segítsen.Előre is köszi. -
#100 Mármint a topik! -
#99 Ezt jól megaszontad! -
#98 Bocsi, de ez legális Re Outbreakkel foglalkozok. -
#97 Naon ql a gém, csak sokat tölt...
:(
-
#96 Az annnyát csak lejött az a pár fájl, na most burning és próba cseresznye...
/me izgalmában rágja a körmét
;)
-
#95 ööö RARja nincs sztréndzs... ;)
-
#94 Helló!
Skacok!
Ki tudna engem segíteni valaki pár fájlal???
con-reout.rar
con-reout.r08
con-reout.r29
con-reout.r58 tól a végéig...
???
Megköszönném...
-
#93 viszont még mindíg kevés a savepoint........ -
#92 Király 9 pontot kapott az 576konzol-ban
-
#91 arra 9 hónapot kell várni :DDDDDDD -
#90 És nem is leszek!! -
#89 és még nem is voltál terhes!!! -
#88 Tudom . :D
Kibírom.
Mély lélegzet vétel--
-
Yoz #87 Kifogod bírni, ha nem azon kínlódsz hogy mikor lesz már szeptember...
Hidd el sok dolgot kell majd még kivárnod az életben... -
#86 Lassan telik az idő , sajnos.
Istenem , add ,hogy kibírjam szeptemberig. -
#85 tudom csak épp példának mondtam......
MIND1! -
#84 Freeloader -
#83 de pl ha egy gamecube (vagy akármi más) palos akkor nem mennek az ntsc játékok rajta..............................
MIND1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#82 Nem volt chippelt! :D
-
#81 mert biztos csipeltettve volt a palos olvasófej! -
#80 Jaj, ne oktass ki!
láttam egy gyereket PAL-s olcasófej NTSC-s játékkal játszott -
#79 Az RGB kábel a képi megjelenítést segíti csak (a tvnek)
de ha az olvasófejed palos akkor nem fog menni a ntsc játék......
Amúgy meg azért törlődött mindened a killzone.uw.hu-ról mert már rég jelentkeztél be rajta és így törölték a regisztrációdat -
#78 De! Menni fog! Csak kell egy RGB kábel ami NTSC-s gamet is visz :D