Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is gondolkoztam már rajta, hogy venni kellene valamit tõlük.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Tescos zsíroldós ötletért meg külön köszönet!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Régi hiányos heller kit volt szomszéd padlásán találtam, azon gyakoroltam a piszotlyhasználatot annó...
viszont ez a papiros dolog nekem nem igazán jön be szóval hétvégén kifaragom mûanyagból:D
Ennek is lockolt már a bootloadere?
-a legalsó acril réteget lemarta azzal meg jött minden <#taps>#taps>
A kabin alsó részét hagyom ahogy van azzal nem akarok tökölni tovább. Az oldalait meg újra mázolom
Tegnap este próbáltam visszamosni de nemigazán sikerült. Megpróbáltam fehér olajjal még egy réteget rávinni. De negyon pocsék. Úgy döntöttem elõlrõl kezdem az egészet. Leszedem a maratásokat, zsíroldóval lemaratom a festéket (ha lejön). Ha nem akkor meg ráfestek. Ennèl csak szebb lehet.
Két képet mutatok. Mindkettõn Daniel Zamarbide munkái láthatók.
Ezen a képen látható az erõsebb, kontrasztosabb befolyatás:
A második képen pont egy Emil belseje látható. Figyeld meg, hogy itt a befolyatás mennyire finom. Ha jól emlékszem, ezt ráadásul nem is ecsettel és festékkel csinálta, hanem egyszerû Rotringgal. Tehát ez már nem is igazán bef9olyatás. :)
Én is csak azt tudom mondani, mint Marci. Ha nem száradt még meg a festék, akkor szedd vissza. Lehet, hogy egyébként úgy szép lesz, s már nem is kell majd hozzányúlni. Ha tudsz, készíts majd arról az állapotról is fotót.
A puffogó természetesen nem marad ilyen.
Ez még egy régebbi makettem, SBS gyantával. Szerintem ennek még jobb a színe...
A motor nagyon tetszik, de a kipufogó ugye nem fekete marad?
Pár kép.
Észrevételek, vélemények jöhetnek.
Sós víz van benne. Kisbabák orrában oldja fel a micsodát hogy leszívhassák a szülei.
Élõben nem ilyen sárga majd ha porozom remélem fakul az összhatás!
(Steriar?) Csak nincs megfázva a kicsi?
Egy kicsit túl sárgának tûnik, de lehet a kép csal.
Gratula!
makett.tk
Volt egy kis kis idõm csináltam az oldalsó köténylemezt és
úgy döntöttem a készletbõl használom fel a lánctalpat!
makett.tk
makett.tk
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Arra figyelj, hogy nehogy ilyen fényesen hagyd a motort, de gondolom, ez most elsõsorban a befolyatás, koszolás miatt maradt ilyen. Mindenképpen barnás átmosást és barnásfekete befolyatást ajánlanék.
A bekarikázott részt majd még javítom.(ezüsttel,mattlakkal.) Kérdésem? Szerintetek milyen színnel csináljak befolyatást? Fekete, vagy barna? vagy valamilyen más színnel?

Ne haragudj, most látom csak, hogy van Tamiya XF-86 Flat Clear is... :)
Valaki nem szeretne az automakett.hu-ról rendelni? A Tamiya festék pl. nagyon jó árban van, 500Ft! Én ezt rendelnék, de a postaköltség miatt kellene még legalább egy társ... (így 630Ft körül jönne ki nekem, ami már sok szerintem)
Írd/irjátok meg, s átnézem.