Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És köszönöm mindenkinek aki segített :)
Ennek is lockolt már a bootloadere?
tehát ecset lesz:)
Lakkot kell e vennem és milyet? ill alá milyen réteget kell kenni esetleg rá valami más?:)
!Forza Ferrari!
Azt, hogy te milyen festéket fogsz használni, meghatározza, hogy ecsettel, vagy szórópisztollyal festesz e.
következõ kérdésem a kiegészítõkkel kapcsolatos, azt már írtátok hogy mik kellenek, most a festékek érdekelnének pontosabban.
holnap megnézem a lidl ben a dícsért akril festéket, ezen kívül milyen festéket kell még beszereznem?
!Forza Ferrari!
Kellõen híg gipszel kiöntöd.
Ha kell törsz rajta egy kicsit.
Kis flakonba beleszóród airbrush-al pirosra fújod, kicsit rázol rajta és másik árnyalattal újra fújsz, így nem egyszínû lesz a színe.
makett.tk
Elõre is köszi a válaszokat!
makett.tk
http://www.hobbyeasy.com/en/category/AF35K/index.html?t=1359136110
kiváló tanulómakett. Az árat rakjátok át forintra.
makett.tk
és itt a fizetés hogy megy nem vagyok valmi perfect angolos...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
makett.tk
Ettõl még tetszetõs a cicus. :)
(EVO Silverline 2 in 1 megrendelve <#taps>#taps>)
http://www.hobbyeasy.com/en/category/AFV/AF35K/20/2/maker/ACA.html
makett.tk
Jó lett mindent látok.Köszi. <#worship>#worship>
Mivel úgy láttam, lackoka25 és Stultus78 makettjén is elég erõsen volt kivitelezve az átmosás, gondoltam megmutatom, én hogy csinálom. :)
1. Egy kevés természetes vagy égetett umbra színû olajfestéket nyomok ki
2. Jól felhígítom. Erre a White Spirit a legjobb (ez nem volt itthon, ezért Supralux Lakkbenzin hígítót használtam) A lényeg, hogy kb. így kell kinézzen!
3. Jöhet az átmosás!
Így nézett ki a fényes lakkozott 1:72-es Tamiya A6M5 Zero-m egyik törzsfele:
Utána ilyen lett:
Remélem, jól látható, hogy nem látható a különbség! ;)
Az a fontos, hogy éppen csak hogy változzon az árnyalat, ill. a különbözõ színek ne üssenek el annyira egymástól.
4. Miután megszáradt, jöhet a befolyatás!
Fekete és égetett umbra színt nyomtam ki, majd kevesebb (kb. fele annyi) hígítóval kevertem össze.
Az eredmény:
Bocsi a gyenge képekért, hamarosan csinálok rendeseket is az egész kabinról!
Remélem, tudtam valamennyit segíteni :)

makett.tk