Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg egy bengás V8-ban ami hátsó kerekes ott azé' van nyomaték nem kicsi (mint nyugatiéknál 😊.
ja, egy 2.0l celicában sem tudod megfogni a mûszerfalat 2-be 110-nél akárhogy akarod... 😄DD (es az is 2M körül van) de a 4.2-es Q. rényleg brutál.
...de zárjuk le a témát mert itt harcolhanánk akár 2 napig is, és úgy sem tudnánk egymást meggyõzni, de nem is kell, mert mindenki olyan autót vesz amilyet vehet, jobb esetben amilyen tetszik neki.
izlás dolga az egész. Neked német, nekem japán ennyi, 😄DDD
Persze ha nekem is lenne ket ilyen masinam en is ezekre koltenem minden penzem..sot bennuk laknek 😄DDDD
E39 M5 benzines, az M sorozat a bomosokben mindig a csucs...abbol dizel nincs. Max dizel bomos m-packet-el...de az nem M szeria.
Nem M szeria bomost meg 2 millaert is lehet kapni! Ami talan egy hatranyt tudok felhozni hogy hatsokerek hajtasuak..es ezt is azota miota tudom mire kepes egy Audi A8 4.2 Quatro.....(ami megint csak 2 misi alattis beszerezheto, es 300 pacis V8-as van benne...nah annak van olyan nyomateka hogy laposodsz fel percig az ulesben 😛)
Azért mondtam, hogy max 3 millából lehet értelmes neked tetszõ, kényelmes autót építeni és olyan amilyennek szeretnéd kívül, belül. Az asztal aljáról meg csak annyit, hogy:Venne a tököm 400 lovas autót... nem repülni akarok, hanem vezetni. nem "nyomomnekimertnagyautómvan" típus vagyok, opikailag meg az auto egész lénye ,varázsa másabb, nálan sehol nincs a Bömös, ha egy ilyet látok. Motorikusan lehet nem olyan jó, de láttam én már karón Warnyut! 😄DD
Amúgy szerintem abból is ki lehet hozni 400 körülit, ha elég fanatista az illetõ és mindenképpen meg akar halni. Egyékbént szerintem véltani is tuni kell váltani is tudni kell.
Ja, az E39 v8-as benzines , vagy a dizel?
Amúgy ez az: nem egy kategória a BMW-vel, akinak pénze van vegye nekem ilyen lesz. 😊

Amugy en is ilyen voltam kolyokkent...minden volt hoyg nez ki, milyen belulrol, csak porogjon mint a ringlispil az a motor....aztan megoregedtem, ultem par komoly autoban (BMW, Audi), es az evek soran a velemenyem megvaltozott...Nekem is a subaru meg az EVO mitsu volt anno az alom...de mar nem! 😉
Egyébként a civicben hátul (hogy legyen maket is) 2 30-as mély lesz/van, kalaptartó meg nincs 😊
Jakuzából szinte minden, germánból is kivéve az Audi-t,Mercit,meg 1-2 VW-t...Porsche bá'és a Bayerische Motoren Werke elõtt pedig <#worship>#worship>...
Szeretem, ha van elje, közepe meg hátulja (kocka '80-as évek, esetleg '90-es eleje.)
lehet jó meg biztonságos meg lehet benne kihangosítós mobil, meg kávéfõzõ, meg beépített szopósqva, az iszonyúan kányelmes ülésben (elmondanám, hogy a japán autók nem kényelmetlenek)de 250-él az is ropira törik meg ez is, veled együtt,mert mivel nekem menõ kocsim van és nem kapcsolom be a biztonsági övet. Sõt még az irányjelzõig is lusta vagyok elnyúlni, mert esetleg eltörhet az újam.
Na az ilyeneket utálom.
De egy E30-ast én is vennék szivesen. Azzal meg az a baj, hogy annyiért vehetek mást is
Mikor a japan csodák fele annnyiba kerülnek.
Vagy
Veszek 4-500k ért egy Mitsubishi Cordiát. Ha 2,5M-t költök rá, de az már sok,
Bármelyik ötöst (legalább is sokat) begyomná az asztal alá. Alapmodell 1.8i( asszem van 1.6 is) turbo 130 Ló körüli, és erre jön rá a tuning + ülések + kárpit (szevasz '80-as évek kopogó mûagyagja).
Még fizetni is kevesebbet kell.(Bár akinek a legújabb 5-ös meg 7-es bömöse van az már nemhiszem, hogy érdekli a pénz)
és inkább megfordulnak utána, mert egyedi, nem egy "mármegintegyburzsujakinekBMWjevan".
ÉÉÉÉÉs marad egy csomó zsetonod. Sztem, ha lóvés lennék ezt csinálnám + vennék s80-ast oszt jóvan
Ja a Skylinera vagy a metálfekete, vagy egy ilyen gunmetal-szerû, vagy metálsötétkék(ez a legvégsõbb eset.) színt fújok majd.
(Dehat ulj be egy akarmilyen EVO-ba vagy STI/WRX-be..azutan az uj M5-be....utobbi az egy luxus-sportkocsi...elobbiek meg egy kopogos muanyag(igenytelen belso) japan progogepek...persze ettol meg lehet jo..de en mar par eve kiabrandultam az ilyenekbol...)
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Úgy látszik nincs szerencsém a festéssel.
Tetszett nagyon Modelmaker tüzes verdája, nem kis munka lehetett.
Kbx videóját is megnéztem, hát ezek a verdák szinte megfizethetetlenek, szóval ez tényleg csak nyálcsorgató cucc.<#nyes>#nyes>
A Lambos dioráma az üt rendesen, az õrült kamionos filmet nem láttam, de majd megnézem.
Megvettem a jegyeket már a repnapra.<#eljen>#eljen>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Cobra colors
tamiya spaybe vajon van ilyen? Költõi kérdés, kell, hogy legyen
Még gyári festékkódja is ott van!!
Én még ilyen színû skylinet nem láttam szerintem nagyon jól nézne ki!!
A z-tune-s skylineomra kéne egy mocskosul dúrva szín,
de most elszállt a kreativitasom a kreativitásom. 😊
én gyönyház-metál(fekete, vagy olyasmi)-re gondoltam, de az olyan snassz...
1. Mér ne érhetné utól a diablót? ki van hegyezve a motor rendesen, de elfér még benne párszáz ló. amúgy sem szériajárgányokkal karistolnak, mint a magyarok + ez egy interceptor.
2. Tûsarokban vezetni lehet. Látsd ágyugolyó futam. (hasonló volt a szitu, ott is Zámborjimmyvel nyomatták a csajok!) 😄DDD