Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
'97-es 1.4-es

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Miert te nem jossz ki?
kbx
Rx-7-hez, ahogy néztem a Nissanban van intercooler, valami olyasmi kéne nekem is!!

Seaweed
hat nekem meg a luxusra van igenyem..ahogy oregszem annal inkabb igenylem...;|
Jagi
Milyen civic?

Jagi
Mihez? Egyébként nem. Én is keresek egy ilyen embert már régóta.

kbx
én már jópár Suprát láttam, egyszer egy ilyen fosmetálbarnát, amcsi rendszámmal, de még az is jól nézett ki!!

Jagi
Nissan 350z:
Egyszer nem láttam belõle semmit csak egy szûrke csíkot, amikor a kanyarhoz ért láttam pontosabban, hátulról meg megismerem ugye...(Juiced, NFSU)
Aztán egyeste sétáltunk a csajossal, és vagy 15-tel elgurult mellettünk.
Vazze, annak is volt hangja. Még csendesen is szép volt.

Másik:
fekete trans-am, messzirõl hallani. Annak máshogy szép a hangja. Mikor melléd ér a mellkasodban érted a 8 hengert.
Ez autó vazze... 😊

kbx
Nincs valami ismerõsöd aki mügyanta öntést válalana????
Intercoolert kéne öntetnem!!

kbx
Anyám Civicén, (bár mostanában már csak én használom😊) ) nincs semmi tuning, sõt már rendbe kéne kapni, mertmindenki megtalál mostanában, vagy meghúzzák, de én is úgy ülök benne mintha Diabló lenne!!<#vigyor><#eplus2>

DJ Skyline
én a sulimnál szoktam látni egy kék STi-t (Kolosy után),meg egy fekete spoileres Celicát...Suprát eddig csak 2-t láttam egész életemben...

Jagi
jó kis kit, nem sokban külömbözik a simától csak annyiban hogy, lehet belõle
alapmodellt is csinálni de gyárilag Z-tune.Elõször ez tûnt fel. Szokásos Tamiya minõség, bár nem sokat nézegettem még.

kbx
Multkor egyik hanóverommal kinn ültönk egy kávézó teraszán, és elhúzott mellettünk egy STI, olyan hangja volt mint az Fast & Furious-ban a kocsiknak: fütyült a turbó, vátás, csattant közben levegõt szívott vissza valamije!!! Azt hittem lefolyok a székrõl!!

DJ Skyline
igen!😄DD
ilyen a világ sajnos...ez így van sajnos ahogy írtad...pl én a múltkor egy (természetesen mi mást) suzukin láttam az oldalán egy street racing vagy milyen feliratot,meg egy gagyi 10000,-es felni garnitúrát és a gazdája úgy állt mellette mintha az egy Diablo lenne...

kbx
<#eplus2>

Jagi
Imádom amikor a turbó hangját amikor váltásnál visszaszív 😊

A volán mögötti hülyegyerekes minden 7 Milla feletti "Luxus" autóra vonatkozik.
7 alatt meg a Suzu-n van egy krómcsík meg egy pufóvég és a gazdája teljesen elhiszi, hogy egy Yenko-ban ül(kisarkított példa, de így van)

Szóval mindenkire. Kevés az értelmes ember, én sem vagyolk az de ahol kell ott észnél vagyok. 😊
Hogy jövök én ahhoz, hogy más életével játszak, csak mert nagy az arcom, mert a kocsimon van egy spoiler? Akkor már elõzhetek jobbról 120-szal, irányjelzõ nélkül válthatok sávot és ha villantanak érte, vagy dudálnak még nekem áll feljebb?

kbx
Akkor itthon is hamarosan lesz!!

Jagi
Köszke, Gerotól van.
A trans am meg az! 😊 Az egyik kedvenc filmem, csak az USA-ban jött ki még DVD-n 😞

kbx
Nem azt mondom, hogy egy Rolls kényelmével vetekszik, hanem hogy egy magyarországon sajnos Átlagon felülinek számító új 6-7 milás középkategóriás autónak a színvonalát felülmúlja és kategóriájában bõven ott van!!

DJ Skyline
azért azokban a BMW-kben nincsen akkora luxus...

új BMW M5 múvi
új BMW M6 múvi

kbx
A Nismo szép, a Trans AM is! Ez a Smoky(i) és a Banditás Trans AM ugye??

kbx
Én cask annyit fûznék a BMW vs. Japó kocsikhoz, hogy sz M5-ös BMW pont annak a rétegnek készült aki kb 50 körüli cégvezetõ, és azt várja el az autójától hogy még a seggét is nyalj aki, de van benne egy hülyegyerek amikor volán mögé ül!!

Teljesen más kategoria a két autó STI, M5, STI a Sportra van kihegyezve, szinte majdnem WRC az M5 meg luxus erõgép!

Én azért vennék inkáb Subarut, mert nekem az a z élmény amikor hallom csattani a váltót váltásnál, sípol a turba, néha visszaég és robban egy nagyot, és az is meg mint a barom! Én olyan vagyok hogy nagy luxusra nincs igényem, légkondi elektromos ablak, szervó kormány, hifi legyen!

Jagi
Nálam õk vannak a top5-ben az Eufighter jön a Civic után, a többit majd meglátjuk:

LSL
😊 Jelentést kérek a makett felhozatalról, de ha olyan mint a legutóbbi akkor hanyagolató. Pár vacak Italeri, meg nagyon gyány japán márkát láttam akkor 😞

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Seaweed
Hat jah..en is szivom a fogam...program nagyon nincs amit ne lattam volna mar tobbszor is, csak azert megyek ki hogy a statikus sort vegigfenykepezzem, es a bazarsoron makettek utan kajtassak...aztan jovok is haza...ezert 4k kicsit huzos.
Vasarnapi programit meg inne a gep mellol nezem vegig szerintem...mert itt csak a fejem elforditom jobbra 90°-al es latom az egesz repter legteret 😄D
LSL
Majd kiállunk haver erkélyére 1 jó nagy kukkerral aztán ócsón megússzuk 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

DJ Skyline
<#vigyor5>köszi!<#vigyor5>

DJ Skyline
repülõdzsembori!😄DD
van valami infó hogy külföldrõl milyen típusú gépek jönnek? Tomcat soha nem lesz azt tudom,de valami más?<#wow2>
nem voltam még repcsinapon szal nem tudom hogy mûködik!😄

Seaweed
Magyarul a kijelolt parkolokban (kint a pusztaban a placcon) nem kell fizetned a parkolasert...Nehogy azt hidd mar hogy betonos, orzott igazi parkolorol van szo!
Ahhh...ez magyarorszag...mesz a folduton a pusztaba ki parkolni...
Bar ez kulfoldon sincs am maskepp...szal nincs ezzel baj. Pl Zeltwegben a parkolasert fizetsz, a repulonap ingyenes....bar ne hasonlitgassuk Zeltweglel a mi kis repulodzsemborinkat...

9-kor?! SIMAN! ha 9-re ersz varosba akar 1 ora is lehet amire megteszed a hunyadi varosban azt a 10 perces utat autoval....
Japo verdák nekem bejönnek, de német van, a japókhoz az alkatrészek nagyon drágák és néha eleve drágább verdák.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Túl gyorsan pörög ahhoz, hogy kézzel pörgette volna.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Repnapon 9 körül már dugó van????<#guluszem1>
Vazze én 4-kor fogok kelni, aztán jó ha 9-re odaérek, a jegyek már megvannak, de ha dugó van, az szar dolog. Legfeljebb leteszem a verdát, aztán eljutok gyalog hamarabb. Azt meg nem értem, hogy 4K a jegy és ráírják, hogy a parkolás is benne van, na de ha 4 ember megy egy kocsival akkor is csak 1 parkolójegyet kéne fizetni, a csibészek.<#levele>

Seaweed
Nem tudom, lehet van benne egy elektromotor. Vagy megporgette, lefenykepezte...
LSL
Hogy hogy pörög a propeller az utolsó képen? phtoshop?

Az a tigrises F/A-18 nagyon aranyos😊

De akkor is a BF109-G6os a legjobb gép

DJ Skyline
áhhh...tomketék!<#eljen>
😄D

Seaweed

Seaweed
nyugi maaaaar <#vigyor3>

Jagi
Pfúú! "Anyu add el a házat!"
Mi repülõk ezek!...<#guluszem1><#nyes><#merges2><#taps>

Seaweed

Seaweed

DJ Skyline
na jó most már on pliz

Seaweed
Ha valaki tud szerezni meg elfekvo Ita 72-es C-119-est az ne kimeljen..imadom ezt a gepet!

Bliblibli
<#buck>

Seaweed
pl<#smile>
Jagi
Vagy járjon bicajjal! 😄DDDDD

Seaweed
Feneket..akkor ezt nevezd sorridernek..de ne az aszony kocsijanak...azt kapjon csak trabantot vagy kipolakot <#idiota>

Legjobban tudjatok mitol borulok ki?! Ha latok egy "huszeves" fiatal picsat egy nagy merciben, vagy pl egy uj 6-os bomosben vezetni...egybol az jut az eszembe hogy ez a hulye kurv@ is jol kifekudte maganak ezt a jarganyt...
Bar ha en is no lennek tuti ezt csinalnam <#ravasz1><#idiota>
Jagi
Na, azért egy rózsaszín yarisra benevezném, az mekkora brutál! fekér 5 küllõs Enkei felnive -60 mm-re ületve. Azzal még én is elmennék sörért.
Mert a másikat csak beinditom és horpad a tank, annyit eszik meg ekulcsfordításra, mint a yaris 100-on. 😄DDD

Seaweed
<#nevetes1>
Seaweed
<#nyes>