Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Milyen messze van a reptértõl az állomás?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
nagyon durva...ilyet még nem láttam!:S
"Sima bal, sima jobb szgorú 2. A @##%=$£³#@ annyát amelyk iderakta ezeket a sziklákat!" 😄DDD
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A rendõri korrupció határtalan<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>

ugyanis sztem útba van a bukókeret. (Mondjuk nem 4 személyre találták ki)
Ez meg nagyon brutál (lowrider rulez)<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2>
A segedbeomlo nyilas az orr ket oldalan nem tud kifele billenni alap helyzetben(csak be), azt igy max nagyjavitason levo gepen lehet latni ha mar a szerelo belulrol tehermentesitette a rugos mechnizmust....
KAR ERTE! <#shakehead>#shakehead>
(azt mar tuzetesebb atnezes utan megemliteni se merem, hogy sok-sok kis apro alkatresz hianyzik a makettrol, amit ennel kisebb(48) meretaranyban is ratesznek, nemhogy 32-ben! Ott szinte kotelezo lenne....kaaar erte...)
Mitsu, es Subaru helyett, ezert a penzert sokkal inkabb egy BMW E39 M5...Ford GT meg nem embernek valo...legalabbis a szeria menyisege es ebbol adodoan az ara miatt....
(Trumpeter 1/32)

Eddig csak az aprobam lattam ilyet, barm ost nekem ott se jelenikmeg, de remelem (nagyon), hogy nem lesz amblok azsg-n ilyen szarsag.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
<#fejvakaras>#fejvakaras><#gonosz2>#gonosz2><#action>#action>
Én eg 10-est biztos elkérnék érte!!
Azt tudom hogy az Árpád úton van a víztoronynál a vasúti felüljáró elõtt (ha újpest felõl jössz)
hát nem nekem lesz erre gondom. bérmunkába csináltam. majd hívom holnap a srácot jön érte és adja az árát. 😊 habár azt még nem tom. szted mennyit kérjek érte? nagyon sok szívás volt vele+vettem hozzá egy csomó festéket+csinálhattam volna helyette mást is+a munkadíj 😊