Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nem semmi modon ossze vannak amugy kavarodva a valasz hivatkozasok a topic ezen oldalan 😄DD
Jagi
Mert a Dacosokat alapból így kellett forgalomba állítani. Ha nem tetted 1-2 hetente nyûgös volt.
Csodálatos gépezet! 😄DD

geronimo77
az nem jó hozzá, mert az R390-nek két oldalt van a két turbónak külön intercooler

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

modellmaker
most mé' ?? 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
<#idiota><#banplz>
modellmaker
de legalább halad a topic 😄

na jó ez már télleg uccsó

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
ez már lehet spam volt?? 😛

modellmaker
(azért figyelitek: egy kommentbe nem tudtm volna leírni. áá dehogy. 😄 )

modellmaker
lesz majd egyenpólónk is meg minden. kurva jó lesz 😊

modellmaker
csak nehogy a halálba üldözzön 😄 ok akkor leöntetem azt is.

modellmaker
lehet ideje lenne utána járnom? <#whatever>

kbx
Makttinfó az van hogy: szept. 16-22. Malompark bevásárlóközpont.
A meghívó nagyon jó lett!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Nekünk volt ilyen Dácsijánk, 0 km-en vettük, amikor hazért vele faterom átnézte az autót és írt egy a4-es oldalnyi listát hogy mi nem stimmel, aztán 1 év alatt mindent kicseréltek rajta szép lassan és a végére lett egy fullos Dácsijánk😊)

kbx
<#idiota>
Ezért kell rétegvastagság mérõvel körbemértni az autót, minden kereskedõek van!!
Mi is így vettük a Mondeot, az meg olszo.-ból jött, de az legalább ne törött ha már szarnak szar!!

Seaweed
Persze tokeletes nincs....azt ugy erheti el valaki mint anno a Daciakon mikor hazahozta a merkubol a gazdaja 3-4 ev pihenolistas varakozas utan, hogy fullra szetszedte es ujbol osszerkta 😄
szal nincs tokeletes...a 20 millas mercik is elromlanak...
kbx
Az tökéletes lenne a hálám sírig üldözne<#taps><#puszi>

kbx
Nem újonanan vették, szinte az elsõk között volt az õ korzájuk!!
A váltója fos ez GM hiba!! 1-2 évente viszi szervizbe mert elkopik benne valami mûanyag kütyü és attól még szarabb lesz! Zabálja a fékbetétet meg a tárcsát, pedig nem vezet sportosan a srác! Igényesen néz ki belülrõl, de szar minõségû, hátsó ablaktekerõk fél év után letörtek stb...
Másik ismerõs alatt 2 G Astra motorja sült be!!

Lehet hogy ezek csak véletlenek de inkább maradok a japóknál, nekük elég sok Hondánk volt, egy Accordot 12 évesen adtunk el, semmi baja nem volt, csak féltengelyt kellett benne cserélni azt annyi, Civiccel sincs semmi gond pedig már 7 éves!

Seaweed
A volt munkatarsamis vett nemetbol hozott, marha jol kinezo ,alufelnis ultetett meg spoilerezett tenyleg jol kinezo Corsat (96-ost)...aztan mikor osszetorte az egyedi lokharitot es elvitte szerelohoz (muanyagot heggeszteni) akkor neztek meg, es derult ki hogy minimum 2 autobol van osszehegesztve a karosszeria! (kozepen volt kettevagva...valoszinu hogy egy ortorott es egy fartorottbol csinaltak egy ujat) (arrol nem is beszelve hogy akkor derult az is ki hogy a gyonyoru metal lila fenyezes allatt a semmirekello karsz.-lakatos munkaja nyoman a regen torott sarvedokon meg egyeb szerein az utoinak vagy 50kg+ gitt volt az auton!)
modellmaker
hát nem tom pontosan. szept eleje kilõve, vége is, 😄 asszem okt lesz most de nem tom pontosan. amjd szombaton okosabb leszek.

kéne intercooler is. ami a skylineomhoz van azt leöntethetem de nem tom hogy az jó-e

Seaweed
jah tom, passat nagyon kapos tolvajoknak...
ahh nem akarom petyust megserteni de nekem nem tetszik se a kocka golf se a corrado...de ez szubjektiv 😉
kbx
Ja, Velencén a szomszédhoz jöttek német ismerõsök, egy sima rondakék kombi Passattal, lementek a strandra, déluánra elkötötték a verdát😊)
Azér e Corradoba Betenném a seggem!!

Seaweed
Ford nem nemet auto....az egy oszver fos.
Opel. hat tudok meselni, fauverol is mert amiota az eszem tudom ez a ket tipusu autonk van/volt!

Corsa: hasznaltan vette? NE CSODALKOZZON! Mindenfele szar torottt 2-3 esetenkent 4 autobol osszetakolt szart hoznak be...igy nem csoda ha minden baja van!
Opelunk van idestova 13 eve lassan! Mind vadonat uj volt..eloszor egy kocka corsa, aztan az elso kerek, azutan astra, azutan megint astra...es 3-4 eves korukik (kb 120.000km) egyikkel se volt az eg vilagon SEMMI baj! Rendszersen szervizbe hordott autok voltak termeszetesen! (Sokan azt hiszik az auto olyan mint levego! "Veszem oszt van"...meg az orat is 2-3 evente el kell vinni orashoz...a jo auto olyan mint a jo ora!)
Apan autoszerelo (volt), fel hanem az egesz gyerekoromat autoszerelo muhelyben huztam le...persze akkoriba meg nem voltak ilyen autok...egy kb 15-16 eve volt...de azert van nemi fogalmam az autokrol. 😉
Seaweed
Hat fauvet ezert nem is veszek soha..ugy lopjak oket mintha duda lenne....
Audit meg a bomost anyira azert nem lopjak szerencsere....
kbx
Én csak abból indulok ki amit tapasztaltam: Havernak C Corsája van, hát abban is vannak gyári hibák bõven, Apámnak Mondeója van annak is minden baja van, meg az S8 is fos volt!! Régen az biztos hogy tudtak autót csinálni, mert a zöldséges mercik, mega cápa bömösök még most is futnak gond néköül!!

kbx
Az most lesz szeptemberben nem??

Intercoolert nem akarsz öntetni???

Seaweed
Hat pedig egy ismerosomnek van egy A8-as 4.2-es Quatroja....van benne 200.000Km es eleg jolvan a jarmu... Lehet egyedi hiba volt amivel talakoztal. Az ismerosom szerint se a legnyugosebb tipus... (van BMW-je is...az sokkal nyugosebb szerinte)
Seaweed
bye
kbx
Amúgy én nem nagyon vagyok kibékülve a német autókkal, az összeszerelési minõség nem a legjobb, meg lopják is õket, ültem már 96-os vagy 97-es S8-as audiban és annak már minden baja volt, estig nem tudnám felsorolni mennyi minden szar volt rajta!!!

DJ Skyline
na én most lelépek!
tõlem mehet tovább a téma,de azért néha essen szó makettekrõl is!😊)
<#wave>

DJ Skyline
értem igen!😄DD

Seaweed
ahhh ... 😄 akkor most mar tiszta? 😛
DJ Skyline
aha,de abban nem volt bõrülés!😄D

kbx
<#vigyor>

Seaweed
Ultel mar legkondicionalt autoban?!!!!!!
DJ Skyline
bõr belsõ nekem nem kéne...nyáron jól belerohad az ember!😊

DJ Skyline
de M-esbõl kevesebb van itthon sajnos!😞(
és drága...ez 6 éves és 8 Millió😞(

Seaweed
Ritka auto= draga auto (ha alkatresz kell belehalsz..)
(sajnos ezt is csak akkor veszik eszre az emberek ha baj van az autojukkal...nekem van par az "iparban" dolgo ismerosom es mindig ova intenek szerencsere!)
kbx
Szép de nekem nem nagyon teteszenek, annyi van belõle mint a nyû (5-ösbõl), boldog-boldogtalan hozza be!!

modellmaker
Nálunk 2 hetente szombaton van találka. nem nagyon van csoportos makettépítés. 😛 most pl a kiállítás utolsó simításait kell majd megbeszélni.

hátsó szárny, fékek, kormány, versenyülés

kbx
Miket öntetsz???
Lusta vagyok bejárni ilyen összejövetelekre, vagy nem tudom hogy mûködik ez mondjuk csoportos makettépítésben nem vagyok jó szégyenlõs vagyok😊)<#eplus2>

kbx
Ebbõl konkrétan nem sokat értettem😊))

Jagi
Azt hittem régebbi. Az tök jól nézki 3 ajtósan, de az 5-sel sincs semmi bajom. 😉
+ megy is.

DJ Skyline
<#eljen><#worship><#taps><#eljen><#worship><#taps><#eljen><#worship><#taps>

Seaweed
Ez biza igy van! Tiz eve meg a ferrari meg a lambo meg a tobbi ilyen csodabogar is tetszett...ma mar inkabb az nagylimuzinok (5-6-7 bomos, A6-A8 audi, nagy mercik stb) tetszenek 😉
modellmaker
Aha. itt debrecenben. van 2 ember is aki önt mûgyantát. az egyikkel már le is beszéltem hogy mit kéne megcsinálnia a suprámhoz 😄

Jagi
Z em Rx-7-emre szerintem 3 év alatt rendesen rágyógyult, ha nincsis vele egybe öntve. "Bontottan" se tudok SRY.

kbx
Mért te tag vagy valahol??

Seaweed
Az ujak nem tetszenek (persze azert uj M6-ost bevallalnek ha hozzam vagnak), inkabb az E39 M5 😛P
kbx
Hát ahogy öregszik az ember egyre jobban lenyugszik...
Apámon tapasztalom!!

modellmaker
talállós kérdés:

mire jó a makettklub??

pont erre 😊