Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
neked mint szerelõnek nem jár valami kedvezmény?:DD

Seaweed
Repnap:
nah lementem gyorsan vettem meg egy 512-es CF modult fenykepezogepbe...en iden tuti nem cigolom a notebookot...768Megaval ki kell huznom valahogy (+128 a kisgepben)..meg vettem buszjegyet oda-vissza utra 300 pezert...jegyet majd kapunal veszek.
LSL
Szkodaaaa :D

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Errõl most olvastam a makettinfon, WRC rulez!<#wow1><#wink>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Ízlések és pofonok...

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Autótéma: Faternak sok Daciaja volt, vagy 5-6, nem tudom pontosan, de mindegyiknek volt baja már atádáskor, mert ugye ez típushiba. És kellett rá várni minimum 1 évet. Szerettem a verdátkat nagyon, mert szüleim mesélték, hogy mindig a Renault hangot akartam hallani, ami azt jelentette, hogy fater éppen huzatta a mocit. Szerelni sokat kellett, de fater megtanulta, amit lehetett, persze azért motort nem tudott cserélni.<#mf1>

Aztán lett Zsigulink, hát nem egy életbiztosítás, azt meg kell tanulni vezetni a hátsó hajtás miatt, szegény anyu az utolsót össze is törte, mert megcsúszott.

Az elsõ nyugati verdánk egy Ford Orion volt, piszok jó gép volt, használtan vettük, de nem volt gond vele soha, amíg nem ment bele szembõl egy kismotoros, aki kanyarban elõzött, fater meg nem tudott hova menni, mert árok volt az út mellett, persze a bal elsõ gumi elszállt, meg ki is szakította a kereket, küszöböt, faternek nem lett baja, de a kocsi futómûvét nem jól állították be, mert valamiért nem úgy reagált a kormányra, mint korábban, és ott ahol a Ladás elõttünk nem csúszott meg, ott mi kirepültünk, a verda hátulja totálkáros lett, nekünk semmi bajunk nem lett. Aztán jött egy Opel Astra ami mind a mai napig megvan és nincs vele gond. Én örököltem egy Daciat még nagyapámtól, de már nemigen van alkatrész hozzá, ezért eladtuk és kaptam egy Ford Fiestát zsír újonnan, de ennek van minden baja, kicsit pechesek vagyunk vele. Akksi már 2-szer merült le 1 hét alatt, aztán benzinvisszajelzõ ment tönkre és emiatt állt meg a verda, õz ugrott nekem oldalról, meg kaptam egy követ, ami miatt megrepedt a szélvédõ. Szóval nem rossz a Ford szerintem, de vannak hibák természetesen. Már hallottam rosszabbakat is errõl a típusról, pl ajtó rosszul záródik, futómû mindig elállítódik...<#szomoru1>

Mindenestre szerintem ezek a kis köbcentis autók még eltarthatóak, gazdaságosak, ja és a luxus? Nekem se légkondi, se elektromos ablak nem kell. Láttam már télen lemerült akksi miatt nyitott ablakot, hát persze elektromos volt. Légkondi miatt meg ha kiszáll az ember majdnem hõgutát kap.<#vigyor2>

Kicsit hosszú lett, de sebaj, nem több kommentbe írtam le a véleményem.
És most már ON!<#wave>

Seaweed
Magyar meteorologia egy kalap kaki...en mar honapok ota a tengerentuli elorejelzesekben talatam meg a szamitasom...
A met.hu-n azt írják, hogy holnap Kecskeméten derült idõ várható, általában bejön nekik, szóval bízom bennük, meg a jegyek úgyis megvannak, so nincs mit tenni, menni kell.<#nyes>

Tegnap éjjel jöttem haza Tamásiból, hát nem volt egyszerû út, volt hogy nem láttam semmit, mert annyira esett, az ablaktörlõ maxon ment, de mégsem ért semmit, persze azért nem mentem 60-al mint a többiek, nem is elõzött meg senki és csak egyszer csúsztam meg, de nem lett belõle baj, 3 óra alatt haza is értem.<#wink>

LSL
:D

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Jagi
De jól fog kinézni.
ja a skyline színe: Sima fekete lesz, salamon töke effekttel :)

geronimo77
Ja, WRC kaszni meg utcai EVO VI
Nem lesz ki meló.
Az a baj hogy alig van idõm. Tegnapi össz makettezésem a Bentley egyik ajtajának felének a karbon matricázása

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Bobber
thx:)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Seaweed
Firefox+forecastfox es klick a jelentesre. amugy ez az oldal
Bobber
eueket az adatokat melyik oldalon nézted?
pls dobj egy linket:)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Seaweed
Repnap:
Hat ha holnap is ilyen szuper jo ido lesz en ki nem megyek...most is log az eso laba, van vagy 50 meteres felhoalap hatalmas felhogomolyagook usznak a repter felett...a foproba fele is elmaradt eddig...szep <#levele>

update: sajnos megnezven a holnapi es holnap utanni elorejelzeseket, az megvaltozott, es semmi joval nem kecsegtet...(Elazni nem megyek ki tuti..ugysincs olyan amit ne lattam volna mar..es ne aztam volna mar mas repulonapon, es mas alkalommal eleget erte...<#shakehead>)

modellmaker
kettõ legalább de hogy legyen is raktáron kell vagy 5db

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

Huhh..megy a spam rendesen....

Jagi
De trükkös ez a faszi! :D

kbx
Zsííír, és mibõl csinálod, Tamiya WRC-bõl??

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
A link meg lemaradtt!króm taposó, BKV mintával:)))

Amúgy néztem a Fabulison van egy rakat sztirollapjuk de csak néhány van raktáron!! Persze olyan ami nekem kellett volna nem volt:((

kbx
Igen már terbeztem hogy csinálok egyet, de nem lehet itthon kapni hozzá olyan sztirollapot ami kell!! így egyszerûbb önterni!

Neked mennyi kéne??

Ez a legjobb, raknék is ilyet az RX-7-be, de esélysincs rá hogy itthon ilyen sztirol lesz valaha!!<#rinya><#shakehead><#falbav>

DJ Skyline
kemény meló lesz!<#wow2>

geri15
és még kb 70 ugyanilyen stockcar van a honlapján, most néztem végig mind a 175 kocsiját <#whatever>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Cicero

Ez jól néz ki! :)

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

LSL
Nem semmi ötletek vannak itt, mindnekinek ajánlom h nézze meg

DJ Skyline
mekkora!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDd
<#eljen>

LSL

LÁÁÁÁL

LSL

Kár h béna a fényképezõje

modellmaker
na megtaláltam a köcsögöt! :D nem Steve hanem Brian. Itt pedig az intercooler

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
a lényeg lemaradt. nem ismerõs valakinek? kéne az az oldal. régebben már megvolt. csakhát a win reinstall csodákra képes.

modellmaker
Van egy oldal a neten egy makettes ahol a csávó egy csomó tutorial melett bemutatja hogy hogyan csináljunk intercoolert. valami Steve. azt hiszem

modellmaker
Úgy legyen!

geronimo77
Ilyenre tervezem az egyik Mitsubishim:

modellmaker
nem, a fene enné meg. <#violent>

a supra hátsó felfüggesztését építem. hát nem egyerû összehozni a Supra gyári difijét, az Enzo fékeket, és az Aoshima felnit. <#help>

kbx
Jól hangzik, legalább nem fogunk leégni:))

kbx
Csak senki nem válaszolt! azt hittem senki nincs...

Seaweed
Repulonap:
Remelem ez igy is marad ahogy az elorejelzesben van....

Seaweed
En itt vgyok..de mit kezdjek en egy ilyen valmivel...nekem semmire se jo.
kbx
neked nem ilyen van a Skylineban???

modellmaker
ilyen kell nekem is!

kbx
Na mivan, senki nincs????????

kbx
Valakinek van még szüksége intercoolerre rajtam kívûû?????

kbx
Jó, az nem drága!

geronimo77
nekem van kb. 3-4 <#hehe>
szerintem kb. 200Ft/db
de fogalmam sincs

kbx
Mennyiért csinálja???

kbx
Ok, de neked nem kell??
Nekem olyan 3-4 db kéne!!
Akkor tudnánk többet is rendelni!!

geronimo77
Akkor jó. Majd megpróblok intézni. De akkor többet kell rendelned. A sasba van egy fickó aki szokott önteni de csak sok darabot.

geronimo77
Skyline?
Nem tudom. Eladtam az enyémet Jaginak :)

kbx
Én erre gondoltam!!

kbx
Az új nismonak egy nagy van nem??