Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok kis könyvjelzöt csinálna belõle<#eplus2>#eplus2>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Kipróbálnám, hogy átviszi-e egy 6mm-es BB "lõszer" a "páncélzatát". ^^ És ha igen, mit mûvelne ezzel a tigrissel egy IS-2. <#hehe>#hehe>
<#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2>
úristen jézus ááááá de rossz!:DDDDDDDD
úristen jézus ááááá de rossz!:DDDDDDDD
Hú ez nagyon rémisztõ!!<#vigyor>#vigyor>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
hehe tok jo, gyerekeknek keszult "hogyan makettezunk" <#smile>#smile> (egeszen profi dolgokkal kiegeszitve!)
http://www.lacasaitaleri.com/html/ENGLISH/dynamic.htm
http://www.lacasaitaleri.com/html/ENGLISH/dynamic.htm
Szerencsere en nem szoktam lenullazni magam, mindig van felretett fenzem <#smile>#smile>
:DDDD Én is 8k ért vettem cuccot + 10k a nismo-ért nesze neked hónap...
Szal történnek ilyen balesetek veszel 2 tubus ragasztót(szigorúan tûset) meg néhány festéket és már nincs is lóvéd.
Szal történnek ilyen balesetek veszel 2 tubus ragasztót(szigorúan tûset) meg néhány festéket és már nincs is lóvéd.
Hehe...egy oraval ezelott leulok makettezni...szembeotlik hogy elfogyott ez az...hulye vagyok tudom <#idiota>#idiota>...elmentem oszt nyakaravagtam megint 8K-nak <#bee1>#bee1> <#ravasz1>#ravasz1>
-Vettem 5 fele festeket (majdnem fullra lekopasztottam a Modell Master metal palettajukat <#idiota>#idiota>)
-hoza higitot
-meg vettem 2 katalogust (Revell, Italeri 2005)
-meg vettem porpisztolyt (suritett levegos portisztito, kivalo makettek takaritasar, es pl szoropisztoly takaritasnal is hazsnalom..es elfogyott a regi)..
Oszt' makettet nem is vettem!
Jah tenyleg LSL (ugytudom o csak meg kecsoi koztunk)! Jott aru alfoldbe, foleg ita...egesz jok az uj kittek! ES OLCSO! (kiadtak pl a regi Panzer IV-est ujra..4k csak...van is keszleten)
-Vettem 5 fele festeket (majdnem fullra lekopasztottam a Modell Master metal palettajukat <#idiota>#idiota>)
-hoza higitot
-meg vettem 2 katalogust (Revell, Italeri 2005)
-meg vettem porpisztolyt (suritett levegos portisztito, kivalo makettek takaritasar, es pl szoropisztoly takaritasnal is hazsnalom..es elfogyott a regi)..
Oszt' makettet nem is vettem!
Jah tenyleg LSL (ugytudom o csak meg kecsoi koztunk)! Jott aru alfoldbe, foleg ita...egesz jok az uj kittek! ES OLCSO! (kiadtak pl a regi Panzer IV-est ujra..4k csak...van is keszleten)
Igaz. Ne mtom mért gondoltam drágának. talán azért mert a academy Jeepet olyan 1000 körul az italeri Hum-v-t meg 1300-ért vettem ugyanott. Tamiyat akkor ritkábban láttam, mint most.
Lehet hogy több mint 4 éve volt...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Lehet hogy több mint 4 éve volt...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tetszik a vitrin kbx!
A képen a jobb legalsó verda egy Honda s 2000?
A képen a jobb legalsó verda egy Honda s 2000?
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Nem igazan ertelek. 1/35-ben az atlag ar kis jarmuvek /azaz pl Jeep, Hummer, Kubel stb/ ara olyan 2000-3000 kozott mozog! Meg a Tamiya is ebbe esik bele...pedig az draganak szamit altalaban. Nahmost szerintem egy nagyon ritka UAZ ebben a meretaranyban nem draga 3000-ert! 15 ezerert mar az lenne.
Persze, teljesen mûgyanta + fotomaratás és oda a fizu. :D
ritka az ilyesmi, meg kell fizetni. ezekhez képest most is le vagyok égve.
ritka az ilyesmi, meg kell fizetni. ezekhez képest most is le vagyok égve.
aki nem keresett annak nem.
mondom kicsi.
Ez maradt meg bennem. Lehet akkoriban qvrvára le voltam égve<#nemtudom>#nemtudom>
mondom kicsi.
Ez maradt meg bennem. Lehet akkoriban qvrvára le voltam égve<#nemtudom>#nemtudom>
"iszonyat drága"
Nem ertem, definiald mar nekem akkor ezt plz! Mi az olcso, es mi a draga...
4 eve is 3000 forint olcsonak szamitott!
Nem ertem, definiald mar nekem akkor ezt plz! Mi az olcso, es mi a draga...
4 eve is 3000 forint olcsonak szamitott!
Jajj ezt már láttam, nekem is tetszik nagyon!!
Még "csikosat" látni néha. A haver egyideig emlékezni fog rá. (csak az tudott utánna menni a szántásba. :))
A japán Császár behívja az ország legjobb pilótáját.
- Jó napot , ön a legjobb pilótánk, ezért kap egy vadonatúj repülõgépet.
- Értettem.
- Ön lesz az elsõ kamikaze pilótánk.
- Értettem
- Az lesz a feladata, hogy belevezeti a gépét az ellenségbe, és hõsi halált
hal.
- Értettem.
- Van kérdése?
- Igen van.
- Tessék.
- Hülye vagy ba..meg?
<#wilting>#wilting><#help>#help><#idiota>#idiota><#csodalk>#csodalk>
- Jó napot , ön a legjobb pilótánk, ezért kap egy vadonatúj repülõgépet.
- Értettem.
- Ön lesz az elsõ kamikaze pilótánk.
- Értettem
- Az lesz a feladata, hogy belevezeti a gépét az ellenségbe, és hõsi halált
hal.
- Értettem.
- Van kérdése?
- Igen van.
- Tessék.
- Hülye vagy ba..meg?
<#wilting>#wilting><#help>#help><#idiota>#idiota><#csodalk>#csodalk>
<#merges2>#merges2><#eljen>#eljen>