Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja tudom,használtak ilyet tomcateken...leginkább a Top Gun-os tomcateken ha jóé tudom
Ja, nem tudtuk merre dõljünk a röhögéstõl a haverommal!! Azért szerintem ez elég gáz!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Úgynézki a srác kedvenc témája a "Szétbontom a makettet,és bemutatót tartok róla"<#eljen>#eljen>
Festés kicsit furcsa(mármint nem az álcafestés,hanem a megvalósítása)
Festés kicsit furcsa(mármint nem az álcafestés,hanem a megvalósítása)
Lekopott a festek :) (valoszinu gyengebb volt az amivel lefestettek a csillagot, mint amive laz orosz a csillagot es amivel utana a szlovak felsegjelet festettek fel :)
Ezt a 16-ost neztem mar enis (ha jol emlekszem 32-es)...es szerintem kifejezettem rondan lett megcsinalva...mindenhol olyan erzese van az embernek mintha szobafesto ecsettel lenne 3centi vastagon bekenve zomancfestekkel...
:)) (Mi gepeinken is latszott mar a festes elott olyan leharcoltak voltak...volt aminek a hatan a gyari alapozo sarga is jobban latszott mint a kamuflazs :D)
Szép, errõl jut eszembe, a repnapon volt egy szlovák mig 29 annak a címere alatt még láttszott a vöröscsillag, milyen gáz nem!?
Jah a realitasokhoz es fotokon latottakhoz kepest tulsagosan is, de olyan szepen van megcsinalva hogymeg hiheto is akar hogy enyire leharcolt allapotban volt/van egy Mif-21PF
Ez "odab*sz" (nem szoktam, használni ezt a szót, mert sztem primitív, de erre nem tudok jobbat) :DDD
Biztos helyhiány miatt alkar tõle megszabadúlni, de én is csak magamnak csinálom, nem lenne szívem megválni 1 makettemtõl sem, fõleg most hogy végre beüzemeltem a vitrint:))

nekem csak a homok nem tetszik...olyan mintha "vizes" lenne,meg túl nagy szemcsés szvsz...
gondoltam, hogy nem as témában való "tájékozatlanságod" eredménye, mivel "-be volt ;) :D
150-ért sztem is sok.
150-ért sztem is sok.
1024*768
a kirepülõ torpedót tessék figyelni!:D
hajó:D
Mustang'
Ez nem tom mi
Ezt sem 5 perc lehetett megcsinálni
lehet voltak már!<#nemtudom>#nemtudom>
a kirepülõ torpedót tessék figyelni!:D
hajó:D
Mustang'
Ez nem tom mi
Ezt sem 5 perc lehetett megcsinálni
lehet voltak már!<#nemtudom>#nemtudom>
Nekem sem, nem is tetszik, meg egy külön szoba kéne neki...
ez tetszik, bar a fokanak valaszthattak volna sokkal erdeksebb kamuflazst is az adott intervallumbol
Ezt már láttam élõben, asszem a maketgalériában van kiállítva!!
Hattalmas, de nem hiszem hogy 150 K-ért valaki is elviszi!!
Hattalmas, de nem hiszem hogy 150 K-ért valaki is elviszi!!