Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Igen ez mind makett 😉 (kis photoshop meg 😉
Errõl a pszichiátriai megbukásról másnál is hallottam.<#nyes>
Persze az emberke direkt csinálta és aztán megbüntették, de nem kellett bemennie.<#zavart2><#idiota><#nevetes1>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
<#merges2><#merges2><#merges2><#merges2><#merges2>
erre nem tudok mit mondani!<#ijedt><#taps><#csodalk><#guluszem1><#eljen>

Seaweed
Nem igazi! Makett!

ugyes photoshop!

DJ Skyline
ájjájjj'!<#merges2>
ez nem semmi ahoz képest,hogy 1/72!<#eljen>

DJ Skyline
yesz it iz!😄D

DJ Skyline
nem...igaz elkellett végeznem a vizsgálatokat,hogy megfelelek-e,de nem feleltem meg a pszichiátriai vizsgán,de ez hosszú miért,és nem publikus!😄D
de amúgy sem lettem volna,mert eltörölték addigra:!DDD

a legelsõ 3 képen is a makett van?

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Én a 8K-ra gondoltam, de mindegy.<#wave>

Annál jobb!
<#circling><#crazya><#nyes>

Voltál katona?
Én nem, de nem is tolakodtam volna érte, sorozáson voltam, mekkora ratyi dolog!!!Aztán a fõsuli miatt nem kellett mennem, pedig kaptam 2 levelet is, hogy menjek, aztán kelett 2 igazolás és kész, hát nem bugyuták?

Haverom volt katona, vissza is akart menni hivátososnak, és nem kellett nekik!Hát ezt add össze!<#nemtudom>

Seaweed
(72-es!!)

DJ Skyline
hát 4k-ból max 3db 1/144-es repcsire futtya'!😄DD
vagy valami ócska szarságra...😄

Végülis sajnos ma már 8K nem nevezhetõ sok pénznek, mert alig veszek valamit a boltban(kenyér, tej, vaj, felvágott, sajt) aztán már lazán 3-4K-nál tartok. Ha makettban nézzük, akkor ugye 1 max 2-3 makett ára, de én is jobban szívom a fogam ha festékre megy el ennyi vagy hasonló cuccra. Amikor vettem a Tamiya sprayket, akkor 4K ment el, és csak 2 flakon volt a kezemben, akartam venni clearfixet is, de nem volt sajnos, erre a srác azt javasolta, hogy ragasztó meg fényes lakk és majdnem ugyanaz!<#vigyor5>

DJ Skyline
ez benne van a pakliban,de még mindíg jobb mintha éles lõszerrel lõnének lábon,ha katona lennél!<#idiota>

Láttam már eléggé csúnya sérüléseket paintballal, szvsz nem akarom kipróbálni, inkább makettra költök!<#nyes>

Csudi jók ezek a diorámák!<#eljen>

Seaweed

Seaweed
Minimum 😛
Seaweed
😊))
Seaweed

DJ Skyline
😄DD
"Hánsz nézd már meg a távcsöveddel,nem látom jól"<#idiota>

Seaweed
"Arra lattam egy muszka 34-est!"

DJ Skyline
<#zavart1><#wow2><#merges2><#taps><#help><#wilting><#idiota><#nezze><#csodalk><#ijedt>
gyönyörû!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seaweed
Gyertek vazzeee!

Seaweed
Achtung PANZER!

DJ Skyline
nice!<#eljen><#worship>

Seaweed

"Ajjj vagy lovok paszmek'!"

DJ Skyline
hogyha ezt a Maust 39'-ben vetették volna be akkor mi lett volna 45-ben?<#idiota>
3x ekkora tank?<#idiota>
amúgy <#eljen>

Seaweed

DJ Skyline
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Seaweed

Seaweed

Seaweed
fiktiv: E 100 B 1946 (Dragon 1:35)

PrasCo
Hja, akkor np, htx! 😄
DJ Skyline
itt nem nézzük az offot,no problem!😄

PrasCo
Sajnos nem. :| Csupán régebben nagyon sok Kaliber újság fordult meg a kezemben, és abban nemegyszer többoldalas Paintball-"részleg" volt. Köztük cuccleírások, tesztek, bajnokság-állások, sõt egy leírásra is emlékszem az elsõ magyar Scenario-ról. 😊 Szidták a játékosokat rendesen, hogy bár jópáran el voltak látva rádióval, csapatmunka, rajegységek szervezése nulla, mindenki rambózott inkább. 😄DD
De elnézést áz offér' :}
DJ Skyline
gondolom te már paintballoztál!😄DD

PrasCo
Így van. Sõt, bajnokságok, etc. 😊 De azt általában már hivatásos versenybírák elõtt, felfújható akadályok mellett nyomják, ezek viszont több hektáros, bazinagy össznépi hadijátékok. Egyszer megérné kölcsönözni egy Autocockert, és kimenni vele kartontankok elõl menekülni. <#idiota>
Addig meg maradnak a cuccok 1:35-ben, mûanyagban. <#bohoc>
DJ Skyline
igaz a makett sem 200Ft,de azt mindennap nézhetem a vitrinben ha összeraktam!😄
paintball is maradandó élmény csak sajnos nincsen mindennapra 10k-m vagy több(nem tudom,most mennyi a paintball,stb teljesen laikus vagyok paintball ügyben),hogy elmenjek paintballozni...ez csak annak jó aki sportként ûzi a péjntballt'😊) úgy tudom van ilyen "sportág"<#fejvakaras>

PrasCo
Nah igen. Valóban nem. Bár a makettezés sem az. 😄
De az tény, hogy egy scenarionak esztelen feelingje lehet(ne), csak ugye MO nem hemzseg a papírpárducokban. <#vigyor3>
Azért... az a Jagdpanther(?) még gagyinak is túl gagyi. 😄 Azt értem, hogy kötött az ûrméret, de mennyivel emberibben nézne már ki, ha egy valósághû arányú fõfegyverzet-imitációs csövön belül futna a kisebb ûrméretû, tényleges paintball-fegyvercsõ? Mert ezzel így valami... áh... szóval... na. 😄 De õk tudják. ^^
DJ Skyline
Nem péjntbóloztam' még soha!:S
egyszer majd elakarok menni kipróbálni,de nem 200Ft sajnos...😞((

DJ Skyline
nem is figyeltem a részleteket!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
komolyan nem láttam azt a két figurát a torony mögött!😄DDDDDDDDD
akkor nem szóltam,így már érthetõ miért ilyen gagyi a kidolgozásuk!😄DDDDDDD
sry

PrasCo
Egyébként ha megnézed, a Panthának a csöve képes tüzelni paintballgolyókat. 😊 Igen komoly cuccok vannak ám Paintballhoz, pláne Pb. scenarioknál, ahol egy napig gyakják egymást mindennel, amit el lehet képzelni. Aknavetõkkel(!), gránátokkal, jármûvekkel, ágyúkkal etc...
ja, de off ^^
kbx
#22303 Nézd meg az alsó képen a "tankot", rajta van hogy "Paintball Magazin" meg tiszta festék és az emberek is olyan szerkóban vannak...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
ez paintball?<#merges2>
asszittem ilyen funok akik unatkoznak és építenek maguknak ilyen sufni tuning tankokat...😄DDDDDDDDDDDDDDDD

kbx
Azért megnéznék egy paintball csatát ilyen "gépekkel"...

kbx
<#vigyor>Hülye😄DDD

DJ Skyline
igaz kissebb egy RC tank mint ezek,de kissebb rá az esély,hogy beázik esõben!<#idiota>

DJ Skyline
szörnyûek..és ebbe pénzt fektetni,ahelyett,hogy vennének egy RC tankot...<#idiota>

kbx
Van még papír párduc is4 (asszem az)😄DDD

Mondjuk feelinges lehet egy ilyennel painballozni!!!

DJ Skyline
áhh elégne!😄D
vagy kilyukasztaná a kartont a lövedék és átmenne az egészen,aztán a mögötte parkoló autóba szállna bele!<#idiota>