69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • McFrost
    Én a sárra tettem némi fényes lakkot, pontosan 3 réteget.
    Mint a nyomokból kiderül és a hó mivoltából, olvadásban vagyunk.
    Nekem tetszik a növény, olyan igazi husángos bokor.
  • Jeffjohnson
  • Marci7
    Szia McFrost!

Szerintem nagyon jól alakul! Én a sárra némi (fél)fényes lakkot fújnék a helyedben, mert ha így rátapadt a görgőkre, akkor nem igazán lehet fagyos a föld, mert gondolom a nagyja leverődött volna.
    Én továbbra is javaslom, hogy a patak melletti növényeket helyettesítsd valamivel, rontja az összképet...
    De tényleg egyre jobb az összkép, különösen tetszik a lánctagokra tapadt saras hó! A figuráktól pedig biztosan "életre kel" majd az egész. :) Szóval hajrá, nagyon jó lesz ez!

(Off: Sanyi, láttad a mail-emet?)
  • lackoka25
    Még azt hozzá tenném mivel engem is érint hogy a Sándor szavaiba nem éreztem soha bántó dolgokat. Rengeteget segített linkek könyvek stb amit más nem úgyhogy makettezés terén ittlévők közül ő segített a legtöbbet!
  • lackoka25
    Jól lesz! Igazából végigkövettem mint az építést mint a festést aszt kell hogy mondjam azért festésben meg utómunkákban előrébb jársz mint én
  • m1garand
    Az a nagy fa, az olyan mint az igazi!
    Szvsz. valami hiányzik a Hetzer-ről, hogy 'belesimuljon' a dioba. Tervezel valamit vele? Valahogy mattabbnak tűnik mint a dioráma.
  • lackoka25
    Nem kell itt most ilyeneken szájkaratézni ha engem sért a megjegyzés azt szóvá is teszem mint alul olvasható is!
    Emiatt nem kell ilyen stílusban ide irkálni!
    Úgyhogy megkérnék mindenkit főleg a támadó szekciót hogy inkább ne Főleg ne ilyen stilusban ok??!!
    Főleg nem az én munkáimon!!
  • lackoka25
    Mi van itt hihetetlen!
  • McFrost
    Elkészült a táj, - a figurák, de már azok is készülnek.

• R4ng3r

Jelenleg ezen dolgozom, gondolkozom rajta hogy páncélgránátosokat csatolok hozzá.
  • Jeffjohnson
    Ezeket még a válság előtt vettük amikor a dollár forint árfolyam nagyon jó volt, így nem tudom megmondani most milyen áron van.
  • V43 1105
    Árban hol mozog egy ilyen apróbb cucc? Néztük a héten Dragon figurákat azok nem voltak vészesek, átlag 4-6 katonát tartalmazott a doboz.
  • Jeffjohnson
    Nem, az külön lehet hozzá venni.
    Itt bővebben lehet olvasni róla
  • R4ng3r
    A katonákat is tartalmazza?
  • V43 1105
    Megint te emberkedsz itt és nem én, látom neked gurult el a gyógyszer és megint Te vagy az aki bunkózol stb stb .. de hát mit is várjunk tőled ..
  • Jeffjohnson
    Van hozzá egy ilyenem is. Kettőből lehet lesz egy kis dioráma.
  • m1garand
    Én?
    "Hallod Garand fiú vegyél már vissza az arcodból hát nem igaz, az ember hányingert kap ha utóbbi 8-10 hozzászólásod elolvassa a topikban, ha meg valami nem tetszik akkor told el a biciklit .."

Én azt se tudom ki vagy szóba se állnék egy ilyen bunkóval, te jöttél ide a haveroddal és belém kötöttél!
    Te kezdtél el személyeskedni, hogy nem vagyok normális.
    De már rendeztem a sorsodat! :)
  • V43 1105
    A személyeskedést garand barátod kezdte el továbbra is, hiába mentél árulkodni a modi topikba, ezt a fejesek is tudják ..
  • Jeffjohnson
    A többieknek is azt javaslom, hogy a trollokat ne etessük ha tudomást sem veszünk róluk akkor előbb-utóbb eltűnnek. Én a személyeskedésükre nem vagyok hajlandó innentől válaszolni.

Makettes topick szóljon a makettekről!

Én egy ilyen kis érdekesség megépítésébe kezdek majd hamarosan bele.
  • R4ng3r
    Annak, ha nem vetted volna észre,hogy ti flamelitek tele a topicot. Mert ők összekülönböznek ahhoz nektek mi közötök? SEMMI.... De ti egyből megtoldjátok 3-4 hozzászólással a saját kis ökörségeitekkel. Én csak leírtam a véleményem arról amit látok. Építő jellegű kritika, vagy te sem viseled el?
  • V43 1105
    Egyébként ha már így ennyien összegyűltünk feltennék egy kérdést.

Mostanság gondolkozom azon, hogy építek egy Tiger I.-et, szigorúan early változatot és minél nagyobbat szeretnék összerakni. Kutatgattam a neten és ez a készlet volt az, ami megragadta a figyelmem : link

Találtam továbbá róla egy fórumot ahol elkezdték az összeépítést : link továbbá youtubeon egy videót ahol kicsomagolják, talán ez szemlélteti legjobban, hogy mekkora is a cucc : link. Érdemes beruházni rá majd 25 ezer forintos árcédula mellett?
  • Jeffjohnson
    "Mi van veletek Garand szukái vagytok hogy egyből pocskondiáztok? "

Akkor ezt minek minősítenéd?
  • R4ng3r
    Én nem flameltem, szerintem nem tudod mi a flame jelentése.... Ne dirigáljál már itt légyszíves! Én csak képet kértem a makettről....
  • V43 1105
    Bár WOT-ozni szoktam, azonban az itteni topikot nagy ívből kerülöm az ottani idegbetegek miatt. Semmiféle flame keltést nem csinálunk.
  • Jeffjohnson
    R4ng3r és fazer. Legyetek szívesek befejezni a flamet ez egy makett topic nem pedig a WOT topic! Ha makettezéshez nem tudok hozzászólni akkor inkább ne is írjatok ide.
  • V43 1105
    Köszi, de továbbra sem gurult el semmilyen gyógyszer és ha nem haragszol meg, nem fogok bemásolgatni azokat a kis szösszeneteit amit kiverte a biztosítékot ahogy fogalmaztátok. Persze az már más, hogy mi is a Ti olvasatotok a messiás írásaiban
  • Jeffjohnson
    Az utóbbi 8 hozzászólása:

Ebből 2 MIG videó ami nagyon hasznos, a többi pedig építő jellegű kritika illetve saját vélemény semmi sértő nem volt benne sőt még bátorította, hogy neki tetszik illetve tanácsokat adott hogyan lehetne javítani a maketten. Érthetetlen számomra, hogy miért gurult el nálad ennyire a gyógyszer mert rajtad kívül senkinek sem szúrta a szemét garand hozzászólásai. Hosszú ideje ír ide és mindig segítő szándékkal.
  • R4ng3r
    Mi van emberek,egyből gyilokra keltek mert 2 ember nézete összekülönbözött? Mi van veletek Garand szukái vagytok hogy egyből pocskondiáztok?
  • V43 1105
    Egyébként az lemaradt, hogy a baráti jó tanácsaidat tartsd meg Jeff puszipajtásodnak
  • V43 1105
    @m1garand : Ugatni maximum te ugattál ..

@Jeffjohnson : Az amit garand csinált minden csak nem segítés. Nem tudom, hogy lehet ilyen minősíthetetlen hangnemben beszélnie mással. Régóta olvasgatom a topikot, igaz hozzá nem nagyon szóltam, de amit az utóbbi 8-10 hozzászólásával leművelt eléggé kiverte nálam a biztosítékot .. és itt nem én vagyok aki mást rendreutasít hanem éppen Ő.
  • stultus78
    Ki ez a gyökér?
  • Jeffjohnson
    Elmondanád miért kell ilyen hangnembe beírni egy olyan topicba ahol az ide írók már hosszú ideje ismerik és segítik egymást?

Mit képzelsz ki vagy te, hogy mást rendre utasítasz mindenféle indok nélkül?

Ha nem vagy képes kulturált hangnembe hozzászólni a topichoz akkor javaslom, hogy ne is írj ide! Ez nem az aktuális flamewar topic ahol az ide írók eltűrik ezt a viselkedést!

• m1garand
    Tudod ki a nem normális?! Inkább te told el a biciklit ill. mozdonyt. Vagy húzz vissza a gumiszobádba, ott hallozzál!
    Amúgy ez mind baráti jó tanács. Úgyhogy a lackoka25 és az én beszélgetésembe ne UGASS bele!
    De ha megnézed 65528 írtam, hogy tetszik és utána lévő lépésnél csúszott félre a dolog.
  • R4ng3r
    Kíváncsi vagyok a Jagdpantheredre ha gondolod ossz meg pár képet róla! :)
  • V43 1105
    Csodás eddig a Pz. I.-ed nekem tetszik, Garanddal ne foglalkozzál nem normális. Sok sikert és így tovább
  • V43 1105
    Hallod Garand fiú vegyél már vissza az arcodból hát nem igaz, az ember hányingert kap ha utóbbi 8-10 hozzászólásod elolvassa a topikban, ha meg valami nem tetszik akkor told el a biciklit ..
  • m1garand
    Mig Jimenez tanít:
  • Bandzsi0001
    Augusztus ban jelenik meg külföldön Magyarba kitutdja ....
  • lackoka25
    Csak érdekesség képpen raktam föl!
  • m1garand
    Remélem így 'elsőre' nem ilyet akarsz. A fakítást megcsinálni sem lehetett egyszerű. Amúgy nem tetszik, aktív jármű nem igen nézett ki így sose. Csak ha 20 évet állt a szabad ég alatt egy helyben.