69149
-
Marci7 #65619 Köszi!
És mivel hígítottad? -
#65618 Szép! -
#65617 Köszi!
Marci: van benne minden! Az alapokat megcsináltam lidl-s akrillal, de túl gyorsan szárad ezért csíkos lett. Vallejoval átmostam inkább, de igen bevált. Jól takar és szereti a higítást, mint a revell enamel. Jó vele dolgozni, csak úgy mint a Lifecolorral, mert azt is használtam itt. Ezek mind jól ecsetelhetőek. -
Marci7 #65616 Nahát, ez nagyon szép! :) Gratulálok! A Vallejo bevált? -
#65615 -
#65614 Józsi:
-
#65613 Józsi:
http://kepkezelo.com/images/47p3nranajbnxxy1q6.jpg -
lackoka25 #65612 az még nekem is megy :)
-
#65611 festés előtt ne felejts el zsírtalanítani -
lackoka25 #65610 meglátjuk! a kipufogó meg a kapaszkodó én is látom de a felület sima a kapaszkodónál! csak lehet úgy tűnik a kipufugósorja egy kicsit át van dörzsölve putty-val hogy ha majd rozsdásítom akkor érdesebb legyen! -
#65609 Azta mennyi fém, Lákátos család meglátja már viszi is...
Kíváncsi vagyok, hogy a páncélzat textúrájából mennyi fog alapozás után átjönni. Lehet a kép csalóka de mintha a kipufogón meg a kapaszkodókon maradt volna egy kis sorja.
Szépen néz ki! Várom a folytatást. -
lackoka25 #65608 Megtörtem a csendet :)
-
lackoka25 #65607 másik oldal sárhányótartó és lánctalptagtartó! -
#65606 Ami közel van a festéshez az egy T-34, Marder ,Pak-38 meg egy Schwimmwagen + néhány figura és egy KT is van már eléggé közel hozzá. Lehet bevárom a légvédelmi reflektort is + van egy Dragon mortar team amit szintén lehetne festeni de azt csak miután az Italeri figurákon gyakoroltam.
Ez a terv aztán meglátjuk mi lesz belőle -
Marci7 #65605 Ez jól hangzik! :) Én is várom a képeket! :) Ha megkérdezhetem, milyen típusokról van szó?
Hamarosan én is "visszatérek" képekkel együtt, ma érkezett meg az új fényképező. :) -
#65604 lesznek képek -
#65603 Képet! -
#65602 Szerintem erre tudod a választ :D de most nagy a lelkesedés és van jó pár makett ami festésre vár így nem lehetetlen -
Kferro #65601 S fejeztél már be makettet? Mondjuk én csak ne beszéljek... -
#65600 nem nem :) kb. amilyen tempóban én építek életem végéig elég makettem van anno Sanyival szépen bevásároltunk. -
Kferro #65599 Na igen, az AK-t ki kellene próbálni. Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy valóban ugyanolyan jól használható e pisztolyhoz, mint ecsethez, ahogy azt a prospektusban láttuk anno. -
#65598 Makettel el vagyok látva. :)
De a AK és LifeColor csípi a szemem. -
Kferro #65597 Nézd meg a Replicát. Most leárazások vannak, s bizony, vannak igen jó árú makettek is. Mondjuk én a repülőket néztem elsősorban. -
Kferro #65596 Bera Karcsiék? Csak Karesz! Csak ő épít olyan tempóban, amennyi idő alatt más még ki ki sem veszi a szekrényből a makettet. :) -
#65595 naja, makettet én még itthonról nem nagyon vettem de ez legyen a magyar boltok problémája -
#65594 Tamiyával elszaladtak az árak....ebayen vettem Jpanzer L70-et 5ezeré postával, itt meg +8... -
#65593 -
#65592 Tudtam én kikell ezt linkelnem :D és az a poén hogy white spiritet kerestem amikor véletlen megtaláltam
Jó vásárlást :) -
#65591 Nem érhetek Bera Karcsiék nyomába sem :) -
#65590 Lehet kapni az AK The Weathering Magazine-ját is. Elfogadható áron!
http://www.tankmodelshop.com/dvd_konyv_74 -
#65589 Debreceniek!
Ha vásárolni akartok a TankModelShop.com-ról akkor egyeztessünk előtte. -
lackoka25 #65588 ezt a boltot nem is ismertem hm
-
lackoka25 #65587 Na végre köszi :D
-
#65586 Jó kis cuccok és ahogy nézem az árak is korrektek, legalábbis a külföldi AK árakhoz képest. Többi akrill festékhez képest nem tudom mennyivel több. Egy párat biztosan ki fogok próbálni.
Ha a debreceni különítmény ilyet rendelne abba én is beleszállnék. -
#65585 AK cuccok magyar forgalmazója:
TankModelShop -
Kferro #65584 Szép. Egy kérdésem lenne csak: mi a helyzet a Messzerrel? :D -
#65583 -
#65582 -
#65581 Egyik már szinte kész is van ruha ügyileg, csak fényes és nehezen tudom fotózni. Ám nem vagyok vele elégedett, mert eléggé csíkos lett. Rendeltem vallejo festéket, remélem hétvégére itt is lesz és akkor azzal majd átsimítom. -
Marci7 #65580 Ja oké, a képeken én mattabbnak láttam, de akkor elhiszem hogy fényes. :)
Lehet (sőt, valószínű), hogy csak a képeken tűnik ilyen aránytalanul vaskosnak a bokor, de akkor is azt mondom, hogy olyasmi jobban nézne ki ott, mint amit a felülről második képeden láthatunk.
Figurafestés hogy megy? Valamit már láttam az orgon, de ha jól emlékszek, még nem "színeztél".