69149
-
#65659 Ezer köszi, holnap go "tacsko" és körülnézek :) -
#65658 Most dolgoztam kenderkóccal, a legjobb! -
Igazából valamilyen finom ecset, borotválkozó pamacs.
bristles -
#65656 Ecset szőr. -
#65655 Srácok ez a hosszúszálú bozót vagy mi a szösz, micsoda? és honnan tudnám beszerezni?
-
#65654 Köszi! -
#65653 Nagyon zsír lett.
Király fotók! -
zsgaby #65652 Profi -
#65651 OK -
#65650 enmail panzergrey de a fotó is sötét kicsit de a fótón is elég makulátlan a cucc szal gyári új festés még nem szívta meg a nap -
#65649 Ez germangrey? Kicsit talán sötét. -
#65648 Nagyon jók a fotók, teljesen realisztikus.
Már akkor is voltak fatolvajok.:) -
#65647 Nagyon jó lett!
Nekem a Wallace és Gromit jut eszembe róla. -
#65646 Beletettem Józsi kezébe a kannát, pályafutásom egyik legnehezebb pillanata volt, de megoldottam!
A figura ideiglenes van a helyén, ide képzeletem el.
-
(van még 1-2 kép, a tegnapi linken megtaláljátok) -
Marci7 #65644 Hogyhogy? :) -
#65643 Azta, megérte kicserélni. -
#65642 A távolabb az új
régi:
új:
-
#65641 A dűznivel az volt a gond hogy megnyílt a vége, vagyis a tű már nem tömített tökéletesen és finoman de észrevehetően köpködött.
Pap Lacis pisztoly lévén ráírtam skypon, megkérdeztem van-e és másnap el is ugrottam érte és kicserélte 1000ft -
#65640 Meg lettél fertőzve? Mármint ebay-el. -
Marci7 #65639 Ricsi: erre én is kíváncsi leszek! :) Hajrá!
(nem tudom, honnan vettél dűznit, de én régebben egy baleset után kiadtam érte 4-4500Ft-ot, viszont eBay-en lehet kapni kb. 300Ft-ért!)
Azt hiszem, kész a festés a Cobrán:
-
#65638 Nagyon ígéretes!
Mi lett a düznivel? -
#65637 Kapott a pisztolyom 1 új düznit szal holnap festés van
többi kép
Ilyen lesz!
-
#65636 Srácok! A Kecskeméti repülőnap melyik napjára érdemes jegyet venni az elsőre vagy a másodikra? Vagy mindkét nap ugyanaz megy? -
#65635 Ez alapján teljesen jó amit csináltál, ember meg nem mondja, hogy a te festésed másabb.
De munkád minősége többet nyom a latban mint egy-két melléfogás. Lehetne "what if" is. Ha hibátlanul megcsinálod akkor sokat fejlődtél.
Elég porosnak tűni, ha kap egy por réteget mondjuk fújva (buff) akkor sokat visszavesz az erős színekből. Olajfolyást itt nem látni. -
Marci7 #65634 Ezt most úgysem terveztem versenyre vinni. :)
A konkrét példányról csak ennyi:
-
#65633 Lehet, hogy díjat nem ér, de szép lesz. Szerintem jól sikerült a színeket összemosni. Az eredetiről van kép? -
Marci7 #65632 Vadász István szerint az a baj, hogy fordítva csináltam: ahogy az egymásra tett lemezek alól kifolyik a mindenféle kosz, pont ott kellene sötétebbnek lennie, de én világosra festettem. Írtam, hogy ez még csak a moduláció, a koszolásnál majd figyelek rá.
Szerinte nem a legjobb repülőkön alkalmazni a technikát, mivel a legtöbb felület sima. -
#65631 Szerintem jól sikerült festés. A színkódok nem voltak megadva? Mi a probléma vele? -
Marci7 #65630 Milyen kár, hogy ez egy Airacobra... :D -
he111 #65629 eléég gatyi spitfire még zöld
lol
azok mind szürkék voltak
haha -
Marci7 #65628 Ha festési hiba van, szerintem azt észreveszed/veszitek mindenképp... :)
Lehet, hogy sötét, de nekem így most nagyon tetszik. Meg hát ahány OD gép volt, annyi féle árnyalat látszott rajtuk, ahogy elnézem a képeket... :)
Sajnos a többieknek egyelőre nem nyerte el a tetszésüket. Sem a színe, sem maga a festés. :( Még jó, hogy ez csak teszt makett... -
#65627 Köszi.
Szépek a színátmenetek.
Igaz a gyors fotókon nem lehet majd a hibát észrevenni, csak ha majd kész van akkor. Fura ez a logika.
Nem sötét egy kicsit? -
Marci7 #65626 Átdolgoztam a festést. Pár eredeti méretű kép Sanyinak... :)
(Bár ilyen méretben nem túl szépek ezek a gyors fotók... Majd ha kész, csinálok rendeseket!)
-
#65625 Szép, csak a képek nagyon kicsik! -
Marci7 #65624 Festegetek, festegetek...
Jöhet minden vélemény, akkor is ha negatív!
Ami még tervben van, az a kontraszt növelése a szürke árnyalatok közt, a zöldbe pedig még szeretnék egy kis változatosságot vinni (főleg eltérő árnyalatú panelekkel), illetve még pár helyen világosítok is rajta. -
#65623 Azokat még át kell mosni, valóban. -
Marci7 #65622 Szép! De a körmeinek nem inkább rózsaszínesnek kellene lenniük? A szája meg kicsit élénk piros lett. :) -
#65621 Kiss József rohamtüzér közlegény bevetésre készen:
-
#65620 víz