69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • szilijozsi
    Én úgy szeretném ahogy a tiéd hogy itt legyenek a képek. Előre is köszi.
  • szilijozsi
    http://kepkezelo.com/images/fnvh42wfw3z1ion8yebj.jpg
  • szilijozsi
    Köszi most fent van de hogy kerül ide???
  • McFrost
    http://kepkezelo.com/
  • szilijozsi
    Kösz :D
    Sajnos nem tudom hogy kell feltölteni a képet már annyit próbálkoztam.
  • McFrost
    Nagyon szép, csak így tovább!
  • szilijozsi
    Az első makettem
  • m1garand
    Király, kis arcpír kéne rá. A téli dio miatt indokolt is.
  • McFrost
    Katona István, rohamtüzér hadnagy:

• Bala10
    Találtam leukoplastot, az jónak tünik. Köszönöm.
  • m1garand
    Esetleg géz vagy sebtapasz aminek ilyen textúrája van.
  • Bala10
    1/72-es méretben miböl lehet ilyen rácsot csinálni? Mert a helye megvan, de gyárilag nem tartozék.

• McFrost
    A szemet úgy csinálom, hogy fehéret megfestem, majd bele pontozom a pupillát. Haalul/felül "kilóg" tudom korrigálni, szűkíteni.
    Pistára gondoltál?
    A figurák a hazai Black Army modell termékei.
  • Kferro
    Annyi pénzért nagyon megéri az a 32-es Tornado. Valamelyik Pro Modellben benne is van az építése.
  • Kferro
    Szép lett! Két bajom van a figurával:

1. Még a szeme sem áll jól. :) De ez talán e legnehezebb része egy fej megfestésének. Nagyon nehéz úgy megfesteni a szemet, hogy az valóban élethűnek, sőt, élőnek tűnjön. Milyen módszerrel festetted? Két fekete vonal, majd a szemfehérje megfestése, vagy előbb a fehérje megfestése, s utána bele pontoztad a pupillát? Egyébként jelzem, Józsin már sokkal jobb lett a szem.
    2. Kicsit gnóm a figura, de erről aztán te végképp nem tehetsz. Milyen gyártmány?

Ettől a két apróbb problémától eltekintve nagyon szép figura. Irígykedek. :)
  • Bandzsi0001
    Eggyetlen bajom vele, hogy szerintem nem tudnám kihozni belőle az igazán szép gépet, viszont ha valaki bevállalná lehet tudnék segíteni a beszerzésbe.

Frost: szépen halad, így tovább :)
  • m1garand
    Jó lett a borosta!
  • McFrost
    Józsi arca átplasztikázva és Pista:

• Marci7
    Teljesen korrektül néz ki, szerintem igen!
  • Bandzsi0001
    Nem vagyok nagy jet rajongó (kivéve 1-2) de szerintetek is megéri 5500FT-ért boltból?

Revell tornado ecr 1:32
  • Jeffjohnson
    Jónak tűnik.
  • Bala10
    ezt néztem pár napja, nem tudim használható e
  • m1garand
    Az építsünk diorámát könyvben nincs leírás?
  • m1garand
    Sajnos erre nem emlékeztem. Kipróbálom az AK cuccát, hátha az jó lesz.
  • Marci7
    Ez velem is előfordult. :( Emlékszel, mikor írtam, hogy a Hellcat orra a kezemben maradt koszolás közben, a makett meg leesett?

Valakinek van ötlete, miből lehet olcsón vizet készíteni diorámára? Kb. 3-4, max. 5 mm vastagon elég lenne, de viszonylag nagy felületre kéne (kb. 20 négyzetcenti), és folyóvízhez.
  • m1garand
    Történt egy érdekes dolog, a Pak-40-et folyattam be white spirittel hígított festékkel és feloldotta a ragasztásokat szegény Pak most vagy 8 darabban van. Vigyázzatok!
  • Bala10
    Nos, két féle zöldet rendeltem, az egyik dark earth, a másik panzer olivgrun 1943. Aztán majd meglássuk.
  • m1garand
    Elfogadható áron lehet maketteket rendelni:
    LINK
  • m1garand
    Erről a spéci KV-ről van több kép is. Van választási lehetőség bőven. Csak ehhez német parancsnoki kupola is kell!
  • m1garand
    Éljen! Végre!
  • McFrost
    Azért ezeken a képeken látszik, hogy átfestették:

• Jeffjohnson
  • Marci7
    A T-34-es történetemnek még nincs vége... :) A tavalyi Bolyaira szörnyen összecsapva vittem el, és aztán Sanyi hatására (is) úgy döntöttem, hogy átdolgozom az egészet. Lesz hozzá egy kisebb dioráma is.

Ilyen volt:

• Marci7
    Szerintem sem festették át.

Orosz zöld igazából bármi lehet ami zöld, a világos sárgászöldtől a sötétzöldig... :)

A ModelMaster nem rossz festék, én szerettem amíg használtam, de ha koszolni is tervezed a makettedet, akkor inkább ne használd mert csak nagyon erős lakkozással védhetnéd meg! Az MM gyárt akrilt is, az sem rossz, bár nekem annyira nem tetszenek a színei (sem).
  • m1garand
    Nekem is van egy pár darab Trumpeter KV-1, 2-em. Sokat átválogattam ez a legjava. Örülök, hogy más is hasznát látja.
  • Bala10
    Szép gyüjtemény, köszönöm. :)
  • m1garand
    Még pár KV-2:Link
  • m1garand
    Én úgy látom, hogy nem:
    KV-2
  • Bala10
    üdv,
    ezt a csodát szemeltem ki magamnak:
    Pz.Kpfw. KV-2 754(r)

két kérdésem volna. az elfogott KV2-t átfesthették a németek? és MM festékeiből melyik szín hasonlíthat legjobban az orosz zöldre, vagy a német szürkére?
  • McFrost
    Ecsetszőrt nehéz színezni.