Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
1:72-esek a tankok, ugye?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Az elsõ féknyergek márkajelzésein gondolkodom. Kép.
Maga a felirat bele van süllyesztve a féknyeregbe plusz matrica is van a szetthez. Kérdésem, hogy ha használok feszítõt és lágyítót, akkor az a matrica rendesen bele fog süllyedni a helyére? Az egész felirat 6 milliméter hosszú...
Nyilván a fenti lenne a legjobb megoldás, de kétségeim vannak vele kapcsolatban, annyira apró az egész, nem tudom elképzelni, hogy ezek a csodaszerek ennyit tudnának alakítani a matricákon. Gondolkodom azon, hogy vagy kigittelem simára az egészet és úgy teszem rá a matricát, vagy pedig matrica helyett festeni fogom.
Esetleg ezzel kapcsolatban tud valaki tippet adni?
Egy Tamiya Ducati Desmosedicit fogok elkészíteni és amiért a feszítõs/lágyítós kérdést feltettem az konkrétan "karbonozással" kapcsolatos.
Ilyen karbon matricát vettem és ezt szeretném felvarázsolni konkrétan például a hátsó sárvédõre. De ehhez hasonlóan lehet, hogy a légszûrõház is kapna belõle.
Ezek után tudtok tippet mondani, hogy lehetne ezt a képeken láthatóhoz hasonlóan szépen megvalósítani?
Úgy gondoltam, hogy maszkolószalaggal csinálok egy tejes maszkot, ami alapján méretre vágom a matricát és ezek után a csodaszerek használatával megpróbálkozok valahogy felapplikálni azt a helyére.
Microscale Set és Sol is van a megamaketten.
A banner alatt linkelt oldalon nézelõdtem, ott a Gunze kék kupakosát (ez a feszítõ, ha minden igaz) nem nagyon ajánlják, több hozzászólót is találtam akik csak a lágyítót használják, ha kell.
Tamiyából meg nincs is külön feszítõ és lágyító, az említett Mark Fit használati leírásánál olvasható, hogy a matricázandó felületre is kenjük, aztán meg rá a matricára is.
A Gunzéval és a Tamiyával az a bajom, hogy neten idehaza nem találtam olyan helyet, ahol raktáron is lenne - eBay-en viszont van.
Nekem eddig a Microscale-hez hasonló Aeromaster lágyító-feszítõjével volt dolgom, azok elég jók, bár nem tudom, hol lehet ilyet venni. A Gunze cuccokat elég sokan használják, a képeken látott eredmények alapján elég jók. A Tamiyát nem igazán ismerem.
Az írásod alapján úgy értem, hogy csak lágyítót szeretnél venni. Ennek nem hiszem, hogy sok értelme van, ha már veszel, vegyél feszítõt és lágyítót is. :) Tamiya matricához sajnos szükséges is, mert szörnyen vastagok... :( Nekem a lentebb látható Tamiya Zero-m matricái néhány helyen be sem simultak a panelvonalakba, pedig többször is átkentem.
Tamiya makett matricázásához szeretnék matrica lágyítót venni, melyiket érdemes?
Gunze Mr. Mark Softer (zöld kupakos)
Tamiya Mark Fit (sima vagy Strong?)
Microscale Micro Sol
Elõre is köszi!
makett.tk
link
link
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Nem pont ugyanez a felépítmény,de hasonló.
És boldog szülinapot :)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Érdekes lehet.
makett.tk
Ennek is lockolt már a bootloadere?
A képekért nagy-nagy köszönet, mert én mégsem tudtam menni... :(
Itt vannak a nyers képek. Néhány kép elég sötét lett, azt majd kijavítom. Nem is lett olyan sok.
mondjuk még nekem is van vissza belõle, szeretnék kis koszolást csinálni rá illetve egy videón láttam, hogy pát pöttyöt tesznek fel, tömény olajfestékbõl és azt szépen elmossák higítós ecsettel.
!Forza Ferrari!
igen az sajnos nem úgy sikerült ahogy akartam, de majd talán legközelebb!:)
Színem nem volt az alura, elhatároztam, hogy külön nem veszek már hozzá, ezt 2 bõl kevertem ki.
Igen, igen, tervben van a fejlesztés:)
!Forza Ferrari!
A befolyatás nem úgy sikerült ahogy kellett, nem simult fel a felületre foltos maradt.
Másik az alumínium szín, gondolom kevés szín állt rendelkezésedre.
Remélem folytatod és beruházol airbrush+acryl technikába.
makett.tk