69149
-
#65739 Jobb képek:
-
-
#65737 Tulajdonképpen 95%-os:
[imghttp://farm4.staticflickr.com/3795/9479618504_9760a618d4_o.jpg][/img]
-
#65736 Csak lilás. -
#65735 Egyedül a fekete szájába tudnék belekötni. -
Bala10 #65734 Nagyon jól néz ki! -
#65733 "Józsi, tankolj nyugodtan, nincsenek vörösök a környéken!"
-
#65732 Még ha lenne valami jobb kép német festéssel. Legyen sötét zöld. -
Bala10 #65731 német -
#65730 Milyen hadsereghez tartozik? -
Bala10 #65729 segítsetek rajtam. kv2-t zöldre fessem, vagy szürkére? napok óta ezen agyalok és nem jutok közben előrébb. -
Kferro #65728 Ja, meg lehet, hogy ez csak az 1. kanna, s ezt követi még több kanyar. -
#65727 Kb. 200 km-t ment el 300 lityivel. Ilyen terepen mondjuk 1 kannával elmentek 10 km-t, a következő faluig, pont jó. Ebbe nem tudunk belekötni :D -
Kferro #65726 S mekkora volt a Hetzer fogyasztása? 20 lityóval vajon milyen messzire tudott eljutni? -
#65725 320 l a Hetzer tankja. -
#65724 És milyen sokat kell még fordulni, hogy tele legyen. XD -
#65723 Nekem nagyon tetszik ez a figura. Pont illik a képbe. Az arca elég letargikus, a mozgása ide való: óvatosan navigál a havon a kannával, pont így megyünk mi is ha ingatag alattunk a talaj. Közben pont arra gondol, hogy mi a francért fogyott ki a benzin. -
#65722 Ez marha jó. -
Kferro #65721 Nekem meg épp az tetszik ebben a figurában, hogy nem annyira statikus. Nincs annál illúziórombolóbb, mint amikor egy mozgó figurában nincs benne a mozdulat, s úgy áll ott, mint egy sakkfigura. -
#65720 Új nevet találtam Vitéz László (Kemény Henrik féle)
-
#65719 Amúgy tök jó de tényleg úgy néz ki mint aki meglepődött, hogy egy benzines kannát a kezébe adtak :D. -
#65718 Csak csúszós a talaj. -
#65717 Úgy megy mint aki már betöltött. XD -
#65716 Kovács József rohamtüzér őrmester benzin utánpótlás betöltésére készen áll!
-
#65715 Mindenen ott maradt a sorja! Erre figyelj! Vastag a festékréteg. Következő festést jobban hígítsd fel és inkább többször fesd át. -
#65714 Köszönöm. A füvet statikusan szórtam. A kereszteket átfestettem hogy használtabbnak tűnjön. (nem lett jobb) nekem sem tetszik, de marad.
Majd még a füvet rövidebbre vágom, kikaparom pár helyen hogy látni lehessen a földet. Talán megpróbálom letakarni valami ponyvával a törzset. majd csinálok még a szárnyra egy kis szerelődobozt is. Nagyjábol ennyi. Már csak meg kell csinálni. -
#65713 A talaj lenyűgözött!!
A gép törzsén a kereszt nagyon lehúzza az összképet sajnos :(
A panelvonalakat szépen befuttattad, kár, hogy a szegecseléssel nem bíbelődtél annyit.
Összességében tetszik! -
#65712 Mivel festetted (gondolom ecset),milyen festékkel (márka,enamel vagy akrill), mennyire hígítottad meg a festéket és milyen hígítóval?
Így elsőre azt mondanám a fotózás és a makett festése között hatalmas a kontraszt. Viszont szép nagy képeket töltöttél fel ami segít a hibák kielemzésében.
Én szerintem figyelj oda jobban építés közben az illesztés, ragasztás után fennmaradó rések tömítésére illetve a sorja eltávolítására (még festés előtt). A használt színekbe nem mennék bele de minden(nekem) nagyon vastagnak tűnik mintha nem hígítottad volna eléggé a festéket és szerintem alapozót sem használtál vagy ha igen akkor azt is túl vastagon.
Következő makettedről még építés közben (festés) előtt rakj be képet ha tudsz és akkor hasznos tanácsokat tudunk adni még festés előtt mit és hogyan csinálj. Ne add fel! A következő maketted jobb lesz! -
szilijozsi #65711
Készülőben a bömös. -
#65710 Sokat kell öntözni. :) -
lackoka25 #65709 Hihetetlenül jó a fű gratula,hogy kell ijj szépet csinálni? -
#65708 Jól néz ki! Milyen módszerrel csináltad a füvet? Elektromos légycsapós módszer? -
#65707 Szép! -
#65706 Kinőtt a nagy melegben a messzer alatt a fű.
Majd rövidebbre vágom a füvet meg néhány helyen kikaparom, mert most nagyon újnak néz ki.
-
#65705 Azért azt remélem tudod, hogy a többiek csak azért nem írtak kritikát mert nem akarták elvenni a kedved. Ha ez nem első próbálkozás lenne akkor azt mondanám róla, hogy katasztrófa lett.
Szerencsére itt sok segítőkész ember van akiktől lehet tanulni. Érdemes visszaolvasni oldalakat mert sok hasznos videó van beszúrva különböző technikákról. Kérdezz bátran ha nem tudsz valamit mert szívesen segít itt bárki. -
szilijozsi #65704 Köszönöm. -
#65703 És íme egy kezdő aki odafigyel a fotózásra is.
Kezdésnek szerintem is jó. Gratula! -
#65702 Elsőre vállalható. A pálma jól sikerült, egyetlen anatómiai hibája van csak, a törzse felfelé vékonyodik és nem fordítva.
Ezután kell majd a finomságokat megtanulni. -
szilijozsi #65701 Sikerült köszönöm. -
szilijozsi #65700