Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
mivel fújtad?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX
szerintem, meg csak a fény miatt van így, mindenhol egyenletes a festés!
És a 2.-at vastagabbra is fújtam!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
ték

DJ Skyline
az a fej amikor elrohannak!😄DDDDDDD

geronimo77
Ezt most találtam:
marha jó

DJ Skyline
kéne neki még 1 (vagy több) réteg kék!<#nemtudom>

geronimo77
Úgy hiszem az az öv tõlem van <#hawaii>
2000 píz

geronimo77
Miért ilyne fura a színe?
Olyan mintha átlátszana az alapozás vagy az elõzõ rézeg festék.
A belsejében az ülést fesd át mattra.

MikX
Nem vagyok pesti, de mondhatsz üzletet, a környéken lakom!
Hol lehet ilyen övet venni?
Veszek én is, nem szarakodok, meg jobban is néz ki!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

geronimo77

geronimo77
Ennek mekkora turbója van!

DJ Skyline
tamiya maszkoló szalag van 6mm és 10mm szélességben!ha pesti vagy akkor tudok mondani egy két boltot,de ha nem akkor <#nemtudom>

amúgy ilyen az öv:
a piroson vannak a sablonok megvágva(talán látszik),maratott csattok,és sabelt matricák...nekem 3 ülésre kéne,de szvsz csak kettõre lesz elég!😞

MikX
Jahh, tényleg!
Nem lehet maszkolót, csak A4 méretben venni?
Mert voltam egy boltban, ott csak ilyenek voltak, 1500, ért, de nekem nem kell ennyi, csak a 2 csíkhoz kell, meg nem igen dolgoztam vele még.
Elég lenne egy kicsi is, de nem lehet kapni, a nagyot nem akarom megvenni, mert soha nem használom el.

DJ Skyline
nekem az elsõ tetszik!<#eljen>
a második is szép,de valahogy az elsõ jobban tetszik!

Seaweed
<#eljen><#eljen>

DJ Skyline
elejinte nem gondoltam diorámára...az a baj,hogy a vitrinemben már nincs sok hely,és egy másik nagyobb "volumenü" diorámának akarok majd helyet csinálni...de lehet kiselejtezem onnan a gagyi cuccokat

MikX
Jahh, hogy dio-t csinálsz belõle?
Én láttam olyat is mondjuk, hogy 2 réz lap volt az autón, meg az alapon is, és ráteszed az autót, és a réz érintkezõkõn megy a cucc

DJ Skyline
öméjzing!<#eljen>
rozsdásítás faja nagyon!<#eljen>

DJ Skyline
arany színû jobban passzol,de én nem tennék rá!😊
de persze a te döntésed!😊

DJ Skyline
szép a víz!<#eljen>

MikX
Vmi ilyesmire gondoltam:
Vélemény?

DJ Skyline
behalok,tett bele motort!?😄<#eljen>

DJ Skyline
meglehet azt oldani...pl egy parkolóban áll az autó!
veszel egy fa alapot,majd 4 vékony falapot és ráragasztod:

majd fúrsz rá egy lyukat és beledugod a led kábeleit

majd az egészet lezárod egy másik falappal,amin már megcsináltad a parkolót és azon is fúrsz egy lyukat amin kivezeted ismét a kábelt!😊

vagy egy jobb megoldás,hogy bekötöd a ledeket,de nem vágod le a felesleget,ugyanúgy kivezeted mint a 3-as képen,autó fel az alapra,majd aztán a felesleget levágod,és csinálsz egy kapcsolót!😄
lehet így fogom én is csinálni még kitalálom!😄

Seaweed

Seaweed

Seaweed

Seaweed

Seaweed

MikX
Mondjuk én magam csinálom a bizt. öveket, lehet, hogy nem lesz kifogástalan, de megteszi szerintem, meg legalább elütöm az idõt, amíg geró meghozza a matricákat 😄D
Lámpára én is gondoltam, de nem akarok bele elemeket rakni, vagy kábeleket kivezetni.

DJ Skyline
csak a taxi szar meg a tetõbeömlõ ami húzós...ledeket kell még venni,meg vajszínû sprét...

kbx
Az szép kis projekt lesz!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

<#eljen><#eljen><#alien2>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
mercin én ezeket fogom módosítani,elkészíteni...

-világító elsõ,hátsó lámpák (6 led)
-taxi szar a tetõn,ami világít majd(még nem biztos,1 led)
-a "gyári" hátsó szárny helyett a GT-W Wing Set egyik szárnyát fogom alkalmazni (kép a jobbfelsõ sarkoban!)
-szeretnék készíteni egy tetõbeömlõt is...
-ja és van egy "biztonsági öv szettem" is,tehát rendes bizt.öv lesz,nem a matrica öv!😊
így ennyi asszem...
legfõbb szín a vajszín lesz,mellette még a fekete fog dominálni...ezüst nem lesz sehol sem...a hátsó szárny kap majd egy karbonmatricát,a tartói meg fényes fekete színt kapnak!😊

MikX
Tervezem, igen...
Importracer, ahogy amcsik mondanák...

Lesznek rajta matricák?
<#dumcsi>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Milyen csíkot? Taxi vagy tunneres vagy?

DJ Skyline
inkább arany,és akkor passzol a felnihez!😊
de én amúgy nem tennék rá semmit...nem szeretem az ilyen mintákat!😊
csak az airbrush festéseket
pl:

Látom nálad is megvan a festés legnagyobb ellensége a POR. Sajna a székeknél látszik így makróképnél a kis apró porszemcsék a festék alatt. És a matt piros sem rossz ötlet, mert így kicsit olyan érzése van az embernek, mintha valami kemény mûanyag lenne az ülés. Amúgy tetszik! Jó verda lesz!<#eljen><#awink>

MikX
lekk = lakk

MikX
Hát nemvolt, és nem volt idõm utánajárkálni, de a lekk meglesz!

A kocsi jó, de ez a szín nem illik hozzá szvsz

MikX
Juteszembe, akarok vmi csíkot fújni az oldalára, csak nemtom mi állna jól rajta.
Adjatok 5 letet!
A színe mondjuk vagy arany, vagy ilyen bézsszerû lenne...

Bár nem is hittem volna, hogy ennyit számít az a plussz hideg víz!

Sokszor látom, hogy vesznek direktlégszûrõt, de hogy milyen bután rakják be, többek között nekem is ezért van csak betét. Mert ugye ha abszolút a moci mellett van, akkor nem ér semmit. De ha pl majd (ha lesz rá pénzem) kivágatnám a mocitetõt és odavezetnék egy direktet az jó megoldás nem? Csak gondolom nem tenne jót a motornak ha a sok piszok meg csapadék belemenne. Nem is beszélve a rendõrökrõl.

DJ Skyline
matt pirosod nem volt?mindenképp fújd át a belsejét matt lakkal! amúgy jó lesz...

Seaweed
De modellmakernek van igaza, enyibe kerul (+-20%) majd mindenhol...
(tobb ilyen draga Amodell makett is van a kinalatban)
MikX
Jelenleg így állok:

Akkor nem jártunk messze az igazságtól!
<#eljen><#bohoc><#wow1>

MikX
Az egy csõ, amiben hideg víz van, azt ráspricceli az intercoolerra, így kis ideig nagyobb lesz a teljesítmény, majdnem mint a nitrónál...

Seaweed
Mert dragan adjak...olcsobban is be lehet szerezni, csak kicsit utana kell jarni.
modellmaker
mert lehet a fele gyanta és mert akkora mint egy ház? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!