Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
megcsináltam még1x...és fel is matricáztam...kb így fog majd kinézni:

holnap kap az egész egy matt lakkot és jó lesz!😊

Seaweed
Hat jah..azert jo erzes tudni azt hogy a hobbink ilyen szinten is uzheto csak penz kerdese! 😉) (egy dolgo a makett ara, de akar 3-4xeset is ra lehet meg + kolteni...)
modellmaker
jaja. azért nem jó ezeket nézni mert ha lenne rá pénzem akkor én is csinálhatnék iylet. minden megvan hozzá a detail master.com-on. de most nem fogok x ezer forintot rászánni esztergát mitudomén mire. 😄 na érted.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
<#eljen> (bun beepiteni 😉)
modellmaker
ez egy motor.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
tudom. ismerõs. a junior számlám ott van csak azzal meg nem lehet fizetni csak belföldön. ez most oylan hogy megkérdezem de nem muszáj megint õket választani.

Seaweed
ehh OTP....<#vomit>
Menyit volt mar dolgod bankban?!(ugyintezes, egyebek)....az otp egy remalom es a konstrukcioi is szarok...nemelyik nevetseges!
(jobb bankok Raiffeisen, CIB, Inter Europa, stb.....nekem Raifnal van, es elegedett vagyok mindennel...otpbe jartam sokat..es nincs jo velemenyem roluk...)
modellmaker
én ezt akarom megnézni hogy hogysmint van.

DJ Skyline
az is lehet,hogy újrakezdem holnap az egészet...sõt tuti...le is szedem gyorsan!😊

Seaweed
hehe...nekem meg pezem nincs epp (mindenfelet osszevasaroltam(PSP, uj mobil...telleg nem vesz valaki egy SE P800-at?)...es makettre nem futja ebben a honapban.....sot megteltem es vinyot is vennem kell..szal en egy darabig be kell erjem azzal ami mar polcon van, es varja hogy osszeepitsem....) De nem sokara fizu...es kitudja mit hoz a holnap.....<#smile>
DJ Skyline
majd holnap a kész verziót...ezt el is rontottam,meg kész sincs...

modellmaker
tegyél a vaku elé egy fehér papírt. ne tarsd közvetlen elé hanem legyen egy-két centi. ha még úgyse jó akkor hajtsd duplára.

DJ Skyline
neeem baaj...
amúgy az összerakási útmutatón semmi nem látszik,hogy hogyan tegyem fel...csak ilyen vastagabb vonal jelöli...majd holnap korrigálom!😄

DJ Skyline
vakuval próbáltam de akkor meg olyan világos lesz,hogy akkor azért nem jó!😄
majd holnap

kbx
Ja-ja nekem is ez a gondom, hogy nincs dombornyomott kártyám!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Túl jól nem lehet látni'' a két övön a csatt fordítva van!!

modellmaker
jó lesz. még jobb lenne ha látnánk is. egy kis fényt tudnál még rá nyomni? 😄

modellmaker
tudom. elköltöttem délután vagy egy huszast. 😊 aztán leredukáltam 8-ra. ezek azok amik tutira kellenek. 😊 csakhát nincs még bankártyám amivel tudnék netrõl is rendelni. majd megyek kedden lerendezem azt is. 😉

DJ Skyline
well...még nincs kész teljesen,majd holnap befejezem

Seaweed
hat kb <#vigyor>
kbx
A detail master jó cuccokat csinál!!

modellmaker
<#banplz>

tom, tom téged nem ez érdekel.

Seaweed
sehogy se neztem <#bee1> megnyitottam, vegig gorgettem, es becsuktam ablakot...<#ravasz1><#idiota>
Wááá fabulison láttam amcsi partra szálló jármût 1:35ben, 12Kért, csak nincs pénzem rá grr <#falbav>

modellmaker
akkor a detail mastert risszul nézted. 😉

Seaweed
aham ertem 😉 (de nem lattam sehol ilyet! gyartok weblapjain nincs "how to buy"?)
modellmaker
Nem feltétlenül dióhoz. Van simán autóhoz is.

Seaweed
Aham, ezek ilyen kiegeszitok autos diohoz ha jol latom 😉)
modellmaker

DJ Skyline
mindjárt kész a biztonsági öves ülés!😊
aztán jön a kép róla

Seaweed
Hmm ezeket nem ismerem...nem is talakoztam meg veluk neten....
modellmaker
Egy pár Detail Master cucc. Meg Studio 27.

ja meg egy dombornyomott visa kártya

Seaweed
Mi kene?
modellmaker
bassza +! k*rva hannats-on minden van csak az nem ami nekem kéne <#violent><#violent><#violent>

kbx
Ha military cuccok kellenek meg hozzá kiegészítõk akkor a SAS, ha autók kellenek, akkor a HO-KI a körúton ott nagy választék van, a Fabulis meg egy szar, alig van valamijük készleten, ha meg megrendeled akkor kurva sokat kell várni!!
De a legjobb beszállító Gero😊)

DJ Skyline
az a baj nem tudom,hogy mit hol lehet kapni...amúgy a SAS,Fabulis,Replica ami szóbajöhet...

MikX
THX, és te melyiket ajánlod?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Nemtudom ismeritek-e de itt naon ütõs gépek vannak!
Exvitermini

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
itt van egy szép nagy lista!😊
lehet a fele elköltözött vagy már más a tel számuk, mint pl a Fabulisnak...

modellmaker
ez nme vicc. 😄

geronimo77
Na most megyek vissza megpróbálom befejezni az RX-7-et

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX
Nem mondaszNem mondasz boltcímeket?

Mondjuk tudok a Moszkvához közel egyet, meg a Bajcsy zsilinszky-n is...

geronimo77
nincs maszkoló szalagom
olyan 500Ft körül lehet

DJ Skyline
a keret,karbonmatrica,supra tetõ...de mondtad,hogy a tetõ 2 hét míg megjön,az meg ráér,mert most úgyis a mercit építem...meg nem tudom van tudsz e szerezni tamiya maszkolószalagot...milyen árba vannak azok?

MikX
Humbrollal, Badger 350-es szórópisztollyal, miért?
Ha meg kell neki még1, akkor lefújom, azon nem múljon!

geronimo77
milyen cuccokat?
Mi kell az öntõkereten kívül?

DJ Skyline
a jövõhéten nem tudnák találkozni,hogy átvegyem a cuccokat? a supra motorháztetõ úgyis ráér még!😊

geronimo77
5pontosból igen

DJ Skyline
amit vettem tõled biztonságiöv szettet az hány ülésre elég? 2-re?

geronimo77
Ált. legalább 3 réteg kell hogy igazi színe legyen.