Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
<#worship><#worship><#worship><#worship>

DJ Skyline
wow ez nem semmi!<#merges2><#eljen>

DJ Skyline
reggelt...ez vajon mitõl ilyen drága?

modellmaker
'69 Charger RT

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
1994 Brickyard winning Dupont Lumina driven

egy kis reggeli 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

I.C.ram
165 üzenet, baz..
Seaweed
csao
Glpetyus

Jó 7végét srácok <#integet2>

DJ Skyline
ehhh...képen = gépen...<#idiota>

Glpetyus
Lassan le is szálhatna rá <#idiota>

Glpetyus
jó8 😊

Glpetyus
Tudom 😊

DJ Skyline
ezt beteszem háttérnek a képen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1000 thx!

Seaweed
Klick a nagy kepert...
Seaweed
báj!
DJ Skyline
jaja fel is jöttünk a 4dik helyre!😊)
bye!

Seaweed
Nah jo8 azoknak ak leleptek..megyek en is csinalok valami hasznosat 😉)) (jot porogtunk ma este is 😉)
DJ Skyline
<#eljen><#worship>

Seaweed
Bazi sok kep van airliners.net-en e temaban...ebbol egy kep:

es vegul az osszes Blue Angels-es kep az airliners.net-en
DJ Skyline
bye cakát!<#wave>

modellmaker
na én léptem. holnap klub. jó8 all.

DJ Skyline
én csak a tomcates videket szedtem ill. szedettem le!😄D

modellmaker
lásd #25911

Seaweed
😊))
(kb 5 giganyi videot hamoztam mar le onnan 😉
modellmaker
mét? meg lehetne próbálni. :SD:S😄FSD:F de amúgy blue angels volt a kulcsszó

Seaweed
aha keresek kepet neked pill. (amugy ezt is vizszintesen eltolva csinaljak csak a nezoterrol nez ki ugy hogy egymas felett vannak!)
Glpetyus
Én is leszedtem egy dvd-nyit + kb még 1 gigát ^^
Archiváltam is már ^^

Van egy kurva jó (persze az összes az),asszem francia F1,a pilóta ködben nyomja,majd elõtünik kb 200 méterre a kifutó,az persze orral lefelé, arrafelé "halad".
Erre akkorát üvölt= "JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJ" 😄DDD
Szerencsére fel tudta húzni 😊

DJ Skyline
tudom de nem tudtam mit írjak be!😄
azt nem írhatom be,hogy "tükörrepülés" kiengedett futóval,és horoggal!:SADA

modellmaker
tom hogy optikai csalódás de akkor is kurva jól néz ki! meg azért az az 5 méter se sok egy ilyen nagy dögnél.

Seaweed
Airliners.net itt keresgeljetek kepeket
DJ Skyline

Seaweed
igen ez egy alap BA figura mar regota, de ezt ugy csinaljak hogy vizszintesen egymastol kb 5-6 meterre vannak ami optokai csalod hogy kozel vannak, pedig nem! (Ez legjobban tengelybol (kifuto tengelye) lathato..de oda nezoket alltalaban nem enegednek!)
Szointe minden raj igy csinalja pl a szemberepulos elforgos meg hasonlo "trukkjeit".
modellmaker
a google a barátod. a képtalálatok 1. oldalán van.

modellmaker
jaja. picit közel vannak egymáshoz 😊

DJ Skyline
ez az thx!😄

modellmaker
aha. én is úgy emléxek.

Glpetyus
<#csodalk>ú
Mintha egy gép lenne :o

Seaweed
Mirol is kell anyag? 😉 (nem vagom most hirtelen)
modellmaker
ez igen. na ezt megnézném. iylet még nem láttam. 😉

Seaweed
Tudom lentvan az egesz site 😄 (nem kis idobe, tarhelybe es savszebe telt mirrorozni 😛)
DJ Skyline
utánégetõs herkules!😄D
asszem ezzel nyitják a sót' !

modellmaker
kérésre. nem f-18 hanme a-4 de blue angels 😄

Glpetyus
<#wow2><#eljen>

Seaweed
igen..kb 1 meterrol kiserve!....lelegzet elallito..pedig lattam mar a "kenyerem javat" 😉)
modellmaker
azért ez se vicc!! 😄 szal ez

Glpetyus
ja,van 1-2 QL videó a patricksaviation-on 😊

DJ Skyline
errõl a Top Gun (mi más) jutott az eszembe,mikor az "órán" Maverick beszámolót tart a negatív süllyedésrõl,és a többiek jól kiröhögik!<#idiota>😄DD

Glpetyus
Igen,ez a valószinübb ok 😊
Egyébként a ruszkiknál milyen divat lett,hogy beépitik a futómû nélküli leszállást is a programba 😛 :C
<#idiota>

modellmaker
ez szoros kötelékben??

DJ Skyline
nem tudok sajnos...discoveryn láttam még régen...seaweednek hátha van valami raktáron!😄