Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a pedálokat króm ezüsstel és metálkékkel festettem,ahogy az útmutató is jelölte!😊
A középkonzolt feljavítottam mert ingerszegény volt egy kicsi, a tamiya mûszerfalárol levagdostam héhány gombot amit ezen nem jelöltek, és felragasztottam...
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
eredmény: (össz vissz annyi a baja,hogy poros,meg nem volt lemosva az a rész fújás elõtt!😊)
Vélemény inkább nem...
... veled semmi bajom (tudod te ezt), csak errõl jutott eszembe, de ezt inkább a digitgépes topikba kellett volna.
Csak itt vannak azok az emberek akik kb átérzik a helyzetem és nem értik félre a szöveg nagy részét
Az eladó csak annyit tudott elmondani róla, amit egy átlaglogikájú ember levág, mert rajta van a gépen. Azt hogy a vakuja milyen, a macro mod milyen, fókusz záridõ ilyesmi... arról lövése sincs tehát csak eladja (nem lenne hátrány érteni is hozzá).
ha kell vmi nézz tesztet a neten abból kiderül minden, jobb esetben szakember végzi, de ha nem is az legalább, egy pár gépet latott már, nem csak a dobozát
mondjuk azt a magyar leíráshoz már nem írnák oda,hogy lekéne szedni!😄 de a szórási technikákra álldoznak 5 sort!😄
De neked sikerült<#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
és ezt 1000000000000000000%,hogy nem vette le a fater...meg most én sem...gyanús volt,hogy nehezen lehet fújni ezt a szart....<#help>#help>
remélem jól látszik!😊 mint egy narancshéj
a jobb oldali nincs letisztítva...de mintha oda több festék ment volna
Jó napot kívanok minden kedves nézõinknek, mai vendégünk az országosan elisnert makettvirtuóz Dj Sky. Ma a Szurermegalemosót fogja bemutatni... 😄<#nyes>#nyes>
Mivel lehet azt lepolírozni, vagy mit csináljak vele szted?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ennek az lehet a leggyakoribb oka, hogy nem zsírtalanítottad elõtte rendesen a felületet, vagy picit sûrû a festék.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!