Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két felajánlónak ( jatek-makett.hu ill. Balaton-Modell ) köszönhetõen a mai napon elindíthattunk egy nyereményjátékot, melynek keretében mindenki, aki hirdet az oldalon, és a szabályokat betartja esélyes a 20 db vásárlási utalvány egyikére (36.000 Ft értékben).
A szabályokról, és bõvebb infokért keressétek fel az oldalt! (http://bolthely.hu/makettborze)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
-vizes poírpapírral át kell menni rajta
-Még festés elõtt az öntõforma illesztési vonalait el kellet volna tûntetni.
-Én már elég sok kipufogó fajtát láttam de egyik HKS sem ekkora valójában. max 17 cm átmérõjû az 1/24-be 7mm. Ha ennél nagyobb az nem jó. Ha ekkora vagy kisebb akkor jó. A vég pedig 4mm körül kellene hogy legyen.
Ámúgy elsõnek nem rossz.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Nemláttál még HKS-t?
Azok kb ekkorák, azt akartam lemintázni, és nemvéletlenül a vég nem a közepén van, mielõtt valaki leszól, hogy nem tudtam középre tenni 😄DD
Jahh, amúgy THX!
A tieid is ottlesznek!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Befejeztem végre a kipufogódobot, meg összeraktam ideiglenesen ragasztóval
A motorháztetõn látszik, hogy ilyen kis szöszmöszök szálltak rá, pedíg le volt takarva a dobozában...
Mit lehet vele csinálni? Polírozni?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Van egy két dolog amit nem igazán tudok hogy micsoda. Ezek egy lehetséges szállítási variációk az USA-ból:
Foreign Countries Air Mail - külföldi országba légipostával
Global Express Foreign Countries that except this service-Sm env. - ezt
Global Express Foreign Countries that except this service Lg env - meg ezt nem tom micsoda
UPS 2 Day - ráérek szal nem kell
UPS Ground - ezt megnéztem aUPS oldalán csak amcsi
UPS Next Day - ez fölösleges (lsd a 2 naposat)
US Postage Express - ez megint csak amcsi
US Postal Service - meg ez is
szal marad ez a kettõ:
Global Express Foreign Countries that except this service-Sm env. ($9.00)
Global Express Foreign Countries that except this service Lg env ($12.00)
ezekrõl viszont sejtésem sincs hogy mocsida
ötlet vkinek?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nem hittem volna, hogy 1 réteg után így fedi a kasznit!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#awink>#awink>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
jobb lett mint amit vártam...megfogadtam kbx tanácsát és festés elõtt jól lemostam mosogatószerrel,majd papírzsepivel törlés,kicsit hagytam száradni még és festettem...így néz ki:
ahogy nézem semmi naarncshéj effekt,semmi!...😊)
profi munka!😄 sorry de ez az elsõ szprés akcióm és nagyon tetszik az eredmény!😄
és a legjobb,hogy már megszáradt a festék...3 perc alatt szárad "porszárazra" (ez van a flakon hátulján)....
Amúgy is belülrõl kell festeni a lámpákat...
Azon töprengtem ma, hogy a hátsó lámpáknak csak a belsõ felét festem le, és akkor talán olyan lesz, mintha ledes lenne??!!
Vélemény, jo 5let?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Állandó beszerzési hely a papír-írószer boltok.
Lapalátét (füzethet), sztem már elég hozzá és van belõlük fehér, barna átlát(tett)szó, sárgát már régen láttam (ha szépen sikerül azt festeni sem kell).
Szóval van a pokemonos (😊) mellett ilyen is. Ez (talán) jobb lenne. (ennek a festése már nem annyira bizonytalan).
vékony tok borítójából fogom csinálni,az nem olyan vastag...