Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Hat ilyen gondom meg nem volt...rendszerint nalam boven eleg ha festes elott attorlom egy rongyal a feluletet.
DJ Skyline
csak azért mert megkértem fatert fújja le a verdát...elõbb a m.tetõt fújattam vele le,de szar lett...ilyen "ragyás" lett a végeredmény...bevágtuk higítóba,de nem oldotta le a festéket...majd valamit keresünk...lehet nem volt elég a szappanos vizes mosás elõtte?<#fejvakaras>

Seaweed
Ez aszappanos vizzel nekem 1 bajom van! hogy VIZ..es lassan szazad...alkohol jobb szvsz 😉)
Seaweed
Ha nagyon zsiros(ossze van fogdosva es erzodik tapintasra is) akkor alkoholos torlokendo (szamtech tisztito kellek), vagy siman ronygal ami amugy is keznel van es sok mindenre jo 😉) (festeket bele lehet torolni, es meg 1000 mas dologra..pl hevenyeszett kotenynek is jo 😛....)
Neham eg akryl oldoval (alkohol bazisu az is) is szoktam. (de mivel draga (400 pezo egy kis uveg), igy azert nem ontom le vele 😛)
Glpetyus
jaja,szappanos víz

modellmaker
aha. mosás alatt is meg utána is már csak gumikesztyûben fogom meg.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
<#worship><#worship><#felkialtas><#eljen>
thx!

DJ Skyline
ti mivel szoktátok megtisztítani a makettet festés elõtt? szappanos víz vagy valami egyéb!?

Seaweed

Seaweed

Seaweed

geri15
Virtuális roncstelep, nagyon szép darabok vannak! <#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

modellmaker
ÉN voltam. de a google mindenkinek a barátja. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MikX
Jahh...
nemtom ezt megnéztétek-e már, de naon durvás a fék, meg a mûködõ rugóstag!
1/12 Fujimi Skyline

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hali!
Nem tudja vki honnan és mennyiért lehet venni olyan matricát, amit lehet nyomtatni? kb A2-A3 méretben?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
thx...nem tudom...most értem haza,találkoztam Geroval,megvan a fék,meg a karbon matrica...jövõhét végére szerintem...

Seaweed
Peldanak itt az SG....kulturalt hosszutavon is nezheto jol atgondolt szinvilaga van!

(Jah es bocs ha szinvak lennel, akkor nem szoltam!(van ilyen, ettol meg ember az ember..es bocs tenyleg ha az lennel))
Seaweed
Most ezt hogy erted?! Hasrautes szeruen adjak egy szint ami szerintem jo oda?! (ugye te se gondolod komolyan ezt!!!?...nem en keszitem hanem TE azt a weblapot.....nezz szet a neten ha nincs otleted (bar ha nincs, talan bocs de szerintem akkor nem ilyen dolgokkal kellene foglalkoznod)....)
Eleg nagy a szinpaletta valassz valami nezheto szint!
kbx
Valaki régen belinkelt egy oldalt, ahol rengeteg szín volt kóddal, csak már nem emléxem!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Szia!

Adjatok már egy RGB kódot a jobb és bal oldalon lévõ sárga helyett, és megnézem vele milyen a makettbörze! 😊

Üdv
geri15
szépen alakul <#eljen> kiváncsi vok a végeredményre! mikor lesz készen?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Jagi

Jagi
OFF
régi, de nekem tetszik:
Falusi iskolában a tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, tud-e valaki mondani egy mondatot ,amiben benne van a mennyi, az ennyi és az annyi szó. Pistike jelentkezik:
-Hát tanárnõü... mennyi ennyi annyi desznyóknak

On

Jagi
matt fehér matt fekete..

Jagi
Nincs mit tenni, kell mennem Debrecenbe krómot, alut (ezeket biztos), meg ilyesmit venni...

DJ Skyline
ahol én vettem ott tele volt a polc!😊
680 elég sok...durván 2500,-t fizettem 7 színért

Seaweed
itt 400-600 (metalok dragabbak)
Jagi
Uhhh... az egyetlen és aktuális boltban 680 píz és van belõle 5 szín<#merges2><#rolleyes><#rinya><#guluszem1><#conf>

DJ Skyline
olyan 350,- körül ha jól emlékszem...

DJ Skyline
na elvileg ma lesz fékem,és karbonmatricám a merdzsóhoz' !😊
már csak ledek kellenek és minden hozzávaló meglesz!😊

Jagi
Ja, felétek mennyi a Modelmaster festék?

Jagi
ja kb. 😊

Jagi
...miért nem hoztam be<#fejvakaras>, késõ bánat.

DJ Skyline

Jagi
még van vagy egy fél óra a munkaidõmbõl... kéne nézegetni a typoon-t, hogy kéne satöbbi...

Jagi
😄DD köszi!

Seaweed
Jagi
Neizéjjetekmáá! 😄DD
Unatkozom...

DJ Skyline
okés!

Jagi
Ez Jó! Nagyon fasza! 😊<#eljen>

geronimo77
Hi,
Csak a ma jó. Elviszem magammal a cuccot. aztán megbeszéljük.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
nálam is így van 1-2 makett...mondjuk az összes!😄D
Tigris,Sherman,Supra,Opel Blitz,Flakpanzer Ostwind,Willys Jeep<#idiota>

Seaweed
Az most full parkolopalyan van!
DJ Skyline
hogy állsz a mercivel?😊

Seaweed
Pl a nemreg targyalt munkapad is nem veletlen zold! (tapasztalom felette dolgozva hogytenyleg jobb mint elotte!! Nyugtatolag hat a mely zold szine!.....)
DJ Skyline
a zöldrõl tudtam,hogy nyugtat,meg tapasztalom is,mert már már annyira nyugtat,hogy elbóbiskolok' a suliban!:SASFD
a riktító színeket én sem szeretem nagyon,kivéve a halálos iramban toyota supra narancssárgáját...az nagyon pöpec...

modellmaker
aham. köszi szépen.

Akkor felteszek egy másik kérdést is. Nem kell valakinek vmi a Detail Master-tõl? 😊

Seaweed
Fekete nezheto..eleg sok mas szinnel....de ez az egesz nem ordongosseg, hanem szimpla szinelmelet amit jobb helyeken tanitanak is!
(Amugy nem veletlen zold a tabla! ..espl nem veletlen volt regen sok kozintezmeny es iskola fala zold! Ugyanis bizonyitott teny hogy amelyzoltol a halvanyzoldig a legnyugtatobb szinek!!!!..de arikito zold meg neonsarga meg ezek NEM azok...ez nem ujkeletu dolog...)
LSL
VÍÍ 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD