Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neham eg akryl oldoval (alkohol bazisu az is) is szoktam. (de mivel draga (400 pezo egy kis uveg), igy azert nem ontom le vele 😛)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nemtom ezt megnéztétek-e már, de naon durvás a fék, meg a mûködõ rugóstag!
1/12 Fujimi Skyline
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem tudja vki honnan és mennyiért lehet venni olyan matricát, amit lehet nyomtatni? kb A2-A3 méretben?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
(Jah es bocs ha szinvak lennel, akkor nem szoltam!(van ilyen, ettol meg ember az ember..es bocs tenyleg ha az lennel))
Eleg nagy a szinpaletta valassz valami nezheto szint!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Adjatok már egy RGB kódot a jobb és bal oldalon lévõ sárga helyett, és megnézem vele milyen a makettbörze! 😊
Üdv
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
régi, de nekem tetszik:
Falusi iskolában a tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, tud-e valaki mondani egy mondatot ,amiben benne van a mennyi, az ennyi és az annyi szó. Pistike jelentkezik:
-Hát tanárnõü... mennyi ennyi annyi desznyóknak
On
már csak ledek kellenek és minden hozzávaló meglesz!😊
Csak a ma jó. Elviszem magammal a cuccot. aztán megbeszéljük.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Tigris,Sherman,Supra,Opel Blitz,Flakpanzer Ostwind,Willys Jeep<#idiota>#idiota>
a riktító színeket én sem szeretem nagyon,kivéve a halálos iramban toyota supra narancssárgáját...az nagyon pöpec...
Akkor felteszek egy másik kérdést is. Nem kell valakinek vmi a Detail Master-tõl? 😊
(Amugy nem veletlen zold a tabla! ..espl nem veletlen volt regen sok kozintezmeny es iskola fala zold! Ugyanis bizonyitott teny hogy amelyzoltol a halvanyzoldig a legnyugtatobb szinek!!!!..de arikito zold meg neonsarga meg ezek NEM azok...ez nem ujkeletu dolog...)