Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
egy másik fórumon amit a google dobott ki találtam meg hogy a Global Express csomgra csak biztosítással vállal szállítást. a Global Express meg végülis a USPS (United States Postal Service) egyik "szolgáltatása" 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
except this service-Sm env -> except: kivéve, service: szvsz itt szolgáltatás
except this service Lg env
akkor elvilgeg marad az sm meg lg. de azok valyon mi a rákok?? small meg large esetleg
env talán environs:környék, vidék
szvsz ezek kicsi meg nayg környékek a küldés helyétõl viszonyítva. habár ez elég objektív dolog ha azt nézzük hoghy ez egy nemzetközi szolgáltatás.
közben utána néztem ennek a Global Express-nek. a léyneg:
"A küldemény lehetõ leggyorsabb, a szolgáltató rendszerén belüli továbbítása azzal, hogy a küldeményt a címzéstõl függõen az e szolgáltatásra a 2. számú mellékletben írt tranzitidõ táblázatban megjelölt becsült idõpontig a Szolgáltató a címzett részére kézbesíti. " a mellékletben 2-3 nap volt a csomagra
a konklúziú pedig: még mindig nem tom hogy pontosa mik 😄
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Van egy két dolog amit nem igazán tudok hogy micsoda. Ezek egy lehetséges szállítási variációk az USA-ból:
Foreign Countries Air Mail - külföldi országba légipostával
Global Express Foreign Countries that except this service-Sm env. - ezt
Global Express Foreign Countries that except this service Lg env - meg ezt nem tom micsoda
UPS 2 Day - ráérek szal nem kell
UPS Ground - ezt megnéztem aUPS oldalán csak amcsi
UPS Next Day - ez fölösleges (lsd a 2 naposat)
US Postage Express - ez megint csak amcsi
US Postal Service - meg ez is
szal marad ez a kettõ:
Global Express Foreign Countries that except this service-Sm env. ($9.00)
Global Express Foreign Countries that except this service Lg env ($12.00)
ezekrõl viszont sejtésem sincs hogy mocsida
ötlet vkinek?
A másik nem tetszik annyira
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nekem van színváltós festékem de nagyok benne a metál szemcsék és nem néz ki jól.
itt meg 100 egynehany hsz..bar itt lehettem volna..feltornasztuk volna vagy 600-ra 😉))
amugy sziasztok!<#wave>#wave>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Miért nincs edit, még miníg??
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
majd...
Milyen festék ez?
Gondoltam, hogy a köv. makettemre kaméleon fényezést csinálok, de nem tom, hogy kell csinálni! Sima festék, vagy van vmi trükkje?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Akkor ezt a vizes polírpapíros megoldást megcsinálom, meg akkor az illesztést eltüntetem, de végülis eredetileg is látszik a motorháztetõnél egy vonal, csak max majd belekarcolom szikével!
Nahh akkor kell még egy leheletvékony festés 😄
A kipufogó meg jól áll rajta szvsz, de itt egy kép, ami arányaiban ua: