Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Nem csodálkozom... 😊

Seaweed
ott van 😉
Jagi
Ja annyi van ráírva "szintetikus higító" (sztem supralux, de lehet nincs rajta embléma)

Jagi
Háztartási boltban van kb 400 ért, nekem bejött sztem nem mattul...

enamel

Jagi
Milyen fajtát használsz?

Nálam mintha azzal a fényes lakk kicsit "mattosodna"

Jagi
Nálam a szintetikus higító bejött...

Fényes és matt lakkot mivel ajánlatos higítani fújáshoz?

Jagi
tegnap volt idõ ennyire... 😞

Jagi
OK! DDDD

Hol van ee, japánban? Nem csodálkoznék...

<#eljen>

Glpetyus
<#wow2><#duma><#guluszem1>

Glpetyus
Wow

Seaweed
Ertem en 😊 (biztositasos jol johet makettnel es egyeb torekeny cuccnal 😉)
modellmaker
de. csak az nem mind1 hogy fizetek-e még 2000 forintot erre-arra. nme tûnik ez olyan soknak egyszerre elköltöm a boltba festékre de sok kicsi sokra meg.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
ott a pont

egy másik fórumon amit a google dobott ki találtam meg hogy a Global Express csomgra csak biztosítással vállal szállítást. a Global Express meg végülis a USPS (United States Postal Service) egyik "szolgáltatása" 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
hat vegulis igy is megkapod meg ugy is nem?! akkor nem mind1? ...azt tudom hogy az amerikai posta+nagy futarok (DHL,UPS,TNT,Fedex) a magyar postanak adjak at es itthon az kezbesiti. (amerikabol...de europabol volt hogy a magyar futar hozta ki (UPS)
modellmaker
ezek a részek a homály:

except this service-Sm env -> except: kivéve, service: szvsz itt szolgáltatás
except this service Lg env

akkor elvilgeg marad az sm meg lg. de azok valyon mi a rákok?? small meg large esetleg

env talán environs:környék, vidék

szvsz ezek kicsi meg nayg környékek a küldés helyétõl viszonyítva. habár ez elég objektív dolog ha azt nézzük hoghy ez egy nemzetközi szolgáltatás.

közben utána néztem ennek a Global Express-nek. a léyneg:
"A küldemény lehetõ leggyorsabb, a szolgáltató rendszerén belüli továbbítása azzal, hogy a küldeményt a címzéstõl függõen az e szolgáltatásra a 2. számú mellékletben írt tranzitidõ táblázatban megjelölt becsült idõpontig a Szolgáltató a címzett részére kézbesíti. " a mellékletben 2-3 nap volt a csomagra

a konklúziú pedig: még mindig nem tom hogy pontosa mik 😄

geronimo77
Mindjárt felkerülnek a képek az RX-7 rõl az oldalamra

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

kbx
passzolok!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
szvsz biztositasos szallitasi mod.
modellmaker
Hali!

Van egy két dolog amit nem igazán tudok hogy micsoda. Ezek egy lehetséges szállítási variációk az USA-ból:

Foreign Countries Air Mail - külföldi országba légipostával
Global Express Foreign Countries that except this service-Sm env. - ezt
Global Express Foreign Countries that except this service Lg env - meg ezt nem tom micsoda
UPS 2 Day - ráérek szal nem kell
UPS Ground - ezt megnéztem aUPS oldalán csak amcsi
UPS Next Day - ez fölösleges (lsd a 2 naposat)
US Postage Express - ez megint csak amcsi
US Postal Service - meg ez is

szal marad ez a kettõ:
Global Express Foreign Countries that except this service-Sm env. ($9.00)
Global Express Foreign Countries that except this service Lg env ($12.00)

ezekrõl viszont sejtésem sincs hogy mocsida

ötlet vkinek?

DJ Skyline
LOOOL...ezt vízre tenni a Balatonon<#idiota>

Seaweed
Kicsi-icike-picike-pinduri Yamamoto hajomakett <#idiota>

Seaweed
Brett Green egyik legujabb makettje:
(nagyon tud ez a faszi!)

DJ Skyline
Dzsoli' század!<#buck><#eljen>

MikX
Nagyonjó ez az F-4es! <#eljen>
A másik nem tetszik annyira

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
..ez mar 48-as...

Seaweed
72-es Jolly Rogers

Seaweed
72

Seaweed

Jagi
Durva. Tényleg jó a színe! 😊 <#eljen>

geronimo77
Szerintem pár ezer forint 1 dl.
Nekem van színváltós festékem de nagyok benne a metál szemcsék és nem néz ki jól.

geronimo77
Köszi skacok!

Seaweed
<#eljen>
jolet ez nem tudom mit szerenykedtel <#wink>
Seaweed
szep lesz! <#eljen>
Seaweed
Banyek hetvegere elszolit ez a f@szom munkam..cska a feszultseg meg a gond...
itt meg 100 egynehany hsz..bar itt lehettem volna..feltornasztuk volna vagy 600-ra 😉))

amugy sziasztok!<#wave>
<#wow1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MikX
Csak azért mondom, mert a valóságba kicsit bonyolultabb, több réteg kell, az is különlehes festék, de a több árnyalatú rétegtõl lesz színváltós!

Miért nincs edit, még miníg??

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hát ha nem milliós összeg, akkor 1x kibírom 😄D

majd...

modellmaker
"sima" festék. de nagyon drága. én is akartam olyat aztán mikor mondta a csaj az árát 1dl festéknek azt hittem dobok egy hátast. már nem emlékszem pontosan de nagyon durva összeg volt.

Glpetyus
húba+ ,nagyon szép <#eljen><#worship>

MikX
<#eljen><#taps> Nagyonjó!

Milyen festék ez?
Gondoltam, hogy a köv. makettemre kaméleon fényezést csinálok, de nem tom, hogy kell csinálni! Sima festék, vagy van vmi trükkje?

modellmaker
szép. <#eljen><#worship>

kbx
<#eljen>Nagyon jól néz ki!!! A színe még mindig odab'asz!! Nekem is kell egy ilyen színû autót csinálnom<#vigyor>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

geronimo77
Egy kis ízelítõ. A többi az oldalamon egy pár napon belül

geronimo77
Kész az RX-7 mindjár rakok fel képeket csak az erkélyen megfelelõ fényviszonyoknak kell kialakulni

geronimo77
Igen, nem a panelvonalakra hanem azokra vékony kis csíkokra mit a fröccsöntõgép hagy. Pl ami az autó házulján látszik függõlegesen

modellmaker
Gero nem arra gondolt szvsz! Hanem a hátsó lámpa alatt függõlegesen végigfutó illesztési vonalról.

MikX
Hát jó, de arányaiban sztem jólnézki az autón, hogy nem pont akkora, nemzavar,
Akkor ezt a vizes polírpapíros megoldást megcsinálom, meg akkor az illesztést eltüntetem, de végülis eredetileg is látszik a motorháztetõnél egy vonal, csak max majd belekarcolom szikével!
Nahh akkor kell még egy leheletvékony festés 😄

A kipufogó meg jól áll rajta szvsz, de itt egy kép, ami arányaiban ua: