Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
😄DD
értettem a parancsot!😄

modellmaker
zsír. aztán képet is mutass majd. (ne csak agyonmakrózottakat)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
köszi ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
well...szerztem polírpapperokat' (1000-es,2000-es),már le is csiszoltam a kasztnit...még egy kis finomítgatás és mehet a lakk!😊 ledeket is szereztem...10 fehér,10 piros...suprára is gondoltam!😊

jó a logód

Jagi
Az egyszerûség a fõ !
Lehet én is lecserélem, már több mint fél éve megvan... 😊

modellmaker
köszi. gondoltam ideje lenne újítani egy picit, erre szinte mindenkinek új logó! csinálhatok este másikat! 😄 ezt kb 5 perc alatt dobtam össze mert már nem igazán volt ötletem. 😄

Jagi
Közelpont makro módban 2 cm

Hát hallod?! Sztem 50k-t megért...<#eljen> sztem ez qvajó!

Glpetyus
"Közelpont makro módban 2 cm " <#wow2><#eljen>

Enyimé' 10 cm-t ír <#ticking><#action><#duhos2><#ticking>

DJ Skyline
Jagi
Milyen géped van? (tipus + jelzés)

Glpetyus
wow :o

DJ Skyline
thx...múltkor kérdezdet,hogy hány cm-re van a lencse a gépem makro vagy milyen módjánál...vagy valami hasonlót kérdeztél...ezen a képen 2cm-re volt az egér a lencsétõl!😊

Jagi
😊

Jagi
...és a te logód is szép.

Jagi
Szép új logo! 😊

Glpetyus

Thx <#wow2><#eljen>

DJ Skyline
tehát akkor:

Jolly Rogers em Escala 1/72

VF-17 - 1943 a 1946

VF-5B - 1946 a 1948

VF-61 - 1948 a 1959

VF-84 - 1960 a 1976

F-14 Tomctas (VF-84 e VF-103) - 1976 a 2004

Punker
én mindet látom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
hmmm...akkor képek lement és képfeltöltés.hu!😄
pill

Glpetyus
nem jó a link

DJ Skyline
<#worship>

igaz nem makett,de nem néz ki rosszul!😊

modellmaker
😄 ahol én vettem ott van sztem mindig. habár azt nem tom már hogy hol... 😄

compound-polírpaszta totál úgy mint a nagyoknál

DJ Skyline
áhhh kösz,akkor annyira nem volt <#lama> kérdés,csak kicsit...well akkor szerzek ilyet is, olyat is...és az a tamiya compound mit csinál?😄 látom már,hogy fél budapestet körbe kell telefonálnom egy olyanért!😊

modellmaker
igenigen. 1000-tõl már polírpapír. én 2000-sel szedtem ki a szöszöket. utána meg tamiya compound

DJ Skyline
hülye kérdés,de soha nem csináltam még...meg lehet giga <#lama>-nak néztek majd,de

polírpapír = csiszolópapír?😄
mert olvasgattam itt,hogy a kasztni lakkozása elõtt meg után ilyen olyan polírpapírral átmentek rajta,stb...ha nem csiszolópapír akkor hol lehet szerezni...ha meg csiszolópapír,akkor hányassal érdemes megmunkálni? 1000-es?

MikX
Még egy pár mustang:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
1970 Mustang Boss 302
nem a legjobbak a képek, de a kocsi igen...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
nem tudom volt-e már

Verlinden B-17F 'Memphis Belle' crew member

MikX
jahh, bocs... <#wave>

MikX
Hmm... ehhez hasonló kalózok engem is megtámadhatnának...
bár, kicsit mûmelle van... 😄D

DJ Skyline
amúgy hy all
elvileg holnap lakkozom a mercit...

DJ Skyline

MikX
Egyébként rájötem a mai nap, hogy miért teljesen pirosak a lámpái!
Sztem azért mert ezek amcsi oldalon vannak, amcsik csinálják, ott meg piiros az index is asszem ,vagy a fékámpa villog indexelésnél asszem, vagy mi...
Ok, majd csinálok másik képet, csak nincs idõm hétköznap, és már valszínûleg megcsiszolom az egészet, azt még 1 réteg festék megy rá, csk nemtom, 1000-es papír az durva még? Csak az van jelenleg otthon!
Jahh, nem kaptál tõlem privit? küldtem még vmikor, mert kérdeztem pár dolgot...

modellmaker
72 Trumpeter...

modellmaker
akkor passz.. nézd meg még a hannats-on. talán.

Jagi
Tudom, csak itt rohattdrága! 😞

modellmaker
egy kiállítás képei között volt. itt tuti van.

Jagi
Mert valszeg van olyan is. + könnyebb megcsinálni.
Aoshimáéknál meg külön van a vörös és a narancs színû része (ez jó)

Jagi
ezek Gundam (egy anime) robotok!!!<#worship><#guluszem1>

Hol nézted rendelni lehet?

Jagi
Nem. autó sötétítõ fóliával és tényleg szép belülrõl felragasztottam, tegnap mire hazaértem már a légbuborélok is eltûnktek. Meglepõen jó lett.

Random work
A kipufogó tényleg kályhacsõ méretûnek tûnik a másik kicsit jobban tetszik nekem.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

I.C.ram
geronimo77
Jó ez így,
Egy kicsit torzít az optika. Csinálhatnál más szögbõl is egy pár képet, akkor nem tünne olyan nagynak a kipufogó

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX
😄D
Én viszont nem voltam "lusta", és megcsináltam:

Na most mejik a jobb?
Sztem ez...

modellmaker
lusták voltak lefesteni. vagy a gyártó volt lusta narancs lámpát is csinálni.

MikX
Én ezt nem értem...
Bárhol megnézek egy skyline-t makettben sehol nem látom, hogy a hátsó lámpában lenne sárga szín, a kissebb lámpa közepén:

A valósgban pedíg van:

Akkor most mivan?

modellmaker
TRANSFORMERS!!!!!!!!!! <#idiota><#idiota>

kbx
Szépnek tûnik, mivel csináltad? tamiya clear smoke-al??

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
<#smile>