Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmondom õszintén, nekem a jelenlegi állapota nem igazán tetszik a Hetzerednek.
Mikor lefestetted, tetszett, aztán az erõs átmosástól teljesen más lett... Az elsõ meszeléses képeken sem tetszett még annyira, de mikor tovább dolgoztál rajta, már nagyon-nagyon bejött! Most sem rossz az oldalán lévõ sáron és a lábnyomokon kívül.
A sár olyan, mintha egy jó nagy saras pocsolyába hajtott volna bele, olyan folyékony hatása van. Persze ha így gondoltad, akkor teljesen jó... 😊 Nekem a sárvédõkön lévõ tetszik, a többi lehetne sûrûbb, darabosabb, és kicsit fröcskölhetnél rá fogkefével vagy ecsettel.
A lábnyomokról nekem is kb. az jutott eszembe, mint Ferinek... 😊 Akartam is írni, hogy nem hinném, hogy "teli talppal" mászna fel valaki a jármûre. Az a hatalmas lefolyás is rontja az összképet, inkább sok kicsi kellene, ha mindenképp meg akarod jeleníteni a lábnyomokat. A tetején viszont szerintem jók lettek!
Van hozzá elég anyagod, vagy küldjek?
A Hetzered egész jó, igen mocskos jószág. Viszont azok a lábnyomok (bevallom õszintén) nekem annyira nem tetszenek. Fõleg amik a frontpáncélon vannak. Talán Michael Jackson le tudna úgy jönni róla, de egy hóthagyományos német katona nem. 😊
Pihi és húsvét, aztán Ferikém csapassuk az Emilt! 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pihi és húsvét, aztán Ferikém csapassuk az Emilt! 😄

Mi lenne, ha rézhálót (Z63) vagy szúnyoghálót ragasztanál be elforgatva(!), de elõbb a négyzetek közé egyenes rézdrótokat ragasztanál? Nem tudom, mekkora a maketten ez a rész, de biztos aprólékos munka lenne...
Viszont, ötlete van-e valakinek arról, hogy a képen szereplõ nyílások rácsozását mivel lehetne pótolni, mert a maketthez nincs ilyen csak a nagy nyílások vannak. Valamivel be kellene rácsozni belülrõl, alulról.

makett.tk
Link
makett.tk
akkor lehet valmi rewell kéket veszek mert ahoz van feketém sötétíteni
Én a te helyedben nem próbálnám ki a Revell és a Gunze keverését.
Vagy leragasztod a lyukat ás belülrõl töltöd ki.
makett.tk
kül tényleg nem olyan rosz bár sok javítni való van rajta meg még a tek is csinált módosításokat...
A 2. képen jól látom, hogy elcsiszoltad a hegesztési varratot? Ott mi volt a gond? Nem volt lehetõség arra, hogy elkerüld?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Kell még befolyatni, rozsda, kosz, sár, erõsebb megfolyás, lábnyomok....
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Drága az biztos, és szvsz házilag is lehet pótolni ill. kikeverni csak utána kell járni, próbálkozni kell egy kicsit. Igazából a végeredmény miatt linkeltem. És azért, hogy miket fest meg még utólag.
makett.tk
Jó videó. Ezek a varázsszerek nagyon csábítóak, de marha drága. Néha az az érzésem, hogy használatukhoz nem sok tudás kell.
Winter wheathering
makett.tk

Esküszöm srácok, máskor kétszer is meggondolom, hogy segítsek... Uff!
A kérdésedre ("hígítóval letudom szedni") a válaszom: nem tudom. Még soha nem használtam Revell alapozót, de fújj ki belõle egy keveset egy sztirollapra, vagy csak egy öntõkeret darabra, hagyd megszáradni, s majd próbáld ki hígítóval lemosni. Na, csak segítettem...
Inkább próbáld meg lecsiszolni. Az a baj hogy az alapozó megmarja a felületet száradás közben ezért szinte lehetetlen leszedni normálisan.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Nekem kiszõrösödött az alapozásom anno. Csak a csiszolás segített rajta.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Vettem egy revell fujós alapozot összeraktam a F1es ferrari motorját és lefujtam de nagyon vastag lett sajnos.1 fújás után láttam hogy ez nem jó szóval nem is folytattam.A kérdés hígítóval letudom szedni nem fogja megmarni az anyagot?És nem lesz így csúnya a festés?
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)