Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ecset?
A lényeg, hogy viszonylag nagy legyen :)(40 cm-tõl felfelé)
Továbbá érdekelnek 3-4 nézetes rajzok is bármiféle építményekrõl, szigorúan saját használatra, hobbi 3D rajzolásra, köszönöm.
AUUUUUU
Ennek is lockolt már a bootloadere?
A csík pedig az illesztés javítása (pillanatragasztó grafittal keverve)
Két észrevételem lenne:
- A kipufogót szerintem kár volt beragasztani (már ha be van egyáltalán), mert azt hogy fogod kimaszkolni?
- A szárnyon, a belépõélen az a fekete csík ugye nem illesztési hiba?
Bazi nagy doboz benne 14 keret a gép-alja,teteje, fonal kötélnek,szemenkénti lánctalp és a fotómaratás.A keretek általánosan mondva szépen részletesen öntött darabok,bár sajnos sorja sok van rajta.Hál istennek ez nem mondható el a szemenkénti lánctalpról.
A gép alsó része valami miatt elvetemedett (nem vészes)
Ami fura az az hogy a felsõ rész belseje is szegecselt amellett hogy telis-tele van ez az oldal kilökõtüske nyomokkal.
Tetszik, hogy a löveg gondolom kis mérete miatt egybe van öntve, a vége mégis lyukacsos.
Bár én szerzek majd hozzá egy fémet.
A szerelõ füzet elsõ ránézésre elég bonyolult de majdcsak megoldom valahogy.
Kár hogy nincs hozzá egy magyar figura.
Összegezve átlagosan sorjás de elég részletes makett.NAGYON TETSZIK :)
Több kép és majd az építés ITT lesz. nézzétek meg ti is.
Amúgy halad a messzer is. Majd dobok képeket ha lesz idõm.
Megjött a Zrínyi! Este dobozbontás. :)
HobbyBoss M-26
Ez egy lengyel topic, de érdemes a képeket végig nézni és tanulni belõle.
Ez pedig egy Sturmtigris ez elképesztõ!
AFV Club Sturmtiger full belsõ
makett.tk
makett.tk

A fal gipszbõl van bekentem ragasztóval és szórtam rá homokot az a textúra. Az alját nem tudtam kisimítani rendesen ezért így marad. ott hó lesz meg törmelék kb a nyomig. Nem hiszem hogy a ragasztó amivel bekentem tûzálló úgyhogy muszáj lesz festenem. Ez a "betmen" jel nem tetszik :). Egyenlõre a kormot festem újból, aztán majd a csíkokat meg ilyesmit. dobok képeket holnap is.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem tudom, mibõl csináltad, de szerintem a kiégett részt megpróbálhatnád igazi korommal, ha nem ég el, az lenne a legélethûbb. Ha nem, szerintem ez sem rossz (leszámítva, hogy Batman jel :D), csak középen lehetne több, meg én vékony csíkokat húzgálnék bele. Akár olajjal (is).
Hajrá, várom a folytatást! :)

makett.tk
Lánc a torony lõszeradagoló nyílásának, kupakjához.
A kipufogókat ki kellet marni.
A torony elõtti pajzs merevítõit és az MG nyílást ki kellett fúrni.
Hiányoznak hegesztési varratok. Az üzemanyagtartás felfogatását ill. üzemanyag vezetékét komplett meg kell csinálni. stb.
Kis egyszerû makett, azt hittem én.
Maus
makett.tk
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)
A fehér csíkok azok hegesztések!
Pisti!
Esetleg van valami FTP helyed?
Lapozgatom is rendesen.
Elõröl lemostam a nyomokat amúgy.
makett.tk
Mi van akkor ha egy farral az árokba csúszott kocsit képzeltem el? Ha valaki bokáig süpped a sárban, annak a lábnyoma talp+sarok, vagy egy nagy lúdtalpas gombóc? Akkor is hátul mennek fel? A lábnyom formája tényleg sz@r, ez nem is vita tárgya.
Marci! A sár formálya nem végleges, készítek hozzá majd egy diót: a Hetzer elakad egy földúton, parancsnoka a tetején toporogva a távolba kémlel távcsövável, még a töltõ egy kannával a kezében vissza felé fog poroszkálni benzinért. A sár majd a dioval lesz végleges.
Történelmileg:
A kocsikat 44-45 fordulóján kaptuk, tél volt, havas tél= sár, fényképek tanulsága szerint. Konrad hadmûveletben vetették be õket, BP felszabadítására indultak a Pilisbõl és a környékérõl. A sikertelenség után a Balaton vonalától délre próbálták felszabadítani az országot (Tavaszi ébredés). Na most, alanyunkat a Pilisbõl levezényelték a Balatonig, az mondjuk 100 km latyakban, 40 km/h sebességgel, gondolom nem a sztrádán és szembe forgalomba egy alacsony építésû vassal.
Akkor kérdezem én, hogy lehetne-e akármilyen saras? :D
Feri! Nincs semmilyen anyagom.